DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nemernicia televiziunii, Gica Petrescu reloaded - la el in pat

maddan
post 9 Jan 2006, 14:48
Post #1

Speedy Gonzales

Group: Members
From: Bucuresti

Dragii mosului,

Doream sa va aflu si eu parerea la ce am vazut, oripilat, ieri la ProTv sau la o televiziune asemanatoare, nu mai tin minte care.

Pe scurt: Gica Petrescu, 92 de ani, are o cadere psihica si roaga o vecina sa sune la salvare.
Vin astia de la serviciul combinat salvare-pompieri, GP nu raspunde, astia sparg un geam, intra in casa, il gasesc leguma in pat si ii ofera primul ajutor. Personaje: Gp, in pat, in pijamale curate, neras, ciufulit, arata asa cum arata un om de 92 de ani sculat din somn. Omul asculta romante, si privea in gol. Asistenta medicala, pompieri.

Boon, pana aici nimic anormal.

DAR CE FMM si B-MPIGL CAUTA ECHIPA DE FILMARE DE LA TELEVIZIUNE SA INTRE IN DORMITORUL OMULUI, SA IL ARATE CU AVIDITATE IN HALUL IN CARE ERA, SI SA COMENTEZE PENTRU MILIOANE DE OAMENI STAREA DE DECADERE IN CARE A AJUNS?!?!?!

Voua vi se pare normal ce au facut hienele care au transmis acest "reportaj"?
Primplan pe fata obosita a mosului. Primplan pe tablourile din casa. Comentarii de catre o reporterita aflata in fata blocului (s-a dat si adresa, nu?), cum ca GP este "incapatanat" si ca ar trebui sa se ocupe cineva "din familie" de el. Interviu intercalat cu Alexandru Arsinel (probabil filmat in alt timp, in alte vremuri). Imagini intercalate cu GP filmat in stil paparazzi, in timp ce mergea sontanc sontanc la piata.

Cearceafuri mototolite. Omul debusolat privind in gol. Comentarii cu privire la apa minerala cu care isi ia pastilele. Close-up si filmari la relanti pe gura salivanda a mosului in care isi introduce o pastila, privind in gol. Amintiri de cat era el de tanar si chipes... Sfaturi "materne" date de reporterita maestrului.

Toata aceasta invadare a spatiului intim al acestui om din alte timpuri, toata aceasta ravasire a vietii sale private mi-a provocat o scarba fenomenala fata de aburicii si suboamenii care au produs acest "reportaj".

Sunt curios: l-ati vazut? Cum ati reactionat?

Si unde ar trebui sa se opreasca televiziunea in goana ei dupa senzational?

ps.
Pentru ca a urmat, pe acelasi post imbecil, un reportaj despre oamenii din Mall, unde se faceau close-up-uri stil paparazzi pe diverse persoane care aveau treaba prin Mall, cu comentarii tendentioase ca ar face parte din "fauna" locala. Desi era clar ca unii nu aveau nici o treaba cu asta. Sau teveul are voie sa-ti ia fata din multime si sa ti-o dea in close-up cu orice comentariu imbecil vor ei, doar pentru ca te afli intr-un spatiu public, din motive care te privesc??

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... - Bsiceva... 2006/7
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 9 Jan 2006, 14:51
Post #2

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Simplu: si ei sunt ai nostri!

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
lungan
post 9 Jan 2006, 14:53
Post #3

Membru autentic

From: Focsani

La ce stiri se dau azi la tv nu ma mai mira nimic. Intr-adevar, a fost penibil.

--------------------
M3 - Kia Sportage - Fiesta ST-Line Hybrid 2021
Drive carefully!
+
dacicuss
post 9 Jan 2006, 14:53
Post #4

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Gretos...sunt prea multe cuvinte cenzurate aci pentru a exprima ce merita acel/acele posturi....'miaj.... 022.gif

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
rtulea
post 9 Jan 2006, 14:54
Post #5

Membru autentic

From: Ploiesti (Alba-Iulia)

Cea mai mare magarie a televiziunii. In mod normal doar politia, pompierii si salvarea ar avea permisiunea sa intre la tine in casa. Politia doar cu mandat iar restul doar chemati de tine. Ceea ce au facut ei denota o nesimtire crasa si da dovada de lipsa de respect pentru persoana vizata, indiferent ca este GP sau gigi de la coltul strazii. Eu cred ca TV-le ar trebui sa ceara acceptul persoanei ca sa filmeze pe proprietatea acestuia si nu sa dea buzna asa. In mod normal GP ar trebui sa-i dea in judecata dar, din pacate, nu cred ca omul mai este destul de "in putere" sa intenteze un proces.

