DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Astral triplay, care-i șpilu'?

dacis
post 1 Oct 2006, 14:10
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(DragosP @ 1 Oct 2006, 15:15)
Și de unde tocmai ai aflat asta? Că un fin de-al meu vineri a primit telefon de la ei că o să se schimbe modificarea! mad.gif M-or fi sunat și pe mine, da' eu nu prea stau p'acasă când eventual sună ei.
*

http://www.astral.ro/index.php?id=72

Mai precis:

19. Ramane valabila reducerea de 4 euro acordata clientilor pachetului TriplePlay?
Reducerea de 4 Euro nu este disponibila noilor clienti. Pentru clientii existenti la care oferta nu se modifica, reducerea de 4 euro ramane valabila.

........

21. Vechii clienti de telefonie pot beneficia de noua oferta?
Sigur ca da. Orice client care doreste sa migreze pe noua oferta poate sa o faca (nu uitati ca reducere de 4 euro nu mai este valabila daca se migreaza pe noua oferta).

E indeajuns de clar?....

This post has been edited by dacis: 1 Oct 2006, 14:12

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
anpop
post 1 Oct 2006, 14:32
Post #32

Sef de pisica!

From: Bucuresti

io' am de 2 luni astral triplay...ma apuca dracii.....am reducere un an la 4 dolari (parca asa scrie in contract, nu euro...)daca dupa un an reziliez, tre' sa dau 20 back... pt telefonie....modem de kkt.....banda de 512/256.....la reteaua de cartier de inainte am avut la 35ron 2 Mb/sec....acuma parca lesin......browsingu' mere' mai bine....
DAR: alte retela largesc banda si scad scorurile!!!! la UPC pe cand?!
mad.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
DragosP
post 1 Oct 2006, 15:18
Post #33

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(dacis @ 1 Oct 2006, 15:10)
E indeajuns de clar?....

Ușurel, nu mă-npinge c-amețesc.
1. Eu am relatat ceea ce am auzit de la un amic a cărui seriozitate nu o pun la îndoială. În plus, la telefon i s-a comunicat că i se face cadou "un telefon de ultimă generație" dacă trece la noul plan tarifar. radmasa.gif Dacă nu, poate rezilia contractul.
2. Dacă nu mă-nșel, în paragraful citat de tine lipsește o virgulă
Pentru clientii existenti la care oferta nu se modifica, reducerea de 4 euro ramane valabila.

Adică: sunt clienți la care se modifică oferta și clienți la care nu? Pe ce criterii și considerente? blink.gif
Din punct de vedere logic, ca fraza aceea să exprime ceea ce ai vrea tu să exprime (sau mă rog, crezi că exprimă) ar fi trebuit scrisă așa:
Pentru clientii existenti <virgulă> la care oferta nu se modifica, reducerea de 4 euro ramane valabila.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
dacis
post 1 Oct 2006, 17:22
Post #34

Membru autentic

QUOTE(DragosP @ 1 Oct 2006, 18:18)
... Adică: sunt clienți la care se modifică oferta și clienți la care nu? Pe ce criterii și considerente?

Exact. Acestia sunt cei care CER trecerea la noul plan tarifar.

--------------------
dacis
+
argon
post 2 Oct 2006, 06:51
Post #35

Mesaj semiautomat

QUOTE(anpop @ 1 Oct 2006, 15:32)
.....am reducere un an la 4 dolari (parca asa scrie in contract, nu euro...)daca dupa un an reziliez, tre' sa dau 20 back... pt telefonie....
*

Cine ti-a zis? blink.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
pastrama
post 2 Oct 2006, 07:47
Post #36

scursura umana

From: Ct

Da ma, asa e...
"In cazul renuntarii la unul dintre serviciile Internet si/sau telefonie inaintea expirarii celor 12 luni, clientul se obliga sa returneze echipamentele in buna stare si sa achite o taxa de reziliere de 20 USD."

--------------------
Tedei - -
+
argon
post 2 Oct 2006, 07:55
Post #37

Mesaj semiautomat

Logic, dar el zice DUPA.

--------------------
+
pastrama
post 2 Oct 2006, 07:56
Post #38

scursura umana

Eh, e grele ma cu limbile astea.

--------------------
Tedei - -
+
anpop
post 2 Oct 2006, 18:04
Post #39

Sef de pisica!

