Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Banca VAticanului e celebra pentru chestii d'astea. Vesi Banco Ambrosiano. Aia au pus apa in agheasma, astia pun agheasma-n conturi sa nu miroase.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 12 Sep 2010, 18:15) In loc sa va fie sufletul umplut de bucurie ca aveti un Lacas Sfant langa geamurile voastre, ca puteti auzi slujba chiar si atunci cand, din varii motive independente de Vointa lui Dumnezeu, nu puteti/vreti a iesi din casa, in loc sa va fie viata transformata intr-o Sarbatoare a lui Dumnezeu, voi necugetat alegeti sa mahniti Chipui lui Dumnezeu, si sa carcotiti impotriva amplasamentului Catedralei. Sunt socat... trist si profund dezamagit! O sa vedeti voi la Judecata de Apoi! Ce legatura este intre biserica si credinta? De cand e nevoie de intermediari si de cladiri uriase, pe masura megalomaniei celor care doresc sa le construiasca? Asta inseamna credinta? Eu cred ca intelesul expresiei de a fi un bun crestin nu are nici cea mai mica legatura cu asa ceva... ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
apropo de megalomanie...voi ati auzit de vreun alt motiv in favoarea acestei constructii, altul decat "toata lumea are si noi nu"?
si apropo de ce au altii: asta a iesit o monstruozitate. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
DAN PURIC
Parintele RAFAIL NOICA ideea Catedralei e mai veche. nu stiu daca acum e cel mai potrivit moment pentru a o construi. timpul va decide. cert este ca de cind cu ecumenismul parca intii statatorii bisericii nu mai gindesc ! degeaba ii avertizeaza duhovnicii batrini ca intra intr-o spirala periculoasa ! ordinele le transmit mai departe la parohii denaturind spiritul credintei ! pentru ca pina la urma ecumenismul este o creatie a cercurilor oculte. This post has been edited by george_scala_2004: 22 Sep 2010, 11:07 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io din ce in ce mai mult ajung la convingerea ca link slave here e o alta relicva data afara de pe alte forumuri si aciuat p-acia, ceva-n genul lemon demon.
22 Sep 2010, 18:02: Ma nene, daca aveti nevoie la vreo adica de un pomelnic, d-un acatist, d-o rugaciune in afara programului de lucru 8-16, puteti apela cu incredere la un e-duhovnic:http://www.crestinortodox.ro/ This post has been edited by Marty: 22 Sep 2010, 18:02 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
E doar un forumist care dispune de foarte(prea) mult timp si fara prea multe chestii cu care sa si-l umple.
This post has been edited by variable_dynamics: 22 Sep 2010, 18:04 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
In loc sa multumiti lui Dumnezeu, Prea-Sfintei-Nascatoare-de-Dumnezeu-Fecioara-Maria si Prea-Fericitului-Patriarh-Ortodox-Roman-Daniel ca avem printre noi un Crestin ca "george_scala_2004" care isi sacrifica ca un Martir timpul liber ca sa fiti voi, pacatosii, informati, voi stati aci` si carcotiti. Pai e frumos?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Filipe, iar ai baut in kaufland de la aia mici?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cred ca azi a baut absint.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 22 Sep 2010, 12:02) Haidi bre, pe principiul asta si biserica crestina e o creatie a cercurilor oculte. Ecumenismul (=miscare de unificare a bisericilor crestine) e in fapt o lupta pentru putere si are sanse ce tind asimptotic catre zero de a se realiza. Motiv pentru care nu cred ca ala ar fi cauza pentru "orbirea" prealuminatilor conducatori, plini de duhul sfant, evident, ai bisericii romane |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Filip @ 22 Sep 2010, 18:22) In loc sa multumiti lui Dumnezeu, Prea-Sfintei-Nascatoare-de-Dumnezeu-Fecioara-Maria si Prea-Fericitului-Patriarh-Ortodox-Roman-Daniel ca avem printre noi un Crestin ca "george_scala_2004" care isi sacrifica ca un Martir timpul liber ca sa fiti voi, pacatosii, informati, voi stati aci` si carcotiti. Pai e frumos? ![]() Ce fumezi? Ca e bun. Dai si mie ? ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Sep 2010, 20:41) Haidi bre, pe principiul asta si biserica crestina e o creatie a cercurilor oculte. Ecumenismul (=miscare de unificare a bisericilor crestine) e in fapt o lupta pentru putere si are sanse ce tind asimptotic catre zero de a se realiza. Motiv pentru care nu cred ca ala ar fi cauza pentru "orbirea" prealuminatilor conducatori, plini de duhul sfant, evident, ai bisericii romane din pacate biserica catolica nu face parte din miscarea asta ! |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O, da, mare pacat ce sa spun...
