Vecini tampiti, eu si mai tampit
![]() ![]() ![]() |
Vecini tampiti, eu si mai tampit
=virus= |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|||
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu recunosc ca sunt un vecin nitel cam incomod..nu de alta dar in fata portii am 2 masini si in fata la vecinii de langa mine alte 2...una intr-o curte putin mai incolo de mine tot la vecini si una la mine in curte..deci va dati seama ca am monopol pe juma de strada..pana acu n-au marait ca-s baiat finut....da si sa auzi ditai compresoru cu injuraturile de rigoare la 12 noaptea in mijlocul strazii...cred ca le-a ajuns..si altele..tot asa..bere la greu..
la bloc am dedesubt si deasupra niste vecini..stai si te minunezi, scene horror acolo gen: te omor, ftti moti cenzurat....Lasa cutitu, lasa cutitu! afara fa!..si multe altele, bineinteles insotite de bufnituri si troznituri... |
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Vecinii tampiti fac parte din farmecul vietii
![]() Si eu am avut probleme, dar dupa ce m-am plictisit de ifosele lor, le-am explicat inca odata parerea mea cu niste expresii care nu le gasesti in dictionar. Culmea e ca acum sunt foarte respectosi cu mine. Mai ceva ca inainte de discutia aprinsa. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am stat vreo 5 ani intr-un bloc de garsoniere. Ei bine, vizavi de mine a fost vreme de un an un mic "bordel", dar numai dupa ce a venit proprietara si le-a dat afara pe cele trei tipe care locuiau acolo mi-am dat seama. A fost un scandal monstru, fetele erau studente, venisera parca si parintii uneia si proprietara n-o scotea pe respectiva din "c**va", "nesimtita", "proasta" si "bagaboanta"
![]() This post has been edited by Illusi0n: 25 Jul 2006, 11:03 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Eu am vecini mai "civilizati" , in sensul ca s-au saturat sa imi spuna mie sa las muzica mai incet , asadar le spun parintilor . Eu consider ca nu deranjez pe nimeni ascultand muzica la un volum rezonabil ( nu prea incet , intradevar vibreaza un pic mobila .. dar nu tare
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai fi simpatic daca n-ai da dovada de nesimtire. Exact intre orele in care (teoretic) e program de liniste tu dai mai tare. Ah, te inteleg...dupa aia vin parintii acasa si n-ai voie, si te
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 25 Jul 2006, 17:45) Ai fi simpatic daca n-ai da dovada de nesimtire. Exact intre orele in care (teoretic) e program de liniste tu dai mai tare. Ah, te inteleg...dupa aia vin parintii acasa si n-ai voie, si te ![]() ![]() Mama nu lucreaza , deci este acasa mereu . Si nu sunt nesimtit pt ca atunci vecinii sunt la munca . Sambata si duminica ascult muzica pe casti tocmai pt a nu deranja ( prea mult ) vecinii , asadar daca sunt nesimtit as vrea sa imi fii vecin sa vezi ce inseamna sa ascult muzica intre 17-22 , ca deh .. poate asa e mai bine pt tine .. in loc de 14-16 o sa fie 17-22 . |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Si inca nu te-a inundat nimeni
![]() In ca nu ti-a bagat nimeni super-glue pe gaura yalei? Inca nu si-a facut nimeni nevoile pe usa ta? ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
oau..superidee! apropo, stiti cum e sa cobori scarile dupa ce la parter a fost golit un spray paralizant?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
aha,
deci ![]() sa inteleg ca Tatabobu e vecin cu cosmin.... ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
tatabobu |
![]()
|
Mai stii? Am un dobitoc in blocul de vis-a-vis (retine, nu la mine in bloc), posesor de sistem audio meserias. E suficient de puternic sistemul omului incat ar putea sa sonorizeze nunti, botezuri, parastase cu strigaturi si alte chestii de genul asta. Ba chiar si un concert mai mititel, asa.
Ei, pe berbecul asta il apuca pandaliile si da muzica tare, dar atat de tare incat se aude de la mine din casa. Intre blocuri e un loc de joacapentru copii, sunt si nista copaci, iar distanta e cam 20-30 de metri intre cele doua blocuri. Ala sta la parter si eu la 4. Cand zpun ca se aude de la mine vreau sa spun ca, daca am geamul deschis, nu mai inteleg prea bine ce balmajeste tembelizorul. Nu stiou cum il suporta vecinii lui, insa... |
--------------------
DACIA
1300
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 26 Jul 2006, 12:17) Mai stii? Am un dobitoc in blocul de vis-a-vis (retine, nu la mine in bloc), posesor de sistem audio meserias. E suficient de puternic sistemul omului incat ar putea sa sonorizeze nunti, botezuri, parastase cu strigaturi si alte chestii de genul asta. Ba chiar si un concert mai mititel, asa. Ei, pe berbecul asta il apuca pandaliile si da muzica tare, dar atat de tare incat se aude de la mine din casa. Intre blocuri e un loc de joacapentru copii, sunt si nista copaci, iar distanta e cam 20-30 de metri intre cele doua blocuri. Ala sta la parter si eu la 4. Cand zpun ca se aude de la mine vreau sa spun ca, daca am geamul deschis, nu mai inteleg prea bine ce balmajeste tembelizorul. Nu stiou cum il suporta vecinii lui, insa... Nu sunt eu ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Ciombe |
![]()
|
QUOTE dar fata ei are si ea combina , deci , ne "acompaniem " uneori ![]() O sa va acompaniati pana va combinati! ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Bytzu |
![]()
|
de ce, e naspa? vezi ca noaptea toate pisicile sunt negre, mai ales dc dati amandoi mai tare si cade peretele din greseala...oooops? ce faceti?sa vezi atunci distractie...
