Probleme cu usa de la sofer, nu se închide complet, și nu este aliniată cu celelalte.
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu usa de la sofer, nu se închide complet, și nu este aliniată cu celelalte.
calin.c |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
eugenmanea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 28 January 06 ![]() |
Acum am vazut ca o cauza a zgarieturilor ar putea fi suruburile ce sustin incuietoarea, pentru ca zgarieturile sunt exact in dreptul lor. Totusi par stranse la maxim acolo, nu stiu de ce ating. Atasez si o poza cu zgarieturile, cu toate ca in poza nu se observa ca sunt foarte profunde- se vede tabla. Teoretic ar trebui sa mi-o vopseasca acolo pe banii lor nu??
Problema mea mare e ca nu am timp deloc. Stiti cumva service-urile de la ADRAS au cumva si sambata program? Multumesc mult. Attached thumbnail(s) DSCF0510.JPG ( Size: 16.58k ) Number of downloads: 92 |
--------------------
Kia
Proceed
1.6 GSL
- B193476
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai si cum se zbenguiesc suruburile alea acolo?
Unul o ia in sus, altele o iau in jos? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eugenmanea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 28 January 06 ![]() |
Pai ma gandesc ca daca sunt exact in dreptul suruburilor, de la altceva nu prea ar avea de unde sa fie. Sunt absolut convins ca asa am luat-o si nu am observat. Daca nu sunt de la suruburi, de la ce sa fie ca ma indoiesc sa fi umblat cineva cu surubelnita pe acolos i sa zgarie in asa hal incat sa ajunga la tabla....Oricum cred ca solutia e sa ma duc la service, dar nu cred ca am timp pana la anu.
Le-am scris celor de la VC si mi-au raspuns sa dau toate datele despre masina si de unde am luat-o. O sa le trimit diseara, dar slabe sperante sa imi rezolve cumva. |
--------------------
Kia
Proceed
1.6 GSL
- B193476
|
|
MikeLogan |
![]()
|
Membru destul de incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti (deocamdata) ![]() |
eugemanea,
a postat cineva pe forum codurile de culori pentru vopselele folosite de dacia dar nu mai stiu pe unde. This post has been edited by MikeLogan: 19 Dec 2006, 14:35 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1,4 2005
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
andrei2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 14 March 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(eugenmanea @ 19 Dec 2006, 11:45) Acum am vazut ca o cauza a zgarieturilor ar putea fi suruburile ce sustin incuietoarea, pentru ca zgarieturile sunt exact in dreptul lor. Totusi par stranse la maxim acolo, nu stiu de ce ating. Atasez si o poza cu zgarieturile, cu toate ca in poza nu se observa ca sunt foarte profunde- se vede tabla. Teoretic ar trebui sa mi-o vopseasca acolo pe banii lor nu?? Problema mea mare e ca nu am timp deloc. Stiti cumva service-urile de la ADRAS au cumva si sambata program? Multumesc mult. Dupa cuma arata zgarieturile (in forme de "V", deci zgariate in 2 sensuri), cred mai degraba ca este de la catarama centurii de siguranta. Eu am patit sa o prind la inchiderea usii daca mecanismul de retractare (ruloul) nu trage inapoi complet centura; Deja la 2 masini a facut asa (un Cielo si un Trafic). La Logan nu cred ca este diferit. Manifestare: trantesti usa sofer si vezi ca nu prinde broasca, deschizi si descoperi catarama in zona incuietorii; Daca ruloul nu trage usor centura, fara sa o ajuti tu, s-ar putea sa fi prins chiar tu centura in usa; rezolva cu ruloul (daca e cazul), pentru ca este stresant..; |
--------------------
DACIA, RENAULT
LOGAN PREFERENCE, SOLENZA, CLIO, RENAULT TRAFIC
2004-2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:48 |