Ce fel de oameni va inconjuara la servici ?
![]() ![]() ![]() |
Ce fel de oameni va inconjuara la servici ?
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE Liviu da ce bine ai facut la viata ta omule, ai ajutat un batranel neputincios pe strada care era dumnezeu mascat si te-a rasplatit!? \"seful la 12.000Km, nevasta la 420 Km de mine, nu ma pot plange\" HEHEHEHE! Asta e cea mai tare poanta! Da mai, l-a ajutat sa intre la loc in casa de unde iesise. Da' l-a ajutat cu bara masinii!! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Domnu' .. da' ai ceva cu mine ???
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Da mai, l-a ajutat sa intre la loc in casa de unde iesise. Da' l-a ajutat cu bara masinii!! Sa nu uitam ca unii, cu bara masinii, rup barile prietenilor nevinovati... E drept, altii dau garduri jos ziua in amiaza mare, in plin centrul Bucurestiului.... :U :U :U |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Marty,
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Aloooo! Ce dai ma, nu stii sa injuri....
Da' nu m-am putut abtine la faza cu ....ajutat batranelul... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
si la mine e ok; vin cand vreau plec cand vreau, la 4 sparg usa daca n-am treaba..
nu ma plang.. pacat ca e pe terminate.. sa vedem ce-o fi la urmatorul proiect.. Doamne ajuta... |
-------------------- |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de servici se pare ca astazi de dimineata mi-am semnat demisia jignind o colega nevrotica , i-am spus needucata si se pare ca pana aici mi-a fost , nu de alta da elementul e surioara de director
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pedro, lasa ca n-o fi dracu' chiar atit de negru! Oricum, pe viitor fii mai atent pe cine "injuri".
O ultima intimplare cu "colegul" meu. Vineri, se duce la biroul unicei noastre colege, angajata pe post de Director Economic (care printre altele mai raspunde si la telefoane si mai trimite faxuri) sii ii lasa vreo 10 hartii cu un bieletl pe care scria :"rog 2 copii". Asta ii trage hartiile si vine la el la birou spunindu-i pe un ton politicos si cu o exprimare asisderi:" Domnu'..., copiatorul poate fi folosit de oricine, nu trebuie sa-l folosesc exclusiv eu!". Ce credeti ca face m....stu' dracu'? A facut ce-i place mai mult, si-a exercitat cu ardoare deprinderile de turnator la Secu, a scris un meil patronului! Ce scria in meil :" Mariana a refuzat sa-mi faca copiile spunindu-mi ca nu e datoria ei. Va rog sa-mi permiteti sa-i modific Fisa Postului de Munca si sa-i trec la indatoriri si facutul de copii xerox". Bineinteles, seful meu a sarit de cenzurat in sus, a luat-o p-asta ca cica stirneste tensiuni gratuite in firma si ca sa puna mina sa nu mai refuze pe nimeni. Inutil de spus ca aia a bocit toata ziua, pe buna dreptate fiind nedreptatita de 2 dobitoci (unul cu buna stiinta, celalalt influentat decisiv de primul). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Pedro |
![]()
|
Deja se pare ca se lasa rau , am fost pus sa dau nota justificativa cu privire la aportul pe care il aduc serviciului, nota scrisa adresata directorului. Asta inseamna ca sunt pe lista neagra mai ales ca institutia in cadrul careia activez e in plina activitate de reorganizare. Macar raman drept, nu a putut nimeni sa ma f..a in c.r si o sa dorm noaptea nefiindu-mi frica ca poate ma trezesc alt om de dimineata, in rest voua celorlati bafta! si va doresc sa aveti parte de omenie si cinste in jurul vostru nu mizeria cu care ma lupt eu :wink:
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pedro, lasa-i in mortzii lor cu ministeru pijdii, oricare o fi el. Nu merita, salariile sunt de kk si personalul asijderea, doar daca esti kitit pe spaga merita sa muncesti la stat. Io te sfatuiesc sa nu-ti para rau, trimite-ti CV-ul la firme private serioase unde de multe ori munca e mult mai placuta, salariul mult mai bun si unde iti poti face o cariera sanatoasa. Munca la stat e plafonare curata.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Pt Pedro, e o zicere de pe vremuri:
Cine-i harnic si munceste, ori e prost ,ori nu gandeste... sau : Munca innobileaza pe om, dar in societatea noastra nu avem nevoie de nobili...... ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bun sfat Ghidionene, caracteristic chiar :roll: . Ce ziceam io e exact contrariul, munca "sanatoasa" nu se face la stat, asa ca ii recomand sectorul privat.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Cine nu munceste, nu greseste. Cine nu greseste, trebuie avansat.
