Filtrarea aerului care intra in habitaclu
![]() ![]() ![]() |
Filtrarea aerului care intra in habitaclu
Geo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|||
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Si la mine intra frunze si nu stiu pe unde. De asemenea, filtrul este schimbat acu 3000 km.
Insa m-am obisnuit. Cand aud zgomot, deschid recircularea, opresc ventilatorul si bag mana pe sub bord in dreapta pana ajung la turbina. Scot frunza si gata! |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
halogen |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 July 06 ![]() |
fratilor din experienta va spun ca la climatizare am pus un filtru Hepa de aspirator Philips care este lavabil>Il folosesc de 2 ani si inca mai merge atunci am dat 200.000 mii pe el acum nu stiu cit mai costa treaba e ca nu mai ai gram de praf in masina
![]() |
--------------------
dacia solenza 1.4mpi
dacia solenza
2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca aveti loc pentru filtru de praf/polen nu mai faceti improvizatii ca unul de origine este 30 ron si va tine peste 15.000 km . Eu l-am schimbat la 27.000 km si va spun ca deja este prea tarziu la acesti kilometri !
Pentru o protectie suplimentara puteti izola plasticul de desupra instalatiei de climatizare cu cheder si silicon , precum si in gaurile mai mari puteti pune plasa de tantari ! Pentru mai multe informatii cautati topicurile respective ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
medvonok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat si eu filtrul de polen (de particule) la 33k Km si vreau sa spun ca am ramas uimit sa vad pe el cat praf a adunat si cate frunze stateau pe langa el. Dupa schimbare, operatiune care a fost destul de grea - filtrul este un pic cam mare pentru locas, am dat drumul la ventilatie si mi-a bagat o gramada de frunze in masina. Stau si ma intreb acum daca am pus filtrul corect si sa nu ma trezesc mai incolo cu late bazaconii.
|
--------------------
dacia
solenza
- B10aaa
2003
|
|
adelin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 December 06 ![]() |
poate sa-mi spuna si mie cineva care e4ste gura la aeroterma?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
- nt 24 ade
2004- confort
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:56 |