DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Filtrarea aerului care intra in habitaclu

bogdan_o
post 10 May 2004, 20:21
Post #91

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Group: Members
From: Bucuresti

Ar merge cava similar bagat inainte de aeratoarele din bord si inainte de aeratoarele de la parbriz. Cu alea de la picioare nu stiu. Insa frunzele alea cand trec prin tevile din bord fac un zgomot destul de suparator si daca nu mai au pe unde sa iasa zgomotul o sa persiste.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
laurh
post 10 May 2004, 20:43
Post #92

Membru autentic

Chestia cu bagatul dupa turbina mi se pare o chestie foarte migaloasa si care necesita si o groaza de surubarit. Tre sa demontezi la greu pe acolo.
Cat despre apa care intra acolo, sincer nu prea cred ca ... intra.

--------------------
+
bogdan_o
post 11 May 2004, 20:03
Post #93

Mai nu e foarte migaloasa. Dai jos aeratoarele centrale si partea de sus a bordului. Dar ce te faci cu gurile de la picioare, ca pe acolo tot o sa intre praf/frunze. In plus, frunzele care ajung pe tubulatura de aerisire dar care acum nu mai ies pe gurile de ventilatie or sa faca zgomot.

Am mers si astazi cu solutia improvizata de mine si functioneaza ok, in afara de duhoarea de cirese cu care e imbibata carpa aia si pe care nici mama ambi-pur-ului sau a bradutilor odorizanti nu o estompeaza.

Insa am o nelamurire. Daca turbina trage aer prin carpa, motorul ala munceste mai mult pentru ca are tendinta sa mentina turatia dinainte de aplicarea carpei, turatie imposibil de realizat din cauza ca aerul patrunde mai greu. Nu exista riscul sa se strice?

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Bogdan_F
post 12 May 2004, 13:39
Post #94

Membru autentic

da, slz scala si slz clima (si probabil cele mai noi Europa-Confort AC) au din fabrica (evident!) acest filtru.

Acum chiar ca sunt confuz, mai ales dupa raspunsul celor de la WC:

Va multumim pentru mesajul dumneavoastra din data de 11.05.2004 .

Referitor la solicitarile dumneavoastra va informam urmatoarele :
1.autoturismul Dacia Solenza Scala [i]nu
este echipata din fabrica cu filtru de praf si polen pentru aerul care intra de afara in habitaclu.
2.pretul radio cu CD, 4 canale, ( reper 6001545231 ) pentru Dacia Solenza Scala , este de 8 287 000 lei ( inclusiv TVA). Precizam ca acest tip de sistem audio, ( radio cu CD ), se monteaza pe Dacia Solenza Scala de catre producator.
Aceste preturi sunt date de producator ca pret de Piesa Schimb fara adaosul comercial din reteaua de distributie.
Un alt model de radiocasetofon (unul cu fata detasabila) nu afecteaza garantia masinii daca este montat intr-o unitate service agreata Dacia .

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
GeorgeB
post 12 May 2004, 13:44
Post #95

the 7 stars of Pleiades constellation

cum adica [i]nu ???

au vrut sa zica un poate mai moldovenesc ???

ESTE ca am vazut eu cu ochisorii manutelor mele care erau pe aparatul camediz C 350 Z model olympus .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Marty
post 12 May 2004, 13:59
Post #96

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Adica alea cu MPI lipsa, cum e a mea. E doar Solenza Scala i .

Intrucit domnii de la Dacia Group Renault neaga cu vehementa existenta unui filtru de praf si polen instalat din fabrica iar domnia mea a schimbat asa ceva si era montat din fabrica, intreb cu seninatate pe onor monseniorul asarban daca pot sa le dau cumva la gioale (d.p.d.v. legal) lu' copiii astia jucausi, nu de alta da' deja s-a implinit o luna de cind am comandat carenajul de roata. Daca vor bairam, bairam le dau! Sa dea dracu' daca n-o sa ma agat de toate chichitele masinii pina o s-o vind!

