Reportaj terifiant: cu motocicleta prin Cernobil
![]() ![]() ![]() |
Reportaj terifiant: cu motocicleta prin Cernobil
FiveThreeFive |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Pacat ca nu prea le are cu fotografia...in rest tot respectul meu. Asta e Real TV.
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Exact asta vroiam sa spun si eu. Un fotograf profesionist avea ce sa scoata de acolo. Oricum, te trec fiori reci...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Mai da rapizi sunteti!
![]() Nu stiu la cati le-ar mai arde de fotografiat cand stai cu aparatul de masurat radiatii in mana cealalta :| |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Incredibil, nu trebuie uitat niciodata ce s-a intamplat acolo la Cernobil
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
litza, de cand cu big brother-ul si telenovelele oamenii inteligenti cauta o alternativa...Se pare ca nu e pierduta orice speranta:))
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
A fost si pe Discovery un documentar mai demult. Au prezentat cateva secvente filmate in timpul operatiunilor de stingere a reactorului. Din elicopter se putea vedea nucleul reactorului scapat de sub control si expus.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Tipa e jos palaria, tot respectul, asa da . Desi putini inteleg da dupa mine asta inseamna a trai, numai invingandu-tu instinctul de conservare :arrow:
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Si mai terifiant mi se pare faptul ca totul arata ca o periferie a bucurestiului actual. In anumite poze parca sunt chiar cartiere din capitala noastra de cenzurat. Fratilor, suntem mai periculosi decat Cernobilul !
|
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma uitam la poze si ma infriguram la gandul "Cat de aproape suntem de Kozlodui ..."sau cum dracului s-o scrie.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
eh, ca de Cernavoda (care a fost oprita ieri sau alaltaieri din cauza unei defectiuni la computere) ce sa zic?
300km inseamna maximum 1 ora pentru a evacua Bucurestiul. Marea noastra bafta este ca vantul bate de obicei (vara) de la vest la est. Iarna insa, ar ajunge in no time. Asta nu inseamna ca n-as fi de acord cu terminarea si celorlalte 3 reactoare electrice de acolo, numai sa scapam de toate termocentralele astea stupide care polueaza enorm. Kozlodui... asta da, este pe duca. Si noi cu ea... ![]() Demential reportaj. Dementa si fatuca - cu excursia aia si-a scurtat vreo 10 ani din viata... :roll: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca chiar 10 ani, insa as fi curios sa vad ce progenitura cu 3 maini si un ochi o sa faca...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE Nu stiu daca chiar 10 ani, insa as fi curios sa vad ce progenitura cu 3 maini si un ochi o sa faca... Eventual sa il faca cu vreun localnic, ca sa fie sigura de "calitatea" produsului de conceptie. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
da' eu ma intreb: toate caprioarele si ursii aia, si celelalte animale care cica populeaza zona, cum de mai traiesc?... :shock: Cum de nu au devenit sterili caii aia care alearga liberi pe campii?
Foarte ciudata lumea post-nucleara... Si copacul ala crescut intr-un apartament de bloc... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Brrrrrr.
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Natura are cai misterioase de a supravietui.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce m-a impresionat pe mine, am cautat o poza mai clara!
http://chernobyl.in.ua/en/disaster/9 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Terifiant .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Te cutremuri numai cand vezi un oras mort doar dupa mii si mii de ani de acum incolo ,sau poate dupa milioane de ani , se mai poate locuii acolo si aduce la viata acea zona.
