Fumatori vs. nefumatori.
![]() ![]() ![]() |
Fumatori vs. nefumatori.
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
n-am vrut sa zic asta.. in principiu ai dreptate...problema e ca se exagereaza si nu e consecventa..
te alearga in state cu fumatul de nu te vezi dar ai voie sa ai arma.. hai sa avem pardon..si sunt exemple din astea multe.. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deja putem vorbi despre o discriminare in ceea ce priveste fumatorii! Pe nici o linie aeriana nu se mai fumeaza, spatiile pentru fumatori devin tot mai mici, locurile de fumat sunt din ce in ce mai rare si alte chestii de genul asta. Sunt de acord ca exista nefumatori sau oameni care nu se impaca cu fumul de tigara al altora (eu sunt unul), dar hai sa facem intr-un fel incit sa fie bine pentru toata lumea!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Marty >> Ai derptate, sa facem ceva
![]() ![]() ![]() ![]() Asta ca sa nu zic sa se interzica vinzarea de tigari ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
off topic: probabil asa zice si nastase: masina este un LUX, ia sa facem bezina 10 EUR litra si sa mai crestem putin accizele pt. masini, sau mai rau sa interzicem vinzarea lor
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma a trai e un lux... :roll:
|
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Deci sa inteleg ca si Bobo si kaspersky sint fumatori
![]() ![]() Daca voua va e indiferent daca TRAITI sau nu (sinteti omoriti incetul cu incetul de fumatorii de linga voi), eu VREAU sa traiesc! Deci NU fumatorilor! Daca nu au ce face si nu pot trai fara tigari sau daca se simt discriminati, le ofer cadou o bucata de funie si sapun... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
money.. scuza'ma ca te deranjez... dar care e diferentza intre a muri noi fumatorii din cauza tzigarilor, sa ca mergi tu pe strada si'ti cade un ghiveci in cap? fiecare moare atunci cand trebuie sa o faca.. si nu ma poti fortza tu sa traiesc mai mult decat trebuie... ca om si cetatzean al unei tzari libere si democratice vreau sa am dreptul garantat de constitutie de a face ce vreau atata timp cat dreptul meu nu incalca dreptul altuia. sunt de acord sa nu te deranjeze pe tine dreptul tau, dar iti cer si tize sa'mi respectzi dreptul meu. nu vrei sa'mi respiri fumul? nu'ti solicit compania.. dar te rog sa ma lasi sa fumez si sa'mi asiguri conditiile pt a face asta
|
-------------------- *** Angels Fall First ***
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
money, da sint fumator, dar categorisirea tigarilor ca si produse LUX si cresterea pretului nu cred ca o sa ma faca sa renunt la ele. sint pentru interzicerea fumatului in spatiile publice, dar normal ar fi sa se creeze si locuri pt. fumat. am vazut in multe locuri (ex. facultati) unde fumatul este interzis si nu exista locuri unde este permis fumatul, rezultat: ninge, ploua, e soare, etc. lumea fumeaza la intrare in cladire, nefiind scrumiere, etc, arunca scrumul si mucurile pe jos.
crezi ca daca se scumpesc tigarile, minorii n-o sa mai cumpere? m-as mira, poate o sa dea in cap la altii sa-si faca rost de bani. cred ca mult mai simplu ar fi daca vinzatorii nu le-ar da. daca e sa se umble la pret mai bine sa se umble la asigurarile de sanatate ale cerora care fumeaza, ex. primele de asigurare sa fie mai mari decit la nefumatori, ceea ce cred ca ar fi justificat, dar la fel ar trebui procedat si in cazul celor care consuma alcool, etc. parerea mea, hic |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
nici la mine in birou nu se mai fumeaza si pt asta a trebui sa fac gura si spume. Nu cred ca e normal sa iei in bot fumul altora timp de 8 ore pe zi asa ca ..... la WC....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
daca ar fi sa fiu afurisit as spune... minoritatea se supune majoritatii... asa cum tu dai un fumator afara cand esti birou de nefumatori... asa ar trebui sa iesi si tu afara cand esti nefumator in birou de fumatori...
![]() |
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Ideea mi se pare excelenta, daca intr-un birou sunt mai multe femei decat barbati, trebuie sa le vina si barbatilor ciclul!
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Raziel, pacat ca nu erai tu im birou cu mine sa vezi cum plecati voi fumatorii cu cutia de lucruri personale in brate acasa! Exista legi clare cu privire la fumatul in birou si mai ales unde lucrez io!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Raziel |
![]()
|
era o gluma.. exagerata e adevarat pt a sublinia faptul ca fumatorii au ajuns sa fie discriminati rau.... mi se pare corect, unde'i lege nu'i tocmeala... dar parca aceasi lege specifica pe langa interzicerea fumatului si obligativitatea creerii de locuri special amenajate pt fumatori..?
|
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu prea exista termen de comparatie intre fumat si consumul de alcool, nu ca as lua apararea alcoolicilor, dar nu pot sa nu remarc ca nu toti betivii sunt violenti, pe cand fumatul afecteaza indiferent daca consumatorul este mai vesel sau mai violent.
