DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Modifcare adusa look ului & feeling ului interior

SYL
post 27 Nov 2008, 22:44
Post #31

doc

Group: Members
From: IF, Balotesti

De pus la loc intra fara probleme, trebuie doar avut grija sa se mufeze bine cu tubulatura de la climatizare.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SuntZmeu
post 28 Nov 2008, 01:48
Post #32

Membru incepator

Ma baieti de ce va cheltuiti banii pe prostii de genul volan schimbat si distrus interiorul prin vopsirea elementelor?Uitati-va ce diferenta enorma este intre un interiori original si unul vopsit si impopotonat cu un volan din targ?Daca tot vreti ceva mai special,alegeti componente originale,de genul volan de solenza,care arata mult mai bine,ai alta senzatie cand il atingi si il poti imbraca in piele.Cat mai simplu cu atat mai bine.Nu mai vorbesc ca la masinile astea rare sunt cazurile cand nu este necesara o imbunatatire la capitolul tehnic.Desi de aproximativ jumatate de an pe langa DSN sunt si stapan al celor 4 inele,incerc pe cat posibil sa circul cu DSN(sa nu rugineasca in parcare)si sa o mentin curata si in perfecta stare(mai ales ca intretinerea costa putin).Bagati bani in ceea ce trebuie,nu in eleroane,volane din targ si alte chestii de genul.Puteti opta chiar pentru niste huse personalizate pentru scaune(pot spune si sursa de procurare),din diferite materiale precum piele,piele alcantara perforata,sau textile,care va garantez ca vin perfect si aduc o imbunatatire majora.

--------------------
dacia DSN 2001 clima 1,4MPI - B 69 K T A
+
Maskatu
post 28 Nov 2008, 07:30
Post #33

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Volan de solenza ?? Sa il cumparam si sa il imbracam in piele??? blink.gif Cum se imbraca un volan in piele, care nu a venit imbracat ? laugh.gif Exista pe forum vreun tutorial "cum sa-ti imbraci volanul in piele? icon_mrgreen.gif

Daca am pune pe super nova volan de solenza , garantez ca mai mult de jumatate din forum ar zice a e kitsch ! Volanurile din posturile de mai sus, nu prea sunt din targ... sunt MOMO si costa peste o suta de euro. Eu zic ca da mai bine un volan momo decat un volan de solenza wacko.gif

Este adevarat ca multi au dat-o deja in tiganisme cu unele "modificari" care le-au facut masinilor, dar majoritatea nu au legatura cu dacia club. Cat despre huse, nu e o idee rea, dar huse la comanda........ mhmmm suna "expensive" pokey_eye.gif

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
and_rei
post 28 Nov 2008, 10:45
Post #34

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

From: Bucuresti

fiecare cu gusturile lui biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
SuntZmeu
post 28 Nov 2008, 11:31
Post #35

Membru incepator

nu este tiganie sa pui un volan de solenza pe dsn.Este produs de dacia,se integreaza binisor cu masina.Nu cred ca a spus nimeni ca este tiganeala cand si-au pus baietii oglinzi de solenza pe dsn(chiar multi le-au urmat exemplul pentru ca este o imbunatatire).Se poate imbraca in piele un volan care nu a fost imbracat din fabrica,chiar avem un coleg INSTRUCTORUL parca este numele lui,care imbbraca volane in piele pentru toate marcile de masini.Si lucrarea arata super,singura problema este ca el este din craiova,dar vine la bucuresti saptamanal.Pai husele costa de la 300 de euro varianta pe textil pana la 700 varianta cu piele(www.husa-auto.ro).Daca pentru tigania aia de volan de peste 100 euro s-au gasit bani,cine iubeste masina gaseste si pentru niste huse super.Nu vreau sa ma iau de nimeni,dar ajungem sa facem din DSN carute cu eleroane si mileuri pe bord.

