indecizie...ce masina sa iau?, car
![]() ![]() ![]() |
indecizie...ce masina sa iau?, car
AMW |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
MERITA oameni buni nu SE MERITA pentru a n-a oara . M-ati inteles ? ...vorba lui Becali
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Nu stiu ce vi se pare voua asa de pretios pe logan, ca sa vehiculati sume ce se invart in jurul a 11 -12 mii de coco.
Nasul meu s-a dus trei zile in DE sa-si ia masina: A mers dupa un BMW/PAssat/Audi si a venit cu ... Ford Mondeo TDCI Ghia!!! Masina e incredibila, din 2003, 120.000 km, full options (geamuri, climatronic piele, cd-player, sistem de navigatie parbriz incalzit etc etc...) Cel mai fain e ca e tiptronic, n-are decat 2 pedale. A dat pe ea 9400 Euro acolo, cu tot cu taxe + recuperarea Tva a ajuns la 11800 Euro. Io zic ca bate la fund orice varianta de Logan. Asta e intr-adevar masina. Consumul in oras e pe undeva pe la 7,4 - 7,5 (mers destul de sportiv). P.S. - nu fac reclama, nu e de vanzare! Hai ca nu mai zic nimic... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(AMW @ 16 Jun 2006, 03:01) Poate 12.000 ca sa ai toate dotariile de pe logan laureat plus Skoda Fabia Avantaj cu motorul de 1.4 80cp si configurata cu exact aceleasi dotari care le are si loganul laureat plus iese la pretul de 12.138 euro, pretul este dat de configuratorul de pe siteu lor...tot mai crezi ca se merita skoda fabia?? Ziceam si eu...voi stiti mai bine, macar aia are 4 stele siguranta. |
--------------------
-
-
-
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
O cunostinta a luat o Dacia 1310 Break cu 90 mil.
Masina e din 2002 , are 30.000 km, si arata ca noua, nu am gasit absolut nimic nici in interior nici in exterior.. M-a facut sa ma gandesc de ce am dat eu 8500 pe Logan.. :/ Am gasit consolare in airbaguri si ABS, da' nu prea mare consolarea.. Ah, am uitat.. Prietenul a zis ca are motor cu injectie, si EURO 3.. |
--------------------
Dacia Logan
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luxxxian @ 16 Jun 2006, 11:30) O cunostinta a luat o Dacia 1310 Break cu 90 mil. Masina e din 2002 , are 30.000 km, si arata ca noua, nu am gasit absolut nimic nici in interior nici in exterior.. M-a facut sa ma gandesc de ce am dat eu 8500 pe Logan.. :/ Am gasit consolare in airbaguri si ABS, da' nu prea mare consolarea.. Ah, am uitat.. Prietenul a zis ca are motor cu injectie, si EURO 3.. Cine are EURO 3, prietenul sau masina ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 16 Jun 2006, 07:33) Nu stiu ce vi se pare voua asa de pretios pe logan, ca sa vehiculati sume ce se invart in jurul a 11 -12 mii de coco. Nasul meu s-a dus trei zile in DE sa-si ia masina: A mers dupa un BMW/PAssat/Audi si a venit cu ... Ford Mondeo TDCI Ghia!!! Masina e incredibila, din 2003, 120.000 km, full options (geamuri, climatronic piele, cd-player, sistem de navigatie parbriz incalzit etc etc...) Cel mai fain e ca e tiptronic, n-are decat 2 pedale. A dat pe ea 9400 Euro acolo, cu tot cu taxe + recuperarea Tva a ajuns la 11800 Euro. Io zic ca bate la fund orice varianta de Logan. Asta e intr-adevar masina. Consumul in oras e pe undeva pe la 7,4 - 7,5 (mers destul de sportiv). P.S. - nu fac reclama, nu e de vanzare! Hai ca nu mai zic nimic... Eu nu as da 12000 Euro pe o masina second cu 120.000 Km la bord...fie ea si Mondeo TDCI! Iti doresc sa nu ai probleme cu ea (mai alas cu ambreiajul) dar cred ca iti place loteriea... este? Bafta! |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Domnilor:
scopul thread-unlui este deja depasit. Omul si-a umparat (ma rog, comandat) masina - sa-i uram bafta cu ea. Discutia se poarta deja pe alte plaiuri: Thread closed. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:58 |