Rusii aveau un focos nuclear (sau au) care este de 100 de ori mai puternic decat explozia de la Cernobil. |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cu 10 ani si-a scurtat viata? Hmm.nu stiu. Dar m-as duce si eu acolo. Chiar mi-ar place.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ACU vro 2 ani au fost de la discovery si alergau cu elicopterul animalele din padure si le luau organele pt teste
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Radiatiile sunt o treaba f. urata. Cu simturile nu le detectezi si de ele te aperi f. greu. Totusi, intre anumite limite, organismul se adapteaza. La noi in zona sunt radioactive toate "fructele de padure": zmeura, fragii, conurile, diversele "buruieni" de ceai si mai ales ciupercile. Da' nu prea-si bate nimeni capul. Atunci in '86 sau cand o fost cu Cernobilu' a fost rau de tot. In scoala ne interzisesera sa folosim contorul Geiger-Muller. Da' noi l-am pus. Aproape mortal in clase, pe rosu afara (doza mortala). La multi dintre noi cred tiroidele mai "pacane" si acuma. Eu verificasem in studentie de se albise asistenta. La vremea aceea au fost multe internari cu cancer tiroidian si plus intoxicari cu iod (ca il mancam toti ca pe bomboane). Minele de uraniu, care se foloseste la Cernavoda, nu-s prea departe de zona mea. In schimb, energia nucleara, corect folosita, e excelenta, zic eu.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
din ce zona esti tu?
tehnologia dupa care e facuta centrala de la cernavoda e canadiana si mai sigura decat cea ruseasca. din cate imi aduc eu aminte si la englezi parca le-a bubuit o centrala nucleara. din cate stiu mai sunt si astazi lucratori la centrala de la cernobal. a fost un reportaj pe discovery. oricum de trista amintire tot. macar de am invata din greseli. This post has been edited by GABONE77: 30 Apr 2006, 14:57 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine a pus botu' ca e asa radioactiv locul exploziei, de nu poti sa te duci acolo??mai are de studiat!
Se pare ca zona cea mai radioactiva este la 20km de reactor This post has been edited by amc: 30 Apr 2006, 16:53 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu am inteles ca sunt locuri cu radioactivitate mare, iar cum omul de rand nu le poate depista e normal sa fie inchisa zona. Doar nu`s ei asa de idioti sa inchida tot locul fara sa fie vreun pericol.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt 2 reportaje pe net va recomand sa le luati daca sunteti interesati de ce s-a intamplat atunci si dupa aceea mai ales :
documenar HBO documentar discovery amandoua le gasiti pe dc++. This post has been edited by GABONE77: 30 Apr 2006, 20:46 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un profesor de fizica de al meu din liceu a pus contoarul geiger pe niste salata din piata, inainte sa se anunte oficial incidentul . Doza era de vreo 40 de ori maximul admis. Dupa cateva zile au inceput sa interzica vanzarea laptelui.
Treaba de la englezi a fost lejera, era un reactor racit cu aer (acum toate sunt cu racire cu apa) care a luat foc, emisia de elemente radioactive a fost facuta printr-un cos la vreo 100 de m altitudine si erau elemente cu perioada de injumatatire mica , de cateva zeci de zile. Totul a revenit la normal in mai putin de 1 an. La Cernobyl, au fost emisii de plutoniu (perioada de injumatatire e vreo 10 000 de ani parca), cesiu si strontiu (si astea tin cateva sute de ani). Americanii au avut o problema similara la Three Mile Island, tot prin 60, ca si englezii Oricum , tipa are "c****" ! Ma bucur macar ca am aflat si eu de unde vine denumirea locului, ma gandeam ca e stupid sa numesti o localitate Durere Neagra. Mai curios sunt sa vad un mistret cu tentacule sau un lup cu solzi. Poate face cineva un tur organizat al zonei. This post has been edited by einstein1984: 30 Apr 2006, 21:09 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
amc |
![]()
|
C..e! nu stiu ce c..e a avut aia cand centrala a functionat pana in 2000!
http://www.hotnews.ro/articol_22321-Cernob...tru-nuclear.htm This post has been edited by amc: 30 Apr 2006, 21:28 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
GABONE77 |
![]()
|
bai amc esti paralel rau tata scuza-ma ca iti zic. dar chiar nu intelegi fenomenul. materiile alea au timp de injumatatire sute si mii de ani, adica emana radiatii mortale inca sute de ani de acum incolo dupa care sa zicem 300 ani emit radiatii dar la jumatate din putere dupa 600 inca jumatate de putere scade si tot asa. iar aia care lucrau la centrala din 1986 pana in 2000 cand s-a inchis aveau salarii si conditii de nababi tocmai ca mureau cu zile acolo.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
tot respectul pentru aia, da...fara nicio suparare, da ii inconstienta....
|
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:29 |