--------------------
dacia DSN 2001 clima 1,4MPI - B 69 K T A
+
and_rei
post 28 Nov 2008, 11:37
Post #36

Pai husele costa de la 300 de euro varianta pe textil pana la 700 varianta cu piele

sa dau 700 de euro pe o husa din piele pentru volan?????????? blink.gif blink.gif radmasa.gif

--------------------
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
Maskatu
post 28 Nov 2008, 12:08
Post #37

Logan 0.9 TCE

QUOTE(SuntZmeu @ 28 Nov 2008, 11:31)
nu este tiganie sa pui un volan de solenza pe dsn.Este produs de dacia,se integreaza binisor cu masina.Nu cred ca a spus nimeni ca este tiganeala cand si-au pus baietii oglinzi de solenza pe dsn(chiar multi le-au urmat exemplul pentru ca este o imbunatatire).Se poate imbraca in piele un volan care nu a fost imbracat din fabrica,chiar avem un coleg INSTRUCTORUL parca este numele lui,care imbbraca volane in piele pentru toate marcile de masini.Si lucrarea arata super,singura problema este ca el este din craiova,dar vine la bucuresti saptamanal.Pai husele costa de la 300 de euro varianta pe textil pana la 700 varianta cu piele(www.husa-auto.ro).Daca pentru tigania aia de volan de peste 100 euro s-au gasit bani,cine iubeste masina gaseste si pentru niste huse super.Nu vreau sa ma iau de nimeni,dar ajungem sa facem din DSN carute cu eleroane si mileuri pe bord.
*

Nu ma refeream la oglinzi de solenza pe dsn, eu am sustinut ca asta chiar e o imbunatatire majora pentru dsn. Ma refeream la prostii gen nike pe luneta, sau coada de elefant pe capota, autocolant pe faruri pe post de pleoape , etc. Am zis de volan de slz ca nu ar da bine pe dsn pentru ca e cam butucanos fata de cel original care e cam slabanog. Dar daca voi ati vazut dsn-uri cu volan de solenza, bagati o poza aici sa vedem si noi rolleyes.gif

--------------------
+
djasu82
post 28 Nov 2008, 14:32
Post #38

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

da naspa cu volanul de solenza . Eu daca imi pun tablou de bord logan cu siguranta o sa fiu criticat ... pariez . Am optat pentru ca e mai misto da bine la o masina mai micuta cum e super nova plus ca are niste facilitati care le pot accesa .Iar citirea turatiei si a vitezei e mult mai precisa asta am observat comparand cu un turometru digital si ala realizat de mine ma rog era pentru dacia 1310 ca sa citeasca si sa pun la punct avansul.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Maskatu
post 28 Nov 2008, 15:33
Post #39

Logan 0.9 TCE

De ce sa fii criticat? Poate invidiat.... Treaba cu ceasurile de logan e o ghidusie destul de buna. Din pozele care le-am vazut de la celalalt coleg de forum care a pus ceasuri de logan, am vazut ca a iesit foarte frumos. Bravo voua ca aveti vointa. Nu e asa usor sa iei de la cap la coada o intalatie electrica intreaga.... bafta cu proiectul djasu82 console.gif

--------------------
+
Lars
post 9 Dec 2008, 19:43
Post #40

Membru incepator

si eu am scos aerisitoarele....cele de exterior ies foarte usor...desfaci suruburile apoi tragi putin dar putin inclinate spre dreapta.....cea din mijloc mam chinuit mai mult k are niste cleme nenorocite....iese mai greu...e ceva de lucru...apoi leam vopsit cu un spray argintiu ,,,leam lasat sa se usuce,,si gata,,,,la pus e super simplu,,,intra perfect la locul lor biggrin.gif

--------------------
Dacia SuperNova 2003 confort
+
SYL
post 9 Dec 2008, 20:17
Post #41

doc

Ai dat doar cu spray de vopsea ?
Eu intai le-am dat cu primer(dupa ce in prealabil le-am sters bine sa nu aibe grasime si le-am slefuit putin cu un schmirghel fin), apoi cu spray de vopsea si apoi cu lac...

