Nemernicia televiziunii, Gica Petrescu reloaded - la el in pat
![]() ![]() ![]() |
Nemernicia televiziunii, Gica Petrescu reloaded - la el in pat
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Simplu: si ei sunt ai nostri!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
La ce stiri se dau azi la tv nu ma mai mira nimic. Intr-adevar, a fost penibil.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Gretos...sunt prea multe cuvinte cenzurate aci pentru a exprima ce merita acel/acele posturi....'miaj....
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Cea mai mare magarie a televiziunii. In mod normal doar politia, pompierii si salvarea ar avea permisiunea sa intre la tine in casa. Politia doar cu mandat iar restul doar chemati de tine. Ceea ce au facut ei denota o nesimtire crasa si da dovada de lipsa de respect pentru persoana vizata, indiferent ca este GP sau gigi de la coltul strazii. Eu cred ca TV-le ar trebui sa ceara acceptul persoanei ca sa filmeze pe proprietatea acestuia si nu sa dea buzna asa. In mod normal GP ar trebui sa-i dea in judecata dar, din pacate, nu cred ca omul mai este destul de "in putere" sa intenteze un proces.
RUSINE TELEVIZIUNILOR care alearga doar dupa subiecte pentru audienta si te sfideaza fara pic de respect. |
--------------------
Dacia
Logan
- PH-78-UTU
sept 2006, Laureate 1,6 Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Tabloul descris de tine imi aduce aminte de inceputul filmului Moartea Domnului Lazarescu (atat am si vazut din film).
Trist....si nu e singurul caz. Nu conteaza ca e GP, sau Gigi Beatu, la fel de trist e ce fac hienele astea de le tembeliziuni. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
N-am vazut, dar mi-a povestit nevasta. Ce sa mai zic ca am tot zis despre reporterii nostri, mai ales cei de la Protv. Niste animale bolnave, mi-am dat seama de asta de la faza aia de acum vreo 6-7 ani, cu pilotul ala care a murit si s-a dus reporterul la familia sa ca sa le dea vestea.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi se par mari jogodii cei de la televiziuni.
Daca ar fi fost in putere, GP ar fi putut sa se apere dpdv legal, sa-i dea in judecata, pentru ca e persoana publica. In schimb la closeup-uri + comentarii magaresti nu cred ca se poate apara cineva, pentru ca legea spune ca doar daca esti "persoana publica" ai dreptul la despagubiri in caz ca iti strica imaginea. Pe scurt, niste jigodii. Ar trebui date niste legi ca au voie sa comenteze strict ce reiese din imagine. De asemenea ar trebui date niste legi ca nu au voie sa incalce intimitatea omului - de exemplu sa-l filmeze fara aprobare la el in casa, in WC, sau facind sex. This post has been edited by Vlad Georgescu: 9 Jan 2006, 14:57 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva cont pe forumul CNA? Pentru a posta un mesaj. Daca au dat amenzi pentru 'tradati in dragoste', cu siguranta pot da amenzi si pentru reportajul asta, la categoria "incalcarea demnitatii persoanei".
P.S. maddan, ti-am copiat post-ul in mailul catre CNA, sper ca nu-mi ceri sa platesc copyright ![]() This post has been edited by vv: 9 Jan 2006, 15:04 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu sunt dezgustat.am citit azi asa peste umar libertatea la unu in 336!nu inteleg faza!nu au reportaje baietti
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Moshule...la mine in cartier prin Drumul Taberiei intr-o seara un drogat a uitat cartofii pe aragaz. A iesit mult fum de mirosea pana in strada a ars si vecinii au chemat pompierii si salvarea pt ca boul cu pricina nu raspundea la bataile insistente din usa (de fapt dormea). Ghici cine au venit primii? Niste hiene barboase cu o dacie veche, inzestrati cu camere foto cu obiective de 50 cm care ne intrebau pe noi (pustii de pe garduri) unde e apartamentul care arde. Evident ca rahatii aia dau ciubuce pe la cucoanele de la dispeceratul de urgenta sa le vanda lor primii pontul ca sa filmeze ei cat mai multe intestine si sange pe pereti. Te-ai uitat vreodata la stirile de la ora 17 de la protv? Sunt facute in ciuda pu cenzurat lii! Nu inteleg ce fel de oameni tampiti de pe lumea asta pot sa urmareasca asa ceva fara sa li se intoarca stomacul pe dos! Probabil tot aceia care se uita la Ciao Darwin, citesc cu nesat Libertatea si voteaza PSD.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
mai maddan...e o colaborare ghiul al ghiul intre televiziuni si institutiile cu senzationalu' (politia, salvarea etc).
