Dacia Logan 1.6 16 valve (Prestige), impresii, teste, pareri, informatii, etc
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan 1.6 16 valve (Prestige), impresii, teste, pareri, informatii, etc
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Interesante pozele (din topicul celalalt)...recomand sa le puna cineva aici pt a putea discuta despre ele ca lumea.
Imi plac ramele negre la usi, volanul si schimbatorul din piele, noile modele de jante si oglinzile care sunt mai mari. De asemenea pragurile usilor unde scrie Dacia sunt a nice touch. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
imi place cum arata ceasurile din noul bord,din ce-am vazut in poze.Oare asa vor fi pe cel de 16v?
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Care celalalt topic ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Eu as vrea sa putem sa dam loganul nostru sa punem ceva diferenta si sa ne dea 16v ...vise nu?
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
Hann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 September 05 ![]() |
Noul motor de 1.6 16v (cod K4M) se pare ca va avea urmatoarele caracteristici:
Viteza maxima:183 Km/h (fata de 175 la K7M) Acceleratie 0-100Km/h: 10.2s (fata de 11.3 la K7M) Consum mixt: 7.1l/100 (fata de 7.3l/100 la K7M) Putere: 104CP (77kW) la 5750 tr/min Cuplu maxim: 148Nm la 3750 tr/min P.S. Pozele le gasiti aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=611349 This post has been edited by klaus: 22 Jun 2006, 11:52 |
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
offtopic: lasa ca o sa gaseasca o garamada de chestii naspa la ea...ca asa fac cu tot
LE: referitor la postul urmator... ![]() si eu ma gandeam la asa ceva... This post has been edited by ga!nusha: 22 Jun 2006, 08:54 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(cristi_xp @ 22 Jun 2006, 02:13) Eu as vrea sa putem sa dam loganul nostru sa punem ceva diferenta si sa ne dea 16v ...vise nu? ![]() Hm, intreaba cineva la VC ? Daca ne strangem mai multi oare ne baga in seama ? Eu chiar as fi dispus sa investesc in treaba asta, adica in schimbat motor, dar la Dacia. This post has been edited by hash: 22 Jun 2006, 08:52 |
--------------------
-
-
-
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Se apuca lumea de tuning serios pe frigider
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si inca ceva consumul extra-urban este 5.5%. Indentic cu 1.4MPI.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 22 Jun 2006, 11:29) Io v-am zis ca o sa fie rapid . . . sa moara de oftica daewooclub-ul ca nu au o masina mai rapida decat Logan-ul. Desi promit sa mor candva, FYI: http://www.globalautoindex.com/model.plt?no=874&ass=# Hint: Da click pe 2.0 16V PS: Mai e mult pana departe, dar acum Loganul a crescut in ochii mei mult, recunosc ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
IRONICK |
![]()
|
Off-Topic
QUOTE(steph @ 22 Jun 2006, 10:26) Post-ul meu a avut efect: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...ndpost&p=185201![]() ![]() ![]() EL. Eu m-am inspirat de aici http://www.chevroletdibas.ro/new/aveo4/htdocs/aveo4.htm si de aici http://www.rodae.ro/modele/. This post has been edited by IRONICK: 22 Jun 2006, 10:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Oricum astia de la Dacia sunt inconstienti ca nu modifica nimica la arcuri,suspensii telescoape,pun motor puternic si in primu curba .... bye bye
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
IRONICK |
![]()
|
Felicita cineva userii de pe dc pentru modificarile facute (pe topicul cu Logan II) . . . nu ar strica ca Dacia atunci cand mai face cate un studiu de markting sa mai scoata din cand in cand cate un user (sau mai multi) la o bere pentru a mai discuta de una alta . . .
This post has been edited by IRONICK: 22 Jun 2006, 11:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dbk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
"Oricum astia de la Dacia sunt inconstienti ca nu modifica nimica la arcuri,suspensii telescoape,pun motor puternic si in primu curba .... bye bye ... mie sincer mi se pare inconstienta "
Stai linisit...nu o sa fie chair asa de bomba precum pare...cutia de viteze o sa mai taie din performantele motorului din moment ce modelul este orientat tot spre economie. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci ambiance
05.2006 VW Passat 1.9 tdi 131 cp, 6 trepte, highline 2001
|
|
IRONICK |
![]()
|
In ce treapta credeti voi ca se ajunge la 100km/h avand in vedere turatia de rosu ?
Image1.jpg ( Size: 33.88k ) Number of downloads: 684 Sa zicem treapta a2-a. Asta insemna ca 2 este "lunga" sau a 3-a . . cu treapta 2 mai scurta . . This post has been edited by IRONICK: 22 Jun 2006, 13:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
In mod normal intr-a 2-a.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
despre pret ati aflat ceva?Cam cat va fi?
|
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
2002, 2008
- B-56,46, ***
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Un 1.6 16v sta parcat in fata la Caremil Iasi.
