Ati trecut pe rosu?
![]() ![]() ![]() |
Ati trecut pe rosu?
Alex G. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cei care au votat nu, mai devreme sau mai tirziu tot vor trece odata pe rosu
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
De aprox 3 ori.
Prima data pentru ca eram cu politia in spate..si mi-a facut semn sa trec pe rosu (transportam neste chestii pentru judecatorie) A doua oara: semafoare noi...intr-un loc pri ncare trec de 3-4 ori/zi. dupa concediu...au montat semafoare...n-am vazut A treia oara...am fost lovit din spate...si proiectat dupa intersectie (eu stateam la semafor) |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am votat nu ,am trecut pe galben , pe rosu (sa-l vad eu) nu am trecut.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mr.squirrel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 November 09 ![]() |
ce intrebare , chiar si fara sa vr o mai faci:P
|
--------------------
non
polution
future Ca sa iti dai seama ca esti prost , trebuie totusi sa iti mearga mintea.
|
|
revelation |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 November 09 ![]() |
da , pe jos
![]() |
--------------------
renault
megane
2006 Nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii.
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
am terminat degetele la maini, a urmat cele de la picioare,acum am trecut la o duzina de chibrituri.
![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
inca 6 chestionare si poti da PM.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
chestionarele sunt facute pentru a raspunde la ele .o fi de la flacara...n-a ca am mai scris un post
This post has been edited by b-73-zdv: 20 Jan 2010, 10:14 |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
trec constant pe galben spre rosu. cine le pune sa se schimbe cand vin eu?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Da am trecut , de fiecare data cand pot sa trec pe rosu , trec ... ca eu am prioritate cand este rosu . nu?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
double post ... net idiot
This post has been edited by CatalinCTM: 20 Jan 2010, 10:48 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Mi s-a intamplat de cateva ori,ma cam feresc de culoarea asta...e pacatoasa.
Odata am luat amenda pt galben desi militianul zicea la inceput ca am trecut pe rosu,pana la urma s-a lasat pagubas si m-a amendat pt galben. |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Ai voie sa treci pe galben doar in situatiile in care nu mai poti oprii in siguranta !!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
A incercat un militian sa ma abureasca cum ca as fi trecut pe rosu la Baneasa si cu un aer superior mi-a zis ca nici prin cap nu-mi trecea ca acolo e camera de supraveghere. I-am raspuns ca ma bucur ca e camera pentru ca pe inregistrare se vede clar ca am intrat pe galben. A mai mormait in barba si mi-a dat o amenda de care n-a auzit nici dracul desi au trecut vreo 3 ani de atunci. Am intrebat pe la fisc, insa nu stiau nimic.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
de regula cind vad galben frinez...chiar daca ala din spate face clabuci...dar au fost si cazuri, putine e drept, cind am trecut pe rosu nu fiindca as fi vrut ci pur si simplu daca ma opream blocam circulatia...ultima data la arcul de trimf dupa un autocar de prahova...aveam distanta mica intre mine si el si nuam mai avut timp decit sa imi dau seama ca am intrat pe rosu si sa continui drumul...
|
--------------------
...
...
...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu cred că iarna e mai safe să treci pe galben roșu, decât să încerci frânarea de urgență...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
C a t a l i n eu cred ca-i mai safe sa conduci mai incet...si precaut...in asa fel incat sa reusesti sa franezi cand se face galben/rosu...parerea mea...