@argon
asa scrie in contract! daca "dupa" un an renunt la serviciul de telefonie (care va deveni negratuit tongue.gif ) tre' sa dau 20 de parale.......
nu te taxau ei daca renuntai la ceva moca' radmasa.gif

--------------------
+
Dic
post 3 Oct 2006, 03:25
Post #40

Membru

Este adevarat ca nu m-am interesat de tarifele care erau inainte. Stiu doar ca acum 2-3 ani cu siguranta nu se oferea Internet DL/UL 512Kbps/256Kbps nelimitat in banii astia (~53 ron/luna). Practic, eu am vrut sa ma abonez la Internet si m-am trezit si cu telefon fix de la Astral (aparat telefonic primit moca si abonament gratuit 12 luni). Cei 20 Euro taxa de instalare ii platesti daca renunti/reziliezi contractul inaintea expirarii perioadei de 12 luni de la semnare. Deci dupa un an de la semnare le pot spune bye-bye.

Cat despre informatiile de pe site, ele sunt varza (acum 2 saptamani nu era actualizat). In saptamana cand am incheiat contractul i-am sunat la departamentul de relatii clienti, mi-au spus ca pagina de Internet nu este actualizata si mi-au oferit tot felul de informatii. De acolo stiu cate minute incluse am, precum si tarifele lor. Sa ma fi mintit cu minutele? Si ce daca, oricum nu folosesc telefonul fix Astral: folosesc messenger-ul si mailul smile.gif

This post has been edited by Dic: 3 Oct 2006, 03:26

--------------------
Dacia DSN Rapsodie x 2 2001
+
argon
post 3 Oct 2006, 06:18
Post #41

Mesaj semiautomat

Dupa un an fixul Astral costa 9 Ron, eu zic ca merita...

--------------------
+
dacis
post 10 Oct 2006, 14:25
Post #42

Membru autentic

QUOTE(argon @ 3 Oct 2006, 09:18)
Dupa un an fixul Astral costa 9 Ron, eu zic ca merita...
*

Nu prea merita, sa stii. Am Astral si deocamdata raman la Astral. Asta cel putin atata timp cat am telefonul gratis la cei 12 USD (nu EUR !) internetul + 3,5 USD chiria modemului + TVA. Daca insa ar trebui sa trec si eu, ca abonat de aproape 2 ani la internet si telefonie la Astral, la noile abonamente (minim 45 RON internetul + minim 9 RON telefonul) m-as intoarce asemenea fiului ratacitor la ROMTELECOM la oferta lor actuala: 18 EUR internet + telefonie fixa (cu 300 min. incluse). Oferta oarecum similara a Astralului este varianta lor PLUS, adica 70 RON internetul + 18 RON telefonia, ceea ce inseamna aproape 24 EUR, la care se adauga TVA.

Nu fac reclama ROMTELECOMULUI, dar sunt dezamagit sa constat ca grecii, de la care am plecat de hoti ce erau, au azi oferte mai bune decat Astralul. Asta ca sa nu mai vorbesc de RDS, care aud ca iarasi a redus tarifele... Care si asa erau 60% din cele de la Astral, dar fata de cele ANTERIOARE maririi actuale. In cine sa ma mai incred?....

This post has been edited by dacis: 10 Oct 2006, 14:28

--------------------
dacis
+
argon
post 11 Oct 2006, 17:31
Post #43

Mesaj semiautomat

Nu mai exista chiria modemului, e in custodie.

Asadar, de azidimineata, nu-mi merge telefonul de la Astral, nu are ton, si ma sun de pe mobil zice numar nealocat. A mai patit careva asa ceva? o sa-i sun cu scandal, o fi gratuit, da nu bataie de joc.

Bine ca netu merge perfect, ca faceam urat de tot daca nu mad.gif

--------------------
+
pastrama
post 11 Oct 2006, 17:33
Post #44

scursura umana

Argoane, de dimineata nu-ti merge telefonu si inca n-ai facut scandalu???
Io la cea mai mica problema sun imediat la ei si o fac pe suparatu...sa vezi ce se pun baietii pe treaba. biggrin.gif

--------------------
Tedei - -
+
dacis
post 12 Oct 2006, 07:40
Post #45

Membru autentic

QUOTE(pastrama_stelistu @ 11 Oct 2006, 20:33)
Argoane, de dimineata nu-ti merge telefonu si inca n-ai facut scandalu???
Io la cea mai mica problema sun imediat la ei si o fac pe suparatu...sa vezi ce se pun baietii pe treaba. biggrin.gif
*

Ai telefon de la Astral si nu ai avut lungi si dese caderi de semnal ?... Ma mir.

