DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 4 5 6 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Comportament rutier ciudat

Marty
post 30 Nov 2005, 12:04
Post #151

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

Geo, nu ma grabeam nicaieri, nu aveam viteza, masina era subturata (cred ca 2000 rpm intr-a 4-a), frina n-a fost nici brusca, nici violenta. smile.gif Cred ca daca as fi abordat curba respectiva in stilul propriu si caracteristic (supraturata, in forja), n-as fi avut probleme. Zic "CRED" pentru ca n-am mai avut curiozitatea sa iau curba aia cu mai mult de 40 la ora, la o turatie normala si in treapta de viteza corespunzatoare. 04.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george_slz
post 30 Nov 2005, 13:55
Post #152

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Daca nu stiti drumul bine nu va aventurati cu viteza maxima posibila in curbe. Ce va faceti daca drumul nu e inclinat spre interiorul curbei?! Ei bine derapati. Daca e drumul inclinat in exteriorul curbei cum e in cazul curbei din crangasi spre lujerului....sunteti mancati!

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
i96nds
post 30 Nov 2005, 14:51
Post #153

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Dar si chiar daca cunosti drumul e periculos. Eu era sa derapez intr-o curba pe care o stiam prea bine si la care stiam exact viteza de abordare. Insa... surpriza !!! Era putin ud pe jos doar in acea curba si in plus au dat cei de la drumuri cu nisip+sare ca sa nu cumva sa inghete peste noapte. Uite asa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Totdeauna ne trebuie o rezerva pentru situatii neprevazute. Nu trebuie fortate limitele si marja de siguranta e strict necesara.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
driver
post 2 Dec 2005, 19:44
Post #154

i'm not driving fast, i'm flying low...

From: South Coast

Un citat celebru ne spune: iarna nu-i ca vara........... care s-ar putea traduce asa in cazul nostru: temperaturile mai reci modifica aderenta anvelopei. In sustinerea mea vine moartea subiectului asta pe timpul verii si reinvierea lui odata cu apropierea iernii.... So, ochii mari si cauciucuri cat mai calde daca nu sunt bani de cele de iarna.
Restul tine tine doar de filozofia rotii si mediile in care aceasta se invarte sau actioneaza...

cateodata si eu ma mir... laugh.gif

--------------------
Nissan Leaf cu baterie - RLU
+
6 Pages « < 4 5 6
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 21:14
Forum Renault