Ati trecut pe rosu?
![]() ![]() ![]() |
Ati trecut pe rosu?
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.686 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da mai tii minte ce moaca au bagat politistii aia cand am mers pe transfagarasan? Se opreste o masina, si inca una , si inca una si un esperolimo din care coboara domnul Fibra
![]() This post has been edited by kog: 5 Nov 2011, 19:58 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.686 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
LOL, 120 km/h sau cat a fost?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In Constanta poti face dreapta chiar daca semaforul este rosu... doar ca trebuie sa dai prioritate celor care au verde (logic).
EDIT: DA, am trecut pe rosu. Prima data cand am fost la volan in Constanta. Nu stiam orasul prea bine; intre noi fie vorba, nici macar nu vazusem semaforu' ![]() This post has been edited by Iulikk: 6 Nov 2011, 18:39 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am oprit intr-o seara prin Bucuresti la verde, si am plecat cand s-a pus rosu. Fara vreo intentie.
In rest, probabil ca am prins printre incercarile de a forta pe galben si rosu mai mult ca sigur. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Am trecut de mai multe ori, dar in siguranta.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cum adica, în siguranta?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
Poti sa treci pe rosu, ca un nebun, sa te bagi printre masini, sau sa treci pe rosu dupa ce te-ai asigurat ca nu vine nici o masina pe verde si nu ai sa mori.
De obicei stau cuminte la semafor, dar daca vad ca e pustiu nu are sens sa stai. Atunci e ca un fel de indicator stop ![]() This post has been edited by 4x4: 6 Nov 2011, 23:37 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cine a votat ca n-a trecut in viata lui pe rosu, ar fi trebuit sa spuna si cam de cat timp conduce, sau cat a condus.
Sa nu incepeti sa-mi explicati ca la 10-15 ani de condus si 200 000 km n-ati trecut niciodata pe rosu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' pe verde a stat cineva la semafor?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Raspunsul "NU" ar trebui, de fapt, sa fie "Cred ca nu".
Am vazut semafoare prin copaci, altele cred ca au becuri de veioza, ca nu se vede nimic in ele, altele puse atat de prost incat soarele e ori fix in spatele lor, ori se reflecta in asa hal incat nu vezi nimic.... Asa ca, cine zice "Nu", inseamna ca n-a vazut semaforul sau a crezut ca nu functioneaza. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, eram cu un amic in masina, veneam dinspre Floreasca, pe strada aia cu sens unic care da-n Dorobanti. Acolo e semaforul tocmai vizavi si nitel stanga, pe insula aia unde era Lupoaica odata. Mai nenica, daca nu strigam "fraaaanaaaaaa baaaaaaaa", se ducea ala sageata pe rosu. A oprit si tot nu vedea unde-i semaforul.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Nov 2011, 09:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
E unul si pe dreapta. Desi ala-i aproape, nu-l vede nici dracu', asa bine e ascuns.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 7 Nov 2011, 00:19) ![]() ![]() Trebuie procedat ca la semnul oprire, daca poti sa treci in siguranta, Just Do It! Si pentru marksman eu nu ma consider mai smecher, sau ii consider pe aia mai fraieri, daca unul din fata se opreste, e alegerea lui. Ok. Daca este cineva din iasi sigur stie trecerea de tren de la trado motors si cea cu bariera mai din stanga. Acolo am trecut zilnic doar dupa ce m-am asigurat, si pe verde si pe rosu. Cred ca e mai sigura metoda asta, decat metoda, E VERDE! CAPU JOS! DAI PEDALA! Asa au loc multe accidente, si la pietoni dar si la masini (vedeti filmuletele din rusia). Cand se face verde, sau chiar cand am prioritate eu verific sa nu vina cineva, ca degeaba accidentul a fost din vina lui, tot eu am murit. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
marksman |
![]()
|
De asta trec cu emotie pe verde si ma asigur de fiecare data, ca sa nu cumva sa dau peste unul ca tine, pentru care oprirea cand semaforul este rosu e ceva optional.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
4x4 |
![]()
|
Am zis, daca mai sunt masini care trec prin intersectie, astept linistit sa se faca verde. NU fac cascadorii prin trafic, si NU ma bag printre ei! Pe mine nu ma intereseaza legea, ma intereseaza in primul rand siguranta mea si a masinii mele.
