Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
imi place ca apreciaza masinile catolice
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dacia logan-duster nu mai sunt bune?
asera am vazut alfa romeo pe post de masini de la comunitara in sect 2. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Masinile pe care le-ati postat voi aici sint mai chioare si decit ce are popa din parohia mea. Preasfintii au venit intentionat cu ce au gasit mai modest, sa nu bata la ochi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 19 Jan 2011, 13:02) M-am "linistit": ![]() Biroul de presă al Patriarhiei Române ne informează: L.E. Ete dom'le ca au sters textu'... cica "Pagina solicitata de dvs nu exista... ", astia-s din PDL sa moara bibi... Ia niste lectii de la linkgica, cum se pune corect un link ![]() http://www.basilica.ro/ro/stiri/bcontribut...uluib_8123.html Cand m-am casatorit, am primit chitanta pentru ce-am platit. Vreo 70 de lei. Cand am cununat, dupa ce au considerat ca si-au indeplinit misiunea, ne-au chemat intr-o camera separata, sa ne aduca aminte ca se obisnuieste sa ... Dupa un "Cat?" politicos din partea mea, mi-au spus de 150 de lei. Din pacate, eram putin pe graba, asa ca nu aveam timp sa le studiez fetele dupa ce le ceream chitanta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
exista si un site oficial pentru subiectul topicului:
http://www.catedralaneamului.ro/ |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Postez aici, ca n-am gasit alt topic mai potrivit: avem, pentru a treia oara, un Cardinal.
QUOTE Papa Benedict al XVI-lea a numit sambata, in cadrul unei ceremonii oficiale cunoscute sub numele de concistoriu, 22 de noi cardinali la Vatican, intre care si pe Preafericitul Lucian Muresan, Arhiepiscopul Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica. Episcopul Lucian Muresan este al treilea cardinal roman, dupa Cardinalul Iuliu Hossu (numit in 1969 de Papa Paul al VI-lea) si Cardinalul Alexandru Todea (numit in 1991 de Papa Ioan Paul al II-lea). Este singurul cardinal roman în viata. Hossu a decedat în 1970, la un an dupa numire, iar Todea în 2002. Asta asa, pentru cultura noastra generala ![]() This post has been edited by Markos: 18 Feb 2012, 21:50 Attached thumbnail(s) LM.jpg ( Size: 39.06k ) Number of downloads: 249 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
na, amu ca tot l-a facut papa cardinal, io zic sa le mai luati niste biserici la astia greco-catolici, sa le vindeti pt piese si din banii aia sa construiti catedrala mintuirii preafericitilor.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Grecule sa inteleg ca asta o sa dea coltu' la anul?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca sa te faca cardinal la greco-catolici, trebuie sa fii grec?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
si catolic.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu.. doar tre' sa tii cu Steaua
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
...lui David.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
...lui Gigi... (David Becali nu cred ca exista...)
This post has been edited by skija: 23 Feb 2012, 10:31 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
La ce ii foloseste ghiulul ala de pe deget?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sigiliu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
cu ala sigileaza sticlele de vin...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
skija |
![]()
|
pe naiba.. le place opulenta...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
De ce sunt necesare tesaturi cu fir de aur?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
skija |
![]()
|
pentru cu ii face mai stralucitori si mai usor de observat de catre Dumnezeu... un fel de halogene...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai n-a zis Hristos: dati cezarului ce-i al cezarului, si lui Dumneze ce-i a lui Dumnezeu?
Asa ii recunoaste Dumnezeu, ei sunt ai cezarului, nu a Domnului. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
Dar de ce nu au donat bani de aici pentru cei cu probleme de zapada? De ce a fost nevoie sa stranga tot lumea?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Prea multe intrebari. Crede si nu cerceta, necredinciosu-le.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 23 Feb 2012, 11:11) Dar de ce nu au donat bani de aici pentru cei cu probleme de zapada? De ce a fost nevoie sa stranga tot lumea? De unde știi tu ce a donat și ce nu Biserica? QUOTE(zanzie @ 23 Feb 2012, 11:13) Asta cu "crede și nu cerceta" e o mare tâmpenie care n-are nici o legătură, da' nici una, cu religia creștină. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
pai acu' fie vorba intre noi.. nimic n-are legatura cu religia... sau mai bine zis, invers...
\m/ |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
corbex |
![]()
|
A donat biserica bani pentru zapada intr-un anonimat total? A facut preafericitul daniel asta? El are contract cu mai multe agentii de publicitate, plus popi cu doctorate in PR.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:03 |