care va pricepeti la cutii????
![]() ![]() ![]() |
care va pricepeti la cutii????
matrafox |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|||
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
hecbv |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 6 May 05 ![]() |
deci sa iti zic povestea cutiei de viteze am luat-o de la second hand prin 92-93 a mers pe masina veche vre-o 30 de mii si apoi am pus-o in 95 pe masina pe care o am si acu si indica kilometrajul undeva la 87 de mii plus ce a mai avut inainte ca sigur nu a dat-o jos de pe masina la 10 mii
|
--------------------
dacia
1310 Lux
- hec_bv schimb iluminare bord
0723735110 hecaru |
|
hecbv |
![]()
|
poate ca am exagerat dar 150 000 tot are
|
--------------------
dacia
1310 Lux
0723735110 hecaru |
|
matrafox |
![]()
|
pe mine chiar nu mai ajuta nimeni?
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
hecbv |
![]()
|
in fine am o intrebare cine are vre-o cutie de renaul18 demontata sau piese pt ea imi trebuie doar un amarat de arc de la sincronul de viteza 1 si nu il gasesc si nu se potriveste de la dacie
![]() recunosc ca poate am exagerat dar vroiam sa zic doar ca sunt foarte fiabile cutiile |
--------------------
dacia
1310 Lux
0723735110 hecaru |
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
dar vitezometrul?(acul)cum indica?
adica se apropie cat de cat de viteza reala? fa si tu o cronometrare cu viteza constanta(spre ex 90km/h) si vezi in cate secunde faci un km.prin regula de trei simpla afli viteza reala....si compara cu ce vedeai tu pe kilometraj(in exemplul nostru 90km/h). |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
hecbv |
![]()
|
da kilometrajul indica calumea sunt sigur dar dupa ce termin de facut motorul o sa mai verific
|
--------------------
dacia
1310 Lux
0723735110 hecaru |
|
matrafox |
![]()
|
salut!am mai cerut o data ajutorul vostru dar il mai cer inca o data si spre sa nu va suparati pe mine.stie cineva unde pot face si eu sincroanele dintr-o cutie cu 4 trepte ptr ca imi face mari probleme daca o las pe liber si incerc sa bag in a 3 sau in a 4 a.stiu ca daca intr-o cutie baga mana o persoana nepriceputa se alega praful de ea orice i-ai mai face dupa aia.imi spune-ti si mie va rog daca stiti vre-un meseris bun de tot ptr cutii in constanta.multumesc anticipat!
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
matrafox |
![]()
|
pe mine nu ma ajuta nimeni ptr ca nu vreau sa schimb cutia ci doar sa-i fac sincroaneloe si as dorii sa-i spuneti daca stiti vre-un meseris bun care sa-si bage mana in ea.numai bine
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
Valeriu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 20 April 05 ![]() |
Mai , oameni buni, dati-mi si mie un sfat !
Am un break din 97 , deci cu cutie 5 trepte. Cutia am tot reparat-o , am bagat de 2 ori bani in ea, intra bine in viteza , dar este zgomotoasa in treptele 3-4-5, plus ca intra mai greu de la mare la mic. Asa ca : am de ales intre cutie 4 trepte de R18 (2,5 mil) si una de 5 trepte , tot de R18 (5,5 mil) . Pe care ziceti sa o iau? Mentionez ca masina circula numai pt. Bucuresti , pt. afara am alta. hai , dati un sfat , pt. un om bulversat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
- B71xxx/B40YYY Un lucru care incepe bine se termina prost. Un lucru care incepe prost de termina si mai prost. (by Murphy)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca tot nu folosesti treapta a 5-a, ia una cu 4. Abia ai grila de selctie mai simpla si poate e si mai "lunga".
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Dati-mi si mie rapoartele astea la cutia de r18 , pls . Ma intereseaza sa vad cum s-ar comporta pe un motor de 1.3 , respectiv pe 1.6 usor modificat .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Valeriu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
- B71xxx/B40YYY Un lucru care incepe bine se termina prost. Un lucru care incepe prost de termina si mai prost. (by Murphy)
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Am sters niste posturi in care era vorba de cerut bani.Vreti sa vindeti? La bursa sau pe privat.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Valeriu |
![]()
|
QUOTE(diaconuliviu @ 12 Apr 2006, 09:22) Sorry , Liviu , dar eu altceva voiam . Deci , inca odata , oameni buni , nu caut sa cumpar cutie , ca am de unde sa iau , cu garantie. Intrebarea era , daca merg cu masina numai in oras , merita sa iau cu 5 trepte ? sau va avea un demaraj mai slab la trepte inferioare ? Reamintesc ca este vorba de cutii de R18 , nu de Dacia |
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Nu tu vindeai.