george_scala_2004 astea-s situatii extreme, cand nu vezi sa fanezi, cand nu mai apuci (sunt semafoare ce sar direct din verde in rosu)...dar de la situatii extreme pana la o obisnuita...ii cale lunga...cam cat lispa de respect si bun simt la roman |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
din cauza ca nu mai puteam frana la timp. de obicei NU!!!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pe rosu (vizibil, in sensul ca stau si astept, ma uit la semafor pana se schimba culoarea in verde) niciodata, dar... dimineata si la pranz cand sunt orele de varf, sunt cateva intersectii foarte aglomerate, exemplu: daca trebuie sa o iau la stanga, se aprinde culoarea verde, intru in intersectie si pana trec masinile de pe contrasens directia inainte (dau prioritate de dreapta), se face rosu...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
intrebarea e de ce nu pun peste tot semafor separat de stanga
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi se intampla frecvent ca la semafoare in genul celui de la Romata (sau cum dracu ii zice) - pe Ionescu Brad care se intampla sa functioneze la 4 dimineata sa ma enervez si sa plec dupa ce in prealabil ma asigur sarguincios. Am mai fortat pe galben de cateva ori dar la modul ca eram extrem de grabit.
Am fost cu mama in drum spre spital o data cu un potential blocaj renal, si nu a venit nicio salvare, ne spuneau ca e trafic infernal si chiar era, si din Tei pana in Pantelimon am mers pe linia de tramvai si am trecut cred ca numai pe rosu, chiar si pe langa un politist care mi-a oprit circulatia sa ma duc cand a vazut-o cum arata. M-am asigurat si nu am intrat cu viteza in intersectii, si nu as repeta experienta decat intr-o situatie similara pentru altceva nu... Culmea a fost ca nu mi-am luat claxoane, s-au dat destui la o parte din fata mea, probabil ca fata schimonosita, avariile, farurile si claxoanele disperate comunicau destul de bine situatia... Ah si o data, la semaforul de la Ciclop de pe Magheru, eram distrat cred si am realizat de abia in dreptul semaforului ca toata lumea se opreste iar eu ma duc... Urmarea: o frana violenta si am ramas in mijlocul intersectie. Politistul de acolo a venit nervos la mine si imi zice: " Acu ce dracu' te-ai mai oprit, misca mai repede ca ii blochezi pe astia". Si am trecut... This post has been edited by Altis: 1 Mar 2010, 10:42 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
ma nene si io am trecut pe rosu!!
si intentionat si neintentionat!!! pe galben nu mai vb. e la ordinea zilei!! daca spune vrunu pe aici ca nu a trecut deloc pe rosu il blestem( sa treaca pe rosu) |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
thomashardy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 November 08 From: BH ![]() |
La semafor cu afișajul timpului...in Constanța.Mai erau 5 secunde,ambreiaj,a'ntîia,accelerat și taioo...
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan1.6 16v MCV.
LOGAN MCV:30.07.2010
- BH... PDA : Mio A501
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ultima oara m-am enervat la jegu ala de intersectie de la plazza mall.unde exista semafor si ptr stanga si inniate si ptr dreapta,sa pus verde ptr inniate,si io am facut dreapta
![]() stupida intersectie. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
florian90 |
![]()
|
![]() sofer de dacie,cu aprindere electronica gotronic Group: Members Posts: 196 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
o singura data am trecut pe rosu la p-ta moghioros la 11 noaptea..in rest calc galben la greu:))..stiti cum e...te apropi de semafor e verde sau galben..dai talpa:))
![]() |
--------------------
DACIA
1310 Break
1996..Break..benzina..1397 cmc
- B 87 TBW Conduc o dacie fermecatoare:X
|
|
peter_pan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 10 March 10 ![]() |
se mai intampla si fara sa vrei:D
|
--------------------
renault
megane 2.2
2007
|
|
georgelush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 11 October 10 From: Targu Mures ![]() |
Da am trecut, se mai intampla |
--------------------
Fiat
Punto
2001
|
|
2xTy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 September 11 ![]() |
Am trecut o singura data pe rosu si de mai multe ori pe galben si voi trece in continuare pentru ca "nu pot opri in conditii de siguranta"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2006 1.6 MPi
- VN 05 CZG
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
De maxim 5 ori in 20 de ani si vreo 400k km, doar odata ars cand am trecut pe galben pentru o luna.
This post has been edited by iulian'71: 5 Nov 2011, 09:45 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 22:55 |