Si eu in locul lor as sta deoparte, ce dracu (ptiu, ca l-am amintiti pe afurisitu') sa fac eu intr-o organizatie ce presupune cheltuieli daca acea organizatie nu are nici o finalitate reala? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
nu numai ca presupune cheltuieli da' profitu', unde e profitu' ?
|
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
klaus |
![]()
|
Mai mergi pe la o intalnire ecumenica, mai schimbi niste impresii, mai mananci un pateu de ton
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
Biserica, Casa lui Dumnezeu este pentru sufletul enoriasilor, pentru a mentine Credinta in comunitate, pentru a face oamenii sa inteleaga ca toate greutatile sunt de fapt niste incercari de la Dumnezeu. N-avem bani si e criza pentru ca sunt rai oamenii si si-au pierdut Credinta!!!!
|
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ma vad nevoit sa-l citez pe Marty: mars la kkt!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io zic sa gugalesti ce scrie pilif.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(Filip @ 23 Sep 2010, 10:36) Biserica, Casa lui Dumnezeu este pentru sufletul enoriasilor platitori, pentru a mentine Credinta in comunitate, pentru a face oamenii sa inteleaga ca toate greutatile sunt de fapt niste incercari de la Dumnezeu. N-avem bani si e criza pentru ca sunt rai oamenii si si-au pierdut Credinta!!!! Acum oamenii sunt rai, si-au pierdut credinta si nu mai decarteaza suficient la biserica. |
--------------------
0.00
%
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 23 Sep 2010, 10:36) Biserica, Casa lui Dumnezeu este pentru sufletul enoriasilor, pentru a mentine Credinta in comunitate, pentru a face oamenii sa inteleaga ca toate greutatile sunt de fapt niste incercari de la Dumnezeu. N-avem bani si e criza pentru ca sunt rai oamenii si si-au pierdut Credinta!!!! Eu zic sa te mai gandesti inainte de a debita aberatii... Mai citeste ce spune unul/altul, mai pune-ti mintea la contributie... Richelieu - nota 10 pentru adaugarea la text a cuvantului "platitori". ![]() This post has been edited by PaulT: 23 Sep 2010, 13:13 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
`si bate filip joc de voi cum vrea cuculetz-ul lui!
![]() Si voi puneti botu'! P-aia tineri ii mai inteleg s-o muste, da' de-alde grecu... ![]() Chiar nu vedeti ma ca asta se rade de voi? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
stiu ma, da' mi-a placut mie expresia aia
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 19 Sep 2010, 21:09) Altceva... Ce mai barfeste clerul ca s-a schimbat de cand IPS Daniel e noul CEO de la BOR. - parohiile nu mai au voie sa primeasca sponsorizari de la enoriasi decat cu acordul IPS - nu se mai construieste sau repara nimic fara acordul IPS - toate licitatiile pentru constructii, etc.. se fac doar cu acordul IPS - chiar daca-i gratis! - parohiile trebuie sa vanda obligatoriu ziare. Nu conteaza daca lumea cumpara, sau nu, banii pe ele trebuie dati. Astfel, ziarul Lumina a devenit cea mai scumpa hartie de impachetat oua. - parohiile nu mai au voie sa vanda decat lumanari stampilate. altfel platesc amenda. - parohiile trebuie sa faca inventarul detaliat al bunurilor, cruci, icoane, etc si trebuie sa-l predea la POR ma opresc aici, restul cititi prin presa la sectiunile de investigatii. Acuma, sincer vorbind, eu cred ca l-as cam vota pe ips Daniel ca prim ministru. Daca IPS (sau ma rog, Patriarhia) stie exact ce parohii au primit sponsorizari, au construit etc, atunci stie si cui ar trebui sa-i dea bani ca nu are si cine are, cui ar putea sa i se dea bani pentru reparatii si cui nu ca au fost facute etc. De fapt alea mi se par niste masuri de eficientizare a cheltuielilor (chiar daca sunt si centraliste, dar oricum biserica romana nu a cunoscut democratia). Faptul ca bisericile nu mai au voie sa vanda decat lumanari stampilate - foarte bine, cresc veniturile OFICIALE la bugetul bisericii. Daca al nostru guvern ar avea si el grija sa nu se mai vanda niste chestii fara "stampila" (a se citi fara evaziune fiscala) ne-ar fi mai bine tuturora. Mie mi se pare ca nea Daniel e mai manager decat nea Bok. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
eu cred ca pana si Valy Multescu e mai manager decat Boc.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
Abia astept sa se termine lucrarile la Catedrala Intrarea Domnului Iisus in Ierusalim.
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 23 Sep 2010, 15:08 |
--------------------
Renault
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:02 |