--------------------
+
djasu82
post 9 Dec 2008, 20:24
Post #42

MEMBRU DACIA CLUB

parca unele sprayuri de vopsea se prepara cu lac ...

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
and_rei
post 23 Dec 2008, 20:38
Post #43

eu am scos aerisitoarele si le-am vopsit.au iesit nemaipomenit de usor.la montat am avut mici probleme.rezultat...

Attached thumbnail(s)
Ianys_25_.jpg ( Size: 131.39k ) Number of downloads: 858
Ianys_21___1_.jpg ( Size: 140.97k ) Number of downloads: 975
Ianys_23___1_.jpg ( Size: 121.24k ) Number of downloads: 966

--------------------
+
Maskatu
post 23 Dec 2008, 21:19
Post #44

Logan 0.9 TCE

Eu unul apreciez efortul depus dar parca e prea... prea. Cum intri in masina iti sar in ochi. E prea aprinsa culoarea si pare cam ciudat. Trebuia un albastru gen husa de la volan. Sters de tot... Aerisitoarele sunt ok pentru ca se incadreaza bine cu negrul din bord dar la usi pare cam prea exagerat. Oare cum o arata daca bagai un negru mat?? ...
bafta si sper ca nu te-ai suparat. Stiu ca te-ai chinuit mult de tot cu ele (plastice nenorocite), si daca iti place tie asta conteaza. Gusturile se vor discuta mereu.

--------------------
+
djasu82
post 23 Dec 2008, 21:25
Post #45

MEMBRU DACIA CLUB

e prea aprinsa culoarea mai bine argintiu si era ok sau tot o culoare inchisa asa ca ar trebui si bordul vopsit in albastru ce naiba ca nu e sorcova tongue.gif

--------------------
+
and_rei
post 23 Dec 2008, 22:10
Post #46

am folosit acelasi spray ca si pentru pleoape sad.gif.asta am observat si eu ca difera culoarea.da e acelasi spray.oricum mie imi place biggrin.gif.si nu m-am suparat tongue.gif

--------------------
+
Maskatu
post 24 Dec 2008, 08:45
Post #47

Logan 0.9 TCE

la pleoape e ok pentru ca e aceeasi nuanta cu caroseria. e buna ideea lu djasu, cu un argintiu inchis sau alta culoare inchisa... mai cercetam noi biggrin.gif Poate se mai risca careva sa "strice" plasticele sa vedem ce iese rolleyes.gif De luat altele cam greu... manerele sunt 30 de roni bucata, si aerisitoare eu unul nu am vazut in targ, si nici manerul din usa de care tragi usa. Cel de geam se gaseste dar cred ca e si acela destul de scump.

This post has been edited by Maskatu: 24 Dec 2008, 08:48

--------------------
+
and_rei
post 24 Dec 2008, 10:22
Post #48

pai.masina albastra,husele albastre manerele albastre.asta am acum.nu cred ca e sorcova.Dar cu masina albastra manere gri trebuia luate si niste huse verzi si atunci chiar ca era o sorcova biggrin.gif:|

--------------------
+
SYL
post 24 Dec 2008, 11:11
Post #49

doc

QUOTE(Maskatu @ 24 Dec 2008, 08:45)
Cel de geam se gaseste dar cred ca e si acela destul de scump.

Cred ca eu le mai am pe cele de la geamurile fata(oricum toate 4 sunt identice), pt ca avand geamuri electrice... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Relu_GTT
post 24 Dec 2008, 13:35
Post #50

Membru autentic

From: BRASOV

Inaite de vopsire stiu ca se da cu un spray filer pt plastic ca altfel se cojeste vopseaua

