radare "ascunse" pe loganurile de politie?
![]() ![]() ![]() |
radare "ascunse" pe loganurile de politie?
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 11 Jul 2006, 03:37) mai nou si B-52-*** ... va dati seama cate sunt??? QUOTE(mjustin @ 11 Jul 2006, 09:20) se pare ca datorita unor erori procedurale nu va intra in vigoare noul cod rutier pe 20 sept 2006, deci legalizarea utilizarii detectoarelor...intarzie ce naiba erori? Dar totusi mai bine ma chinui cu radaru' cum pot, ca o sa fie destule prevederi severe: permis contra trecere pe rosu, prioritate pietoni, etc. QUOTE(anpop @ 11 Jul 2006, 11:31) inspectat una bucata masina de politie....ma blocasera, ei erau in bar (un el si o ea)...io zic: nenea' fa ceva si o imping io 2 m....politicos, tipul o trimite pe colega sa mute masina.....io' cu ochii cat sarmaua la radar.....e! astia nu aveau tulumba, dar aveau pe bord o tastatura numerica, fara camera de luat vederi, fara nimic altceva!!! am intrebat tipa: aveti radar , camera etc?! raspuns: DA! intrebat din nou: unde?! raspuns: eeee...prea multe vreti sa stiti...... concluzie: cred ca masinile au tot cablajul pt. radar si camera...mufele facute....dar in rest le pun de pe una pe alta......in limita stocului.... Au zis-o la misto. Tastatura numerica e pentru comanda sirenei si a girofarului - fac diverse combinatii, nu i-ai vazut prin cartier cum se joaca la butoane? De abia asteapta baietii sa treaca din dreptul lor ca imediat fac misto de ei si planuiesc ce sa mai fure (casetofoane, etc.). Mai au si statie si ... cam atat. Cel putin asa e la Loganurile pe care scrie doar Politia, adica cele de sectie, de la ordine publica. Pe cele pe care scrie Politia Rutiera nu stiu cum stau lucrurile. Acolo s-ar putea sa fie putin altfel. QUOTE(paulp @ 11 Jul 2006, 11:39) Totusi, cineva care a vazut acele radare pe trepied, pot fi detectate cu detectoru? Sau e adevarata descrierea protevistilor ca nu pot fi detectate ![]() Si ce vroiai ... sa spuna ca pot fi detectate? Iti dai seama ca nu vor spune asa ceva. N-ai vazut la cata reclama au facut la DN1? Acum se merge cu 70 peste tot desi e foarte usor sa franezi doar cand te apropii de camere. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm ce tactica de rahat. Sta un radar si te ia, si la 200 demetri le comunica unora dintr-un logan alb parcat pe margine, a iesit ala fugind in fata mea
![]() Bafta! This post has been edited by Steffyx: 11 Jul 2006, 21:50 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
off-topic: Da' stiu ca esti ghinionist. Eu merg totdeauna fara centura, in oras, desi stiu riscurile, avand si airbag, am trecut de multe ori pe langa garcea si nimic. Doamne fereste sa nu am probleme nici de acum inainte. La fel si voua.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Hm, eram pe DN85 cand am luat si centura, si radaru'.
Pt. centura daca iti vine sa crezi ca a venit dupa mine cu girofarurile, a zis ca i s-a parut de cand am trecut ca nu o aveam pusa si a mers in paralel cu mine... nici eu nu am fost inspirat sa mi-o pun cand l-am vazut, ma gandeam ca pt un rahat de centura nu vine dupa mine. Asta e:) |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
nu am citit tot topicul e 00:10
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Poate din cauza amenzilor pe care le putem lua
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
serban_1205 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 28 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian78 @ 11 Jul 2006, 23:44) QUOTE(andu911 @ 11 Jul 2006, 04:37) mai nou si B-52-*** ... va dati seama cate sunt???Ca tot imi iau luna viitoare masina noua, ce-ar fi sa cer numar preferential cu B-50-..., B-51-... sau B-52-... imi da? This post has been edited by serban_1205: 12 Jul 2006, 12:10 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2006
- B 24 WNN
|
|
Adrian78 |
![]()
|
nu mai sunt
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
deci...masinile de politie cele noi, Loganurile, au combinatiile B-51(0,2)-Hxx...3x(combinari de 26 luate cate 2=25*13=325)=975... deci cam o mie de loganuri...nu stiu de unde cifra de 44000...
Loganurile cu radar... sunt cateva, fara insemna de politie... rosii, galbene etc. si au montate radare cu tulumba pe bord.... eu am vazut ieri (12 iulie 2006) pe bd. Timisoara din Bucuresti un Logan rosu avand un radar cu tuliumba si camera video din prima generatie...care au fost candva pe niste dacii 14xx de politie si pe primele Vento-uri.... sunt cele care au semnal extrem de puternic si nu au posibilitate de instant-on... aceste radare sunt detectabile de catre detectoarele clasice... petru detectarea radarelor de tip nou, cum sunt cele de pe DN1, au aparut in Franta noi tipuri de detectoare (cca 150 euro) bazate pe GPS si memorarea coordonatelor radarelor fixe... amanunte puteti vedea aici: http://www.gpsprevent.com/product_info.php...&products_id=71 |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Eu am vazut B-52-D** si B-52-E**.
