Cum va descurcati vara cu caldura?, pentru cei care nu au A.C.
![]() ![]() ![]() |
Cum va descurcati vara cu caldura?, pentru cei care nu au A.C.
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
atehnic |
![]()
|
![]() membru meserias Group: Members Posts: 77 Joined: 19 September 05 ![]() |
Mi se pare interesanta ideea lansata de cineva ceva mai sus: aparatul de aer conditionat portabil. Cred ca merita dezbatuta. Problema e cum facem rost de el? Plata prin intermediul cardului e posibil sa fie exclusa, daca e vorba de clienti din Romania.
http://news.softpedia.com/news/Aparatul-de...-ro-23881.shtml |
--------------------
Logan Preferance
+ Kia cee'd
* 2005 // 2008
- CT 36 // 09 "Eu sunt un om pe niste scari..."
|
|
coyote |
![]()
|
![]() Membru inferior Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2006 1.5dCi
- DJ 07 xxx
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Parerea mea e ca nu e suficient acel aparat...cat poate sa functioneze???2 ore? unde il pui? e de o singura persoana....
acum imi pare rau ca nu am luat laureate.... poate la dezmembrari...eu sunt hotarat sa dau cam 500 de euro pe aer conditionat...dar sa se poata... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Aparatu' ala portabil nu are cum sa faca fata in masina. Nu cred ca merita nici 5 $. Compresorul de AC consuma 5 kW si probabil nu degeaba. Sa-i faci concurenta cu 2 baterii de lanterna si o sticla de apa pare o gluma
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
da un mail si intreaba cat costa pe logan!
am dat io... This post has been edited by ga!nusha: 21 Jun 2006, 16:31 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(Slider @ 21 Jun 2006, 14:23) Vara asta e posibil sa fie mai scurta(2 luni),asa ca n-o sa suferim prea mult , dar odata cu accentuarea fen. de incalzira globala peste cativa ani o sa ne prajim(sau fierbe) in Loganase. Pt. mine urmatoarea masina va avea sigur AC. S-aveti o vara racoroasa ........ numai in masina ![]() |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Cine afla detalii de la MAtrix aia e rugat sa dea un post aici.
dupa atata efect de sera in masina sa vezi ce idee mi-o venit, cred ca decat incercat jucaria aia cu sticla si doua baterii mai bine dam fuguta in carrefour, facem plinul de acumulatori din aia de frig pentru lazi frigorifice, si cand devine prea cald mai desfacem cate unul... ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Iata raspunsul celor de la Matrix:
Stimate domnule, Va transmitem alaturat preturile pentru AC Logan. George Prava Matrix Automotive 0788506595 AC Logan - 980 Euro + TVA montaj - 160 Euro + TVA |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ga!nusha |
![]()
|
adica 1140 fara tva???? 1400 cu tot cu tva???
ce netrebnici....la banii astia se poate pune ala original de dacia...poate mai ieftin.... This post has been edited by ga!nusha: 22 Jun 2006, 08:40 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
tony-s |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ga!nusha |
![]()
|
pai nu la dealer...la un service ceva...dar pierzi garantia la masina...
o sa ma interesez zilele astea la un service si revin cu un raspuns ferm This post has been edited by ga!nusha: 22 Jun 2006, 08:42 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
tony-s |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
da... e greu fara ac... deh, finantatorilor masinii nu li s-a parut ca se merita...
si e si mai greu daca mergi cu o persoana care nu suporta geamurile deschise... cit despre aeratoare... baga doar aer uscat si praf... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
flaviand |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 October 04 From: Brasov ![]() |
eu zic sa sunati si la careva din lista asta:
http://www.ghidul.ro/rezultat.php?idd=2122 ca si io as fi curios, pe un papuc carosat sau orice alta masina de transport doar nu platesti 1500 eur pt o instalatie din aia frigorifica... si tot masina e, tot frig face.. care-i diferenta ? Ce sa zic... eu mi-am tot indurat la primele masini sa n-am AC, pe dacii, nova, snove, opel, iar de cand cu Loganele am scapat de chinul asta.. mai greu e sa ma abtin sa nu exagerez, ca dupa cateva minute de AC pe treapta 3 incep problemele cu gatul si plamanii... This post has been edited by flaviand: 22 Jun 2006, 17:34 |
--------------------
Logan
Ambiance
Arctic
- Mai 2006 Logan Laureat Rosu - Nov 2004
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Era o persoana straina care la un moment dat pe forum facea spam. Parca avea userul cu numele "Help" sau ceva de genul asta.
Facea un sondaj cu privire la: trape, instalatii AC aftermarket, paravanturi si tot felul de chestii de genul asta. Reprezenta o firma germano-franceza si erau interesati de oportunitatea care o reprezinta Logan pentru produsele lor. Deci exista sigur o piata de instalatii AC aftermarket. Trebuie doar sa fiti insistenti si sa cautati bine pe internet, eu nu mai tin minte adresa paginii web a firmei cu pricina. Ramane doar problema costului. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
ceva asemanator am gasit aici http://www.roshgo.com/Merchant2/merchant.m...CFRM1Vgod4ipfhg
dar sper sa gasesc ceva de genul asta care functioneaza cu freon... (si cu gheatza ) |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
eu am avut o MARE problema cu caldura zilele trecute.............mi-am pus motorase pt gamuri el. si nu apucasem sa-mi pun butoanele si trebuia sa merg cu geamurile inchise...........daca deschideam trapa era si mai rau ca intra soarele.....ma vedeau astia cu geamurile inchise si credeau ca am AC dar nu isi explicau de ce curg apele pe mine
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(prody @ 19 Jun 2006, 20:12) Sa va spun cum procedez eu. In primul rand mi-am luat un autoturism de culoare alba. Apoi, de un real folos sunt acele parasolare reflectorizante care se lipesc cu ventuze de geam. Eu am doua, unul pentru parbriz si unul pentru un geam lateral. Le folosesc chiar daca opresc si numai 5 minute la soare. La ventilator nu este atat de importanta treapta (eu il tin la a 2-a, caci de la 3 in sus ma deranjeaza zgomotul) cat pozitionarea aeratoarelor. Eu am observat ca daca dirijez jetul de aer rece spre subsuori nu transpir, chiar daca sunt cu geamurile inchise. Asta la drum intins, desigur. In oras vara deschid geamul si este super. Sunt convins ca aceasta senzatie nu o gusta cei cu AC. ![]() Drum bun ! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Eu am A/C la toate 3 masinile.