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Confort - BV 27 GTT
BMW e46 FL 2.0i
+
SYL
post 24 Dec 2008, 13:52
Post #51

doc

@Relu_GT ia citeste postul meu, #41 din acest topic ! icon_mrgreen.gif

--------------------
+
djasu82
post 24 Dec 2008, 14:20
Post #52

MEMBRU DACIA CLUB

QUOTE(Maskatu @ 24 Dec 2008, 09:45)
la pleoape e ok pentru ca e aceeasi nuanta cu caroseria. e buna ideea lu djasu, cu un argintiu inchis sau alta culoare inchisa... mai cercetam noi biggrin.gif Poate se mai risca careva sa "strice" plasticele sa vedem ce iese  rolleyes.gif De luat altele cam greu... manerele sunt 30 de roni bucata, si aerisitoare eu unul nu am vazut in targ, si nici manerul din usa de care tragi usa. Cel de geam se gaseste dar cred ca e si acela destul de scump.
*

de parca nu poti da cu diloant pe plastice ... si sa cureti opseaua ce naiba ... argintiu ar fi ok daca si minerele de la usi pe interior le faci arginti si capul de la schimbator la fel pedalele la fel cu imbracate cu pedale sport arginti... .
Si eu am masina de culoare albastra dar nu as da pe plastice in interior cu culoare albastra.

--------------------
+
SYL
post 24 Dec 2008, 14:38
Post #53

doc

Si eu am masina albastru catifea, dar am vopsit areatoarele si manarele din interior de la usi in argintiu, inspirandu-ma de la LGN Prestige. icon_mrgreen.gif

--------------------
+
djasu82
post 24 Dec 2008, 14:41
Post #54

MEMBRU DACIA CLUB

si eu am vazut un logn prestigi la fel tongue.gif parca mi-ai loat vorba din gura acum cu noul tablou de logan care are ramele argintii cred ca se merita si ca areatoarele sa fie si ele arginti manerele la fel argintii.

--------------------
+
Maskatu
post 24 Dec 2008, 23:16
Post #55

Logan 0.9 TCE

@djasu: ia da tu cu diluant pe plasticele alea si daca iti ramane negrul ala care era inainte esti tare biggrin.gif
@Syl pune poze cu areatoarele si manerele sa vedem cum au iesit.

--------------------
+
djasu82
post 24 Dec 2008, 23:24
Post #56

MEMBRU DACIA CLUB

ma lesi inseamna ca nu sti cu ce diloant se da biggrin.gif fiecare diloant are concetratia lui si fiecare diloant se dizolva in fine ... Eu am spus ca le voi face arginti ca dau bine cu ramele de la tabloul de logan.

--------------------
+
Maskatu
post 25 Dec 2008, 08:49
Post #57

Logan 0.9 TCE

Bine, asteptam poze sau sa puna syl ca el deja are...

--------------------
+
SYL
post 26 Dec 2008, 16:20
Post #58

doc

Am facut cateva poze cu telefonul, sapt viitoare le postez(sper sa nu uit), ca acum plec de acasa. icon_mrgreen.gif

--------------------
+
SYL
post 30 Dec 2008, 16:22
Post #59

doc

Iata pozele pe care le-am promis. Ultima e facuta acum vreo ora, ca sa vedeti cum e luminata consola centrala cu pozitiile aprinse => toate becurile de pozitie din interior(cu exceptia celor de la ceasurile de bord si cel de la bricheta) sunt inlocuite cu leduri; in plus am pus cate un led la fiecare din cele 3 butoane rotative ale climatizarii.

--------------------
+
Maskatu
post 30 Dec 2008, 21:41
Post #60

Logan 0.9 TCE

Foarte tare ! Se vad si ledurile care le-ai pus in fiecare buton rotativ de la climatizare. Vad ca ai si geamuri electrice. Arata bine gri-ul asta sobolan. Ai pus led-uri si la butoanele de "sus"? (ceata,proiectoare,avarii....)?
PS ce face butonul acela mic cu 0 si 1 aflat intre primele 2 butoane rotative de la climatizare? Si vad ca ai si un led langa bricheta, ala pt ce mai e? biggrin.gif

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 06:56
Forum Renault