Facute si nefacute
![]() ![]() ![]() |
Facute si nefacute
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Cum mai prima ei spalare? Intr-un an? Pai n-ai uitat ce culoare are? Ba da. Dar cu ocazia asta si-a adus aminte ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ba da. Dar cu ocazia asta si-a adus aminte ![]() ![]() Ei si? A mea din "grafit" a devenit un fel de "desert brown". Daca string lutul depus pe ea de pe strazile de Bucuresti cred ca reusesc sa incropesc material pentru un set mai modest de cescute de cafea ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am luat grafit ca am crezul ca rezista mai bine la jeg. Ei as.... Dimpotriva. Se vede mai bine noroiul si praful pe ea. Insa o spal cam o data la doua saptamani (inclusiv ceara) o dau cu polish cam o data pe luna si ce am observat e ca aluneca jegul mai usor de pe ea si dupa o ploaie capata un luciu frumos.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Marty regret ce ti se intampla....dar nu trebuia sa folosesti sampon antimatreatza mai ?!
![]() Personal in prefer pe cel auto pentru Merlina mea shi pe cel care o fi sa fie pt pletele mele....exclus auto deshi le tzin pe amndoua in baie :wink: ...unde le e locul dealtfel. |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca a fost de vina samponul antimatreata. Chiar asa sensibila nu-i vopseaua. Pai atunci la ploile acide din Buc. ce te faci? Mai degraba frecatul cu peria a cauzat matuirea.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE Se pare ca a fost informat de la dealer (banuiesc Meridian) cum ca respectiva culoare (Cameleon) va fi scoasa din fbricatie de la 1 Feb sau 1 Martie (nu mai retin exact). Eu am fost acu cateva zile la Dacoserv sa vad si eu cum arata o Europa,si mi s-a spus ca nu se mai ofera granit si verde cylan (de cameleon nu au spus nimic); mi-ai mai spus ca a fost o perioada in care nu s-a oferit marine. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
SYL, pai aia cu Marine e poveste lunga! Bobo primise masina in culoarea ceruta (Marine) si mai erau citiva pe forum care asteptau aceeasi culoare. Dupa ce s-au plictisit de asteptat si VC de certurile cu respectivii, i-a trimis sa dea alte comenzi pentru alte culori.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pai tocmai de aia i-am intrebat cum sta treaba cu marine; am si eu o colega care si-a luat SLZ confort, pe care si-a comandat-o inca inainte de lansarea din 10 aprilie 2003, si a vrut marine, si dupa o luna si ceva de asteptari, au sunat-o aia de la dealer (Meridian) si au pus-o sa isi aleaga alta culoare....si in concluzie acum are SLZ rosie.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ai mai rosu e culoare destul de misto dar nu stiu cum se va comporta in timp. din cate am inteles culorile metalizate sunt greu de intrtinut. asa am auzit si eu. nu stiu :roll:
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Cum, nu se mai fac in culoarea Grafit? :shock: :shock: :shock:
|
--------------------
Dacia
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ultima oara am spalat-o la Shell. Am vrun sa o spal pe dedesubt de sarea de pe drumurile noastre. 100 mii spalarea Diamond.N-am dat spaga (de-al dracu
![]() Acum sper sa nu mai ninga abundent |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
La ultima spalare a masinii mele la jegoshii cu tulumba cu jet de apa , mi'au atins vopseaua mi'au exfoliat'o pe la praguri dar mai tare m'a durut ca au zgariat'o cu tulumba aia de plastik de kkt shi au facut in cateva locuri grafitti. Mi'am dat seama din timp de faza shi le'am zis, le'am shi demonstrat ca ei sunt de vina insa nu le'a pasat, au pus niste solutie de spalat motorul shi s'a mai luat putin. Insa nu au mai clatit, asha ca m'am dus val vartej acasa shi am spalat'o cu mana mea shi mi'am jurat in barba sa nu mai calc pe la spalatorii. Acasa acum o spal cu 30+30 litrii de apa shi e ok, clatita shi spalata cu sampon arexons.
Bineinteles ca pt 100 mii spal shi masina altuia mult mai bine ca maimutoii aia. Glumeam! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
omman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 January 04 From: Bacau ![]() |
La ultima spalatorie (cat oi trai) Petrom, deci occidentala, cu perii automate, ceruit, uscat si tralala, am constatat ca mi-au zgariat-o pe capota, deasupra farului. Sunt zgarieturi superficiale care ies la o polishare. Dar totusi...?!
