Categorie de varsta
![]() ![]() ![]() |
Categorie de varsta
BodyLove |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Reclama e la coniac Unirea :wink:
O stiu de's satul de ea. Ideea era ca chiar avem un Gogu (saracu Andrei sugita, cred, de cit l-am pomenit) si de asta parafraza asta suna asa de misto pe forum. Nu stii nicidata daca e citat din reclama sau chiar i te adresezi :twisted: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
http://backup.uniques.ro/google.gif
(poza nu imi apartine, sa nu creada cumva careva ca as avea windows pe undeva smile.gif) |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Hic, hic, hic biggrin.gif
Ce voroviti voi acolo, ai? biggrin.gif Ovidiu... ai 1,97 cu tocuri, sau cum? smile.gif Ca parem cam egali (pe H biggrin.gif ) da io stiam ca-s mai mititel...1,91-1,92 pe aici... Geniala aia cu Goooogule.... da si-a pus-o asarban avatar deja :inger: |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
fcop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 July 04 From: Bucuresti ![]() |
barbatel ca imi sta mai bine 22 :mrgreen:
|
--------------------
dacia
solenza
- B-54-COP Loveste-te cu capu' de doua ori ca sa-ti dai seama...!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Abia acuma am vazut topicu asta. Io am 28.
DSops, m-ai surprins, pe bune. Imi facusem parerea ca ai pe undeva intre 28 si 30 de ani. La spirit cam pe aici esti oricum, adica matur in gandire fara a fi inchis in niste sabloane care vin de obicei odata cu varsta. Iti apreciez umorul si ironiile fine din posturile tale. Sincer, mi-ar placea ca la 50 de ani sa scriu si eu la fel pe forumuri, sa nu ma bosorogesc la cap, ca sa zic asa. smile.gif |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
SiloS cred ca tu esti cu singuru vot pana acu la marisor... smile.gif no offense!
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu imi revin dupa upgrade-ul la 26 de acum cateva saptamani..
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
36 dar ma simt inca fraged ! :up:
Varsta nu o da buletinul ci starea de spirit. Sunt si de 20 de ani dar cu spiritul distrus, asta da tragedie. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cum zicea cineva pe acte am 22 de ani,dar par de 16 ani smile.gif..eee.lasa ca la batranete arat si eu cu 10 mai tanar.sufar acu,dar castig mai incolo
|
-------------------- null
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
29 si ceva, casatorit si cu o droaie de puradei, sunt in curs de coacere!!!!!!!!! :mrgreen:
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
30. Copt de vreo 7 luni.
:grouphug: Si zice lumea ca este cazul sa apara si "roadele". Asa ca eu le doresc celor care deja le au sa le traieasca, sa le infloreasca si sa-i bucure toata viata. :valuri: Iar mai departe aplic vorbele sotiei, care s-a "copt" si ea de vreo 3 luni: "22 pana la 45, 25 de la 45 la 60, apoi blocaj la 35, pana la final." laugh.gif Ca si acum imi aduc aminte cu placere ce fata a facut cand a vazut ca pe tortul de la ziua ei de nastere era trecuta varsta pe care si-o da: 22. laugh.gif laugh.gif laugh.gif |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
26 + 12zile=> in termenul de garantie!
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am votat cu marisor, cu toate ca am 14 ani, aproape 15. asha ca sunt printre cei mai mici pe aici.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu am 29 si ceva, dar imi plac prospaturile de 18. Bineinteles fara stirea nevestei.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
36 adica foarte copt ... trageti-ma afara din cuptor ca ma ard de tot ... noroc ca la minte sunt la categoria bebe ... compenseaza nu ???
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica-s barbat. Da' la minte mai mult de 15 nu-mi dai.
Am uitat: 27 si f'o doua luni. This post has been edited by tatabobu: 20 Oct 2004, 16:24 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
29 ca multi de zama mea 'n forumul ista...se vede treaba ca sunt picat unde trebe'
![]() This post has been edited by mil: 20 Oct 2004, 19:11 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
29 si la mine; de-as avea acum 23-25....
|
--------------------
.
.
.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Barbat... copt in cateva luni....
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
27.5
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Foarte copt - 38 din 5 iunie...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Barbatel (inca), 25 ani, NEcasatorit, posesor Dacia Berlina Li, astept propuneri pe MP
![]() ![]() |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ake pai cum sa continuam ca eu vreau sa trec la alta categorie si nu pot !
This post has been edited by costi: 25 Apr 2005, 10:03 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai atunci chestinarul cu telefoane cu ar fi ?
La cat de des isi schimba unii telefoanele pe-aici ar trebui sa facem un topic pe saptamana. Daca tehnic nu e posibil sa-ti schibi votul, nu vad cum s-ar putea rezolva problema. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Hegel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 April 05 ![]() |
Cred ca trebuia sa fie impartit si pe sexe, nu numai pe categorii de varsta. Eram curioas sa vad daca femeile soferite sunt mai tinere decat barbatii
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- B35SDN
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
decat mosh
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am 19 ani, 8 luni si vreo 19 zile.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Daedalus @ 28 Apr 2005, 01:08) ehe taica .... pe vremea mea ..... ![]() ![]() "Batrani sunt numai cei care au uitat sa rada de ei insusi" nu stiu cine a spus asta da eu asa fac ... rad de mine de nu mai pot cateodata ..... Ori cum "cine nu are batrani sa-si cumpere" iar cine are sa-i tina la foc mic pentru ca au carnea tare si se fac mai greu ..... ![]() This post has been edited by nairam: 28 Apr 2005, 07:12 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu da rid a paguba ......
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 05:43 |