Ati trecut pe rosu?
![]() ![]() ![]() |
Ati trecut pe rosu?
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.400 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, azi dimineata facand dreapta spre Sos campia libertatii dupa Podul IOR, nu venea nimeni ca aveau si ei rosu.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Nu e bine sa te lauzi cu incalcatul legilor dar cu toti am patit-o cel putin odata. Eu chiar am excelat saptamana trecuta in trecutul pe rosu atat pt ca nu aveam posibilitate de franare in limita de spatiu pana in intersecti cat si pt ca un semafor pur si simplu nu l-am vazut am intrat in sensul giratoriu "conf legislatiei" m-am asigurat si am trecut iar unu era "acoperit" de un camion deci m-am asigurat si iarasi am calcat stramb. Un lucru e cert GPS-ul e devina ma uitam mai tot timpul sa anticipez virajele. (Nu eram in tara!)
This post has been edited by 22CMM: 9 May 2008, 13:31 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
DA! Nu ma ajuta franele
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
K-gula |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 08 From: Brasov ![]() |
fara suparare ... dar am trecut si eu de doua ori pe rosu plin ... eram in bucuresti si ma uitam pe unde sa intru pe strada care o cautam ... si ma uitam pe pestetot numa la semafor nu . am intrat pe rosu la doua consecutive .. la al doilea ma oprit, a vazut ca nus cu nr de B si ma iertat. Un singur lucru am de zis "respectele mele fata de politia rutiera bucuresti" sunt tari de tot nu ca in alte orase.
P.S. am avut multe incidente in bucuresti si de aia am afirmat ce am afirmat. |
--------------------
Dacia
Logan ABS+, 1.4MPI
11.03.2008
- BV-08-KED
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca am trecut niciodata pe rosu. Poate doar ca pieton
![]() Mi se pare cea mai mare prostie, sa te expui la un accident din vina ta si cu proprie stiinta. mai expui si pe altu nevinovat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cred ca mi s-a-ntamplat o singura data. Speram sa prind galbenul dar n-am mai reusit. Am ramas fara permis o luna cu ocazia aia.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut la greu, si intentionat, si neintentionat.
Cu bicicleta nu stau la niciun semafor ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
buei laudarosilor,
ia bagati aici ora, data si locul, eventual si numarull de inmatriculare al masinii cu care s-a incalcat LEGEA ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.400 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A mea nu e inmatriculata.
Sau in alta ordine de idei, numai cine nu conduce nu greseste. This post has been edited by einstein1984: 6 Jun 2008, 12:30 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
bravo gogule,
n-o mai lauda ca nu are buletin, ca te trimit astiia la bulau !! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
am trecut pe rosu ... de multe ori
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Never cu masina, always ca pieton.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
laur58 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 14 May 08 From: Buzau ![]() |
DA din diverse motive!
|
--------------------
RENAULT
Clio II
2004
- bz02daf
|
|
bubulici |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 4 August 08 ![]() |
niciodata folosind masina.. insa pe galben, da
|
--------------------
dacia
1310
-/-
- ---
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
votat Da, din intamplare (un anume semafor de pe calea victoriei de pietoni era putin mascat de diverse.. si noaptea, pustiu, nici nu-ti dai seama de el.), fortat galben, rar
Sau atunci cand dirijeaza garcea (si semaforu e rosu) ![]() sau se mai intampla anumite semafoare sa nu functioneze.. deloc, si stau 5-10min pana ma dumiresc, ma asigur si plec (cum era de exemplu intr-o zi semaforul de Practiker vitan pt facut la stanga ) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
octaviu |
![]()
|
![]() Rapid Group: Members Posts: 32 Joined: 14 February 07 From: Bucuresti ![]() |
De multe ori...
![]() Sistemul este de vina! ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, am trecut de cateva ori, dar nu pentru ca nu am vazut semaforul sau ca n-am putut opri. Pur si simplu era noapte, foarte liber, am oprit, m-am uitat in toate partile si n-am mai asteptat sa se faca verde. O data am fost orit de politie pentru asta. M-au lasat sa plec pentru ca vazusera ca era complet goala intersectia si ca am oprit si m-am asigurat.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
De fiecare data pe Mihai Bravu unde uit de ele dar sunt si mascate de copaci
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cristidb @ 27 Aug 2008, 19:56) Da, am trecut de cateva ori, dar nu pentru ca nu am vazut semaforul sau ca n-am putut opri. Pur si simplu era noapte, foarte liber, am oprit, m-am uitat in toate partile si n-am mai asteptat sa se faca verde. O data am fost orit de politie pentru asta. M-au lasat sa plec pentru ca vazusera ca era complet goala intersectia si ca am oprit si m-am asigurat. Deja is la a doua lamaie mestecata incet. Ce-are mai frate daca astepti la semafor sa se faca verde? Ce ti se poate intampla rau daca stai la semafor? Cat castigi intrand pe rosu?Daca iti spun ca, in principal, din cauza alde astora ca tine m-am carat din c4catul ala de tara, te oftici? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
5 minute. Intr-o tara civilizata semafoarele stau noaptea pe galben intermitent si merg ziua cand e aglomeratie. La noi merg noaptea si se strica ziua si mai ales cand ploua. N-am spus ca fac asta intotdeauna. De cateva ori chiar ma grabeam.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Lasa gargara asta cu tarile civilizate. Cauti scuze penibile pentru a face ce stiu romanii mai bine: sa-si bate picioarele in ea de lege. Fiindca se grabesc. Nu exista natie mai grabita ca romanii.
Macar aveti bunul simt, astia care negociati cu gaborii pana si intratul in intersectie pe culoarea rosie a semaforului, sa nu va mai plangeti ca Romania e fruntasa la accidente rutiere cu mortaciuni in Europa. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eram intr-o noapte la intersectia de la Razoare, dinspre trafic greu. Se pune rosu, inca nu era rahatul ala de giratoriu de acum. Nimeni pe strada, pustiu. "Ce-ar fi sa...?" imi trece prin minte, dar pana sa misc un deget vine unu din spate, ma "face" pe contrasens, trece de semaforul inca rosu si trece linistit prin intersectie. Imediat apare si Garcea, echipat regulamentar si il opreste. Se face verde si plec. Trecand pe langa ei, il aud pe contravenient vaicarindu-se: "Sa moara mama, dom' sef, era verde, ma grabesc acasa, am copilu' bolnav, ma nenorocesti etc".
@adip: pe la antipozi cum se scuza lumea ca e imbecila? This post has been edited by vijelie: 27 Aug 2008, 15:18 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ziua am trecut pe galben de cateva ori, posibil sa ma fi prins si rosu. noaptea trec frecvent acolo unde nu e trafic si politie, de ce sa stau 60 de secunde daca oricum nu vine nimeni ?
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 14:30 |