RUSINE TELEVIZIUNILOR care alearga doar dupa subiecte pentru audienta si te sfideaza fara pic de respect.

--------------------
Dacia Logan - PH-78-UTU sept 2006, Laureate 1,6
Do not try to forget your past, IT made you what you are!
+
radian
Post #6

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(maddan @ 9 Jan 2006, 14:48)

Dragii mosului...

*

Vorbesti de stirea de la Realitatea TV, deoarece la PRO TV Gica Petrescu are numai 91 de ani neimpliniti...

--------------------
dacia logan ambition - HD 06 LDM 2005
+
driverx
Post #7

--- Membru cu ralanti ---

Tabloul descris de tine imi aduce aminte de inceputul filmului Moartea Domnului Lazarescu (atat am si vazut din film).

Trist....si nu e singurul caz. Nu conteaza ca e GP, sau Gigi Beatu, la fel de trist e ce fac hienele astea de le tembeliziuni.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
ashu
post 9 Jan 2006, 14:55
Post #8

Membru erectil

N-am vazut, dar mi-a povestit nevasta. Ce sa mai zic ca am tot zis despre reporterii nostri, mai ales cei de la Protv. Niste animale bolnave, mi-am dat seama de asta de la faza aia de acum vreo 6-7 ani, cu pilotul ala care a murit si s-a dus reporterul la familia sa ca sa le dea vestea.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Vlad Georgescu
post 9 Jan 2006, 14:56
Post #9

/----\ <--- Logan

Mi se par mari jogodii cei de la televiziuni.

Daca ar fi fost in putere, GP ar fi putut sa se apere dpdv legal, sa-i dea in judecata, pentru ca e persoana publica.

In schimb la closeup-uri + comentarii magaresti nu cred ca se poate apara cineva, pentru ca legea spune ca doar daca esti "persoana publica" ai dreptul la despagubiri in caz ca iti strica imaginea.

Pe scurt, niste jigodii. Ar trebui date niste legi ca au voie sa comenteze strict ce reiese din imagine. De asemenea ar trebui date niste legi ca nu au voie sa incalce intimitatea omului - de exemplu sa-l filmeze fara aprobare la el in casa, in WC, sau facind sex.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 9 Jan 2006, 14:57

--------------------
Volțvagăn Glonț - - 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
Athos, Porcos si Bairamis
+
vv
post 9 Jan 2006, 14:58
Post #10

dilbert.com

Are cineva cont pe forumul CNA? Pentru a posta un mesaj. Daca au dat amenzi pentru 'tradati in dragoste', cu siguranta pot da amenzi si pentru reportajul asta, la categoria "incalcarea demnitatii persoanei".

P.S. maddan, ti-am copiat post-ul in mailul catre CNA, sper ca nu-mi ceri sa platesc copyright wink.gif

This post has been edited by vv: 9 Jan 2006, 15:04

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
ydaniel
post 9 Jan 2006, 14:59
Post #11

Adrenaline junkie!

From: black sea

eu sunt dezgustat.am citit azi asa peste umar libertatea la unu in 336!nu inteleg faza!nu au reportaje baietti

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Michidush
post 9 Jan 2006, 14:59
Post #12

Membru incepator

Moshule...la mine in cartier prin Drumul Taberiei intr-o seara un drogat a uitat cartofii pe aragaz. A iesit mult fum de mirosea pana in strada a ars si vecinii au chemat pompierii si salvarea pt ca boul cu pricina nu raspundea la bataile insistente din usa (de fapt dormea). Ghici cine au venit primii? Niste hiene barboase cu o dacie veche, inzestrati cu camere foto cu obiective de 50 cm care ne intrebau pe noi (pustii de pe garduri) unde e apartamentul care arde. Evident ca rahatii aia dau ciubuce pe la cucoanele de la dispeceratul de urgenta sa le vanda lor primii pontul ca sa filmeze ei cat mai multe intestine si sange pe pereti. Te-ai uitat vreodata la stirile de la ora 17 de la protv? Sunt facute in ciuda pu cenzurat lii! Nu inteleg ce fel de oameni tampiti de pe lumea asta pot sa urmareasca asa ceva fara sa li se intoarca stomacul pe dos! Probabil tot aceia care se uita la Ciao Darwin, citesc cu nesat Libertatea si voteaza PSD.