Si daca nu-ti merge merge 8-10 zile (ai citit corect, zile), cum am patit eu in septembrie, inseamna ca te duci si omori pe cineva?

Apropo de postul lui argon, nici eu nu am telefon, iarasi, de ieri dimineata. Ce sa fac, ca nu au nici ceilalti abonati din Iasi (asa mi s-a spus) si sigur nici unii din Bucuresti ?....

--------------------
dacis
+
anpop
post 12 Oct 2006, 08:05
Post #46

Sef de pisica!

mie mi-a picat si netu' ma intrebau astia daca vad macu'...le-am zis: passu e la voi, va dictez macu' si-mi faceti alocare pe ip static....incerca unu sa ma puna sa-mi scot firewall de windoze....pana la urma pe la 5 am azi s-a sincronizat.... post-336-1110552439.gif

--------------------
+
argon
post 12 Oct 2006, 08:09
Post #47

Mesaj semiautomat

A revenit azinoapte, azidimineata mergea, nu mai clipea modemul si cand am probat avea ton..deci cam 15-20 de ore nu a mers, pana acum nu am avut probleme...adevarat e ca am numai de o luna.

Cu internetul sunt multumit, nu a cazut niciodata, si nu a scazut banda sub 75 % din cea promisa. De obicei sta pe la 800-900 kb/s..si abonamentul e de 1 mb.

--------------------
+
anpop
post 12 Oct 2006, 08:18
Post #48

Sef de pisica!

mdea ...super bine....inainte plateam 300k lei si aveam banda de 2 Mbps (pe retea de cartiar : extern!!!!) ...acu' la 512 kbps astia merg prost......si cand pica: dau zarzavatu' : avem prbl cu tel...avem prbl cu net ...avemmm.....

--------------------
+
argon
post 12 Oct 2006, 08:19
Post #49

Mesaj semiautomat

mai mult ca sigur depinde zona..oras, etc..eu si toate cunostintele mele concetateni cu mine, nu avem nici o problema cu netul..de telefon s-au mai plans cativa.

--------------------
+
Laurentziu83
post 12 Oct 2006, 21:26
Post #50

Membru autentic

Mai, da alt provider n-aveti?
Mie in 6 luni de cand am renuntat la Astral si am trecut la un provider local mi-a picat o singura data netul vreo 4 ore, in rest aveam caderi de maxim 5-10 minute, asta odata la 2-3 saptamani.
Pai as innebuni cu providerii pe care ii aveti voi...

--------------------
. . .
+
anpop
post 13 Oct 2006, 06:18
Post #51

Sef de pisica!

am vrut sa am un singur provider pt tot.....eh....iar nu mere telu' desi modemul arata ca ar fi in parametrii nu mere....reset modem si astept sa vina inregistrarea pt tel....de la cluj....acelasi lucru facut si aseara dureaza cca 30 de min....dar ce conteaza cand vrei sa dai repede un tel ?! ph34r.gif

--------------------
+
argon
post 13 Oct 2006, 06:24
Post #52

Mesaj semiautomat

QUOTE(Laurentziu83 @ 12 Oct 2006, 22:26)
Mai, da alt provider n-aveti?
*

Mai este Romtelecom si retele de cartier. In zona mea nu mai sunt retele de cartier de calitate, asa ca raman pe Astral. Si am zis ca nu mi-a picat niciodata netul, doar telefonul, care oricum e bonus.

--------------------
+
Petea
post 13 Oct 2006, 11:44
Post #53

Membru

From: Iasi

Argoane, telefonul nu e bonus ci ai reducere de 5 dolari la el. Daca telefonul nu merge nu poti beneficia de reducere (care e dreptul tau) si poti face scandal. Mie mi-a picat telefonu de o luna si asa cred ca moare. Degeaba i-am sesizat ca nu s-a reparat nimic. Le-am dat un e-mail sa-i intreb daca nu-mi fac reducere de 5 dolari la factura. Asa e corect, am 5 dolari reducere la telefon, telefonul nu merge deci trebuie sa-mi dea inapoi banii adica cei 5 dolari. Am primit un e-mail de la ei cu un raspuns cam in doi peri. Acum astept factura ca sa vad daca fac scandal sau nu.