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE fiecare moare atunci cand trebuie sa o faca.. si nu ma poti fortza tu sa traiesc mai mult decat trebuie... Da' ti se pare normal ca tu sa-l poti forta pe el sa traiasca mai putin ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(\"Raziel\") era o gluma.. exagerata e adevarat pt a sublinia faptul ca fumatorii au ajuns sa fie discriminati rau.... mi se pare corect, unde'i lege nu'i tocmeala... dar parca aceasi lege specifica pe langa interzicerea fumatului si obligativitatea creerii de locuri special amenajate pt fumatori..? depinde ce intelegi prin loc special amenajat, am vazut la TV cum in Tokio umbla unul cu o rulota, dotata cu filtre de purificare&staff, pe strada, iar cine voia sa fumeze trebuia sa intre acolo cu inca alti vre-o zece insii (adevarul este ca ei sunt obisnuiti cu inghesuiala). la mine la firma, exista loc de fumat, undeva in curtea interioara asa ca fie iarna, frig, ploaie, zapada, etc constiinciosii mei colegi pufaie de nu se poate. cred ca trebuie sa ai un anumit grad de necesar de adrenalina ca sa fumezi in astfel de conditii, dar eu nu am vazut pe nici unul sa renunte |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt de parere ca daca se interzice fumatul intr-o institutie sa se si amenzajeze un loc special pentru asa ceva .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
tarzy |
![]()
|
pai este loc special amenajat, chiar in aer liber, dar trebuie sa fii masochist ca sa-l folosesti atunci cand ninge.
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
ma scot din sarite persoanele care fumeaza in masina.
merg in spatele lor si vad cum deschid geamul si arunca pe strada: *tzipla de la pachet *poleiala *mucul de tzigare *si in cele din urma pachetul mototolit ... fumatorii astia sunt cam nesimtiti ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
Marty |
![]()
|
Alo, domnu', te rog frumos sa nu generalizezi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' Marty, sunt convins ca dvs. aruncati mucurile de tzigara in scrumiera-tomberon cu care e prevazuta "rozalinda"
![]() ... dupa care va opriti tacticos la un cos public de gunoi unde goliti civilizat continutul scrumierei. ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
Marty |
![]()
|
Eu nu fumez in masina, nu suport mirosul de tigara. Iar daca fumez pe strada si trebuie sa arunc chistocul, sa fi sigur ca merg cu ala-n mina pina la primul cos de gunoi. Asta ca sa nu mai zic de buzunarele mele, pline cu tiple de pachete noi. :roll:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Marty >> Pacat ca cei care fac la fel ca tine sint extrem de putini...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
kaspersky |
![]()
|
probail cei care arunca mucurile pe jos, pachetele, etc. sint din gasca celor care scuipa cojile de seminte pe jos, mai baga cite o flegma pe ici pe colo, deci problema asta nu tine de fumat, poate mai mult de civilizatie si gradul de cultura!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu ma plang de cei ce arunca mucurile de tigari din masina atat timp cat am vazut (nu in oras e adevarat) pe sosele cum zboara din masinile din fata de la pungi de hartie gen McDonald's pana la PET-uri de suc goale. Pe langa nesimtire mai sunt si un pericol pentru cei din spate, mai ales PET-urile.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
NU-mi mai aduce aminte! I-am umplut pantalonii cu bascheti unui galatean, asta vara. S-a oprit ca fraieru' la benzinaria din Hirsova. Proasta alegere!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
money daca citeai ce am scris vedeai ca nu stiu care e gustul tigarii;
ce am zis io e ca se exagereaza; |
-------------------- |
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt fumator.
Parerea mea e ca viata este plina de compromisuri. De multe ori suntem nevoiti sa acceptam lucruri care ne deranjeaza. Fumul de tigara este doar unul dintre ele. De cate ori ne este bagata pe gat muzica data tare a vecinilor, latratul cainelui in baie, gunoiul aruncat langa ghena sau mai rau, pe casa scarilor sau pe geam, urina cainilor pe rotile masinii personale, excrementele canine pe trotuar, etc ? In functie de situatie, nefumatorul poate sa-si solicite dreptul la aer curat, sa se duca la fumatorul care pufaie la biroul alaturat si sa-i spuna: draga colega, te rog frumos, am fost diagnosticat cu edem pulmonar, NU MAI FUMA IN BIROU! Daca din nefericire colegul este chiar seful tau, care fumeaza ca spartul 2 pachete pe zi, se ajunge la compromisul de care vorbeam mai sus: te risti sa-l deranjezi cu pretentiile tale? Daca el e nesimtit, ce faci? Sunt aproape sigur ca in viitorul mai mult sau mai putin indepartat fumatul va fi privit cu repulsie, ca si canibalismul acum... dar canibalismul a existat cu mult inaintea omului modern, si pentru o lunga perioada de timp nu impunea nici o problema de morala... stiati ca in Grecia antica pedofilia nu era considerata imorala? Decizii, decizii... |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
La mine nu se fumeaza. Nevasta este nu nefumatoare ci ANTIFUMATOARE. Daca merg cu colegii la o pita, tre sa ma dezbrac pe casa scarilor si sa las hainele afara :x . Intr-o zi vine seful la mine, da sa aprinda o tigara, ii aduc o farfurioara... Peste cateva ore apare nevasta-mea: CINE A FUMAT AICI
![]() |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 13:47 |