|
--------------------
Renault
12
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Bytzu @ 26 Jul 2006, 16:30) de ce, e naspa? vezi ca noaptea toate pisicile sunt negre, mai ales dc dati amandoi mai tare si cade peretele din greseala...oooops? ce faceti?sa vezi atunci distractie... Nu ai inteles . EU NU ASCULT MUZICA NOAPTEA !!! Muzica "mai tare" ascult in intervalul 14-16 ( ca nu e nimeni acasa ) sau cand mi se pune pata , DAR NICIODATA NOAPTEA !!! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Prietene mai las-o in colo de muzica si zi cum e cu vecina !
![]() Cantau unii mai demult : "Vecina mea ciocanu' vrea !" , ce mai stai , ajut-o pe vecina ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(alinakes @ 26 Jul 2006, 16:36) Prietene mai las-o in colo de muzica si zi cum e cu vecina ! ![]() Cantau unii mai demult : "Vecina mea ciocanu' vrea !" , ce mai stai , ajut-o pe vecina ! ![]() Vecina mea e frumoasa ... dar am auzit ca ... face prostii cu ... gura ... ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
pune niste poze ca deja cuziozitatea ne roade
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(bj @ 26 Jul 2006, 21:22) Adica ? Aia face %^&*% si eu sa o sarut ? Nu ms ... ti-o las tie ... daca nu stia nimeni ... poate . Oricum toate fac ... dar asa sa stie lumea nu . Si ca vb intr-un topic legat de muzica (,) care deranjeaza vecinii si de amenda care se poate primi , aceasta este cuprinsa intre 200 si 800 RON . |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Hai mai ne lasi? De unde stii tu care a facut "postii cu gura" si care nu? Le intrebi inainte? Sau tu te combini numai cu calugarite de la manastire
![]() This post has been edited by =virus=: 26 Jul 2006, 22:59 |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
apropo de asta am vazut la membru unui alt forum auto o super semnatura: "Da masina lu tac'tu de ce ai trecut-o la semnatura?"
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
@cosmin_2300:
Tu le pui sa se spele pe dinti pe gagici inainte sa le saruti ? ... asa preventiv in caz ca au luat-o la m()!@ putin mai inainte? ![]() Sau din principiu nu le saruti pe gura ? ![]() Scuze, dar nu am putut sa ma abtin sa nu fac remarca. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galaþi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Auzi copilu, da si mie un pm cu numaru lu fata aia de face prostii cu gura ca mie imi plac chestiile astea...
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Marius @ 28 Jul 2006, 10:43) Auzi copilu, da si mie un pm cu numaru lu fata aia de face prostii cu gura ca mie imi plac chestiile astea... ![]() copilu ... toate astea erau in spirit de gluma , dar cu voi a degenerat totul intr-o mare prostie . Nu ii stiu nr de tel , pt ca nu mai sta la parinti . ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 28 Jul 2006, 13:46) copilu ... toate astea erau in spirit de gluma , dar cu voi a degenerat totul intr-o mare prostie . Nu ii stiu nr de tel , pt ca nu mai sta la parinti . ![]() Ei na, acum te suparasi pe tot satul... P.S. Au dat-o parintii afara din casa??? Chiar asa prostioare mari a facut d-soara? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 1 Jul 2006, 11:29) La un moment dat pe tipa care locuieste linga mine in bloc isi gasise un tip cu care scirtiia patul citeva ore pe noapte, in fiecare seara, si incepeau tocmai cind ma culcam eu, adica pe la 11. Mai rau ca picatura chinezeasca, dar m-am gindit sa nu fiu magar si sa sun la ei la usa cind... La un moment dat il prind pe tip pe scari (un pustan) si ii spun: "Pe prietena ta te rog nu o mai f*te, da-i m*ie ca sa pot si eu sa dorm noaptea!" Nu zic ce scandal a iesit... Recunosc, am fost mirlan, dar nu mai puteam.. eram cu ochii umflati de nesomn. Ai fost un SUPERMESERIAS, tare rau. Bravo. |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o loveºti, cînd este departe alergi dupã ea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:58 |