DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> De vin unii pe DaciaClub ?, ...sa denigreze Dacia

Jack Daniel's
post 29 Jun 2006, 20:07
Post #1

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Group: Members

Oare de vin unii pe DaciaClub si incep sa posteze total impotriva marcii ? Ar trebui luate masuri drastice , asa cum iau cei de pe Daewoo sau alte forumuri , daca in mod gratuit arunci cu noroi im masina pe care cu totii o conducem ? Inteleg . sa comentam la obiect , sa criticam atunci cand e de criticat , dar sa faci in mod constant afirmatii tendentioase.....

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ghc
post 29 Jun 2006, 20:38
Post #2

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

C-asa-i romanu'...

Din aceeasi serie de intrebari: Oare de ce unii dau drumul la calculator numai sa scrie idiotenii pe forumuri? Si asta in mod constant...

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
stargsm_ro
post 29 Jun 2006, 20:43
Post #3

Vally

From: Craiova

Pe mine ma deranjeaza doar cei care o critica fara sa se fi suit vreodata in ea si sa fi mers cativa km.
Cei care au cumparat-o au tot dreptul s ao critice wink.gif
Oricum mie tare imi e drag sa depasesc cate un VW sau Audi prin oras. Unii chiar se oftica smile.gif

--------------------
Renault Clio III 2007 - DJ 83 ANA
Vally - Craiova ; YM: stargsm_ro
+
SiloS
post 29 Jun 2006, 20:43
Post #4

Gangester

From: Buzau

De ce nu ?

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
klaus
post 29 Jun 2006, 20:54
Post #5

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Pentru ca e un forum ... liber?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
argon
post 29 Jun 2006, 20:55
Post #6

Mesaj semiautomat

Dragi tovarasi si prieteni ! In acest congres propun urmatoarele:
Cine mai face o singura afirmatie tendentioasa la adresa Loganului, cine indrazneste sa-l compare cu alte masini in sensul negativ, sa primeasca ban pe perioada nedeterminata, sa fie fugarit cu furci topoare cutite de vanatoare, furculite si bate, spart telefonul in cap, si batut bine ! Am spus!!!
Daca alte forumuri sunt subiective, sa fie si asta, sa dispara si ultima speranta de obiectivism din noi. Propun si formarea unei cete de moderatori securisti, care sa pandeasca special persoanele impotriva Loganului.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
hebron
post 29 Jun 2006, 21:10
Post #7

Membru autentic

Oricum mie tare imi e drag sa depasesc cate un VW sau Audi prin oras. Unii chiar se oftica

Si ei isi dau seama ce faci sau se intreaba unde te grabesti asa??? biggrin.gif

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
+
Jack Daniel's
post 29 Jun 2006, 21:42
Post #8

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Pai doar nu crezi ca stau si plang in fata calculatorului , dar am deschis acest topic in speranta ca se vor destepta unii dintre useri si o vor lasa mai usor cu critica GRATUITA la adresa Dacia si mai ales a Loganului . Subliniez , CRITICA GRATUITA !

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
marksman
post 29 Jun 2006, 21:43
Post #9

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(big2003 @ 29 Jun 2006, 22:07)
[...] Ar trebui luate masuri drastice , asa cum iau cei de pe Daewoo sau alte forumuri , daca in mod gratuit arunci cu noroi im masina pe care cu totii o conducem ? [...]
*

Ti-ai gasit cu cine sa faci comparatie. Imi cer scuze celor cativa oameni de pe Daewoo, dar pe forumul ala e ca-n Coreea de Nord sau China. Nici aici nu ducem lipsa de critici (macar de-ar fi constructive, dar cele mai multe sunt de genul "ba a mea e mai [mare | frumoasa | ... ]")

This post has been edited by Illusi0n: 29 Jun 2006, 21:44

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
argon
post 29 Jun 2006, 21:47
Post #10

Mesaj semiautomat

QUOTE(Illusi0n @ 29 Jun 2006, 22:43)
dar pe forumul ala e ca-n Coreea de Nord sau China.
*

Si nu ar fi normal sa le aratam ca Daciaclub e un forum liber la orice discutii?