mi-aduc aminte ca un post TV din asta de mare voga, plin de patachine si nisetri, cand cu retardatul ala de a injunghiat fata in cancelaria liceului, l-a sumonat pe asta naiba stie de pe unde ca sa-i ia un interviu, si politia chemata cu generozitate a asteptat sa termine oamenii interviul (intr-o duba) dupa care "gata? gata!" l-au luat pe asta in primire la iesire, au facut un lapte-gros spectaculos cu el (bineinteles filmat la detaliu, cu proiectoare, microfoane, chestii, scenariu nu gluma). deci...zi si mie, ce e aia deontologie? ca parca am mai auzit pe undeva...da' nu mai tin minte unde....cre' ca in vreo carte de-aia groasa, o sa caut. nu te mira. CNA doarme pentru tine. si nu numai CNA-ul, unele dintre chestiile astea sunt de-a dreptul penale, ar trebui sa-si ridice unul o buca de pe la procuratura dar asta doar in Dumbrava Minunata, pe unde haladuie Lizuca, nu la noi. da' ma rog, ca sa raspund la intrebare, "nu!". |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Am zis ca nu-mi aduc aminte postul la care era. Foarte posibil sa fie Realitatea TV, care a decazut enorm in ultimul timp. Dar chiar nu pot sa-mi aduc aminte.
Am fost prea nervos si dezgustat ca sa mai tin minte... p.s. Mai, eu nu vorbesc de un caz in care e vorba de borfasi sau nebuni de legat. Vorbesc de un caz in care cineva - intamplator o persoana cunoscuta - se simte rau, da telefon la Salvare, si ii intra televiziunea in casa, in dormitor si il filmeaza in halul in care e, nesatios, hulpav si asortat cu comentarii complet cretine. Poate ca in primul caz ar avea o scuza: nu stiu, s-a tulburat linistea publica, s-a prins un hot, etc. Nu ma uit la stirile de la ora 5, insa e vorba de un alt tip de intamplare. Ce au facut dobitocii aia intrece orice inchipuire. Asa cum spunea si Ashu, doar navalirea "reporterilor" peste sotia unui pilot care tocmai murise, acum ceva ani, depaseste ca mojicie ce au facut aia. Si da, trebuie raportata pe forumul CNA. |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Intamplator, aseara am stat la stiri. Si am vazut ultima parte a reportajului. Urat... foarte urat... In goana dupa senzational, se calca foarte usor peste oameni si durerile lor.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Nu au voie sa filmeze pe cineva fara acordul acelei persoane. Ar trebui sa le tranteasca cei de la CNA o amenda grasa ... dar din pacate nici asa nu cred ca se vor lasa de astfel de activitati. Fiecare televiziune cu variata ei .... eu am auzit ca vecinii au chemat salvarea si pompierii ca nu mai stiau nimic de el de cateva zile.
