Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si si-a oferit terenul pentru constructie, la un pret care sa-l umple de o credinta si mai mare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ia uitati ce am primit eu, in calitate de PROPIETAR in orasul Voluntari!
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 03102010014.jpg ( Size: 326.21k ) Number of downloads: 486 03102010015.jpg ( Size: 290.16k ) Number of downloads: 521 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Proprietar de ce?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
De dacie.
![]() Cica s-a dat si pachete cu faina si ulei acolo, dar n-am fost pe faza. ![]() This post has been edited by Filip: 3 Oct 2010, 15:13 |
--------------------
Renault
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
1. Tie ti-au dat tricoul gata folosit.
2. Trebuia sa-i faci o poza inainte sa dormi cu el, nu dupa. 3. Mai spala asternuturile alea. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Mai Filip baiete sa nu spui ca nu te iubeste Pandele-Vranceanu-Firea. Cred ca l-ai votat nu?
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Filip |
![]()
|
Am buletin de Bucuresti.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Asa are si un var de-al meu din prelungirea Ghencea ca mai mergi 100m de la panoul cu off Bucuresti si faci la stanga de i-am cerut buletinul cand am ajuns la el ca sa stiu daca e de la tara sau nu.
P.S. Sper ca tii la glume? Daca nu scuza-ma. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
Filip |
![]()
|
Voluntari e oras acum. Asta de cativa ani. Desi am o propietate acolo, totusi stau in sectorul 1. Zona centrala chiar.
![]() PS: daca nu tineam la glume, mai faceam "toapice" pe-aici, cu pocinoage si alte chestii? ![]() This post has been edited by Filip: 3 Oct 2010, 21:56 |
--------------------
Renault
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Stiu ca e oras dar mai mult la strada ca trec destul de des prin el chiar daca sunt moldovean si lucrez tot in moldova.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
Filip |
![]()
|
Au mai facut blocuri in ultima vreme, a mai crescut si pretul la terenuri, mie personal imi place ca totusi este mai aerisit, cu toate astea facilitatile precum canalizarea, apa curenta, gazele si curentul electric sunt prezente, cel putin in cartierul meu. Nu e ca in zona Pipera etc. Dar asta relativ recent, de cativa ani (vreo 4).
|
--------------------
Renault
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Adevarul ca dupa 2004-2005 s-a vazut ca sunt bani si destul de bine gestionati. Si inainte erau bani dar cu siguranta cei de la SAI ii trimiteau prin alte parti. Blocurile si cartierele noi nu sunt la DN 2, asa ca nu prea am cum sa le vad.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Biserica Ortodoxa Romana SRL? Bleah!
Biserica Ortodoxă Română (BOR) a decis ca pentru o nuntă tariful să fie de 1.000 de lei, iar pentru un botez 500 de lei. Banii adunați vor fi folosiți pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Avem taxe și impozite pentru aproape orice, însă cele pentru doritorii de căsătorie sau pentru cei care își creștinează copilul în perioada următoare vor fi de-a dreptul piperate. Vestea bună ( ![]() Dacă până în prezent exista o anumită sumă tacită, în ceea ce privește taxa de nuntă sau de botez (în funcție de locația Bisericii și de situația credincioșilor), de acum va exista un tarif fix, cu eliberare de chitanță pentru suma plătită, scrie apropo.ro. Începând cu 2011, Biserica a stabilit ca taxa pentru o nuntă să fie de 1.000 de lei și pentru un botez de 500 de lei. Pentru înmormântări nu vor exista taxe (cel puțin, în mod oficial). Patriarhia poate ține astfel socoteala nunților și botezurilor, iar o parte din sumele strânse merg la constituirea Catedralei Mântuirii Neamului. La ora actuală, pentru o nuntă sau un botez se plătesc și sume mai mari decât cele stabilite de Patriarhie, iar asta o știe orice persoană care a trecut printr-un astfel de moment. Și în prezent se eliberează chitanță, însă doar pentru o sumă infimă, pentru a fi declarată mai departe munca preoților, restul milioanelor de lei încasate mergând doar acolo unde numai... Dumnezeu știe! Sursa. Ma intreb si eu: daca moare "un credincios ortodox" si nu plateste nimeni vreo taxa chiar nu-l ingroapa nimeni? Parca imi amintesc ca acum citiva ani s-a intimplat a fost un caz din asta si se oferise un preot catolic sa "rezolve problema" gratis! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
amin.
![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E vorba de Biserica Minuirii Neamului. 1ooo de lei pentru o slujba de o juma' de ora face ca popa sa aibe al doilea salariu dupa presedintele First National City Bank.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@corbex, ala e salariu doar daca nu taie chitanta. Altfel devine 'valoare a muncii', adica se imparte pe mai multe caprarii: costuri fixe, variabile, salarii, protocol, impozit, CAS, etc)
![]() @DragosP Io am botezat. Exact atata era tarifu': 500 RON. Fara chitanta. Nu stiu daca includea TVA. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și eu am botezat, și d'aia am întrebat. Retoric.
Nu cred că are tevea. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Asta aflase despre proiectul legislativ al preafericitului si s-a pregatit sa devina si el fericit, macar putin.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 19 Jan 2011, 10:07) Nici un "bleah"! Ai botezat de curând pe cineva? Ai cununat? Te-ai însurat? Cu alte cuvinte știi tarifele practicate? Acum măcar sunt la vedere și FISCALIZATE. N-am botezat... N-am cununat... M-am insurat da' nu "la popă"... Ma simt mult mai bine intr-o biserica cind sint singur sau mai bine zis cind sint eu si cu cine cred eu ca e "sus"... Comportamentul/stilul popilor imi produce "disconfort". N-am auzit ca biserica ortodoxa (cu mici exceptii) sa construiasca/intretina ceva azile de batrini, spitale, etc... in schimb vrea catedrala, "cinta" in parlament si cere "taxe" intr-un stat laic cum pretinde romania ca este... De aia bleah! S-a manelizat de tot si biserica ortodoxa romana! (parerea mea...) Dar cred ca asta vrem/meritam, atita timp cit oamenii isi fac cruce in timp ce-si birfesc "vecinii", inconjoara mergind in genunchi de "n" ori o biserica, se calca in picioare la manifestarile religioase. Totul se masoara cantitativ, vezi crucile atirnate pe parbrize. Si totusi: daca moare "un credincios ortodox" si nu plateste nimeni vreo taxa chiar nu-l ingroapa nimeni? |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
corbex |
![]()
|
Au zis ca nu da bine sa puna taxa pe moarte, da' nu e gratis nici aia. E la latitudinea si longitudinea popii. Un fel de stimulent, cum au aia de la fisc. Si aia-l primesc cu conditia sa te-ngroape. in taxe.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mariuscond |
![]()
|
M-am "linistit":
![]() Biroul de presă al Patriarhiei Române ne informează: L.E. Ete dom'le ca au sters textu'... cica "Pagina solicitata de dvs nu exista... ", astia-s din PDL sa moara bibi... This post has been edited by mariuscond: 19 Jan 2011, 22:54 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mariuscond |
![]()
|
Corect! M-am exprimat "in viteza"...
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al BOR: Tarifele vehiculate pentru nunti si botezuri sunt chifle de presa. Biserica nu are mercurial, preotii oficiaza slujbe si gratuit
![]() http://www.hotnews.ro/stiri-esential-82221...jbe-gratuit.htm ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asta minte de rupe.acu vreun an si ceva afirma ca popa ala de face ''blow-job'' la ei in curte de fapt nu exista:))
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/sex...vezi-video.html |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 05:03 |