Dacia 1100 ----SUPERBA-----17.000 Km, Masina mea
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1100 ----SUPERBA-----17.000 Km, Masina mea
cosmin_2300 |
![]() ![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
dtanase85 |
![]()
|
![]() EZU Group: Members Posts: 26 Joined: 13 June 06 From: Bucharest ![]() |
Mai e ceva, dar cred ca ai citit gresit poate ca 500 euro......5000 e o masina noua...
|
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
dtanase85 inainte de toate tin sa te felicit pentru achizitia facuta.
Insa meritul pentru starea masinii este al mosului de la care ai cumparat-o, din cate inteleg in posesia ta este de nici un an. Si ah, ar mai fi ceva. Nu inteleg de ce te inflamezi asa, pentru ca nimeni nu ti-a vorbit urat sau de sus, tu esti singurul pana acum in acest topic care si-a dat un pic in stamba. No offence. |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In caz ca a stat in garaj pana acum, la mosu', si tu o ti afara, nu o sa-i mearga prea bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Felicitari pentru masina, arata criminal...SI la pretul bagat in ea, e super afacere. Daca te duci cu ea la ACR, iti pupa talpile!
Cu vopseaua nu cred ca vei avea probleme (pe vremea aia chiar se depunea efort intr-un gadac de asta ![]() This post has been edited by mircea-daniel: 14 Jun 2006, 08:38 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
dtanase85 |
![]()
|
Da' cine a zis ca sta afara....are garajul ei de cand am luat-o.iti dai seama ca nu dadeam atatia bani pe ea ca sa stea afara.
|
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
dtanase85 sunt sigur ca masina costa 5000 euro , de aceea mi-a si atras atentia !!! dar nu mai stiu in ce an era fabricata sau cati km avea parcursi ... In orice caz si aceea arata bestial .
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dtanase85 |
![]()
|
Mersi frumos. N-au nici o sansa; masina este echipata cu alarma maat 763+senzor de perimetru 2 zone+ pager.Asa ca.......sa stea departe.....
![]() |
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
doar un singur cuvant: MINUNATA !!!!!!
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(dtanase85 @ 13 Jun 2006, 21:23) Scuze ca-ti spun dar esti ''nebun''!!!!!!Cum sa vand asa ceva...probabil ca e unicat in toata Romania.Cand ma duc cu ea la revizie toata lumea se uita la ea ca la mercedes.Nu vezi cum arata.Si scuza-ma; asta si nu merge cu 140 la ora in linie dreapta max 134 am mers eu....poate ca la vale ai prins 140 ....ca altfel...nu stiu. pardon nu este deloc unicat . Stiu eu una pe strada la mine in Ploiesti gri f bine intretinuta , si ea a stat (si mai sta cateodata) in garaj .Proprietarul e un pasionat.Eventual poate o sa-i fac niste fotografii cand ajung acasa ... Oricum felicitari e o bijuterie.asa ceva nu se vinde ! This post has been edited by avathan: 14 Jun 2006, 10:01 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
cosmin_2300 |
![]() ![]()
|
chiar daca nu este unicata , cu siguranta este o raritate care merita tot respectul !!!
Incearca sa te exprimi cat de cat politicos si fara a ataca inutil. PS: nu suntem la nivel de "mai". Domnu' vyrus ( cred ca am scris corect ) eu nu iau parte nimanui dar termenul "mai"" este un termen foarte utilizat intre noi "tinerii" ![]() ------------- postari reunite de moderator ------------- |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dtanase85 |
![]()
|
In sfarsit cineva care chiar e de treaba.........si chiar intelege ca folosirea unui limbaj simplu nu inseamna lipsa de respect.
Tot ce se poate...Astept pozele..... ------------- postari reunite de moderator ------------- |
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
talex007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 November 04 ![]() |
Masina arata super! Banuiesc ca are vopseaua mai buna decat loganelu!
|
--------------------
DaCiA
Logan Ambiance
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
eu sunt sigur ca are vopsea mai buna . masinile mai vechi au vopsea mult mai buna decat masinile noi !! Pe vremuri treburile se faceau "cu cap " nu ca acum "de mantuiala " sa iasa banu' ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dtanase85 |
![]()
|
Acum pentru ca cineva tot a adus vorba de vopsirea un masini; cea mai buna avopsea, din punct de vedere al aderentei la suprafetele metalice este cea care se trateaza termic in cuptorul de calire....Plus ca vopsirea acum nu se mai face ca inainte in baie de vopsea ci cu pistolu'...deci de aceea nu rezista vopselele noi la testul timpului..
|
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Da' de unde iti veni ideea asta?
In alta ordine de idei, ddtanase95 masina arata asa datorita mosului, toata stima pentru polishul aplicat, da' acum te intreb si eu, daca mosul nu o pastra in starea in care ai luat-o de la el, mai aveai ce polisha? Trebuie sa-i recunosti si lui meritele, as vrea sa vad peste 35ani un copil ca se lauda cu aceeasi masina, in aceeasi stare ![]() Si atunci meritele vor fi ale tale in intregime. This post has been edited by RDI: 14 Jun 2006, 10:25 |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
intru totul de acord stimabile dtanase85 . Tatal meu a detinut o dacia 1410 din 1995 vopsita in baie si introdusa in cuptor pentru a se usca vopseaua . Dupa 11 ani vopseaua arata impecabil , in schimb acum detine o supernova la care vopseaua se zgarie imediat !!!!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dtanase85 |
![]()
|
Pai atunci o sa fie masina lui fimiu si o s-o vezi la el.....