Logan galben, simplu, cu tunuletzul pe bord cu nr. B 11 AJA. Prima oara l-am vazut in intersectie la Pta Aviatorilor stand de vorba cu colegii, iart apoi se instalase pe calea Dorobantilor de asa maniera incat supraveghea si o trecere de pietoni. Asa ca atentie, fiti cu ochii in 4! |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Revin cu cazuri CONCRETE: B-52-GGL pe Sos. Colentina, B-52-GHT in Mogosoaia, B-51-YLK pe Iuliu Maniu ... toate Loganuri de "sectie" ... se cam clatina cifra aia de 1.000.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
serban_1205 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 28 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Indiferent de calcule, numarul adevarat nu-l stim. Nimeni nu-i obliga sa ocupe toate numerele B-51(0,2)-xxx (sau Hxx, Dxx, Exx...). Pot fi deci mai putine. In acelasi timp, nu putem sti ce alte combinatii mai au deci pot fi si mai multe.
Ieri am vazut cam 5 Loganuri de politie venind pe autostrada dinspre Pitesti conduse de soferi in civil. N-am avut inspiratia sa ma uit la numar, m-am uitat in schimb la vitezometru ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2006
- B 24 WNN
|
|
gabybosss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 July 06 ![]() |
au doar o tastatura in bord in rest nimik
![]() |
--------------------
logan
ambiance
2005
- b-56 ade
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Vazut in arad, logan rosu, numar de bucuresti, fara tub,100% radar. Oricum eu ma bucur, poate intelege lumea ca trebuie sa mearga cu viteza legala. Politia e dupa colt!
E loganul vecinului sau radar, nu vei stii niciodata ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sau iti cumperi detector
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
eXtenSion |
![]()
|
De ce nu ai merge cu 50 nu stiu.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
paulp |
![]()
|
Pentru ca mi-as fuute turbina de 30 de bulioane, de aia
![]() Cei care au gindit viteza de 50 nu s-au sfatuit absolut deloc cu producatorii de masini (si aici vorbesc de masini nu de dacii), care au stabilit viteza optima la 60. La 50 nu a 3-a esti supraturat, iar cu a 4-a subturat. Oricum ar fi e rau. This post has been edited by paulp: 16 Jul 2006, 20:42 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Adrian78 |
![]()
|
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Pe Splaiul Independentei la Petrom sau pe contrasensin dreptul fostei cantine studentesti din grozavesti - Logan rosu cu tulumba in geam.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
@ Adrian 78 : stai linistit ca nu am bani de " aruncat" pe amenzi........adica nu am bani in general
![]() @ Paulp : cu a 3-a e motoru supraturat???? eu merg in oras cu a 2-a si la 50Km/h am aproape 2000 rpm.......e supraturat la 2000 rpm? cu dacia nu am mers poate e asa cum zici |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
paulp |
![]()
|
Vinti, uita-te ce masina am eu. E TDI. La 2000 e cuplu maxim 200 Nm. Pur si simplu nu ai cum s-o tii in friu, tre sa-i dai a 4-a si sa mergi cu 60.
Iubesc drumurile din oras unde viteza e stabilita la 60-70. Acolo poti spune ca mergi normal. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai paul, pai legislatia e de vina ca mergi matale supraturat, sau etajarea cutiei de viteze de la ford? Ca doar aia de la ford stiau care e viteza legala in oras... Trebuiau si ei sa etajeze in consecinta
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paulp |
![]()
|
Ai dreptate, idioti astia de la Ford. Tre sa-i trimitem la specializare la Colibasi sa invete cum se fac masinile
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(serban_1205 @ 12 Jul 2006, 13:09) [...] Ca tot imi iau luna viitoare masina noua, ce-ar fi sa cer numar preferential cu B-50-..., B-51-... sau B-52-... imi da? Daca mai sint, cum ti se spunea; am vazut B 51 si B 52 si particulare, si asta in M.Ciuc si Vilcea, sint numere de leasing/rate. Deci, nu vei sti daca e masina MAI sau "a lu' vecinu' Gica". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(paulp @ 17 Jul 2006, 09:13) Ai dreptate, idioti astia de la Ford. Tre sa-i trimitem la specializare la Colibasi sa invete cum se fac masinile ![]() sunt convins ca daca platesc bine ii invata astia de la Dacia cate ceva din vastele lor cunostinte... si or sa poata face si amaratii de la Ford ceva care sa semene cu o masina. referitor la radare ... 1.in general toate masinile sunt imatriculate la Bucuresti si "detasate" prin tara... 2.o sa avem voie cu detectoare so ... nu vad care e problema... |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(avathan @ 17 Jul 2006, 14:39) [...] 2.o sa avem voie cu detectoare so ... nu vad care e problema... Pai problema e ca detectoarele ramin in urma radarelor, deci radarele devin nedepistabile pentru o anume generatie de detectoare. Apoi, acum baietii nu mai stau cu radarul deschis ci doar iti trimit un trenulet cind apari. Acel tren de impulsuri ti-a facut citirea vitezei si chiar daca acel detector piuie, e tardiv. Mai ramin semnele binevoitorilor, desi si alea s-au interzis. This post has been edited by diaconuliviu: 17 Jul 2006, 14:22 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Faza asta cu 50 in oras e numai in romania sau ce?
This post has been edited by eXtenSion: 17 Jul 2006, 16:17 |
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 02:32 |