This post has been edited by Petea: 13 Oct 2006, 11:48

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
+
argon
post 13 Oct 2006, 12:58
Post #54

Mesaj semiautomat

Stai putin , telefonul, care in mod normal costa 9 Ron/luna e bonus timp de 1 an daca imi pun internet...asa mi-a zis agenta cand am facut contractul.

Inca o chestie..cand folosesc internetul la capacitate maxima, adica fac un download, la telefon vine mai greu tonul, sau rar nu vine de loc. Opresc downloadul si merge perfect...

--------------------
+
Petea
post 13 Oct 2006, 14:23
Post #55

Membru

Aoleu, tu ai abonamentul dupa oferta noua. Dupa oferta veche, in contract scria ca-ti ofera reducere de 5 dolari la orice abonament de telefon fix (asa am eu). Cred ca de aia mi-au taiat telefonul, sa ma astepte sa semnez noul contract cu ei, ca eu am mai mult de un an (desi in vechiul contract nu zicea nimic de 1 an, perioada de reducere era nelimitata).
Oricum, practic tu beneficiezi de o reducere de 9 RON la telefon timp de un an. Daca nu ai ton, banii inapoi. Trebuie insa sa stii ca problemele astea cu telefonul si internetul au aparut de la marea upgradare din septembrie. Internetul a revenit la normal. Speram sa se remedieze si cu telefonul.

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
+
dacis
post 14 Oct 2006, 10:55
Post #56

Membru autentic

QUOTE(Petea @ 13 Oct 2006, 17:23)
..... problemele astea cu telefonul si internetul au aparut de la marea upgradare din septembrie
*

Ce inseamna aceasta "mare upgradare" ?...

--------------------
dacis
+
Petea
post 17 Oct 2006, 20:23
Post #57

Membru

Reinvii acest topic pentru ca azi Astral m-a lasat "cracanat". Datorita faptului ca s-au facut operatii de modernizare la echipamente in septembrie (denumite de mine oarecum impropriu "marea upgradare") am avut mari probleme cu serviciul lor. Internetul a mers mult mai incet iar telefonul a murit mai bine de o luna. Buun, dau eu un e-mail la ei prin care imi vars oful (intr-un mod civilizat totusi) si imi promit ca o sa se rezolve. Internetul si-a revenit mai repede dar telefonul a reinviat doar azi.
Tot azi, dau sa platesc factura plecand de la premiza ca a mers, n-a mers tot trebuie sa platesc. Surpriza totala. Datorita deficientelor de la internet si telefon, baietii s-au simtit si factura mea este de 0,38 RON adica 4 000 lei vechi. Nici nu am avut ce sa platesc. E prima oara cand intalnesc o firma ce manifesta bun simt fata de client si nu imi umbla la buzunar cu nesimtire. Culmea ironiei e ca nici nu a fost nevoie sa ma cert cu ei sau sa fac scandal, un e-mail civilizat a fost suficient.
Ciudat, aveam senzatia ca traiesc in Romania si asa ceva nu este posibil. Si totusi... Sper ca sa nu fi fost un caz izolat si ca nu e valabila doar local chestia asta. Si poate fenomenul se generalizeaza ca sa simtim si noi pe pielea noastra vorba aia: "clientul nostru, stapanul nostru".

Edit later: nu lucrez la Astral si nici nu am interes sa promovez firma asta. Dar asa cum i-am "blagoslovit" cand mi-a mers prost serviciul (si am avut astfel de perioade), cred ca e corect sa amintesc si de perioadele cand s-au comportat neasteptat de bine.

This post has been edited by Petea: 17 Oct 2006, 20:28

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
+
testike
post 17 Oct 2006, 20:35
Post #58

Membru autentic

From: Cluj

Incet-incet se schimba mentalitatea si la noi.
De exemplu au mai renuntat si la plata in avans (poate si in urma unor probleme cu OCP-ul ?!)

This post has been edited by testike: 17 Oct 2006, 20:36

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
DragosP
post 17 Oct 2006, 20:55
Post #59

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(testike @ 17 Oct 2006, 21:35)
(poate si in urma unor probleme cu OCP-ul ?!)

Fii sigur că în urma problemelor!

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
blackout
post 17 Oct 2006, 22:12
Post #60

Membru autentic

nu mai exista Astral, e UPC.

This post has been edited by blackout: 17 Oct 2006, 22:18

--------------------
... ... ... - BN-##-###
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 21:54
Forum Renault