Ce fel de oameni va inconjuara la servici ?
![]() ![]() ![]() |
Ce fel de oameni va inconjuara la servici ?
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar tu Gabone77 nu ne impartasesti putin din intimitatea ta la JOB?
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
stii ce e trist? ca stam mai mult cu ei decat cu oricine sau oriunde in cele 24 ore dintr-o zi. asa ca buni rai trebuie sa convietuiesti cu ei cumva. sau te dai absent si in lumea ta si asta e, esti singur pe lume de hector malot.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pe mine nu ma inconjoara nimeni...toti is pasnici
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Munca e naspa, ca daca era un lucru bun o luau boierii.
Gabone are dreptate si e f. trist ca stai minim 8 ore/zi cu niste oameni cu care nu ai nicio treaba si cateva ore cu nevasta, copilu, etc. Dar asta e, e bine si asa. Altii stau nonstop acasa si nu au din ce trai. Pe scurt: un rau necesar. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Amice nota 10 pentru "stam mai mult cu ei decat cu oricine sau oriunde in cele 24 ore dintr-o zi"!
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Sunt inconjurat de oameni care nu vor sa accepte faptul ca un strain in tara lor le poate arata ca e mai capabil. Sunt ofticati si nu le convine. Nici macar buna ziua nu dau cand intra in birou. Dar lasa ca le arat eu ce inseamna profesionism.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
bam13sept |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 28 November 07 From: Brasov ![]() |
3/4 din colectivul unde lucrez sunt niste vipere ordinare. Imi pare rau sa spun asta , dar asta e aevarul.
|
--------------------
Renault
Clio
2004 - 1.5 dci
- Bv-42-BAM
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde lucrezi?
|
--------------------
.
.
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ori in invatamant, ori in sanatate, ori prin vreun birou de contabilitate
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Io-s inconjurat de muncitoare buuune
![]() De alea late, cu brandu' mai mare decat coapsa mea si cu mustata nu m-ating, ca-s luate, da' alea tinerele-s o placere sa le supervizez ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
Mi-ar fi prins bine parerea voastra referitoare la relatia cu colegii de munca.
Imi permit sa merg cu masina personala peste tot, inclusiv la munca, in timp ce colegele, posesoare si ele de auto, isi tin masina in parcare sau o muncesc pentru bani. A fost o perioada in care, la drumul de intoarcere spre casa, masina mea era permanent plina cu colege de genul asta. Am suportat (pentru ca se invitau singure) mult timp dar cand am vazut ca nesimtirea nu are sfarsit, am refuzat sa le mai iau cu mine. Sa vedeti atunci ce schimbare de comportament. Sunt dusmanul nr 1. Am spus ca-mi permit pentru ca asta a fost exprimarea unui coleg care merge cu masina pana la statia de tramvai, continuand drumul cu tramvaiul. Cred ca sunt exagerat de instarit daca va mai spun ca-mi permit si dejunul IN FIECARE ZI la cantina. Se pare ca amabilitatea m-a transformat intr-un mare prost. M-am saturat de ei pana peste cap. Va multumesc ca m-ati ascultat. Sunt atat de acrit... |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
bam13sept |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 28 November 07 From: Brasov ![]() |
Raspund colegilor de mai sus: lucrez in turism (la o pensiune din Poiana Brasov)
|
--------------------
Renault
Clio
2004 - 1.5 dci
- Bv-42-BAM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Concurent, exact aceasi problema am avut-o si eu, si s-a transformat in obligatie, cand vreodata nu-mi onoram "indatorirea" , si trebuia sa merg pe alte rute, se suparau, pana intr-o zi am spus stop, nu sunt taxi, si de atunci in masina mea nu se mai urca nici un coleg/colega, nu e rautate, e doar rezultatul nesimtirii unora.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
concurent |
![]()
|
Ulterior s-a vorbit cu sub inteles referitor la refuzul meu. Vezi Doamne, nu le duc in carca.
Ce usurat ma simt. Sa traiesti! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(concurent @ 10 Mar 2008, 13:29) Ulterior s-a vorbit cu sub inteles referitor la refuzul meu. Vezi Doamne, nu le duc in carca. Ce usurat ma simt. Sa traiesti! nu-i vorba de dusul in carca, alta e problema, adica uneori mai stateam din timpul meu 10 minute dupa program, sa-si gate ele treaba, mai trebuia sa ocolesc 1 km, ca una trebuia lasata cat mai aproape de casa, si nu era "buna" ruta mea obisnuita, si nu in ultimul rand nu-mi convine o oprire in plus pe traseu, sa se coboare cutare, care mai si tranteste usa ca la baraca de-mi zbarnaie timpanele... Ps: am uitat de mizeria de pe presuri si mocheta ce o lasa cand e urat afara..ca deh..nu ei curata.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Privirea sotiei cand vede o colega din asta cum coboara din masina e unica
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
concurent |
![]()
|
QUOTE(argon @ 10 Mar 2008, 11:34) ... sa se coboare cutare, care mai si tranteste usa ca la baraca de-mi zbarnaie timpanele... Ps: am uitat de mizeria de pe presuri si mocheta ce o lasa cand e urat afara..ca deh..nu ei curata.. cata dreptate ai! QUOTE(vijelie @ 10 Mar 2008, 11:42) Apropo de asta! De 2 ori s-a intamplat sa se dea jos o colega si sa urce in locul ei sotia. Nu mi-a spus nimic suparator dar nici nu rateaza ocazia sa se "amuze" pe seama asta in discutiile cu prietenii |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
cristi_vb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am aplicat alta metoda pentru a scapa de acesti ciulini. Am aplicat un stil de condus sportiv, cateva plecari in forta cu scartait de roti, am pus numai frane de ii dadeam cu capul de bord, si acum prefera tramvaiul. Eu chiar vreau sa stau linistit si singur in masina cand plec de la servici.
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Daewoo Matiz
2006 / 2004 Fericitul castigator al unui loz necastigator.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vijelie @ 10 Mar 2008, 13:42) Cand o vede coborand inca-i OK ca in cazul meu le cunoaste... Mai nasol e cand gaseste cate un fir de par prea lung ca sa fie al colegei X sau prea blond sa fie al lui Y sau i se pare ca-i prea brunet sa fie al lui Z... Si eu am cateva pupeze care s-au "abonat" la masina mea, dar le-am educat, fata de ora de plecare nu le astept mai mutl de un minut, merita sa le vedeti ce punctuale sunt. Daca intarzie trebuie sa astepte dupa cate un maxi taxi jegos cu manele la maxim, si avem de facut naveta la aproape 20 de km... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
si daca le cunoaste ce-i? asta-i smecheria
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
concurent |
![]()
|
o singura colega a vrut sa-mi plateasca pentru ca trecuse aprox o luna de calatorit impreuna si pentru ca mi-a fost jena sa accept bani, imi punea in torpedou pretul unei calatorii cu maxi taxi (la fiecare drum)
This post has been edited by concurent: 10 Mar 2008, 14:06 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
OAP |
![]()
|
WTF ![]() |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai ia un brocan gol de mustar, sau ceva similar care sa intre in locul scrumierei... Faci o fanta in capac si dupa ce ti se urca pupezele in masina, dai borcanul la cea din fata dreapta si ii spui sa-l dea din mana in mana...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
concurent |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Heh, pe mine nu m-a rugat niciodata vreo colega s-o duc cu masina; pesemne ca sunteti cam.. apropiati de ele, ca sa zic asa
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:14 |