Ce parere aveti despre soferii de tir?
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre soferii de tir?
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
trotil_trist |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 20 October 05 From: Braila ![]() |
Sunt ok soferri de tir...si dupa parerea mea, marea lor majoritate sunt prea meseriasi, si ca soferi, si ca mecanici....ca deh...atunci cand te lasa fieru in mijlocu' campului, tre sa te descurci....
In plus de asta....daca nu-ti merge kilometrajul pe masina, te poti tine dupa un sofer de tir...de obicei merg in jur de 70-80 km/h (ca p-acolo cica au consum optim). Pe de alta parte, mai sunt si retardatii care sincer nu stiu cum au luat permis+masina, dar astia sunt din toate categoriile, nu numai dintre soferii de tir. |
--------------------
Dacia
1300
- BR-07-JUN Give a jackass an education and you get a smartass
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
[quote=brvictors,30 May 2006, 11:17]
Soferii de tir...niste ingerasi Vesnica mea "recunostinta" in special pentru doi soferi de pe Bucuresti-Pitesti care s-au vorbit sa nu ma lase sa depasesc Cred m-am intalnit si eu cu ei tot pe acolo... Rulau la distanta f mica unul de altul pe banda 1 si cand m-au vazut ca vin din spate pe banda 2 au dat semnal si s-au bagat in fata mea. I-am depasit prin dreapta si dupa asta au trecut inapoi pe banda 1 fiindca pe 2 venea un BMW cu un Passat lipit de el. Asa se distreaza un TIR-ist? This post has been edited by clan: 31 May 2006, 11:02 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Unii soferi de tir sunt redusi rau de tot!
Intr-o zi ma deplasam pe centura si in dreptul Carrefour Militari vad un cap tractor care vroia sa intre pe centura. Am oprit si i-am dat voie. Un pic mai incolo era bretela de iesire de pe autostrada. Meseriasul meu i-a permis unui tir sa intre si apoi le-a taiat fata celor care ar fi vrut sa faca aceeasi manevra ca si tirul. Pentru el nu exista respect decat fata de tiristi. Vazand asta m-am gandit ca ar trebui ca si eu sa dau prioritate numai Loganurilor. Insa nu am reusit sa o si pun in practica. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dupa 29 de ani de soferie si cam 1 milion de km pot sa spun ca din pacate realiatea e trista:10% soferi buni , corecti care conduc inteligent preventiv ,10% amestecati,80% agresivi obraznici inconstienti, conduc peste limita la care mai pot controla masina .Principiul lor:Sa se fereasca din calea mea ca eu sunt tirist.De fapt conduc asa cum sunt si in viata de zi cu zi(neam....)
Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Ati vazut ce nume are initiatorul topicului? "Soferul de tir"
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@ Sony, Pedro, argon daca el m-a mintit va mint si eu la randul meu. Dar nu ma incalzeste cu nimic sa mint niste nickname-uri pe un forum si nici nu castig ceva. Conflicutl de generatii pe acest forum vad ca e in floare, daca ai varsta declarata sub 21-22 de ani esti luat foarte des la misto de "batranii" forumului
@ Pedro : Ai ceva impotrvia anului meu de nastere? sau era doar o expresie? daca treceam acolo 1940 ce replica mai imi dadeai "calmeazate tataie"?? @ bulan da sunt si frumoase povestile alea ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ar fi bine sa ne rezumam numai la experiente personale, nu la povesti auzite la o bauta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
de acord, dar specificasem ca nu era o experienta personala
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
soferu de tir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 May 06 ![]() |
QUOTE(bion @ 31 May 2006, 18:31) Dupa 29 de ani de soferie si cam 1 milion de km pot sa spun ca din pacate realiatea e trista:10% soferi buni , corecti care conduc inteligent preventiv ,10% amestecati,80% agresivi obraznici inconstienti, conduc peste limita la care mai pot controla masina .Principiul lor:Sa se fereasca din calea mea ca eu sunt tirist.De fapt conduc asa cum sunt si in viata de zi cu zi(neam....) Cu stima bion Tu din care categorie faci parte ? ![]() |
--------------------
dacia
logan
- b43yxj
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(soferu de tir @ 2 Jun 2006, 16:03) Poate Dvs. nu tu ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Ca sa fiu ontopic, va spun ca nu am avut nici o problema pe strazi cu soferii de tir. Din cate am vazut eu, merg pe banda lor, nu se aventureaza, ce sa mai, stau la banca lor cum se spune.