Explicatia este ca pe perii au avut mizerii (pamant uscat de la alta masina sau mai stiu eu ce) pe una din perii. Suficient ca sa ma oftic! |
--------------------
Nissan
Almera
2006 Drum bun!
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu ultima data cand am calcat pe la spalatorie automata a fost cand m-am ales cu zgarieturi langa cheder, langa oglinda din fata. Zgarieturi sanatoase. De atunci mai bine la o duc la manual (insa fac si astia o treaba de mantuiala, trebuie sa stai cu gura pe ei), si mai nou din nou cu doua galeti de apa in parcare. Ma muncesc eu ceva, insa iese masina lux, fara jeg lasat pe la capace, pe la praguri...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
bogdan_o |
![]()
|
In general imi spal masina singur. Doar iarna nu prea facem traeba asta ca era prea fig si sarea nu se duce usor. Iese mult mai bine, insa singurul regret e ca pasajele aripilor nu prea merg spalate cu buretele si galeata (trebuie jet cu presiune) si capacele (gaurile). Cred ca si astea se pot face daca bagi mana dar nici nu ma incanta ideea de a ma face ca un porc, deci asta e.
Cu spalatoriile nu am avut probleme insa era sa fac atac cand a scapat ala de la vulcanizare furtunul ala de umflat pe usa. Furtunul ca furtunul, dar duza aia de metal poate lasa urme serioase. Am avut insa bafta. |
--------------------
Dacia
|
|
Oroles |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 8 April 04 ![]() |
si eu imi spal masina singur. dar am zis la un moment dat sa mai cheltui din punctele de pe shell smart si am dus-o la ei la spalatorie.
rezultatul: zgarieturi fine pe capota de la periile alea mari. concluzia: de acum incolo mai bine o spal singur. intrebare: cei ca o spalati singuri, cu ce o stergeti dupa aia ca sa nu ramana micile pete de praf? |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
Pai eu initial dau cu un burete imbibat in apa cu sapun lichid, dupa care sterg masina cu o carpa inmuiata in apa curata. Dau intai cu carpa pe masina sa se duca zoaiele de sapun lichid, dupa care storc carpa si mai sterg, iar storc si iar sterg pana nu mai raman decat fine picaturi de apa, picaturi care daca este un pic de soare se usuca in maxim un minut. Toata distractia inseamna 10 litri de apa (5 cu sampon si 5 curata) si vreo jumatate de ora de munca si niciodata nu mi-au ramas urme de sapun sau de praf. Totusi nu sterg capacele de la roti, ca nu are rost chinul.
|
--------------------
Dacia
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
La mine se pisha potaile pe jenti. Imediat ce spalam jentile se bateau care mai de care sa ishi lase cartea de vizita. Acum am dat cu ceva ulei shi s'a cam prafuit putin dar macar nu mai rugineste in continuare. Oricum shi negrul jentii e mai scos in evidenta. Daca ai capace poti sa dai cu oloi sau vaselina pe sub ele.
|
--------------------
Dacia
1310
Agitatorul sef! |
|
bogdan_o |
![]()
|
QUOTE La mine se pisha potaile pe jenti. Imediat ce spalam jentile se bateau care mai de care sa ishi lase cartea de vizita. Si eu am cam aceeasi problema, plus ca la mine marcheaza si spoilerele. Asta e. Oricum jentile la primul drum se fac iar varza, deci nu prea merita efortul. |
--------------------
Dacia
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
[quote]La ultima spalatorie (cat oi trai) Petrom, deci occidentala, cu perii automate, ceruit, uscat si tralala, am constatat ca mi-au zgariat-o pe capota, deasupra farului. Sunt zgarieturi superficiale care ies la o polishare. Dar totusi...?!
Explicatia este ca pe perii au avut mizerii (pamant uscat de la alta masina sau mai stiu eu ce) pe una din perii. Suficient ca sa ma oftic![/quote] Era cumva cea de la "CIAO"? Pentru ca acolo mi-au lasat niste pete de vaselina pe partea stanga iar jantele erau aproape ca inainte de spalare... :x |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ciao e a celor de la Agip, n-are treaba cu Petrom.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
E vorba despre Bacau... Ciao a fost cumparata de PETROM, dar tot asa i-a ramas numele.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:11 |