Semafoarele fluidizeaza traficul si maresc considerabil siguranta in zonele in care se trece cu viteza prin intersectie. (si atunci prefer sa iau pedala de pe acceleratie, uneori chiar franez un pic, desi am verde, daca mi se pare ceva suspect). Semafoare pe o intersectie, unde trec 5 masini cu 30kmh si 1 pieton pe ora, nu isi au sensul. Vezi cum se descurca aia in india. Eu am avut parte de destul accidente rutiere, si tin f mult la viata mea, nu as face asa ceva decat daca sunt absolut ca e sigur. This post has been edited by 4x4: 7 Nov 2011, 15:50 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 7 Nov 2011, 11:14) E (e asa de bine pus ca si uitasem de el) si e vai de mama lui. E undeva pe la mijlocul trotuarului, a.i. daca reusesti sa treci de Radu Beller si sa te opresti la colt, ramane undeva in spatele masinii. Daca te opresti inaintea lui, ori iti ramane curul pe radu Beller, ori te omoara cu bataia aia din spate. Asa ca dreapta spre TVR faci dupa ce vezi verde la pietoni. Romania... Nici nu vreau sa-mi amintesc de cate verde intermitent la dreapta ar trebui puse si n-o face nimeni. Ca sa ajung iar la subiect, nu vreau sa fiu mai catolic decat Papa. Io mai trec pe rosu, de ce sa mananc bors? De obicei pe unde ar trebui introdus verde intermitent la dreapta, sau inainte, daca sunt singur la semafor si nu vine nimeni pe verde. Niciodata, dar absolut niciodata nu trec daca mai asteapta cineva verdele. Mi se pare ca esti lipsit total de bun simt, e o sfidare la adresa celor care asteapta verdele. La fel ca si depasitul coloanei la semafor. Daca sunt singur in masina si singur pe sosea (noaptea te intalnesti destul de des cu astfel de situatii), mai trec. La orele alea si la circulatia aia ar trebui ca semafoarele sa fie pe intermitent. Aici mi se pare ca e lipsa de bun simt din partea autoritatilor. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 7 Nov 2011, 14:35) De obicei pe unde ar trebui introdus verde intermitent la dreapta, sau inainte, daca sunt singur la semafor si nu vine nimeni pe verde. Niciodata, dar absolut niciodata nu trec daca mai asteapta cineva verdele. Mi se pare ca esti lipsit total de bun simt, e o sfidare la adresa celor care asteapta verdele. ![]() Apropos, ca pieton, mereu, dar MEREU stau la semafor, pentru ca inteleg riscurile, si ma asigur de vreo 3 ori inainte sa trec. Atatia prosti mor pentru ca se apuca sa alerge pe trecere, traverseaza fara sa se asigure, ies brusc de dupa colt sau masini oprite. Nu mai zic iarna, pana nu vad ca se opreste masina, nu am pus piciorul pe trecere. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.470 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(4x4 @ 7 Nov 2011, 14:27) Am zis, daca mai sunt masini care trece prin intersectie, astept linistit sa se faca verde. NU fac cascadorii prin trafic, si NU ma bag printre ei! Pe mine nu ma intereseaza legea, ma intereseaza in primul rand siguranta mea si a masinii mele. Semafoarele fluidizeaza traficul si maresc considerabil siguranta in zonele in care se trece cu viteza prin intersectie. (si atunci prefer sa iau pedala de pe acceleratie, uneori chiar franez un pic, desi am verde, daca mi se pare ceva suspect). Semafoare pe o intersectie, unde trec 5 masini cu 30kmh si 1 pieton pe ora, nu isi au sensul. Vezi cum se descurca aia in india. Eu am avut parte de destul accidente rutiere, si tin f mult la viata mea, nu as face asa ceva decat daca sunt absolut ca e sigur. Tu nu vrei să mori în patul tău, nu? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
4x4 |
![]()
|
Doar daca sunt mai multe fete in el, altfel nu
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
4x4 |
![]()
|
Majoritatea in care am fost in dreapta, si vreo 3 in care conduceam eu dar nu am fost vinovat.
Ideea era ca am asistat la multe faze si stiu ca nu vreau sa patesc nimica. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In timp ce 4x4 stau la semnafor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oare in Iasi nu sunt politie?
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io am mai tras-o si pe rosu pe vremea odiosului pen`ca atunci sigur nu ramanea gravida.Folseam Durex allseason si ma siguram ca nu ne prinde militia( aka tac`su)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 02:16 |