Cura de slabire, pentru barbati
![]() ![]() ![]() |
Cura de slabire, pentru barbati
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu vezi cat costa mancarea pe la noi? mai bine te'ngrasi daca mananci mult..ai un motiv sa faci economii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 9 Feb 2009, 15:17) vine primavara si iar incep gratarele de weekend ![]() vin-o la mine in fata blocului. Nu-s multi, maxim 3 de-odata ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ov fii fericit,barbatu fara burta e ca mercedezu fara emblema
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
treaba e ca la mine se pune mai putin pe burta
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Ia uite am gasit niste ghiduri care ar trebui sa ne puna pe gandit...
This post has been edited by Micutzu_BH: 9 Feb 2009, 15:28 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreti sa slabiti trebuie sa faceti urmatoarele lucruri: spuneti papa alcool si alimente cu indice glicemic MARE (papa adica adio). Indice glicemic mare are painea (alba, graham, dieta, toate au faina alba), foietajele (fornetti, merdenele etc), si normal dulciurile (printre altele dar sa nu o dam in complicatii).
Nu conteaza ora mesei si nici cati mici bagi sub nas. This post has been edited by Andrul: 9 Feb 2009, 16:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
De fapt totul conteaza, dar pentru simplitate ideea e ca te ingrasi mult mai usor mancand mici cu paine si bere decat doar mici.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io mananc mici cu paine, mananc dulciuri, carne cat incape, ciorbe, tata e brutar deci paine cacalau. Mananc tot ce poate ingrasa si al naibi sa fiu, noroc cu ghiozdanul ca de nu m-ar lua vantu'...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Copii mosului pana acu vreo trei ani n-aveam probleme cu tonaju.Aveam si am si acu` consum de motor de 8,2 l 10 in v cu doua carburatoare dublu corp.Sindromul over 50 si-a facut insa efectul si am incepu sa asimilez si aeru`. Am facut o cura de slabire din aia de optspce zile cand am dat jos 9 kile. Dar efectu` a tinut numa` vreun an si acu ma catnaresc dupa mers la buda barbierit taiat unghiile si tuns ca sa nu sar de 96 kile. Mai un pic si fac chintalul. E naspa sa fi gras.
![]() ![]() Mai bine slab decat gras ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Gras da' viu! Lucru mare 50 de ani in ziua de azi! Multi inainte!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sa va spun cum am slabit eu 20 de kg in nici un an (cam mult ar spune unii
![]() 3 luni de zile nu am mancat mai nimic, putina ciorba strecurata si 1-2 fructe pe zi. Atat, nimic mai mult. Dupa am inceput sa mananc normal, dar cate putin. Deja m-am obisnuit si nu-mi trebuie multa mancare zilnic. Acum mananc orice, dar in cantitati mici ca ma satur repede. ![]() In aprilie-mai anul trecut mancarea mea zilnica era cam asa : - Dimineata : 1 BicMac + 1 Cheesburger + 1 Hamburger + o portie mare de cartofi prajiti + 1 suc mare + desert - Pranz : 1 sandwich + 1 iaurt - Seara : cartofi prajiti si friptura. Intre mese ciocolata, chipsuri si multe sucuri cu acid. De la minim o ciocolata si o punga de chipsuri pe zi am ajuns la o ciocolata si o punga d echipsuri pe saptamana ![]() Am incercat sa renunt de tot si la sucurile cu acid, dar nu am reusit ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 04:06 |