Deci, respect soferilor profesioisti! |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
bion |
![]()
|
Radio TM stiri ora 6:Azi noapte pe DN Arad -Timisoara la Vinga.:un TIR cu viteza excesiva nu poate lua corect o curba intra pe contrasens face zob un autoturism al carui sofer moare pe loc:pest o ora in aceeasi comuna un TIR cu viteza excesiva nu poate lua o curba intra pe contrasens si loveste doua autoturisme. Soferii celor doua masini mici scapa ca prin miracol cu viata.
Zilele trecute la Jurnal TVR ora 19: un TIR slovac omoara un politai care dirija circulatia la locul unui accident unde un alt TIR circuland cu viteza excesiva nu a putut lua o curba si a iesit in decor unde s-a rasturnat.(colegii politaiului l-au cautat un sfert de ora cel mort asa era de terciuit si aruncat la zeci de metri. Concluzia politiei in toate cazurile a fost ca tiristi erau vinovati. Eroare!Ce cautau aia cu autoturismele si politaiul pe sosea ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Aveti dreptate domnule bion!Soferii sunt niste inconstienti si teribilismul lor accentueaza slaba pregatire profesionala care defapt se rezuma la sti sa conduca si sa schimbe filtrele de motorina cand se infunda.In romania doar hamalii din portul Constanta sunt autorizati ISCIR sa incarce/descarce si sa lege/dezlege orice marfa iar asta genereaza o proasta incarcare a camioanelor si cele mai multe dintre accidente se datoreaza marfii care la curba cu pricina fuge si antreneaza si camionul sa iasa in decor.Faptul ca nu avem autostrazi unde sa ne saturam de a merge cu viteza ne face sa facem acest lucru pe DN-uri si sa le transformam in piste de curse si cu ajutorul sistemelor audio performante condusul se apropie de o cursa virtuala pe ritm de manele ca asta asculta onor colegii mei.Mai sunt si sefii nostrii care ne preseaza dar ei au full caso si penal raspundem noi daca acceptam daca nu sefii se resemneaza neavand specimene dornice de bravada.Si cum in tara asta toate merg prost nu vad de ce ar trebui sa mearga ca pe roate transportul.Pana minti luminate nu vor incepe sa gandeasca la siguranta in detrimentul comercialului carnagiul va continuua.Eu sper sa fie bine in viitor ca sa pot sa fac naveta in CONGO barul ala din Ferentari pana la adanci batranete si la una mica sa mai luminez mintile onor colegilor mei.Cu stima bulan PS rog gramatic&ortografia sa-mi fie iertate ca sunt si eu sarac cu duhul si a mea va fi imparatia CERURILOR
|
--------------------
a
b
c
|
|
bion |
![]()
|
Aveti mare grija cand traversati sa intrati la CONGO sa nu vina un manelist care vrea sa impresioneze suedezele din Ferentari cu un Volvau cu 16 roti
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sofer de tir, sofer de taxi, sofer de logan, roman, tigan, ungur, femeie, barbat, politist, nu conteaza. Dace e prost, e prost. Daca e sa fie ceasu' rau, este. Daca nu, nu.
Doamne-ajuta! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 3 Jun 2006, 14:05) Sofer de tir, sofer de taxi, sofer de logan, roman, tigan, ungur, femeie, barbat, politist, nu conteaza. Dace e prost, e prost. Daca e sa fie ceasu' rau, este. Daca nu, nu. Doamne-ajuta! Asa-i! Dar la unii ceasul rau e cam des.... Doamne-ajuta .Dar sa ne ajutam si noi ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
soferu de tir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 May 06 ![]() |
QUOTE(bion @ 3 Jun 2006, 12:05) Aveti mare grija cand traversati sa intrati la CONGO sa nu vina un manelist care vrea sa impresioneze suedezele din Ferentari cu un Volvau cu 16 roti ![]() Cu stima bion Mai lasa-ne dom-Director ! ![]() |
--------------------
dacia
logan
- b43yxj
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Șoferii de tir proveniți din cei de basculantă sunt cei mai periculoși. Atenție și la cei care au făcut inițierea în arta șofatului pe stivuitoare. Cei mai mulcomi și demni de încredere sunt foștii șoferi de tractoare (acum că agricultura e la pământ) sau de automacarale.