Temperatura aici (N.C) ajunge la 40 grade usor. Sunt doua soluti - A/C, sau, toate 4 geamurile jos. Plus cu toate 4 geamurile jos esti mai cool. ![]() This post has been edited by My Berlina: 23 Jun 2006, 21:58 |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Alb arctic, ce bine suna.....vara
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
La ce temperaturi au fost azi in Buc mi-as pune unul din ala Carrier de se pun la izoterme.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Azi m-am suparat si am mers cu ventilatorul pe treapta a 4 a. Zgomotul este splendid, nu mai auzeam nimic la CD player . Parca a fost mai suportabila caldura, desi imi transpira fruntea si coapsele la greu.
Cred ca o sa-mi cumpar o bicicleta sa ma duc cu ea la serviciu ![]() Aer conditionat, cat de frumos suna... ![]() Am un VW LT din 2005 busit la servicu, are instalatie frigorifica Thermoking, si este foarte tentanta ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
fuzzy_lumpkin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 March 06 ![]() |
QUOTE(prody @ 24 Jun 2006, 17:43) Azi m-am suparat si am mers cu ventilatorul pe treapta a 4 a. Zgomotul este splendid, nu mai auzeam nimic la CD player . Parca a fost mai suportabila caldura, desi imi transpira fruntea si coapsele la greu. Cred ca o sa-mi cumpar o bicicleta sa ma duc cu ea la serviciu ![]() Aer conditionat, cat de frumos suna... ![]() Am un VW LT din 2005 busit la servicu, are instalatie frigorifica Thermoking, si este foarte tentanta ![]() in oras am vazut ca mere combinatia asta: ventilatie treapta 2 sau 3 cu geamurile putin deschise..... in functie de cat de cald e afara, variaza treapta 2 si 3 cu cat de mult e geamul deschis si directia unde bat aeratoarele... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 2006
- B-50-FWC Intelligence runs after me, but I'm faster!
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
in afara orasului geamuri inchise si aeroterma la 3-4 in functie de cate pers. sunt...zgomot este, dar nu mai sunt necesare geamurile deschise...
In oras treapa la 2 si gemaurile jos:D |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
ga!nusha |
![]() ![]()
|
Revin cu informatii despre montare ac....
Se pare ca din cauza preturilor "pieselor de schimb de origine Dacia"(foarte piperat) nici o alta firma nu are de ce sa reduca pretul...in principiu sub 1000 euro nu prea se gaseste...(desi se poate scade pretul) daca aveti voi piesele pretul de montaj este maxim 200 euro... cea mai ieftina varianta pare a fi cumpararea sistemului ac de la un logan avariat si mers la un service pentru instalare... LE: principala mea problema este ca si la servici si acasa masina sta in soare toata ziua... degeaba pun parasolar daca plafonu are 80*C.... iar pana se racoreste interiorul ajung acasa... ![]() LLE: pentru ca nu e nimic interesant la tv.... mi-a venit o idee... o trapa nu e suficienta? nu d'aia turceasca...ci una meseriasa...sigur este mai ieftin! de ex: http://www.webasto.ro/am/ro/am_automobile_3016.html This post has been edited by ga!nusha: 25 Jun 2006, 15:32 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Intrebare : se poate monta A.C. fara servodirectie? Nu m-am uitat niciodata la un Laureate sa vad cum vine cureaua.
A.C.-ul este separat pe alta curea sau este o curea mare pentru alternator, pompa servo si A.C.? |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Eu pana nu mi-am Loganu nu aveam AC si muream de cald vara dar ma obisnuisem cat de cat. Am invatat de la cineva cateva "trucuri": daca vrei sa mergi cu geamurile deschise, poarta un prosop la gat altfel te termina curentul, apoi intotdeauna sa ai o sticla de suc gheata in masina, pe care sa o tii numai pe podea, dar atentie sa fie ancorata, sa nu scape la pedale!
Ulterior mi-am cumparat o lada frigorifica de-aia portabila cam la 1,5 mil din Metro parca, care tinea lichidele reci mult timp si se alimenta de la bricheta. Imi amintesc din anii fara AC cum priveam cu gelozie la astia cu Cielo cum mergeau ca boierii vara si mi-am propus inca de pe atunci: viitoarea mea masina o sa aiba neaparat AC si servodirectie! Atat! Deci, am mai spus-o si o mai spun: inainte sa cumperi o masina, stai putin si gandeste-te bine si la confort. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
QUOTE(ga!nusha @ 25 Jun 2006, 08:02) mi-a venit o idee... o trapa nu e suficienta? nu d'aia turceasca...ci una meseriasa...sigur este mai ieftin! de ex: http://www.webasto.ro/am/ro/am_automobile_3016.html nu situ daca merge findca eu pana acum nu am vazut nici un Logan cu trapa "meseriasa" ![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 00:54 |