Dacia 1100 ----SUPERBA-----17.000 Km, Masina mea
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1100 ----SUPERBA-----17.000 Km, Masina mea
Amedeus |
![]()
|
||
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ce se mai aude de domnu tanase? are ban? nu de alta, da mai vreau sa ma inveselesc putin. uitati pana atunci putina vopsea originala pe presuri
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt curios daca are cu adevarat modificarile de care zice!
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Da intr-adevar sunt citeva masini clasice acolo prin pozele de pe website-ul frantuzesc. Si nu ma refer la Alpine A310 (se vede un spate int-r poza) ci la o surioara mai de lux a Daciei 1100. Se vede un spate alb cu o grila de racire intr-una din poze. Este un R Caravelle, cupeu, decapotabil (cu acoperis rigid, in poza este pus). Acelasi motor ca R Dauphine la modelele mai vechi (Floride) si ca R8 la modelele mai noi (Caravelle). Caroseria absolut identica la ambele, diferenta este grila de racire ca la D1100 prezenta la Caravelle si absenta la Floride, care are grila pe aparatoarea din spate, in fata rotii (ca la Dauphine). La Caravelle, capota din spate e de fapt cea de la R8, dar in afara de asta, toata caroseria e diferita. Cutia de viteze e aceeasi, ca si suspensia de fata si spate. La Floride, doar suspensia e aceeasi, fata si spate.
Vedeti aici http://www.renaultcaravelle.com/ Dar nu uitati, masina asta e foarte surprinzatoare. Cind o vezi in realitate, isi schimba proportiile uluitor, e pur si simplu incredibil. N-as fi crezut daca nu mi s-ar fi intimplat, si pe mine nu ma prevenise nimeni. Nu mi s-a mai intimplat cu nici o alta masina. In poze apare mai putin zvelta si parca mai scurta decit in realitate. This post has been edited by Gheorghedracu: 22 Oct 2006, 15:52 |
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:59 |