Categorie de varsta
![]() ![]() ![]() |
Categorie de varsta
DSops |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
ce frumos arata graficul -> se poate observa curba lui Gauss
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
.
QUOTE ce frumos arata graficul -> se poate observa curba lui Gauss Aha....si deci varsta medie ar fi cam 26 ani, iar extremitatile undeva sub 14 ani si pe la 50 si ceva de ani. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hm... pe Mosh l-am cunoscut, da' cine-s rapandulele alea de pina in 14, respectiv pina in 17 ani ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Ce-i aia rapandula? E de rau sau e de bine? Daca e de bine, ce trebuie sa fac eu ca sa devin o rapandula cat mai mare si cat mai frumoasa?
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Rapandula? Pai rapandula este dacia mea din '85....asa ca este de rau :roll:
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Rapandula e un fel de cotoarba, da un pic mai altfel! Oricum, intr-un fel, rapandulele sunt sinonime cu putorile.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bogdan-o: da stiu ca ti-ai luat avint nene (5"!!!!) Vitezoman de mic
![]() Oricum esti berbec (vai de tine, ca si eu sint..) ca te-ai nascut oricum la 12:02 (03). |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
apadi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 March 04 From: Iasi ![]() |
DSops - LA MULTI ANI
me 19 peste 3 luni |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
Mersi de urare. La si mai multi? Nu am destui? Ar trebui sa mi se ureze:
La putini ani ![]() |
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
DSops sa fii sanatos, ca de restul te mai descurci...
Io, acu desi arat ca matusalem care a implinit 860, n`am decat 34, insa....nu m`am lamurit cu coptu` cum ie... Intr-o dimineata m`am trezit si ma uitam pe geam, ma gandeam la puradelu de`l astptam sa coboare de la Barza biznisklass de zua copilului, si ma gandeam...pana mea ce batran sunt.... este drept ca in ultimele 2 sapatamani am lucrat minim 14 ore pe zi, si lucrat ca la nemti nu ca la romani, cu un maxim de 19 ore la conti(2 schimburi si ceva la o baza de date... paradox`u masii) uneori ma simt batran, kokosat la propriu si ghebos, fara simturi, fara nevoi si fara sperante... d`aia sunt copt? ca am ajuns sa "gust" crizele de existentialitate? noroc ca ma tin putin, si revin la viata...oarecum... Partea cea mai crunta este ca ma confrunt cu o stare psihica fara precedent in viata mea, o responsabilitate apasatoare si seaca, care ma face sa lucrez ca si cum as fi in anul cenzurat si nu mai apuc... si oricum nu`mi mai ajunge ziua fizic... nici la sfarsitul de spatamana apocaliptic pe care il prind uneori(care consta in o singura zi) nu pot sa stau locului si ma crizeaza sa nu fac nimic, sa ma tot gandesc daca am facut suficient azi ca sa merit strachina de leguma... nu am ajuns inca sa plang pentru soarta broastelor si a paturii de ozon dar poate nu mai am mult... si ma gandesc ca tre sa las dracului si io ceva in urma mea, vizibil, palpabil si parca nu reusesc cat imi doresc, parca tot nu se vede nimic; si daca nu fac acum cat inca ma tine CPU si restul de hard....atunci cand? can` o sa am "hardware error" la tot pasu` si o sa tot stau cu mesaju " no enough power or system resource" pe display toata ziua? voi, astilaltii, de la copt in sus ati trecut p`n asa ceva? si pana la urma care este rolul/scopul acestui topic? ![]() |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
ok, who is the ........ care a bifat "bebe 0-14 ani"??? si "marisor 15-17"????
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
DSops |
![]()
|
MBZ, iti inteleg starea de intelepciune si sper sa nu te tina mult ca e periculoasa rau. Gandeste-te ca poti ramane asa si te ia naiba. Eu definesc starea de batranete prin scurtarea zilei. Iti aduci aminte in copilarie ce lunga era o zi si cate lucruri faceai in ea? Starea ta este data de oboseala si monotonie. Nu lasa sa te domine ca esti terminat. Cateva sfaturi de mosh.
Incearca sa alternezi, sa inventezi, sa improvizezi impotriva monotoniei: ziua se va lungi la loc, vei avea din nou mai mult timp. Evita oboseala prelungita, mai ales daca lucrezi in info. Ce faci intre orele 21-02 se rezolva a doua zi intre 10 si 10.30, cu exceptia situatiilor in care ai niscaiva adrenalina de undeva. Cei din jurul tau sunt importanti, extrem de importanti, te sacrifici pentru ei si le acorzi o medalie mare de argint. Medalia de aur o pastrezi pentru tine. Tu trebuie sa ai grije de tine, nu te baza pe altii, oricum daca tu o sfeclesti s-a zis si cu responsabilitatea. Sa nu iti inchipui vreo secunda ca esti buricul pamantului si ca fara tine se vor prabusi toti din jurul tau. Poate da, pe o perioada scurta de timp, dar dupa aia s-ar putea sa le fie char mai bine. De ce nu? Paradoxul este o baza de date mizerabila, dar nu atat de mizerabila ca alte baze de date. Spor! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
eu , mai , eu ! Eu am 15 ani . Si , deh , arat ceva mai batran decat sunt ...
Si nu am carnet , bre . Si tot ce fac e sa ma plimb pe strada pe care stau la maxim 50 metri de garaj . Si mai bag masina in garaj . Si asta-i tot . Am 15 ani |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt o minune a naturii: desi in buletin sunt femeie, aici pe forum sunt "barbatel"
![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
DSops |
![]()
|
Auzi, don'soara "Membru incepator", io socotesc ca esti inca "fraged" - pan' sa devii "barbatel" mai ete
![]() |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Vreo cateva ore!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
DSops |
![]()
|
hepi barsdei tu iu, hepi barsdei tu iu, hepi barsdei tu kimms, hepi barsdei tu iu!
![]() Morala: daca taceai, fraged ramaneai. |
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
am facut 20 :twisted: joi -> ...fraged(inca)... :mrgreen: :mrgreen:
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
HAHA..si eu tot femeie in buletin si "Barbatel" pe forum... laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Barbatel-barbatel, da' cu avataru cum ramine? :inger:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Mah..tu ma tot stresezi cu avataru' tau...uite..o sa pun ceva poze la arhiva foto..cand o sa am ceva timp,,k?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Vezi pe MP :inger:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
BodyLove |
![]()
|
Ce sa vad..ca nu am mesaje noi... :roll:
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
paulp |
![]()
|
Pina ajunge mesaju in stateeeee :inger:
Acu e gata, cred :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
tztz, ce poze schimbati voi acolo?
ontopic; 23 ani trecuti, categoria barbatel mic si frumusel. Yeah, right. |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
BodyLove |
![]()
|
||
tztz, ce poze schimbati voi acolo?
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|||
BodyLove |
![]()
|
Oups..invers trebuia...hehe laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
paulp |
![]()
|
Ovidiu, daca tu la 1.90 esti mic, eu ce dracu sint. Liliputan. :mrgreen:
Body, Gogu e celalalt, Andrei :twisted: . Tot mare si tot neinsurat, da nu brunetel. Bai, parca sintem agentie de matrimoniale. :twisted: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
pardon, 1.97. Daca aveam 1.90 incapeam in solenza
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:47 |