Reportaj terifiant: cu motocicleta prin Cernobil
![]() ![]() ![]() |
Reportaj terifiant: cu motocicleta prin Cernobil
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
daca au murit de cancer ce mai vrei....degeaba si-o luat cu ea contoru' ca ala nu o protejeaza de nimic. Si ca o evitat zonele de radiatie puternica....oricum radiatia de acolo ii destul de mult peste limita normala.
|
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 30 Apr 2006, 15:45) din ce zona esti tu? tehnologia dupa care e facuta centrala de la cernavoda e canadiana si mai sigura decat cea ruseasca. din cate imi aduc eu aminte si la englezi parca le-a bubuit o centrala nucleara. din cate stiu mai sunt si astazi lucratori la centrala de la cernobal. a fost un reportaj pe discovery. oricum de trista amintire tot. macar de am invata din greseli. Harghita Tehnologia de la Cernavoda e mai sigura decat cea de la Cernobil. Din ce-am citit eu am inteles ca atunci cand a puscat au facut un test de functionare in regim critic si l-au scapat de sub control, cedand anumite sisteme de siguranta. NASOL. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Anumite sisteme de siguranta nu au cedat, au fost DEZACTIVATE manual. Cel putin asa stiu eu.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:28 |