MCV la mare cautare in Vest, data: 29.05.2007
![]() ![]() ![]() |
MCV la mare cautare in Vest, data: 29.05.2007
YRX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.098 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
14.000 euro pret mic pentru ei,pentru noi mi se pare enorm;iar la salariile lor se puteau inghesui si la cele de 20.000,diferenta e minuscula pentru ei
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poza de pe "zămanicianelpunctro" nu prea seamana cu MCV-ul de pe strada.
Pana la urma MCV = break = monovolum? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie mi se pare normal ca Loganul sa rupa pietele. La inceput n-as fi crezut dar odata ce primul Logan a avut succes, de acum cam toate modelele care le vor scoate vor fi practice si ieftine si in tari mai bogate ca ale noastre dar cu mai putine pretentii, pe ei nu-i deranjeaza o "Dacie" (la ei imaginea de Dacie nu exista), si mai ales ca e "By Renault" (imaginea Reno-ului e mult mai buna inafara)...
Deci.. Spatiu mare, pret mic, succes garantat... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 30 May 2007, 12:50) Conform Business Standard, numai in luna martie, pentru acest model in Germania s-au inregistrat, in medie, 100 de comenzi pe zi. [...blablabla....] Potrivit Business Standard, Franta conduce in clasamentul importatorilor de Logan Break, cu peste 7.200 unitati cumparate in primul trimestru al anului, secondata de Germania, unde s-au cumparat circa 3.100 unitati. ![]() ![]() ![]() 31x100 = 3100, in ianuarie si februarie nu s-a vandut deloc? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
ei....mai exista sambata si duminica, mai exista mici erori de calcul de clasa a doua, mai exista erori la asa zisii jurnalisti. Deci, eu zic ca eroarea nu este prea mare si ca s-au vandut in ian-feb. Sau....doar prin martie au fost lansate in germanica.
This post has been edited by driverx: 30 May 2007, 13:58 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE 31x100 = 3100, in ianuarie si februarie nu s-a vandut deloc? Abia in februarie sau martie s-a lansat in Germania MCV-ul, oameni buni... ![]() ![]() ...cand va spuneam eu acu ceva vreme pe threadul de Dacia Logan Mcv ca se vinde in draci pe acilea, n-ati crezut niciunul... iete ca acu v-ati lamurit... O precizare: 14.000 ajunge un dCi mai mult sau mai putin full; masina in varianta de baza cu 1,4 MPi pleaca de la 8.400; numai ca majoritatea cumparatorilor merg pe motorizari si variante de echipare care sar de 13.000... O faza haioasa: acu vreo 3 saptamani am facut pe agentul de vanzari pentru o colega de munca (nemtoaica suta la suta, proprietara de Fabia 1,4 16V), care vazuse o reclama la TV si voia sa stie mai multe despre masina, ca tocmai cauta o familiala spatioasa si a impresionat-o golanul nostru... i-am dat niste linkuri unde sa se documenteze despre masina, si acu o saptamana imi spunea ca s-a programat la un drive-test cu un MCV 1,6 16V... Dacia, un comision, ceva?... This post has been edited by Vio: 30 May 2007, 14:24 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mosu', nu te inghesui, ca nu fusesi singurul care a zis ca o sa se vanda si lumea nu-l credea...
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
[quote=YRX,30 May 2007, 12:50]
Loganul Break este la mare cautare in Vest Europenii stau la coada la Logan Break. se sta la coada datorita incapacitatii daciei de a face fata cererii, cifrele de vanzari nu sunt extraordinare sunt modele ale altor marci care se vand intr-un numar de 10 ori mai mare intr-o perioada de timp similara |
--------------------
/
/
/
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Da. Volksagen Golf. Ce sa zic...
![]() This post has been edited by ssilviu: 30 May 2007, 18:18 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Domnu' daciafan... matale bag seama nu le prea patrunzi pe astea cu piata... s-or fi vanzand altele si in numar de 100 de ori mai mare, dar noi vorbim aici de cifrele de vanzari raportate la obiectivele initiale, si aci e partea spectaculoasa. Incearca rogu-te sa vezi fenomenul dinamic, in evolutia lui, si nu static, ca vinde ACU cateva mii de bucati... le vinde unde mai antart nu vindea nimic, si daca evolutia si trendul continua, alea cateva mii or sa se faca zeci de mii si asa mai departe... deja a urcat pe locul 26 in clasamentul marcilor si vinde mai mult decat unii producatori mult mai galonati... Dacia/Renault poate fi acuzata cel mult de faptul ca nu a prevazut ce succes va avea si pe aceste piete mature, a subestimat goana nemtilor dupa marfa ieftina (si bunicica indraznesc sa adaug), dar ea e un fenomen prezent cam de multa vreme... Nu e vorba aici de incapacitate, ci de un succes neasteptat, care ar fi bine si pentru matale, si pentru mine, si pentru toti aia care ne numim romani (oriunde am fi) sa continue...