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Bogdan_F
post 12 May 2004, 14:02
Post #97

Membru autentic

adica nu....(i-ul ala a ramas de la scrisul italic). Sa moara bibicu, acum chiar nu mai inteleg nimica. Mare haos la Dacia groupe Renault. Unii zic ca Da, unii ca nu..Cred ca cel mai bine o sa demontez si eu la 5000km chestia aia sa vad dc e filtru. Daca e il suflu cu aer comprimat si daca nu e pun unul.

--------------------
+
bogdan_o
post 12 May 2004, 15:48
Post #98

Cred ca puteai sa le "dai la gioale" daca ei ziceau ca e filtru de praf/polen si nu era. Dar daca ei zic ca nu e dar este, care-i problema? Doar nu poti sa fii nemultumit de chestia asta si sa zici ca tu ai cumparat masina tocmai pentru ca nu avea filtru din ala si ca ti-ai luat teapa cand ai vazut ca are asa ceva.

Eu tind sa dau dreptate cuiva care a spus ca aia de la Dacia habar nu au pe ce lume sunt si ca ei pur si simplu au montat reperele cum au venit de la producatori, fara ca macar sa fie curiosi sa vada ce si cum. Montarea unui filtru de praf/polen e o chestie de lauda pentru producatori si nici unul nu uita sa mentioneze acest lucru pe pliante.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
GeorgeB
post 12 May 2004, 15:53
Post #99

bogdan_o,

Eu tind sa dau dreptate cuiva care a spus ca aia de la Dacia habar nu au pe ce lume sunt si ca ei pur si simplu au montat reperele cum au venit de la producatori, fara ca macar sa fie curiosi sa vada ce si cum. Montarea unui filtru de praf/polen e o chestie de lauda pentru producatori si nici unul nu uita sa mentioneze acest lucru pe pliante.

corect... dar la cutia de megane II au zbarcit-o biggrin.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
Bogdanel
post 13 May 2004, 14:16
Post #100

Membru incepator

Geroge, de ce spui ca au zbarcit-o la cutia de Megane II? La mine pare sa mearga foarte bine... sau poate ca nu stiu eu ceva ce-ar trebui sa stiu? :oops:

--------------------
--
Ce faci acolo? Flotari? Da-le incoace!!!
+
bogdan_o
post 13 May 2004, 14:57
Post #101

Bogdanele, George a spus ca au zbarcit-o la cutia de Megane II pentru ca nu are nici o legatura cu acesata masina. Este cutia de DSN cu diferenta ca e cuplata cu un ambreiaj actionat prin cablu. Au zbarcit-o pentru ca au facut atat tam-tam ca e de Megane si ciu-ciu. :wink:

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
+
Marty
post 13 May 2004, 15:07
Post #102

La mine scrie!!! Scrie : "Cutie de Megane 2 daca doresti / Ia-ti Megane 2 s-apoi vorbesti!"

--------------------
+
klaus
post 13 May 2004, 15:27
Post #103

步步

Group: Moderatori

Cineva, daca vrea spunem si cine, a clarificat treaba cu cutiile de megane 2 pe DSN si SLZ:
In speta, pentru cutia de pe DSN Renault a gasit o solutie foarte buna de compactare a dimensiunilor sale, solutie pe care au preluat-o si pe megane 2.
De fapt, adevarul era ceva de genul: "cutie cu aceeasi solutie tehnica aplicata si la megane 2".
Da' fraza s-a prescurtat pe drumul de marketing si a iesit "cutie megane2".

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Bogdan_F
post 19 May 2004, 07:42
Post #104

Membru autentic

Bai baietzi si fete - am lamurit-o!!!!!!

