SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
![]() ![]() ![]() |
SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
Ge0rge |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Ce parere aveti de Myguide? http://www.myguidegps.com/
Are cineva? Cum functioneaza softul in Romania? Aceeasi intrebare pentru tomtom, vreau sa cumpar unu din ele si ma intereseaza sa mearga ok in tara, fara greseli, in special in Bucuresti la nivel de strada. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Din câte știu eu, MyGuide e iGo toată ziua. Așa că merge în RO la fel cum merge și iGo, adică în funcție de hărțile disponibile.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ge0rge |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 27 Nov 2006, 13:30) Ce parere aveti de Myguide? http://www.myguidegps.com/ Are cineva? Cum functioneaza softul in Romania? Aceeasi intrebare pentru tomtom, vreau sa cumpar unu din ele si ma intereseaza sa mearga ok in tara, fara greseli, in special in Bucuresti la nivel de strada. Salut Iti recomand MioMap v3.2 , Tom Tom nu are harta Romaniei detaliata la nivel de strada(sau mai exact sunt doar strazile principale) Harta din MioMap(este aceeasi cu cea din IGO) este ok pentru Bucuresti si pentru tara dar inca nu stie de nivel numar, sau numar de bloc Ce pda ai? dc vrei sa te ajut cu procurarea programului pentru "teste" da un PM |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
am auzit si eu ca miomap are aceleasi harti, dar algoritm de rutare mai bun ca iGO.
Dar aveam impresia ca merge numai pe Mio. Se poate pune pe orice PDA? Eu am Acer N35. |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Este pentu PNA dar bineinteles ca exista cineva care a facut sa mearga si pe PDA
Se poate pune fara probleme pe PDA , merge chiar foarte bine dc ai nevoie da-mi un PM |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma scad taxele pentru PDA de la 1 ianuarie?
CA sa stiu daca mai astept sau nu.. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mnxcc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite ce precizare am aici in legatura cu txele vamale:
Produsele la care in prezent exista taxe vamale la intrarea pe teritoriul Romaniei si care vor fi eliminate incepand cu 1 Ianuarie sunt : LCD-TV-uri, Plasme, Home Cinema – taxa 42% Baterii, Accesorii de Rack – taxa 15,5% Genti de notebook, huse – taxa 22% Produse la care nu exista in prezent taxe vamale la intrarea lor pe teritoriu Romaniei : Notebookuri Monitoare Aparate foto-video Imprimante Componente PC Telefoane Mobile Norme noi de protectie a mediuluiDe la 1 Ianuarie 2007 , Romania adera la UE, si va trebui sa se supuna normelor europene. Normele europene care afecteaza direct echipamentele IT&C, sunt cele referitoare la protectia mediului. Astfel : Pe teritoriul Romaniei nu se vor mai putea comercializa decat produse RoHS Compliant . Mai multe detalii despre acest standard gasiti aici : http://www.rohs.gov.uk/. Astfel , produsele care nu corespund acestui standard (in general produse cu un pret scazut, care in acest moment se gasesc in piata romaneasca), nu se vor mai putea comercializa pe teritoriul Romaniei . De asemenea de la 1 ianuarie 2007, se va introduce conform normelor europene, Taxa pentru gestionarea deseurilor electrice si electronice, care poate ajunge pana la 20-25 Euro pentru echipamente electrocasnice mari . Concluzie: Pentru majoritatea produselor IT&C, este posibila o usoara crestere a preturilor incepand cu 1 ianuarie 2007, datorita alinierii Romaniei la normele europene cu privire la mediu. On topic: Pana la urma Asus 636N se poate folosi la un parbriz atermic de M2 sau este necesara si o antena externa? |
--------------------
Renault
Megane 2
2003 Dynamique
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
chiar daca merge... SIGUR va merge MAI bine cu o antena externa...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Merge, dar receptia semnalului GPS va fi mai slaba
|
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
Angelescu Cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
Un GPS ieftin la ALDI de unde o sa-mi cumpar si eu unul ,joi 14 decembrie se pune in vanzare!
http://www.aldi-sued.de/de/html/offers/59_1534.htm |
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Acum,ca am scapat de beleaua de nikia 8800 ce smartphone imi recomandati?
Trebuie luat soft cu licenta?Asta pentru eventualele update-uri... Am de ex iGo de 909mb,asta e compatibil cu toate smart? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
qTek 9100
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
M-am hotarit la Eten Glofiish:ori M700 ori X500 :
http://www.infogsm.ro/index.php?page=compa...step=3&id1=1512 Daca-mi spune cineva despre diferente ca eu nu vad...poate la tastatura...x500 nu culiseaza? Ce soft i-ar trebui,daca stiti,si daca e neaparat soft cu licenta? De pe net daca iau un soft compatibil mai pot face update sau nu? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Apare la facilitati un T9.