Pana la urma ... cine stie care este adevarul de fapt ... |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(vv @ 9 Jan 2006, 14:58) sa nu-mi zici mie cutu-cutu daca raspunsul nu va fi ceva de genul "asta nu intra in competentele CNA-ului ci ale Parchetului, care ar trebui sa se sesizeze, fiind vorba despre incalcarea legii. CNA-ul nu poate inlocui legea, care trebuie aplicata si abaterile amendate pe caile normale. In acest caz, domnul GP ar trebui sa dea in judecata telviziunea Bale-TV. Multumesc, cu stima,..." orcium, tre' pressing cumva, asta clar. This post has been edited by Lolek: 9 Jan 2006, 15:08 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 9 Jan 2006, 14:48) Interviu intercalat cu Alexandru Arsinel (probabil filmat in alt timp, in alte vremuri). Imagini intercalate cu GP filmat in stil paparazzi, in timp ce mergea sontanc sontanc la piata. Aici ai uitat sa precizezi ca in timpul interviului, Arsinel fiind intrebat despre GP, au inceput sa bata clpotele unei biserici!!! Absolut macabru!!! Dezgustator!!! Dar de ce sa ne miram? Nu vedeti ca televiziunile cauta audienta cu orice pret? Nu vedeti ca nu mai avem loc de Gica Salam si Fata Pulpana? Au prezentat stirea din studio, iar apoi i-au dat legatura unei reporterite, in fata blocului, care a spus exact acelasi lucru! Acum se pune mare pret pe frumusete (multumesc-u-ti tie Doamne ca e trecatoare!!! sa le vad eu dupa asta!!!) Vezi Simona Patruleasa, Raluca Harvat, s.a.,...... Raporteritele astea imi trezesc un sentiment de mila! Mai dati cu bunghiul si pe la carcotasi, "ca si ei stie ce spune"! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Goana dupa senzational...altceva nu mai conteaza pentru astia.
Undeva pe linga Braila, in Dedulesti parca, au dat astia semnalul ca a aparut gripa aviara. Bineinteles, au inceput incinerarile de oratanii. A doua zi, vad la TV ca seful Directiei Sanitar Veterinare pe zona asta a fost demis. De ce? Pentru ca nu a gestionat criza cum trebuie si, dupa cum aratau si imaginile, au ars pasari de vii. La vreo saptamina dupa aia, vorbeam cu un amic, doctor veterinar prin zona, si imi spune ca totul a fost regizat de reporteri, l-au platit pe un taran din sat sa arunce citeva zburatoare in groapa in care deja ardeau alea moarte. Nefiind nimic senzational de relatat, asta a fost rezolvarea lor pentru cresterea audientei. Care zicea ceva de un instrument...."ciombelet" parca? ![]() This post has been edited by brvictors: 9 Jan 2006, 15:21 |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
ma intalneam saptamanal cu el in lift dar nici prin cand nu-mi trecea ca acel mosulet tupeist e GP. Stiam ca stau cu el in bloc, ma miram de ce nu-l vad niciodata, dar imaginea de acum difera enorm fata de cea pe care o aveam ....
Cat despre actiunea televiziunii, este normala baieti, contam prea putin, asta vrea publicul, asta primeste. Daca publicul majoritar saliveaza dupa manele, i se dau manele, daca saliveaza dupa povesti indoiosatoare, din astea primeste...Asta ne e nivelul...Presa romana este la pamant. Cel putin majoritatea... This post has been edited by ssilviu: 9 Jan 2006, 15:25 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot veni vorba, deja treaba cu stirile devine hilara, daca te poti detasa cumva. Eu nu ma mai uit la stirile sportive de ani buni (ca oricum sunt sportive doar cu numele, in realitate sunt de fapt mondenitati din lumea sportului, de fapt a fotbalului). Insa de Sf. Ion am fost la verisoara nevesti-mii, si fiind mai multe rude m-am abtinut sa cer sa se schimbe postul atunci cand au inceput stirile sportive si astfel am avut ocazia sa vad si eu cum mai arata. Haoleo muica ce-am vazut, timp de vreo 4 minute a fost o stire cu unul care si-a botezat cainele Luta sau cam asa ceva, era vorba de numele unui jucator de la Stiinta. Si da-i nene filmari cu cainele, interviu cu stapanii, interviu cu prietenii si rudele, interviu cu fotbalistul, a fot kkrea lumii, asa risipa de timpi in prime-time nu cred sa mai existe pe lumea asta. Doamne ce reporteri si producatori oligofreni lucreaza in televiziune, incredibil. Mi se pare ca era la Antena 1, da nu stiu daca e relevant, ca peste tot e la fel cred.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si se zice ca jurnalistii nostri din televiziuni sunt scoliti in America. Ca ii vezi cum dispar cate doua-trei luni si afli de prin gazete ca au fost sa invete "meserie". Unii, am impresia, au fost doar sa invete magazine.
