botul masini lasat jos
![]() ![]() ![]() |
botul masini lasat jos
Cristinika |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 February 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) florin_r12_2.JPG ( Size: 69.95k ) Number of downloads: 210 |
||
--------------------
Dacia
1300(1400) din '76
- B - 13 -USF
|
|||
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Ramane ridicata pentru ca tot uleiul din amortizor ramane jos,nefiind greutate. Daca te apesi pe ea, sau pui niste frane bruste pentru a se lasa masina spre fata, o sa isi revina la poztia initiala.
Nu are legatura schimbarea bucsilor cu garda la sol. Eventual poate a fost torsionata mai mult decat inainte bara stabilizatoare, dar mai mult de 1 cm nu influneteaza garda la sol, in cazul tau. O sa isi revina la initial dupa ce mai mergi cu ea. Attached thumbnail(s) S3010246.JPG ( Size: 230.32k ) Number of downloads: 215 |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
Cristinika |
![]()
|
pai culmea e ca i-am schimbat si amortizoarele...ca m-am speriat cand am vazut-o asa ridicata...cred ca ar trebui sa-i schimb si arcurile...ca e nasol ca sta asa ridicata ca imi influenteaza directia si franarea...dak ai timp poate ne vedem intr-o zi sa-mi dai si mie ceva sfaturi...si poate iti vad si bolidul
![]() |
--------------------
Dacia
1300(1400) din '76
- B - 13 -USF
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Nu cumva sa iti fi montat T-uri de amortizor de Dacie papuc, alea sunt mai lungi cu 3 cm, si intr-adevar masina se ridica de bot.
Mie imi plac masinile cu garda mica la sol, daca am fi avut drumuri mai bune o lipeam si mai mult de asfalt. Cel mai apropiat punct al masinii de sol este acum la 8 cm (in zona lonjeroanelor). Masina mea nu o mai poti vedea decat in garaj, cu motorul demontat total, si pe deasupra si cu un cauciuc taiat. ![]() Nu stau bine nici cu timpul ( din cauza programului idiot de la facultate) nici financiar sa o repar, ca am facut praf motorul ![]() Stafuri cu cea mai mare placere. Daca au avut rabdarea unii mai experimentati sa imi explice mie, explic si eu altora. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
Au aparut niste lucruri neprevazute.
Cuzineti distrusi, segmenti distrusi, camasi distruse, 4 supape indoite, pompa de ulei stricata (cred). E fier, se repara, dar pacat de munca ... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
Cristinika |
![]()
|
SGM-ULE POATE IMI SPUI SI MIE MAI MULTE DE OMUL ACELA CARE USUREAZA SI ECHILIBREAZA COMPONENTELE MECANICE LA MOTOR...CA TARE SUNT CURIOS...POATE IMI SPUI SI NISTE PRETURI INFORMATIVE CA VINE PRIMAVARA SI MASINA MEA MERGE CA O CARUTZA...SI VREAU SA MAI STIU CE EFECT ARE ASUPRA PUTERII MOTORULUI DAK II PUNTEAVA DE INOX CAP-COADA FARA NICI UN FEL DE FILTRE SI DAK II LUSTRUIESC GALERIILE(stii pe cineva care lustruieste galerii?) ASTEPT RASPUNSUL TAU! MERCI MULT
|
--------------------
Dacia
1300(1400) din '76
- B - 13 -USF
|
|
Cristinika |
![]()
|
SGM...azi la orele 20 e intalnirea...poate ne vedem sa discutam ceva detalii...daca esti disponibil
|
--------------------
Dacia
1300(1400) din '76
- B - 13 -USF
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
sgm imi pare rau sa aud asta si pacat de banii ce i/ai bagat si cel mai mare pacat, cum ai zis, munca. oricum respect pt ce ai facut cu dacia tau.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Uiati cum arata dupa o spira jumate taiata si 7 mm din partea de jos a telescopului/amortizorului. Si surprinzator e mai tare ca inainte. Doar pe fata am umblat. E 1300 deaia inalta de bot
Attached thumbnail(s) IM000291.JPG ( Size: 795.13k ) Number of downloads: 202 IM000281.JPG ( Size: 765.84k ) Number of downloads: 179 |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
bogdan336 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 July 05 From: coolentina ![]() |
vreau si eu imi fac berlina 1300 ca galbena din poza, si din ce.am citit pe topicu merge sa tai din arcuri si amortizor.. da cat ar fi bine? vreau cat mai jos posibil nu ma intereseaza efectele secundare, si pe fata si pe spate...mai am o solenza aranjata, si vreau intai sa vad ce iese din taiatu la 1300, dupa aceea trecem la solnitza...mersi
|
--------------------
dacia
solenza
- B-32-TKL e reala si e a mea!!! - solenza face diferenta!! lol
|
|
X-taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 July 05 ![]() |
QUOTE(roby2003 @ 25 Mar 2004, 16:35) in primul rand mersi la toti pentru raspunsuri, dar ideea este cat de mare poate fii diferenta de dimensiune intre arcul normal pe care il am si cel pe care il pun in locul lui(de Nova).cel de spate pt Nova nu este prea scurt?, ca sa am probleme la telescoape. la toti la care am vazut chestia asta , spatele era normal, doar fata era lasata jos. Si eu m-am gandit ca sa ridicat spatele si de aici forma asta mai sport. dar se pare ca doar la fata se aduc modificari. in magazine se gasesc niste inltatoare de cauciuc pt. spate.....sunt ieftine....nu mai stiu exact cat...si se pun f. usor... ![]() |
--------------------
dacia
1310 break
- CT-05-SUM
|
|
Adrian xlz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 August 05 ![]() |
frate ca sa lasi masina de bot in jos ai doua variante
1 pui inaltatoare pe spate 2 tai o spira din arcurile de pe fata(dar se poate sa-ti afecteze bunul mers al masinii) |
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