AG 08 HOC parca numarul. Am admirat-o azi si nu prezinta modificarile prezentate mai sus ca fiind prezente din Septembrie. Are tamburi pe spate, discuri venitilate fata (se vede destul de clar asta) are culoarea verde ficus si are sigla pe spate 1.6 16v. Interiorul si exteriorul sunt absolut identic ca la celelalte Loganuri de pana acum. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ceasul ala alb e oribil , daca va fi montat pe Loganul 16v nu imi mai cumpar .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Scuze pentru off-topic, dar stimati posesori de Logan (ca si mine!), nu va ganditi acum ca sa va luati si o alta masina mai de soi sau credeti ca 16v scartie mai frumos decat 8v sau dci?
PS Se poate sterge oricand! This post has been edited by bae: 22 Jun 2006, 20:41 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bae: nu ca strugurii sunt acri, dar scartaie si Megane-ul, care costa cat un Logan si jumatate. Astea-s masinile frantuzesti, au greieri.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
off-topic la off-topic: am mers recent cu o Toyota Avensis noua (mai putin de 1 an) si are greieri si masina asta... asa ca... enjoy !
![]() |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Daca si-a tunat careva Loganul si are ceasuri precum alea albe cu scris rosu nu inseamna acuma ca se va produce un astfel de Logan. Ceasurile alea sunt oribile, culoarea aia rosie e chiar greu de observat ziua. Este clar ca Loganul 1.6 16v va avea modificari minime fatza de cel de acum, doar exista pe strada, se poate observa.
Nu ii inteleg pe unii oameni pt care Logan este maximul absolut pe care il poti obtine de la o masina, altceva mai bun nu exista. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 22 Jun 2006, 22:52) Daca si-a tunat careva Loganul si are ceasuri precum alea albe cu scris rosu nu inseamna acuma ca se va produce un astfel de Logan. Ceasurile alea sunt oribile, culoarea aia rosie e chiar greu de observat ziua. Este clar ca Loganul 1.6 16v va avea modificari minime fatza de cel de acum, doar exista pe strada, se poate observa. Nu sunt "tuning", din cele scrise anterior de un user, ci o serie "trial", sau daca vrei mai "academic", productie preserie. Nu ai de unde sa stii daca se va produce sau nu, mie unul imi plac, dar nu intr-atat incat sa fiu disperat sa le obtin. Si nu cred ca este greu de observat ziua. In privinta faptului ca Loganul 1.6 16v care circula pe strada nu are nici o modificare fata de cel standard, e oarecum normal. Ce trebuie testat e motorul, comportamentul masinii in trafic, si nu stii exact ce modificari sunt la partea de suspensii, cutie, frane si timonerie, pentru ca alea nu se vad. Modificarile de ordin estetic se pot foarte bine testa/evalua si pe o macheta statica. QUOTE(diesel_power @ 22 Jun 2006, 22:52) Nu ii inteleg pe unii oameni pt care Logan este maximul absolut pe care il poti obtine de la o masina, altceva mai bun nu exista. Depinde ce astepti de la o masina. Eu mi-am dorit o masina cu A/C si servo care sa ma duca din punctul A in punctul B in conditii decente de confort si siguranta iar pentru asta nu e necesar sa-mi cumpar Octavia/Passat/Laguna/Megane etc. chiar daca mi-as putea permite. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
AND |
![]()
|
Greierasii depind de sofer. Am mers intr-un logan taxi foarte foarte ingrijit(a recunoscut soferul), 50k km si nici un greieras! Apoi, in aceeasi zi intr-un Clio taxi cu doar 15k km care scartaia din toate incheieturile.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 22 Jun 2006, 22:03) Eu mi-am dorit o masina cu A/C si servo care sa ma duca din punctul A in punctul B in conditii decente de confort si siguranta iar pentru asta nu e necesar sa-mi cumpar Octavia/Passat/Laguna/Megane etc. chiar daca mi-as putea permite. E un pic offtopic dar hai sa zic: Da, dar o masina mai scumpa nu aduce doar un pret mai mare de achizitie/intretinere, ci si siguranta mai mare, fiabilitate sporita, materiale interioare mai de calitate, mai putina senzatie de ieftin... Din aceasta cauza eu cred ca nu merita mai mult de 10k Euro pt un Logan, deoarece nu ofera prea multe. Inca nu prea se depaseste pragul de 10k Euro dar odata cu lansarea 1.6 16v si break-ului sigur se va depasi cifra. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 17:06 |