Tu ai un link la rapoarte, compara cu cele de Dacia. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
samyx |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 8 August 05 ![]() |
Am si eu o nedumerire
Am o dacia 1310 S (asa scrie din uzina) oct 1994 1397cc 5 trepte. Oare ce cutie o avea pt ca tablita de pe ea nu mai e (nu a avut-o) grup conic 8/33 si pinion treapta 5 de "fuga" sau grup conic 9/34 si pinion tr V normal? cateva precizari ar fi: tr 4 3000rpm 90km/h tr5 3000rpm ~102 km/h 2000rpm ~74km/h |
--------------------
dacia
berlina
1995
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
am și eu o întrebare. cutia mea e terminată, adică sincroanele sunt duse, în sensul că pentru a intra în viteze, în special întâia și a doua, trebuie să dau șprițuri, iar de vreo câteva zile îmi sare din viteza a treia. plus că a început să scoată un huruit.
dați-mi și mie un sfat. are rost să repar cutia sau să cumpăr o cutie second? întreb pentru că vreau să țin mașina încă aproximativ un an și nu țin neapărat să fac cutia ca nouă... de asemenea, dacă aveți idee unde pot găsi o cutie second și cam care ar fi prețurile în ambele variante de mai sus, vă rog să îmi spuneți și mie... la bursa era un anunț de vânzare a unei cutii de R18, oare se potrivesc și planetarele....? mulțumesc |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(samyx @ 31 May 2006, 12:41) Am si eu o nedumerire Am o dacia 1310 S (asa scrie din uzina) oct 1994 1397cc 5 trepte. Oare ce cutie o avea pt ca tablita de pe ea nu mai e (nu a avut-o) grup conic 8/33 si pinion treapta 5 de "fuga" sau grup conic 9/34 si pinion tr V normal? cateva precizari ar fi: tr 4 3000rpm 90km/h tr5 3000rpm ~102 km/h 2000rpm ~74km/h Ai cutie normala, nu de fuga. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cnn |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 45 Joined: 20 September 05 ![]() |
QUOTE(afh @ 31 May 2006, 13:04) Daca ai planetare scurte DA. Eu am montat o cutie de R18 pe Dacia mea, acesta implicand destule modificari (sudare suporti pt. prinderea pe lonjeroane, suport pentru teava de esapament, taierea pedalierului - cutia de 5 trepte R18 este diferita la capacul spate fata de cutia cu 4 trepte D1300, adaptarea timoneriei). Dar, economic vorbind, crezi ca merita investitia pentru numai un an? |
--------------------
--
--
--
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
QUOTE(cnn @ 31 May 2006, 13:20) Daca ai planetare scurte DA. Eu am montat o cutie de R18 pe Dacia mea, acesta implicand destule modificari (sudare suporti pt. prinderea pe lonjeroane, suport pentru teava de esapament, taierea pedalierului - cutia de 5 trepte R18 este diferita la capacul spate fata de cutia cu 4 trepte D1300, adaptarea timoneriei). Dar, economic vorbind, crezi ca merita investitia pentru numai un an? păi în nici un caz nu mă bag la modificări și chestii din astea...tocmai din cauza asta am întrebat, că nu mă pricep deloc. eu speram că pur și simplu se scoate vechea cutie și se pune cealaltă.... deci ca să îmi dau seama ce cutie se potrivește la a mea trebuie să stabilesc ce fel de planetare am, respectiv lungi sau scurte?? |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
viperthevenom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 28 February 06 From: Arad ![]() |
Daca o data mai gasesc mirc in scrierile tale, iei vacanta definitiv.
Da, eu, moderatorul am inlocuit ce a scris viperthevenom, se adreseaza lui. |
--------------------
Dacia
1410
1995
- AR-02-RRR
|
|
xyronebun |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 4 December 05 ![]() |
cnn, am o intrebare pentru tine...Sigur trebuie sa dai din pedalier ca sa pui cutie de renault 18? eu am o dacie sport si vreau luna asta sai montez una.M-ai descurajat complet daca e asa..
This post has been edited by xyronebun: 25 Oct 2006, 18:34 |
--------------------
dacia
sport
1990
- IS-03-GGV
|
|
animalu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 January 07 From: Timisoara ![]() |
am o cutie in 5 trepe cu sincroanele terminate si treapta a 5a nu mai intra deloc ... am nevoie de un meserias din tm va rog
![]() |
--------------------
Dacia
Dacia 1310
'89 TLX
- TM10UOV Membru de 2 lei
|
|
Valeriu |
![]()
|
Alta ! nu baga bani in cea veche , daca omul e meserias , asta iti spune sa gasesti una la dezmembrari , ca oricit de bun ar fi el , piesele sunt de toata jena , ai sa bagi o gramada de bani in ea (ca mine) , iar rezultatul va fi in cel mai bun caz o cutie care intra bine in viteze , dar in fiecare viteza va fluiera altfel. Eu am pus una de R18 cu 4 trepte , in locul celei cu 5 de dacia, au foist ceva modificari doar la suporti si la schimbator, dar rezultatul merita banii si efortul
|
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
in bine
![]() |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:44 |