![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Dar mai e una, care chiar ar merge:
Orice sut in c*r e un pas inainte :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty m-ai facut sa ma duc pe prima pagina sa vad descrierea "colegului". Sinistra creatura dar carei spilu' cu el (e ruda cu patronul, membru fondator, eminenta cenusie....... ) ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Costi, e un distrus in pragu' pensionari, un turnator pe vremuri nu de mult apuse care se crede alfa si omega, indispensabilul indispensabililor. Partea din urma chiar este, dar in sensul de IZMANA. Se pare ca dobitocul are un frate care-i e consilier lu' Bombonel si i se pare ca la faza asta i-au crescut 4... stii tu ce. Omu' freaca duda cu mare dezinvoltura si deosebit spor, cam de 2 ori pe an are de lucru, in rest joaca sah toata ziua si citeste ziarele. Pe sefu' nu-l intereseaza daca asta se prezinta la birou sau nu, oricum n-are ce sa-i dea sa faca (in afara de felia lui unde omul este chiar bazat), asa ca omu' provita din toate punctele de vedere (dispare cu orele, vine la 9-10, etc.). Dupa ce maninca nu-si sterge masa, daca nu e sac de gunoi scos nu pune mina sa scoata, hirtia igienica n-o schimba daca se termina la el, prosoapele de hartie - idem, se scarpina-n nas si-n urechi dar el tot are impresia ca e cel mai frumos, mai destept mai indispensabil.
Apropos, cu mine nu mai vorbeste ca l-am spart la nas de citeva ori in mod direct si de alte nenumarate ori in mod indirect (livrat camioane si vagoane de salam direct catre Nastase si neamu' lui de consilieri) |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, colega ta ar trebui sa-i faca copiile dar sa le incurce un pic (3-4 copii dintr-o foaie, niciuna din alte foi), nu conteaza ca o face ala imbecila ca nu cred ca o intereseaza parerea lui, cu timpul ala o sa renunte si o sa faca copii cu "manuta" lui.
Parerea mea. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Se pare ca dobitocul are un frate care-i e consilier lu' Bombonel si i se pare ca la faza asta i-au crescut 4... stii tu ce. Hehe, Marty, se zice... 2 perechi de... stii tu ce ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
de plictiseala am inceput sa rasfoiesc prin arhiva
am gasit topicul asta care cred ca e de actualitate sa revin am avut noroc de colegi ok,poate si prin natura meseriei se leaga altfel relatiile am ca orice om si antipatii am unul...lingau rau,umil pina la a merge tiris,si care se crede si super destept...cind vad atita pupincurism imi vine sa vars...omul pe bune,depaseste orice limita imaginabila noroc ca nu prea avem de-a face unul cu celalalt ![]() This post has been edited by FireChief: 19 Feb 2008, 21:37 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Wow. FireChief, ai inviat mortu.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Pupincuristi fara frontiere.........Cred ca a venit timpul sa devin propriul sef sau sa imi "hartuiesc" un pic sefa!
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Pt Marty....
Ce mai face mosul respectiv? Au trecut 4 ani tu mai lucrezi acolo?...nici nasatse nu mai e de actualitate... ![]() |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Eu la serviciul meu sunt inconjurat numai de tarani dom'le. Tarani 100%, tarani in adevaratul sens al cuvantului. In afara de tarani....numai animale dom'le!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Pai da cine te-a pus sa te faci "vet"???Cand imi dai si mie o pulpa de vitel si un purcel ca mi-s tare gurmand si nu ma "tesesc" sa vin printre "taranii" de la tara,de multe ori sunt mai oraseni decat "orasenii"!
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
O da! Interesant topic... coleg bun a avut domnu' Marty pe meleagurile noastre.
Sa va zic de-ai mei. Lucrez intr-un mediu plin de .... lingai. Principala caracteristica a colectivului este limba-n cur si bisericutele. La cafea, tigare toti sunt zmei si spun ca n-o sa mai faca, n-o sa mai accepte, s.a.m.d. dar cand ajung in fata faptului implinit o dau: vai dar ce idee buna, cum de nu m-am gandit si eu la treaba asta. imediat ma apuc de acest proiect. Si pentru ca nu fac parte din categoria de mai sus si sunt un om care vrea sa fie cat de cat vertical nu o sa mai fac puricii prea multi la actualul loc de munca, sper... ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt inconjurat la serviciu de bunaciuni. Cam nasol. Incontinuu lucrez intr-o tensiune sexuala inimaginabila.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
semit dar tu ce colegi ai?
This post has been edited by GABONE77: 20 Feb 2008, 14:21 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:03 |