--------------------
"Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.)
+
Lolek
post 9 Jan 2006, 15:00
Post #13

Ignorog

mai maddan...e o colaborare ghiul al ghiul intre televiziuni si institutiile cu senzationalu' (politia, salvarea etc).

mi-aduc aminte ca un post TV din asta de mare voga, plin de patachine si nisetri, cand cu retardatul ala de a injunghiat fata in cancelaria liceului, l-a sumonat pe asta naiba stie de pe unde ca sa-i ia un interviu, si politia chemata cu generozitate a asteptat sa termine oamenii interviul (intr-o duba) dupa care "gata? gata!" l-au luat pe asta in primire la iesire, au facut un lapte-gros spectaculos cu el (bineinteles filmat la detaliu, cu proiectoare, microfoane, chestii, scenariu nu gluma).

deci...zi si mie, ce e aia deontologie? ca parca am mai auzit pe undeva...da' nu mai tin minte unde....cre' ca in vreo carte de-aia groasa, o sa caut.

nu te mira. CNA doarme pentru tine. si nu numai CNA-ul, unele dintre chestiile astea sunt de-a dreptul penale, ar trebui sa-si ridice unul o buca de pe la procuratura dar asta doar in Dumbrava Minunata, pe unde haladuie Lizuca, nu la noi.

da' ma rog, ca sa raspund la intrebare, "nu!".

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
maddan
post 9 Jan 2006, 15:01
Post #14

Speedy Gonzales

Am zis ca nu-mi aduc aminte postul la care era. Foarte posibil sa fie Realitatea TV, care a decazut enorm in ultimul timp. Dar chiar nu pot sa-mi aduc aminte.

Am fost prea nervos si dezgustat ca sa mai tin minte...

p.s.

Mai, eu nu vorbesc de un caz in care e vorba de borfasi sau nebuni de legat.
Vorbesc de un caz in care cineva - intamplator o persoana cunoscuta - se simte rau, da telefon la Salvare, si ii intra televiziunea in casa, in dormitor si il filmeaza in halul in care e, nesatios, hulpav si asortat cu comentarii complet cretine.

Poate ca in primul caz ar avea o scuza: nu stiu, s-a tulburat linistea publica, s-a prins un hot, etc. Nu ma uit la stirile de la ora 5, insa e vorba de un alt tip de intamplare.

Ce au facut dobitocii aia intrece orice inchipuire. Asa cum spunea si Ashu, doar navalirea "reporterilor" peste sotia unui pilot care tocmai murise, acum ceva ani, depaseste ca mojicie ce au facut aia.

Si da, trebuie raportata pe forumul CNA.

--------------------
+
Mache
post 9 Jan 2006, 15:04
Post #15

Chibiț autorizat

Intamplator, aseara am stat la stiri. Si am vazut ultima parte a reportajului. Urat... foarte urat... In goana dupa senzational, se calca foarte usor peste oameni si durerile lor. 022.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX - B-18-X... 1990
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
Dreamer
post 9 Jan 2006, 15:04
Post #16

Un visator hoinar ...

From: Brasov

Nu au voie sa filmeze pe cineva fara acordul acelei persoane. Ar trebui sa le tranteasca cei de la CNA o amenda grasa ... dar din pacate nici asa nu cred ca se vor lasa de astfel de activitati. Fiecare televiziune cu variata ei .... eu am auzit ca vecinii au chemat salvarea si pompierii ca nu mai stiau nimic de el de cateva zile.
Pana la urma ... cine stie care este adevarul de fapt ...

--------------------
Ex Renault Megane 1, 2 si 4 2002 diesel, 2004 si 2017 benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
+
Lolek
post 9 Jan 2006, 15:07
Post #17

Ignorog

QUOTE(vv @ 9 Jan 2006, 14:58)
P.S. maddan, ti-am copiat post-ul in mailul catre CNA, sper ca nu-mi ceri sa platesc copyright wink.gif
*

sa nu-mi zici mie cutu-cutu daca raspunsul nu va fi ceva de genul "asta nu intra in competentele CNA-ului ci ale Parchetului, care ar trebui sa se sesizeze, fiind vorba despre incalcarea legii. CNA-ul nu poate inlocui legea, care trebuie aplicata si abaterile amendate pe caile normale. In acest caz, domnul GP ar trebui sa dea in judecata telviziunea Bale-TV. Multumesc, cu stima,..."

orcium, tre' pressing cumva, asta clar.

This post has been edited by Lolek: 9 Jan 2006, 15:08

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
alex275
post 9 Jan 2006, 15:08
Post #18

Membru autentic

Group: Banned

QUOTE(maddan @ 9 Jan 2006, 14:48)
Interviu intercalat cu Alexandru Arsinel (probabil filmat in alt timp, in alte vremuri). Imagini intercalate cu GP filmat in stil paparazzi, in timp ce mergea sontanc sontanc la piata.
*

Aici ai uitat sa precizezi ca in timpul interviului, Arsinel fiind intrebat despre GP, au inceput sa bata clpotele unei biserici!!! Absolut macabru!!! Dezgustator!!!