![]() Asa e.......foarte corect... -------- editat de moderator (postari reunite) ----------- Evita postarile consecutive. |
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
cand o sa o vanda baiatul tau o sa isi ia si casa si masina noua din banii aia !!!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dtanase85 |
![]()
|
Mai da stii ca ai drepate......
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
dtantase85 ai fost vreodata cu ea la expozitii ??
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dtanase85 |
![]()
|
Nu am avut cand deoarece anul trecut a fost o intalnire siab de prezentare de dacii 1100 dar nu aveam masina atunci...
|
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu ma pot abtine, totusi, sa nu ofer cateva detalii:
Daniel Tanase vs restul lumii: http://www.masini-de-vanzare.ro/forum/dacia-1100-vt8.html Daniel Tanase si masinile lui (daca masina e luata in 2005, de ce spui in aprilie 2006 ca e luata "acum cateva zile"?!): http://renault8.3xforum.ro/post/7/2/Dacia1100/ Si, desigur, galeria foto: http://forum.softpedia.com/index.php?autom...user&user=81544 Sunt curios: '85 e anul nasterii? |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Zic: cool down cu totii...
Urmeaza sa sterg postarile incriminate (sau cel putin unele din ele). ---------- Edit, rog cititi cu atentie ----------- Si ca sa nu predic in pustie, atacurile pe acest topic se penalizeaza de aici incolo (16:39 ora Romaniei) cu ban. Direct si rapid. Pe cit timp, o sa depinda de discutie. Right? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
M-am alaturat si eu lui os in moderarea acestui topic. Deja am sters vreo 40 de mesaje ... Aveti grija cu inflamarile ca se pedepsesc.
Cateva sfaturi pentru domnul tanase: - Daca va asteptati ca oamenii sa va pupe talpile pentru ca detineti o masina foarte bine intretinuta, eu cred ca va asteptati degeaba. - Daca dumneavoastra credeti ca raspunzand obraznic la unele interventii mai acide va castigati simpatii, va inselati din nou (drept dovada ca deja aveti 20% warn, neacordat de mine). Bafta in continuare. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dtanase85 |
![]()
|
Nu am avut niciodata intentia sa fac lumea(respectiv cei de pe forum) sa cada la picioarele mele.Nu am facut decat sa raspund intrebarilor in maniera in care au fost puse.Am mai spus si o repet: topicul este despre dacia 1100...si nu discutii care nu-si au sens.Rog pe cei care mai intra sa lase sarcasmul de-o parte si mistocariile la fel pentru a putea purta o discutie civilizata.Eu zic ca nu au rost atacurile astea.Astept intrebari referitoare la masina sau la probleme tehnice legate de dacia 1100.Rog moderatorii sa lase ascest mesaj si sa nu-l stearga.Multumesc.
|
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Din pacate pe acest forum bantuie nepermis de multi pustani care......care se dau ceea ce nu sunt.......
Nu se poate cenzura accesul lor dar....... Sunt jignit deseori de topicurile lor caci , fara gluma, chiar sunt mai mult decat puerile si fara rost. Nu ma refer la cei care chiar au o problema si care nu folosesc corect functia de cautare ci de cei care sunt perseverenti in prostie. De multe ori sunt dezamagit sa citesc posturile lor fara sens..... Nu am vrut sa supar pe nimeni dar am spus of-ul meu. Rog moderatorii sa faca ce cred de cuviinta cu acest post al meu......dar sper sa inteleaga cine trebuie ce nu merge bine si sa se gaseasca calea sa ,,maturizam,, un pic acest forum. Cu respect.... |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
cosmin_2300 |
![]() ![]()
|
o intrebare cam offtopic : dtantase85 dar piese pentru masina asta mai gasesti ? In caz ca ti se strica ceva ce faci ? Ca totusi masina are 36 ani !!!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dtanase85 |
![]()
|
Pai cand am luat-o mi-a dat si un portbagaj plin cu piese noi noute.Si chiar daca am nevoie de ceva fie fac comanda( e mai scump) fie apelez la cei care se ocupa cu asa ceva.Iar ca sa-ti raspund direct da inca se mai gasesc piese, unele chiar noi .
|
--------------------
Dacia
1100
1970
- B-20-E Z U dtanase
|
|
truly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 June 06 ![]() |
Frumoasa masina, primul an de fabricatie a fost 1968, daca nu gresesc...
Acum o saptamana am mers ca pasager intr-o 1100 si m-a cuprins nostalgia... O adevarata piesa de colectie din genealogia masinilor eficiente. Consumul relativ mic al daciei 1100 si "sprinteneala" ei m-au surprins la prima excursie de 120km. Masina din poza este cu siguranta tinuta la capac tocmai pentru asemenea efecte. Admirabil modul in care a fost intretinuta si/sau reconditionata. Pacat ca pretul ei de piata este, probabil, negativ. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1,4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 20:24 |