Dupa ce Vocea Clientului mi-a spus ca Dacia SLZ Scala NU are filtru de praf si polen, le-am dat un reply la emailul lor si i-am intrebat:
- Cum nu are bei, cand baiatul asta pe nume Marty ne arata la tutoriale cum se schimba acest filtru si mai exista si o poza cu un astfel de filtru cu sigla Dacia? ...

Iata raspunsul WC mai jos:
--------------
"Referitor la mesajul dumneavoastra anterior va comunicam faptul ca reperul mentionat exista pe autoturismul Dacia SOLENZA , dar este vorba de filtru particule (nu polen), cel ce echipeaza Dacia SOLENZA neavand capacitatea de a retine si polenul.
---------------
Reactia mea cand am vazut emailul de raspuns : Maaaaama, m-au spart!!!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
+
GeorgeB
post 19 May 2004, 07:52
Post #105

ti-au tras-o ce sa mai laugh.gif laugh.gif laugh.gif

marty vezi ca pun astia recompensa pe capul tau :twisted:

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
Marty
post 19 May 2004, 09:01
Post #106

M-a lasat fara nici un comentariu... nici sa injur numai pot! Vorba aia: " facerea de bine......"

--------------------
+
laurh
post 19 May 2004, 10:46
Post #107

Membru autentic

Doamneeeee

--------------------
+
costi
post 19 May 2004, 10:48
Post #108

Membru autentic

DAAAAAAAAA !

--------------------
DSN/SLZ
+
miki
post 19 May 2004, 11:27
Post #109

#Hırsızlargibigeceniniçine

Bre Marty! Fa cerere de permis de port arma :mrgreen: . O sa puna Dacia recompensa pe capul matale :oops:

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
Flavian
post 19 May 2004, 12:12
Post #110

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

cred ca marty nu mai pupa garantie in veci de la dacia (norocul lui ca de aici in colo isi va cumpara masina nu dacia)

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan 1.5dci 2006
+
asarban
post 19 May 2004, 12:21
Post #111

Membru autentic

Group: Banned

Daca au trecut mai mult de 30 zile..baga plangere la ANPC!
Ce, te doare mana sau nu ai internet Martinezule?
Si dupa aia suni la VC: Notati un numar.XXXXXXX. Este numarul reclamatiei la ANPC!
Si sa vezi MINUNEEEEEEEEE!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Marty
post 19 May 2004, 13:12
Post #112

Andrei, masina mea e in buna regula, slava Domnului! Ceea ce se discuta aici este actiunea lui Bogdan_F. Citeste-i ultimul mesaj si spune-ti si tu parerea......

--------------------
+
asarban
post 19 May 2004, 13:33
Post #113

Membru autentic

Group: Banned

Martinezuleee....sa zic ca m-am tampit si mai multe nu!
Dupa ce am citit de 100 de ori mesajele....ete ca gasii la ce am vrut sa-ti raspund!

[quote]Adica alea cu MPI lipsa, cum e a mea. E doar Solenza Scala i .

Intrucit domnii de la Dacia Group Renault neaga cu vehementa existenta unui filtru de praf si polen instalat din fabrica iar domnia mea a schimbat asa ceva si era montat din fabrica, intreb cu seninatate pe onor monseniorul asarban daca pot sa le dau cumva la gioale (d.p.d.v. legal) lu' copiii astia jucausi, nu de alta da' deja s-a implinit o luna de cind am comandat carenajul de roata. Daca vor bairam, bairam le dau! Sa dea dracu' daca n-o sa ma agat de toate chichitele masinii pina o s-o vind![/quote]

La asta ziceam ca sa faci reclamatie la ANPC! Pt carenajul de roata!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
TAZ_TASMANIA
post 19 May 2004, 14:01
Post #114

Membru incepator

From: IS

Marty ce sa mai zic NO COMMENT cu actsiunea lui Bogdan_F

Iak de asta nu pun numarul de la mashina aici ca sa nu dau de oameni ce itsi fak un "bine" de genul email la vocea clientului
Poate te imprumuta el cu placutsele lui de inmatriculare cind te duci la service.... :evil:

--------------------
TOYOTA COROLLA - IS-XX-TAZ 2008
+
Marty
post 19 May 2004, 14:40
Post #115

Andrei, carenajul e la IPSO, m-au sunat acu' citeva zile.