![]() Din cele de mai sus, doar prima afirmație e adevărată. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana azi nu m-a interesat topicul.... pana a dat un stimabil peste mine. Mergeam pe banda a 2-a, depaseam usor alt tir, care mergea regulamentar pe banda 1. Din sensul opus vine alt tir, nimic neobisnuit pana acum. Insa cel din sens opus se gandeste probabil ca i s-ar cuveni si jumate din banda mea, in consecinta o ocupa. Am tras dreapta maxim cat am putut (sa nu intru in acela care mergea regulamentar), si m-a ajutat Dumnezeu sa scap doar cu niste cioburi in ochi, mana taiata cam 7-8 cm in vreo 3 locuri si oleaca de sange pe gat
![]() ![]() ![]() Asta e... Eram 4 in masina, unu' a tipat, unu si-a pus mainile la ochi si unul nu era atent. Noroc ca am avut sange rece-n mine si nu m-am panicat deloc. L-am si injurat pe unu', "taci ba-n pmtii nu mai zbiera" ![]() Concluzia? Soferii de tir sunt niste maimute, ma scuzati ca generalizez insa asa gandesc acum, si is consient ca pot fi subiectiv. Insa cu viteza care mergea ala in localitate, si sa intre jumate pe banda mea... Am fost norocos. Domne ajuta in continuare, bafta pe sosea... ![]() Imi cer scuze pt prescurtari, din dorinta de a scrie mai usor ca ma doare mana taiata, sorry ![]() This post has been edited by Steffyx: 9 Jun 2006, 13:27 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Imi pare rau pentru tine Steffyx , cam asta e comportamentul unora dintre TIRisti . Si eu era sa mi-o fur de cateva ori , odata cand veneam de la Arad , eram in depasirea unui TIR pe la jumate cand el a tras peste mine , probabil ocolind ceva . A urmat frana la podea de am crezut ca ma fac praf si claxoane full , tiristul nici nu a clipit , si-a continuat manevra si gata . L-am prins la intrarea in Timisoara ( am calcat nova pe coada ) si pana la intersectia Amurgului cu Lipovei l-am tinut doar in injuraturi si claxoane . Eu si cu fratele meu ne-am facut ca ne dam jos la semafor cu batele in mana si a vrut TIRistul sa plece pe rosu in BIIIIIP mea . Asta e , se mai intampla , bine ca ai scapat teafar si mai putem vorbi pe forum .
This post has been edited by big2003: 9 Jun 2006, 21:25 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(big2003 @ 10 Jun 2006, 00:25) asa e, multumesc Lui Dumnezeu ![]() oricum pot spune ca nu am fost deloc nervos, sa imi vina sa-l bat pe ala ![]() ![]() ![]() Bafta, si noapte buna... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Poate esti tu mai calm din fire , eu cred ca intorceam si ma luam dupa ala . Nu stiu cum iesea pana la sfarsit .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
StefanT |
![]()
|
Primul instinct a fost sa-i iau numarul de inmatriculare insa presupunea sa intorc capul, si deja eram intr-o situatie de kko... ca sa nu mai vorbim ca mi-au sarit cioburi si in ochi, si incercam sa merg corect, desi iti dai seama ca nu e udor cu cioburi fine in ochi
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 9 Jun 2006, 13:08) Mergeam pe banda a 2-a, depaseam usor alt tir, care mergea regulamentar pe banda 1. Din sensul opus vine alt tir, nimic neobisnuit pana acum. Insa cel din sens opus se gandeste probabil ca i s-ar cuveni si jumate din banda mea, in consecinta o ocupa. Am tras dreapta maxim cat am putut (sa nu intru in acela care mergea regulamentar), si m-a ajutat Dumnezeu sa scap doar cu niste cioburi in ochi, mana taiata cam 7-8 cm in vreo 3 locuri si oleaca de sange pe gat ![]() Sa fie vreo legatura cu asta? QUOTE(Steffyx @ 2 Jun 2006, 12:32) Hm...de cand am luat carnetul, miercurea trecuta... peste 1000 km facuti, cu schimbari numai peste 4000 rpm, insa fff multe cu 7000...si nu a crapat nimic. Sau cu asta? QUOTE(Steffyx @ 4 Jun 2006, 00:27) Bei d-al de Mutli adica ce? Doar nu merg domle cu 140 tot timpul ca nu-s in bemve... constant, 100 maxim... cam 90 de fapt ca sa nu usture la buzunar. Insa din cand in cand normal ca ma mai frige talpa, sima racoresc..insa cand nu-i trafic, si conditii meteo bune. Chiar am incredere in masina mea, si in mine... si sa fim seriosi, 140 nu-i viteza mare... Evident, intrebarile-s retorice... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici, nu pot sa nu fiu de acord cu Muttley chiar daca m-am luat de el intr-un alt topic, chiar in dimineata asta.
