Case cu structura metalica sau din lemn
![]() ![]() ![]() |
Case cu structura metalica sau din lemn
Wolfman |
![]()
|
||
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
||
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
si de care trebuie sa fie? ca sa fie bine, sa nu fie rau...
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De preferat ceresit ce43. Este pt uz exterior, piscine, conditii grele.
Vezi ca rigipsul sa fie d ala verde de preferat gros de 12 mm sau mai mult daca te tine buzunaru , de ex 15. Eu am folosit 12 Profilele de rigips din 400 in 400. In spatele rigipsului neaparat bariere de vapori, continuă ,apoi izolatie vata minerala de preferat ca izoleaza si fonic. <span class='edit'>20 Jul 2018, 14:53:</span> Pentru hidroizolatie, la îmbinarea dibtre podea si pereti se foloseste suplimentar o banda de etsnsare.[attachmentid=1628090419]. Asta e sistemul mapei, eu am mers cu ceresit din ratiuni de cost. Dar am folosit gama premium de la ceresit This post has been edited by axabrt: 20 Jul 2018, 14:58 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:23 |