Problema e ca nu prea au stiri. Ca, daca ar da stiri corecte, nu ar mai sta romanii cu ochii ca de melc in fata televizorului. Crimele, violurile aduc audienta. Populatia e insetata de... cunoastere. This post has been edited by Mache: 9 Jan 2006, 15:38 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cretinismul se generalizeaza in Romania, iar pentru televiziuni e prea tarziu deja.
Ma mir totusi ca nu si-au dat seama de tampenia pe care au facut-o. Adica se duc acolo, isi aliniaza camerele si reflectoarele; abia pe urma sparg pompierii geamul (ca sa prinda toata lumea, nu?), si toti intra buluc in casa. S-au repezit ca albinele la miere dupa o stire de senzatie, dar de fapt albinele sunt niste biete muste, iar mierea e de fapt un rahat... Cat despre GP, eu n-am vazut ca ar fi decazut, dimpotriva. Batranetea e ticaloasa, omul e doar victima. Iar la 91 de ani... pai nu va suparati pe mine, dar cati dintre noi o sa apuce 91 de ani? Oare mai mult de 1%? Si cum o sa aratam atunci, ha? |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
maddan |
![]()
|
Mai, GP era prezentat ca si cand ar fi decazut, si ca si cand nu ar fi ajutat de nimeni, ar fi parasit, toate astea pentru ca este "prea incapatanat" ca sa accepte sa fie mutat la un azil special.
GP in sine arata asa cum arata oricine este sculat din somn la 92 de ani, in propriul pat, cu o echipa de televiziune si cu pompierii si salvarea in jurul lui. Saracul avea eleganta de a se incheia decent la gulerul de la pijama - o pijama impecabila de altfel. |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Mache @ 9 Jan 2006, 17:27) Problema e ca nu prea au stiri. Ca, daca ar da stiri corecte, nu ar mai sta romanii cu ochii ca de melc in fata televizorului. Crimele, violurile aduc audienta. Populatia e insetata de... cunoastere. Eeee nu! Eu nu am mai vazut niste stiri internationale adevarate la televiziunile gen Prostv de cand ma stiu. Ma intereseaza si realitatea externa ! La fel si la sport. Apai in afara de tvr 1, de exemplu stiri despre f1 nu vezi in alta parte....Si sunt sute de sporturi ignorate... This post has been edited by ssilviu: 9 Jan 2006, 16:19 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Mache |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 9 Jan 2006, 16:19) Si sunt sute de sporturi ignorate... Snookerm, darts, trampoline, bowls, curling... Hmm, parafrazand o emisiune de pe tvr: "televiziunea, durerea mea!" |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu sufar cand moare cineva si se duce vita de reportera in intreaba: dar cum va simtiti?(familiei)
Cred ca in secunda 2 o umpleam de sange la nemernicia asta.... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Vestita presa profesionista romaneasca si o posibila minarie a unora care vor apartamentul maestrului; sta pe Regina Elisabeta... va dati seama !!
Poate il lasa mostenire lui Nastase ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(Lexy @ 9 Jan 2006, 17:45) Eu nu sufar cand moare cineva si se duce vita de reportera in intreaba: dar cum va simtiti?(familiei) Cred ca in secunda 2 o umpleam de sange la nemernicia asta.... ![]() ![]() ![]() ar trebui IMPUSCATI! ... aici era textul in care povesteam ceva asemanator... ... imi pare rau pt. d-l Gica Petrescu...ca niste papagali nenorociti au facut chestia asta... le doresc totusi din tot sufletul sa NU li se intample si lor ! This post has been edited by avathan: 9 Jan 2006, 17:57 |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sper doar să aibă și ei parte de același tratament odată și odată...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 08:32 |