Dar de ce sa ne miram? Nu vedeti ca televiziunile cauta audienta cu orice pret? Nu vedeti ca nu mai avem loc de Gica Salam si Fata Pulpana?
Au prezentat stirea din studio, iar apoi i-au dat legatura unei reporterite, in fata blocului, care a spus exact acelasi lucru!
Acum se pune mare pret pe frumusete (multumesc-u-ti tie Doamne ca e trecatoare!!! sa le vad eu dupa asta!!!) Vezi Simona Patruleasa, Raluca Harvat, s.a.,......
Raporteritele astea imi trezesc un sentiment de mila! Mai dati cu bunghiul si pe la carcotasi, "ca si ei stie ce spune"!

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
brvictors
post 9 Jan 2006, 15:20
Post #19

Membru

From: Brăila

Goana dupa senzational...altceva nu mai conteaza pentru astia.
Undeva pe linga Braila, in Dedulesti parca, au dat astia semnalul ca a aparut gripa aviara. Bineinteles, au inceput incinerarile de oratanii. A doua zi, vad la TV ca seful Directiei Sanitar Veterinare pe zona asta a fost demis. De ce? Pentru ca nu a gestionat criza cum trebuie si, dupa cum aratau si imaginile, au ars pasari de vii.
La vreo saptamina dupa aia, vorbeam cu un amic, doctor veterinar prin zona, si imi spune ca totul a fost regizat de reporteri, l-au platit pe un taran din sat sa arunce citeva zburatoare in groapa in care deja ardeau alea moarte. Nefiind nimic senzational de relatat, asta a fost rezolvarea lor pentru cresterea audientei.
Care zicea ceva de un instrument...."ciombelet" parca? 053.gif

This post has been edited by brvictors: 9 Jan 2006, 15:21

--------------------
VW PASSAT TRENDLINE 2003 1.9 TDI AVF
+
ssilviu
post 9 Jan 2006, 15:20
Post #20

F1 Man

From: Nicaieri

ma intalneam saptamanal cu el in lift dar nici prin cand nu-mi trecea ca acel mosulet tupeist e GP. Stiam ca stau cu el in bloc, ma miram de ce nu-l vad niciodata, dar imaginea de acum difera enorm fata de cea pe care o aveam ....

Cat despre actiunea televiziunii, este normala baieti, contam prea putin, asta vrea publicul, asta primeste. Daca publicul majoritar saliveaza dupa manele, i se dau manele, daca saliveaza dupa povesti indoiosatoare, din astea primeste...Asta ne e nivelul...Presa romana este la pamant. Cel putin majoritatea...

This post has been edited by ssilviu: 9 Jan 2006, 15:25

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
ashu
post 9 Jan 2006, 15:27
Post #21

Membru erectil

Ca tot veni vorba, deja treaba cu stirile devine hilara, daca te poti detasa cumva. Eu nu ma mai uit la stirile sportive de ani buni (ca oricum sunt sportive doar cu numele, in realitate sunt de fapt mondenitati din lumea sportului, de fapt a fotbalului). Insa de Sf. Ion am fost la verisoara nevesti-mii, si fiind mai multe rude m-am abtinut sa cer sa se schimbe postul atunci cand au inceput stirile sportive si astfel am avut ocazia sa vad si eu cum mai arata. Haoleo muica ce-am vazut, timp de vreo 4 minute a fost o stire cu unul care si-a botezat cainele Luta sau cam asa ceva, era vorba de numele unui jucator de la Stiinta. Si da-i nene filmari cu cainele, interviu cu stapanii, interviu cu prietenii si rudele, interviu cu fotbalistul, a fot kkrea lumii, asa risipa de timpi in prime-time nu cred sa mai existe pe lumea asta. Doamne ce reporteri si producatori oligofreni lucreaza in televiziune, incredibil. Mi se pare ca era la Antena 1, da nu stiu daca e relevant, ca peste tot e la fel cred.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Mache
post 9 Jan 2006, 15:27
Post #22

Chibiț autorizat

Si se zice ca jurnalistii nostri din televiziuni sunt scoliti in America. Ca ii vezi cum dispar cate doua-trei luni si afli de prin gazete ca au fost sa invete "meserie". Unii, am impresia, au fost doar sa invete magazine.

Problema e ca nu prea au stiri. Ca, daca ar da stiri corecte, nu ar mai sta romanii cu ochii ca de melc in fata televizorului. Crimele, violurile aduc audienta. Populatia e insetata de... cunoastere.

