SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
![]() ![]() ![]() |
SISTEME DE NAVIGATIE, PDA, GPS
thunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|||
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
aveti idee?
pentru sistemul de operare symbian ce fel de soft trebuie folosit? cine stie mai multe despre un nokia e50 si receptorul de gps de la nokia? |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Din cate stiu eu exista TomTom pt. symbian si parca si Route66
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@thunder: M-am uitat acum putin prin el si n-am gasit functia asta. Deci ar cam trebui sa schimbi windowsul. Ai fost sa intrebi la un service Asus?
This post has been edited by andrei_2006: 5 Feb 2007, 11:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
thunder |
![]()
|
Mersi pt. info, am reusit si eu sa ma uit pe PDA-ul sefului si nu are nici o setare. La service nu m-am interesat dar oricum nu mai conteaza. Problema era pt. un amic care vrea sa-si ia unul din Germania (si este posibil sa fie in germana), dar daca trebuie sa-l duca in service sa-i reinstaleze Windows-ul mai bine renunta.
This post has been edited by thunder: 5 Feb 2007, 11:46 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
exista si varianta sa ia de pe net update-ul in engleza si sa il instaleze. dar asta depinde de tipul de pda. la dell de ex cand vrei sa instalezi alt windows in alta limba nu te lasa. se gasesc persoane care stiu sa le pacaleasca si sa iti faca schimbarea, dar oare merita?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
PAi din cat estiu eu trebuie rescri ROM-ul..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
@thunder exista pe net patchuri care il fac in ce limba vrei tu(inclusiv romana), orice model de pda. daca nu, poti sa cauti pe net romuri, care se pot instala de pe orice pc care are cablu usb si windows xp( am reinstalat eu chiar azi dimineata windowsu pe al meu)
ps: harta romaniei ACTUALIZATA are 8,88 mega si din cate am vazut are limitele de viteza in comune si sate. This post has been edited by ga!nusha: 5 Feb 2007, 14:04 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
corvinarh |
![]()
|
cine stie ceva de Modulul GPS fără fir Nokia LD-3W si cum pozte fi folosit? mai exact ce face el?
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Merita achizitionarea unui Mio 350??? Vreau sa-l folosesc exclusiv pentru gps!
Daca aveti alte variante, cat mai simple si bune, va rog spuneti-mi si mie!! Multumesc anticipat!! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
Angelescu Cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
Este bun Mio 350!Am fost pana in Germania si inapoi cu el si stie tot!
|
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce legatura are softul cu cu partea hardware?
![]() ![]() This post has been edited by St: 10 Feb 2007, 02:12 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
imagecam |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 25 November 05 From: Cluj ![]() |
P350 e foarte bun, daca nu ai nevoie de Wi-Fi si Bluetooth (P550 le are insa costa cu cca 2 mil mai mult...)
|
--------------------
Renault
Megane Cabrio 1.6 16v + Peugeot 308 1.6HDI
2008 imagine motor-sport
|
|
corvinarh |
![]()
|
catre CataNOS... daca m-ai banat pentru postul din 5 februarie: "aveti idee?
pentru sistemul de operare symbian ce fel de soft trebuie folosit? cine stie mai multe despre un nokia e50 si receptorul de gps de la nokia?"... ATUNCI ITI RECOMAND CU CALDURA SA MAI INVETI LIMBA ROMANA... intre a cere lamuriri despre un soft pe care trebuie sa il folosesc si a cere softul propriu-zis este o mare diferenta... daca vroiam softul... as fi spus:"unde gasesc ..." si nu:"ce fel de..." ASTEPT SCUZELE DE RIGOARE SI STERGEREA BANARII... |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
stati linistit, nu e prima data cand Administratorii fac exces de zel cand vine vorba de software. mi-e mi-ai blocat un anunt unde spuneam ca ofer la GPS software gratuit (adica softul este freeware).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am MIO P350 cu IGO 2006 si l-am folosit recent la o calatorie in Germania, a mers excelent.