Care nu stiu ce inseamna. In plus, diferente de dimensiune si greutate. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
CronosXP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 October 05 From: In a car chasing my tail ![]() |
T9 este acelasi lucru cu dictionarul predictiv de la telefoanele mobile.
Vezi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/T9_(predictive_text) |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji 1.5dci 85CP
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Bine ca nu sint diferente,iau unul oricare imi pica in mina.
Cu softul cum e?Cine mai are Eten ce soft are,daca e cu licenta sau nu si daca poate fi updatat... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
La ce soft te referi?
Scrie la specificatiile aparatului:Sistem operare Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC La Eten nu stiu cum e (eu am un FS 560).Softul a venit instalat pe aparat (nu am cd de instalare al softului livrat separat). This post has been edited by pablo: 15 Dec 2006, 09:51 |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
ghetau dan |
![]()
|
Ma refer la faptul ca nu stiu cu ce vine (daca vine cu ceva) acest Eten preinstalat.
Este compatibil cu iGO,tom-tom sau alte asemenea programe?Am vazut discutii despre posibile incompatibilitati si as vrea sa stiu dinainte... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Vad ca are Microsoft Windows Mobile 5.0 , inseamna ca poti instala orice merge pe acest sistem de operare ,iGO ,Tom-Tom etc
De obicei incompatibilitati au cei care cumpara GPS cu soft proprietar si nu pot instala altceva decat acel soft De ex pe siteul IGO este specificat: Tested PDA devices: Eten G500 Cel mai bine ar fi sa consulti forumuri sa afli opinia si altor utilizatori despre acest PDA si cum merg programele pe el |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
ghetau dan |
![]()
|
Multumesc,am iGo de 909Mb.Mai sint programe (tom tom),etc dar nu stiu care sint mai bune.Deocamdata pentru RO,afara plec doar in concedii vara/iarna.
Daca sint utilizatori de Eten...astept pareri pe PM. Ideea e:pot face update peste juma' de an sau ramin hartile asa cum sint la ora actuala?Presupunind ca se mai pot imbunatati... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Multumesc,fain device!!!Credeti ca merita tastatura?
M700 are,X500 nu...in rest sint identice...la performanta...designul va conta la alegere. Cu softul de navigatie cum e?Stie cineva ce merge? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
M-am mai uitat ieri pe CDul de instalare de la FS 560 si am impresia ca contine si Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC pe linga Active sync.
Cel putin asa scrie pe cd. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Si-a luat tata ieri un Grmin Nuvi 360. L-am testat nitel si parea super ok. Cica ei au harta digitala a Ro, nu luata din satelit. Poti sa ii dai sa gaseasca o adresa si nr, sau spitale, magazine si alte institutii.
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
@ghetau dan
pai are tastatura din-aia touch screen, pe tot displayul... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Stiu,cred ca ramin la x500,e mai comod fara tastatura.Si e si mai frumos
![]() |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Ce parere aveti de Mio A701, are cineva? Este buna ideea de a lua un GPS care sa includa si functia de telefon GSM, pe langa cea de PDA? Ma gandesc ca incercarea de a integra cat mai multe functii in acelasi aparat poate sa dea rateuri intr-o parte sau alta. Am vazut acest model, pare destul de ergonomic pentru a-l folosi ca telefon, insa nu-mi dau seama cat de bun e pe partea de GPS.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am folosit MIO A701. Este ok, desi este un pic scos din tipar - daca il comparam numai cu telefoane mobile care tind sa fie cat mai subtiri si usoare.
GPS? L-am testat masinuta mea, un Peugetot 206SW cu parbriz atermic pe traseul Moeciu - Bucuresti, soft iGo206. A functionat perfect chiar daca parbrizul este recunoscut ca un obstacol pentru anumite tipuri de GPS. Daca ai banii pentru el go4it. Daca nu vrei neaparat si GSM iti recomand ASUS A636N. Il am de ceva timp si este minunat. SPOR!!! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Multumesc pentru raspuns! M-am gandit la un GPS cu GSM pentru ca tot vreau sa-mi schimb mobilul, si in acelasi timp as vrea si un GPS pentru calatorii cu masina. Nu-mi dau seama daca e mai bine sa le integrez si sa iau ceva gen MIO A701 sau sa le iau separat. Daca functionarea GPS e mai slaba decat la alte modele dedicate GPS atunci poate ar fi mai bine sa iau ASUS. Insa e foarte atractiva ideea de a le combina. Ce modele GPS+GSM in afara de MIO mi-ati recomanda (asta in cazul ca ideea combinarii e una fericita)?
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:21 |