This post has been edited by Mache: 9 Jan 2006, 15:38

--------------------
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
Como
post 9 Jan 2006, 15:58
Post #23

Membru autentic

Cretinismul se generalizeaza in Romania, iar pentru televiziuni e prea tarziu deja.

Ma mir totusi ca nu si-au dat seama de tampenia pe care au facut-o. Adica se duc acolo, isi aliniaza camerele si reflectoarele; abia pe urma sparg pompierii geamul (ca sa prinda toata lumea, nu?), si toti intra buluc in casa. S-au repezit ca albinele la miere dupa o stire de senzatie, dar de fapt albinele sunt niste biete muste, iar mierea e de fapt un rahat...

Cat despre GP, eu n-am vazut ca ar fi decazut, dimpotriva. Batranetea e ticaloasa, omul e doar victima. Iar la 91 de ani... pai nu va suparati pe mine, dar cati dintre noi o sa apuce 91 de ani? Oare mai mult de 1%? Si cum o sa aratam atunci, ha?

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
maddan
post 9 Jan 2006, 16:03
Post #24

Speedy Gonzales

Mai, GP era prezentat ca si cand ar fi decazut, si ca si cand nu ar fi ajutat de nimeni, ar fi parasit, toate astea pentru ca este "prea incapatanat" ca sa accepte sa fie mutat la un azil special.

GP in sine arata asa cum arata oricine este sculat din somn la 92 de ani, in propriul pat, cu o echipa de televiziune si cu pompierii si salvarea in jurul lui.

Saracul avea eleganta de a se incheia decent la gulerul de la pijama - o pijama impecabila de altfel.

--------------------
+
ssilviu
post 9 Jan 2006, 16:19
Post #25

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(Mache @ 9 Jan 2006, 17:27)

Problema e ca nu prea au stiri. Ca, daca ar da stiri corecte, nu ar mai sta romanii cu ochii ca de melc in fata televizorului. Crimele, violurile aduc audienta. Populatia e insetata de... cunoastere.
*

Eeee nu!
Eu nu am mai vazut niste stiri internationale adevarate la televiziunile gen Prostv de cand ma stiu. Ma intereseaza si realitatea externa ! La fel si la sport. Apai in afara de tvr 1, de exemplu stiri despre f1 nu vezi in alta parte....Si sunt sute de sporturi ignorate...

This post has been edited by ssilviu: 9 Jan 2006, 16:19

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Mache
post 9 Jan 2006, 16:42
Post #26

Chibiț autorizat

QUOTE(ssilviu @ 9 Jan 2006, 16:19)
Si sunt sute de sporturi ignorate...

Snookerm, darts, trampoline, bowls, curling...

Hmm, parafrazand o emisiune de pe tvr: "televiziunea, durerea mea!"

--------------------
+
Lexy
post 9 Jan 2006, 16:45
Post #27

Just ME

Eu nu sufar cand moare cineva si se duce vita de reportera in intreaba: dar cum va simtiti?(familiei)
Cred ca in secunda 2 o umpleam de sange la nemernicia asta.... gun3.gif gun3.gif gun3.gif

--------------------
Toyota Corolla - B-01-LEXY 1,6 VVTI / SOL
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
costi
post 9 Jan 2006, 16:54
Post #28

Membru autentic

Vestita presa profesionista romaneasca si o posibila minarie a unora care vor apartamentul maestrului; sta pe Regina Elisabeta... va dati seama !!
Poate il lasa mostenire lui Nastase smile.gif

--------------------
DSN/SLZ
+
avathan
post 9 Jan 2006, 17:03
Post #29

eu.

Group: Banned
From: Buc

QUOTE(Lexy @ 9 Jan 2006, 17:45)
Eu nu sufar cand moare cineva si se duce vita de reportera in intreaba: dar cum va simtiti?(familiei)
Cred ca in secunda 2 o umpleam de sange la nemernicia asta.... gun3.gif  gun3.gif  gun3.gif
*

ar trebui IMPUSCATI!
...
aici era textul in care povesteam ceva asemanator...
...
imi pare rau pt. d-l Gica Petrescu...ca niste papagali nenorociti au facut chestia asta...
le doresc totusi din tot sufletul sa NU li se intample si lor !

This post has been edited by avathan: 9 Jan 2006, 17:57

--------------------
a Rosu - @ 1800
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
DragosP
post 9 Jan 2006, 17:11
Post #30

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Sper doar să aibă și ei parte de același tratament odată și odată...

--------------------
Ceva de plastic . - BRRC .
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
3 Pages  1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 08:32
Forum Renault