- B 33 TSA
|
|
Adrian xlz |
![]()
|
am facut masina cap- coada acu o juma de an ,tot cu motorul dat jos si sa inaltat de fata ,daca o echipezi cu toate pe ea si rulezi cam o suta de km isi revine , cel putin asa am patit eu
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
- B 33 TSA
|
|
Adrian xlz |
![]()
|
la berlina din fabrica nu gasesc nici fata prea sus nici spatele prea jos , ce ar fi sa lasam dacia asa cum e ea din fabrica in curand va dau o poza cu a mea
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
- B 33 TSA
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
daca lasi botul klumea jos e bine sa nu faci prostia sa o ridici de fund ptr ca atunci se duce stabilitatea.incearca sa fie drepta ,macar sa nu fie cu fundul in nori.numai bine
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
dvdvaly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 42 Joined: 27 July 05 ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) CIMG0313.JPG ( Size: 283.15k ) Number of downloads: 139 S4010010.JPG ( Size: 63.42k ) Number of downloads: 99 |
--------------------
DACIA
B 35 DVD
- B 35 DVD
|
|
Seba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 27 April 05 From: Targu Mures ![]() |
Dupa ce mi-am luat masina am plecat la mare, 4 persoane plus bagaje. La fiecare denivelare mai maricica auzeam cum se freaca rotile din spate de aripi(arcuri moi cred). Cand am venit acasa mi-am montat arcuri suplimentare si tampoane de cauciuc sub arcurile originale. Asa am rezolvat si problema arcurilor si a botului jos (arata mai bine acum). Probleme secundare: un timp pana s-au inmuiat arcurile scutura masina, a trebuit sa-mi reglez farurile ca bateau la 3 metrii in fata masinii si cateodata trebuie sa am grija la bordurile inalte cand parchez sa nu ma asez cu scutul pe ele. In 7 ani de cand am pus arcurile nu am observat sa am probleme de stabilitate sau altele decat cele enumerate mai sus.
Attached thumbnail(s) Arcuri_spate.jpg ( Size: 52.62k ) Number of downloads: 119 |
--------------------
-
-
-
|
|
kelygab |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 September 05 From: Botosani ![]() |
QUOTE(roby2003 @ 24 Mar 2004, 20:06) Am vazut in oras multe Dacii la care partea din fata a masinii este foarte joasa. Arata destul de bine. Intrebarea mea este cum pot realiza acest lucru la Dacia mea si ce lucru rau se poate intampla(stabilitate, afectez directia?). Salut....mi se parea mie ca dacia mea arata altfel shi nu stiam ce are pana nu am vazut acest mesaj...Pai dacia mea are botul mai lasat(asa am cumparat-o). Cred ca e mai lasat din cauza inltatoarelor pe care le am pe spate. defapt nu cred...sunt sigur...pentru ca pe fata am arcuri normale...poate putin cam moi din cauza ca sunt mai vechi. |
--------------------
Dacia
1310
- BT*03* DJP Cine, eu?...
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
mai intai puneti-va masinile la punct cu tot(tabla,mecanica,etc) si apoi apucati-va sa faceti ce a facut SGM, si inca altii de pe aici!
si DVD-ule........ba da ridicata era masina fata de cum arata acum.. ![]() This post has been edited by fiderzen: 15 Sep 2005, 16:18 |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
hecbv |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 6 May 05 ![]() |
oricum SGM va bate pe toti asa ca ........
|
--------------------
dacia
1310 Lux
- hec_bv schimb iluminare bord
0723735110 hecaru |
|
B-34-SGM |
![]()
|
Cam asa arata o dacie cu suspensie sport pentru asfalt. (circuit)
Attached thumbnail(s) 12_sgm.jpg ( Size: 535.45k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ne-ai omorat cu poza asta
![]() Deschide-ne si capota, te rugam!!! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
Am motor de dacie, l-am dat jos pe ala , ca imi consuma prea mult, si nu renta.
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
Paul_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 9 June 05 ![]() |
si eu mi-am taiat o spira pe fata e prea susa de spate acuma zici ca e tractor urmeaza sa tai si de pe spate
![]() |
--------------------
dacia
1310
- CJ 01 HUA
|
|
Paul_ |
![]()
|
cam la nivelul asta vreau sa o aduc de spate cat sa tai din arc ca nu am chef sa il dau jos si sa il pun iara de 2 ori?
Attached thumbnail(s) r12gordini.jpg ( Size: 36.81k ) Number of downloads: 89 |
--------------------
dacia
1310
- CJ 01 HUA
|
|
hecbv |
![]()
|
paul sigur se mai lasa dar sa ai tot jenti pe 13
|
--------------------
dacia
1310 Lux
0723735110 hecaru |
|
hecbv |
![]()
|
mai pui si niste praguri false si sub spoilere cate ceva si nu o sa mai poti urca nici macar pe bordura de joasa ce va fii
|
--------------------
dacia
1310 Lux
0723735110 hecaru |
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
eu am luat o spira si jumate din arcuri de fata, ptr berlina si le le-am pus pe spate .masina sta super klumea fara a i se mai vedea puntea spate iar roata sta f putin bagata sub aripa spate dar pe fata nu stiu cat sa iau ptr a nu umbla cu scutul de la baia de ulei taras.precizez ca sunt arcuri normale de dacia ,nu arcuri sport sau cine mai stie ce
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
Paul_ |
![]()
|
nu am de gand sa pun spoilere si praguri masina mea e fara bari de protectie e old school deci e ca si gordiniu din poza numa ca e 1310
|
--------------------
dacia
1310
- CJ 01 HUA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 05:45 |