Steffy tata, experienta la volan nu o reprezinta cei 1000km, uneori nici intr-o viata de om nu poti spune ca ai capatat experienta necesara ce te face mai bun decat altii. Nici timpul scurs de la obtinerea permisului de conducere. Cred ca totul depinde de faptul cum fiecare reuseste sa anticipeze si sa se descurce in anumite situatii. In cazul tau, probabil (daca nu, mai mult ca sigur), incepator fiind... QUOTE(Steffyx @ 9 Jun 2006, 13:08) ....wrong, tu erai cel care trebuia sa anticipeze, atentie distributiva, conduita preventiva, te aflai in depasire (chiar daca erau 2 benzi) nu te uiti numai la cel pe care il depasesti, ci si la cel care vine din sens opus (chiar daca ai 2 benzi la dispozitie), la curbura soselei, starea drumului (asta e valabil numai in Ro), semnele de circulatie ivite in timpul depasirii (ia cazul lui Muttley de aici si vezi cam ce se poate ivi intr-o depasire), se poate intampla orice. Eu sunt ferm convins ca cel cu Tirul nu a intrat degeaba pe banda ta (daca asa e, cum ne povestesti) si a considerat ca are loc sa se strecoare intre tine si obstacolul aparut din senin pe banda lui (pe care, apropo tu trebuia sa-l vezi si sa anticipezi urmatoarea miscare). In general soferii de Tir au cele mai putine accidente, in comparatie cu amatorii de noi. Pentru ca da, ei sunt soferi profesionisti si folosesc covrigul ca sa-si castige painea, noi ne ducem si venim de la servici sau mergem in concediu. Ei au trecut prin mult mai multe situatii neplacute decat am putea trece noi in 10 vieti, pentru ca ei sunt profesionisti. Am intalnit destule cazuri in care un sofer de Tir, a incercat si a evitat un amator care se credea shumy la volanul vreunei rapciugi si care in visele lui cele mai frumoase ii aparea ca un Ferrari. Am tot respectul pentru soferii de Tir si tin sa le multumesc pe aceasta cale, tuturor soferilor de Tir care te ajuta sa iesi din situatiile pe care, uneori, ni le cream singuri, din inconstienta sau teribilism. Lor trebuie sa le multumim daca nu ajungem sub rotile lor din fata si nu pe ei trebuie sa-i injuram daca nu am avut timpul necesar sa executam depasirea riscanta in care ne-am bagat si Doamne fereste.... ![]() |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Cel mai naspa accident pe care l-am avut a fost cu un TIR, ala era beat, nu m-a vazut si mi-a tarat masina vreo cativa metrii pana sa opreasca ... Plus de cate ori era sa fac cunostinta cu TIR-uri care depaseau pe contrasens nici nu mai vreau sa ma gandesc ... Or fii ei profesionisti, dar multi nu prea au respect / nu le pasa de ceilalti soferi "amatori" ...
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa fiu al naibii, asa sa fie? Cel mai naspa accident al tau?
Bai frate cum e si cu comunitatile astea. Daca te duci pe forumul Daewoo afli ca Dacia e cea mai nasoala masina. In schimb pe DC afli ca Matizul e colivie pe patru roti. Daca te uiti pe topicul despre care soferi ne mai enerveaza in trafic, campioni sunt aia cu VeWeuri. Daca te uiti pe topicul despre femeile soferite vezi numai asi in ale volanului incomodati de "proastele" cu permis. Si dooooaamnelor si dooomnilor pe topicul despre soferii de Tir, asa e, ati ghicit vezi numai intamplari de rau povestite de oameni de bine (care niciodata dar niciodata nu au gresit) despre soooofeeeriiii de TIR. L.E. Se asteapta cu interes opinia lu' Bulan din Congo (da-i 'nainte frate, nu te lasa, sunt in spatele tau ![]() This post has been edited by RDI: 10 Jun 2006, 08:24 |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:02 |