Facute si nefacute
![]() ![]() ![]() |
Facute si nefacute
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la spalatul masinii cu sampon de par, am avut o experienta nefericita la vechea dacie. S-a facut vopseaua varza, numai dare si urme. De atunci am zis ca nu mai folosesc decat sampon auto, ceea ce am si facut. Si sunt foarte multumit de asta pe care il folosesc (luat din Carrfour, 185000 lei) mai ales ca si degreseaza.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE eu o am spalat masina de 3 ori in 4 luni si de 2 ori cu detergent de vase diluat in mai multa apa. efectul e super (fairy miroase si frumos) :P :mrgreen: Uite, am facut si eu chestia asta pe Lada: spalat cu detergent de vase; efectul mi s-a parut deplorabil, prinsese masina asa un luciu unsuros si gretos de ma enervam de cite ori o vedeam in soare si culoarea masinii se schimbase, din alb trecuse in ceva murdar ... slinos, asta e cuvintul! si adera jegul pe ea de parca dadusem cu prenadez, abia dupa 4-5 spalari la spalatorie automata, ceruit, tacim complet, arata din nou cum o stiam si cum o placeam. @Bobo: la Agip Barbu Vacarescu au sigur spalat pe burta masinii, din pacate mi se pare ca e inclus in programul cel mai scump, 100kROL. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
100 k ROL e ieftineaua rau, la OMV, programu' cel mai scump e cca. 200 k ROL.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca si superbenzina care creste consumul (in cazul meu, cel putin), nu-i asa, Marty?
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE la OMV, programu' cel mai scump e cca. 200 k ROL. In Oradea la OMV programul cel mai scump e 169k lei. De ce e asa scump in Bucuresti? :shock: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Interior+exterior+ceruire+degresare cateva pete (ca ma cunosteau) m-a costat fix 130k. Eu zic ca e rozonabil.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
MoneyTalks, pai am zis cca., deci nu fix 200 k. E ca tine, 169, totusi mi se pare un pret destul de piperat.
bogdan_o, si zici ca e ROZonabil, ha ? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Marty >> Ai dreptate, e cam mult si 169k, tinind cont ca NU se include si interiorul. La spalatoriile manuale BUNE in Oradea e cam 110k interior+exterior (fara portbagaj).
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
In Bucuresti e 70k+70k, inclusiv portbagaj (n-am auzit in viata mea de faza "nu include portbagajul"). daca te duci la celebrul Charlie (baga-i-as frigu-n casa de albanez snapan), costa 100 + 100 (mai nou, pentru ca si-a pus termopane).
Ca o mica paranteza, nimeni nu mai da cu silicon pe bord (prin Bucuresti). Am fost la un prieten la spalatorie (pe Ruica sau Luica) si aia m-au intrebat daca vreau sa-mi dea cu silicon. Nu cred c-au facut-o doar pentru simplul motiv ca eu il aia in gura pe patronul lor. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Interior+exterior+ceruire+degresare cateva pete (ca ma cunosteau) m-a costat fix 130k. Eu zic ca e rozonabil. unde asta? |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- .
|
|
guvernul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
Flex si Liviu: la care Agip va spalati masinuta? La ala de la Calarasi-Piata Muncii?
|
-------------------- |
|
FLEX |
![]()
|
Repet, Agip B.Vacarescu, nu stiu de ce aia de la Muncii nu-mi inspira nici cea mai mica incredere ... din pacate mai alimentez de la ei, ca sint in drum ... o fi de la liota de tigani care vind acolo geci, pantaloni, pantofi sport ... la Vacarescu ma simt relaxat, nu am nici o grija, o fi din cauza ca acolo nu-ti cad blocurile in cap.
Pentru interior merg la spalatoria de linga Mc Donalds la intersectia Bd. Basarabia (fost Muncii) cu Morarilor si fac si exteriorul; mi-a placut cum au facut, cost 100.000ROL cu tot cu spaga la baieti; dar pentru spalarile "de gala" merg la Agip. |
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de spalatorii ... ati spalat careva din voi masina(SLZ) la instalatie din aia automata cu perii ? As vrea sa ii iau si eu un program din ala de la OMV sa o spal pe dedesubt sa dau jos sarea. M-a speriat cineva in schimb ca se strica vopseaua, ca se zgarie, ca nu mai stiu ce .... si nu vreau sa ma joc cu focul.
Si Agipul are program pt spalat sasiu ? Care vi se pare mai avantajos pret/calitate ? |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
OMV e jaf la drumul mare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() mi-ai luat tot elanu` ![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
E 169 mii lei programul complet. La Agip si Petrom e mai ieftin. Oferta de programe e aceeasi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
laurh |
![]()
|
Si sa inteleg ca nu se strica nimic de la periile alea ?
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
Dupa cum iti e norocul! In principiu n-ar trebui sa se strice, da' n-ai de unde stii. Depinde cit de vechi sunt periile, depinde de cit de curate sunt periile, depinde cine a spalat masina inaintea ta. Tin sa te anunt ca periile de la spalatorie sunt identice cu peria cu care am spalat eu masina Simbata trecuta.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, ce marca de sampon de par folosesti pentru spalat masina?
![]() |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
Marty |
![]()
|
Parca Lorelei! Oricum, il cumpar din Piata Amzei si cer asa:"Saru'mina! Care este cel mai prost, ieftin si mult sampon care-l aveti?"
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mai .. eu imi spal masina can odata pe saptamana .. in doi ani de zile (aproape) cred ca am spalat-o de 15-20 de ori la spalatorii manuale si in rest la Agip ...
Nu s-a zgariat deloc vopseaua .. in plus, dupa tratamentul cu ceara ramane un luciu foarte placut . |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
laurh |
![]()
|
Eu si program de spalat sasiul ?
|
-------------------- |
|
FLEX |
![]()
|
laurh, indura-te si citeste mai sus ... DA, AU SI PROGRM DE SPALAT SASIUL! nu separat, daca asta intrebi, e inclus in programul cel mai scump, parca, ala cu ceruire ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
marty: si eu am o slz cameleon si am spalat-o cu peria, dar n-am observat nimic dubios la ea dupa efectuarea operatiei. probabil ca e mai slaba calitatea vopselei la a ta sau a fost vopsita aiurea
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Avand in vedere ca peste o luna se implineste un an de fericita (?!!!) posesie de Solenza alb artika, ieri am lasat toate resentimentele deoparte si am alocat cateva min. pentru prima ei spalare. Am cumparat de la o taraba 1 flacon sampon cu extract de urzici (18.000 ROL) + un burete (8.000 ROL), am mers la garajul unui amic si in 40 min totul era gata. Arata luna, nu s-a matuit vopseaua, este ca noua. In concluzie, cel putin in cazul Solenzelor alb artika, samponul de par e mai mult decat potrivit.
|
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cum mai prima ei spalare? Intr-un an? Pai n-ai uitat ce culoare are?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Nu uita ca ultimile luni au fost foarte bogate in precipitatii.
![]() ![]() De fapt ultima mea grija este sa spal masina. 8) |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Aha...are sens:)
Eu daca ratez o saptamana si n-o spal e nevoie. Imi place sa straluceasca si fac spume cand ma stropeste cate unu' mai nervos ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io nu o spal saptamanal, dar........
QUOTE bursuck, Avand in vedere ca peste o luna se implineste un an de fericita (?!!!) posesie de Solenza alb artika, ieri am lasat toate resentimentele deoparte si am alocat cateva min. pentru prima ei spalare. nici chiar asa |
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:00 |