--------------------
+
Bogdanel
post 19 May 2004, 16:22
Post #116

Membru incepator

TAZ_TASMANIA, nu ca am vreo alta legatura cu Bogdan_F in afara prenumelui, dar tu chiar crezi ca Dacia o sa emita o circulara tuturor service-urilor autorizate prin care sa-i instruiasca sa nu mai repare pe garantie masina cu nr. B 88 ROZ? Nu e Marty asa de mare si de tare! laugh.gif (no offense, Marty :wink: )

--------------------
--
+
GeorgeB
post 19 May 2004, 16:28
Post #117

inca nu, dar poate ajunge. deja la VC cred ca e de ajuns sa zici :MARTY si PROBLEMA intr-o singura propozitie laugh.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
Bogdan_F
post 19 May 2004, 16:37
Post #118

Membru autentic

[quote]TAZ_TASMANIA, nu ca am vreo alta legatura cu Bogdan_F in afara prenumelui, dar tu chiar crezi ca Dacia o sa emita o circulara tuturor service-urilor autorizate prin care sa-i instruiasca sa nu mai repare pe garantie masina cu nr. B 88 ROZ? Nu e Marty asa de mare si de tare! laugh.gif (no offense, Marty :wink: )[/quote]

Bei beietzi, nu inteleg de ce sariti toti asa la mine!!!! In fond, eu doar am vrut sa lamuresc o problema astfel incat sa stiti si voi daca aveti sau nu filtru.

1. In primul rand ca in emailul meu catre vocea clientului nu am mentionat numele nici unui membru al site-ului ci am precizat ca pe forum se precizeaza existenta acestuia si am atasat poza cu filtrul marca Dacia facut de Valeo.

2. In al doilea rand, forumul este public, asa incat daca vor cei de la Dacia pot sa va taxeze pe toti cu pierderea garantiei daca exista dovezi in acest sens si daca vor, cu dovezile furnizate chiar de voi.
Asa cum scrie si pe site, responsabilitatea pentru materialele postate apartine fiecaruia dintre noi, iar daca ne demontam masinile in garantie, mai postam si pozele si afirmam tare sus ca am facut chestia asta, atunci nu vad de ce ar fi altcineva vinovat decat fiecare dintre noi.

Scuze daca am ofuscat pe cineva!

--------------------
+
Bogdanel
post 19 May 2004, 16:46
Post #119

Membru incepator

Bogdane, dar eu nu dadeam cu paru'. Si nu, nu cred ca ai ofuscat pe nimeni, ba chiar ai facut bine ca i-ai mai trezit un pic la realitate pe cei de la VC :wink:
Apropos, care e adresa lor de mail, ca am si eu cateva comentarii pentru ei biggrin.gif
Si ca sa nu fiu de tot off-topic, stie cineva cam la cati kilometri trebuie schimbat filtrul respectiv?
Respect!

--------------------
--
+
Bogdan_F
post 19 May 2004, 16:48
Post #120

Membru autentic

[quote]Bogdane, dar eu nu dadeam cu paru'. Si nu, nu cred ca ai ofuscat pe nimeni, ba chiar ai facut bine ca i-ai mai trezit un pic la realitate pe cei de la VC :wink:
Apropos, care e adresa lor de mail, ca am si eu cateva comentarii pentru ei biggrin.gif
Si ca sa nu fiu de tot off-topic, stie cineva cam la cati kilometri trebuie schimbat filtrul respectiv?
Respect![/quote]

adresa VC este vocea.clientului@daciagroup.com. Si culmea, raspund destul de repede (2-3 zile max) si cam la orice chestie.

--------------------
+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 15:56
Forum Renault