A am uitat sa spun ca a mers bine chiar daca parbrizul este atermic, parbriz prin care alte GPS-uri de "firma" nu aveau semnal....deci nu tot ce este scump este si de calitate... ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
La parbrizul atermic semnalul GPS este diminuat dar asta nu inseamna ca nu merge deloc
|
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
adymirt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 December 06 ![]() |
De ce nu luati modelul de pda I-mate Pda-N. E vre-o 13 mil are GPs si pda. Ruleaza cu windos mobile 2005 si cu un soft de navigare IGo pt Romania e super. Ai strazi cu numar pt aproape toata Romania.
|
--------------------
renault
megane
1997, 1.6e
|
|
St |
![]()
|
Ai pe naiba strazi cu numar pentru aproape toata Romania. Nici macar nu stie strazile la toate municipiile....
MAi e de lucru. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
St tu postezi in cunostinta sau necunostinta de cauza?
Ai incercat harta de la igo? Eu cred ca e un soft f bun mai ales ca se lucreaza si pt realizarea hartii in 3d(nu stiu in cat timp vor face si Romania 3d! This post has been edited by ANTIdacie: 3 Mar 2007, 18:14 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
daca vreti sa va minunati pt cei ce nu au vazut inca ce vor sa lanseze cei de la igo pe piata click aici va deveni o placere sa conduci masina cu astfel de jucarii
|
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
exact de lucrul asta ziceam si eu!O sa treaca ceva vreme pana vor face harta 3d pt Romania, dar orice e posibil!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
St |
![]()
|
@ANTIdacie
Exemplu conculudent Municipiul Moreni, Judetul Dambovita. Normal ca vorbesc inj cunostinta de cauza, ca doar nu ma trezeam sa vorbesc asa, aiurea. Fososesc saptamanal iGO. Cat despre 3D. Daca nu ma insel si softul actual functioneaza in 3D. Ceea ce este acolo nu prea ma incanta, ganditiva ce performantea grafice ar trebui sa aiba PDa-ul pentru a putea rula normal acea aplicatie. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
asta da va fi o mare problema, ca sa ruleze asa ceva pda-ul va trebui sa fie ff performant (si va costa cel putin la inceput), gen cum sunt jocurile..ele se fac de astazi dar pt platformele de maine ....
|
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
"St" imi dau si eu seama ca igo nu are toate orasele la nivel de nr dar totusi este parerea mea ca este la ora actuala cel mai bun soft de navigatie pt Romania.
Mai folosesti alt soft de navigatie tu mai bun ca igo(nu o zic pt a te ataca)? |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(ANTIdacie @ 4 Mar 2007, 18:10) "St" imi dau si eu seama ca igo nu are toate orasele la nivel de nr dar totusi este parerea mea ca este la ora actuala cel mai bun soft de navigatie pt Romania. Mai folosesti alt soft de navigatie tu mai bun ca igo(nu o zic pt a te ataca)? Am mai incercat si alte softuri. Pentru romanai iGo mi se pare cel mai bun. Stai linistiti cu atacatul ca deasta e forum, sa discutam ![]() Eu nu vorbeam de nr, ci de strazi, si asta nu la un sat uitat de lume, ci la Municipiul Moreni, Judetul Dambovita. Uite ce zice coforumistul nostru adymirt. QUOTE(adymirt @ 28 Feb 2007, 15:10) |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Treaba cu aproape e discutabila!Pt fiecare iti dai seama ca poate insemna altceva!Era ceva de genul 53 de orase detaliate cu nr strazilor si 99 numai cu numele strazilor
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si din pacate si acolo unde exista numere, sunt gresite (sau pozitionate gresit, cel putin la unele strazi.
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru windows ce exista igo ori mio map?
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pentru windows, niciunul... Pentru windows mobile, ambele.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 16:12 |