@ssilviu: parol, monser, ai dreptate ![]() ![]() @SiloS: da, domnule, credem, mai ales cand vedem cu okii nostri... si pot sa te informez ca articolul nu exagereaza... |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
daciafan |
![]()
|
eu n-am spus ca logan nu este un succes, dar nici nu levitez...e totusi cale lunga pana sa ajunga sa confirme
|
--------------------
/
/
/
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asteapta si spaniolii destul pentru un Break, unii chiar patru luni. Apropo, zilele astea am intrat de curiozitate intr-un concesionar sa ma uit la un Break cu motor Dci. Pret, 15,500.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
veveritz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 February 06 From: bucuresti ![]() |
Detinatorii si doritorii de Logan din Germania au bineinteles un forum, in limba germana.
http://www.1ro.de/dacia/forum/forum1.html Urmaresc discutiile de o vreme si sincer am ramas mirat de entuziasmul multora. Se felicita reciproc pt. achizitionarea unui Logan sau asteapta cu nerabdare sa le vina masina- intr'adevar se pare ca asteapta luni de zile. Ma rog, au si ei saracii lor (mai bogati decat multi dintre noi dar asta este) si Loganul se pare ca e masina saracului la ei. |
--------------------
dacia
Sandero1.5 dci
2016-august
- b xx xxx
|
|
Vio |
![]()
|
Pai nici io nu levitez, dar ma intreb numa' de ce nu ii voie sa ne bucuram ca mai e si cate o chestie Made in Ro care iese pozitiv in evidenta?... Evident ca mai e mult pana departe, dar e un inceput bun, de acord?... ca sa nu mai zic ca pentru mine personal e si o chestie de variatie: in loc sa toooooot ma intrebe colegii de munca ce-i cu coruptia, tiganii, saracia din Romania, iete ca incepura sa ma intrebe: bey, cum e cu Golanu' ala, ca am auzit ca e e o treaba cu mashina asta?... e pe bune faza?...
@veveritz: vezi ca mai e un forum: http://www.dacia-logan-club.de (momentan nu stiu de ce nu merge, dar probabil se remediaza); asa e, observatiile tale sunt intemeiate... This post has been edited by Vio: 30 May 2007, 18:55 |
--------------------
Renault
Megane II
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cei care stiti spaniola aruncati o privire si aici: www.loganbreak.foro.st
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
daciafan |
![]()
|
QUOTE(DiMaggio @ 30 May 2007, 18:50) Asteapta si spaniolii destul pentru un Break, unii chiar patru luni. Apropo, zilele astea am intrat de curiozitate intr-un concesionar sa ma uit la un Break cu motor Dci. Pret, 15,500. stai lini, n-ai vazut tu bine...doar e vorba de masina de 5000 euro, cum naiba sa coste 15000 ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Vio |
![]()
|
O fi mai scumpa in Spania ca in Germania?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
daciafan |
![]()
|
innebunesc instantaneu...15500, nenorocitii
in germania am vazut la dealer MCV la aproape 17000 |
--------------------
/
/
/
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
http://www.km77.com/eli/motor/Directa03.as...20&idmodelo=403
Poate cu optiuni ajunge la 15500. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
daciafan |
![]()
|
mai conteaza daca e cu optiuni sau fara? tie ti se pare corect pretul la care se comercializeaza acum gama logan?
|
--------------------
/
/
/
|
|
Vio |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esti sigur?... Ia ui' aci pe saitu' lor: http://www.dacia.de/dacia_logan_mcv_preise.php daca matale imi configurezi aci unu' care sa atinga 17.000, io imi rad mustata pe care n-o am!!!! Poate ce ai vazut era la un Händler care il importase privat inainte de lansarea oficiala, sau poate e un gainar care profita de cozile de asteptare, altfel, cu tot respectul, mi se pare imposibil! Mai mult de 14.000, hai 14.000 si cateva sute NU ARE CUM!!! ...Sau cel mult sa fi fost vreun exemplar tunat, ca au inceput sa apara, si eu am vazut la Händler unul tunat de Elia, dar nu m-am uitat cat costa... This post has been edited by Vio: 30 May 2007, 19:10 |
--------------------
Renault
Megane II
|
daciafan |
![]()
|
n-a fost tunat, nici fulgerat...dar nu exclud dorinta handlerului de se capatui
|
--------------------
/
/
/
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Pai tinand cont ca sunt cozi la preturile astea ar trebui sa fie idioti complet ca sa le ieftineasca.Oricum peste 2-3 ani vei vedea si la Logan la variantele mai putin cautate oferte cum se vad acum pe la Megane sau Clio nu chiar atat de mari ca si sume ci de doar 500-1000Euro reducere, parerea mea ..
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
daciafan |
![]()
|
stai lini ca n-am luat-o altfel
si ca sa revin la subiect as vrea ca loganul sa rupa gura targului dar din pacate la pretul asta n-o va face |
--------------------
/
/
/
|
|
Vio |
![]()
|
Deocamdata o rupe... cand nu o va mai face probabil o sa inceapa baietii a impinga pretul la vale... de-aia l-au si pus asa sus, sa aiba de unde
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE ProMotor: Este Dacia Logan Break un succes? Dar varianta furgon? Stroe: Cum apreciați o cerere de 4.000 de Dacii Logan Break într-o singură lună din partea pieței germane? Ce alt argument aș mai putea invoca? Intregul interviu cu Stroe aici |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Aveti idee cum se vor comporta preturile la MCV in Romania daca in Vest se vinde asa bine?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
daciafan |
![]()
|
eu am o ideea...una fixa care ma costa reputatie
![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Am vazut si in Austria un MCV. Iar in Linz exista un TAXI... Logan (cu numar de Linz, normal).
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:48 |