Comportament rutier ciudat
![]() ![]() ![]() |
Comportament rutier ciudat
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Daca nu stiti drumul bine nu va aventurati cu viteza maxima posibila in curbe. Ce va faceti daca drumul nu e inclinat spre interiorul curbei?! Ei bine derapati. Daca e drumul inclinat in exteriorul curbei cum e in cazul curbei din crangasi spre lujerului....sunteti mancati!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar si chiar daca cunosti drumul e periculos. Eu era sa derapez intr-o curba pe care o stiam prea bine si la care stiam exact viteza de abordare. Insa... surpriza !!! Era putin ud pe jos doar in acea curba si in plus au dat cei de la drumuri cu nisip+sare ca sa nu cumva sa inghete peste noapte. Uite asa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Totdeauna ne trebuie o rezerva pentru situatii neprevazute. Nu trebuie fortate limitele si marja de siguranta e strict necesara.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Un citat celebru ne spune: iarna nu-i ca vara........... care s-ar putea traduce asa in cazul nostru: temperaturile mai reci modifica aderenta anvelopei. In sustinerea mea vine moartea subiectului asta pe timpul verii si reinvierea lui odata cu apropierea iernii.... So, ochii mari si cauciucuri cat mai calde daca nu sunt bani de cele de iarna.
Restul tine tine doar de filozofia rotii si mediile in care aceasta se invarte sau actioneaza... cateodata si eu ma mir... ![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:14 |