--------------------
+
clau lcf
post 29 Jun 2006, 22:21
Post #11

Membru autentic

From: Constanta

ras hohote.gif ras hohote.gif ras hohote.gif tare linkul cu GO, argon. mi-a placut.

big 2003 ,nu te mai agita atata,ca tot vor fi critici mereu la adresa loganului. Sunt multe aspecte aici, gen vulpea la stuguri, dar sunt si indreptatite multe critici. Si eu am criticat loganul, dar pana la urma o sa imi iau unu. De ce l-am criticat, pt ca nu imi place forma lui si ca mi se pare nesigur in curbe, dar pana la urma nu e masina de curse.De ce imi iau? Pt ca la banii astia e cea mai buna optiune.

E normal sa se critice o masina ,pt ca daca ar fi doar aia care nu critica ar fi un forum ,gen "a mea e cea mai cea,ba nu a mea,eeeeeeee ba chiar a mea". si cine o critica,stai linistit ca in multe cazuri nu o critica degeaba,si asa li se mai deschid si la altii ochii, ca nu e racheta care credeau ca e.

--------------------
Volskwagen Corrado 1995 - CT 29 VRG
VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
+
marksman
post 29 Jun 2006, 22:36
Post #12

Post mortem nihil est

QUOTE(argon @ 29 Jun 2006, 23:47)
Si nu ar fi normal sa le aratam ca Daciaclub e un forum liber la orice discutii?
*

Pai am zis eu altceva?

--------------------
+
radian
post 29 Jun 2006, 22:38
Post #13

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Daca am canta toti pe aceeasi voce in scurt timp ar deveni o chestie plicticoasa. Divergenta de opinii sunt sarea si piperul...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
marksman
post 29 Jun 2006, 22:39
Post #14

Post mortem nihil est

Diferenta de opinii duce la progres. Eu as adauga: opinii pertinente.

--------------------
+
pastrama
post 29 Jun 2006, 22:42
Post #15

scursura umana

From: Ct

QUOTE(radian @ 29 Jun 2006, 23:38)
Divergenta de opinii sunt sarea si piperul...
*

Buna asta...si opiniile de cate feluri este?

--------------------
Tedei - -
+
AND
post 29 Jun 2006, 23:00
Post #16

Membru autentic

Faptul ca daciaclub este un forum liber este un lucru foarte bun. Este un fel de anti-daewooclub pentru ca acolo fiecare cuvintel rau adresat unui Woo sau Chevy este sanctionat cu warn. Trebuiau sa-i zica comwoonistclub.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
pastrama
post 29 Jun 2006, 23:04
Post #17

scursura umana

From: Ct

QUOTE(AND @ 30 Jun 2006, 00:00)
Trebuiau sa-i zica comwoonistclub.
*

Sa faca REVOLUTIE...ca alta sansa n-au, saracii! radmasa.gif

--------------------
Tedei - -
+
AND
post 29 Jun 2006, 23:09
Post #18

Membru autentic

Da da da clar! Si peste 16 ani lumea va privii inapoi si va spune chestii de genul "multi tineri si-au pierdut username-ul in revolutia de pe daewooclub. A fost un calvar. Se tragea cu warn-uri din toate directile si familiile celor care au luat BAN inca mai plang in amintirea lor." radmasa.gif

This post has been edited by AND: 29 Jun 2006, 23:11

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
neumann
post 29 Jun 2006, 23:15
Post #19

Membru autentic

From: Spermezeu

Overall, logan e o oferta corecta. E o masina entry level care isi face datoria cu brio, si care isi merita pretul in conditiile pietei actuale. Acum e drept ca renault nu isi va canibaliza niciodata masinile proprii, trebuie sa aibe o politica unitara de marketing si o au. Fiecare are motivelele lui sa critice (cu siguranta exista si persoane pentru care strugurii sunt acri, eu personal n-am stat sa vad cine ce si cum, dar sunt convins ca exista si de-astia), nu inteleg de ce te agiti asa. Bucura-te de masina pe care o ai, este totusi o masina actuala care concureaza cu multe marci consacrate si care ii multumeste pe foarte multi si in afara tarii.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
marksman
post 29 Jun 2006, 23:17
Post #20

Post mortem nihil est

@cristianco2002: foarte bine zis.

--------------------
+
DigitalScribe
post 29 Jun 2006, 23:28
Post #21

Scribul Digital

From: Iasi

Noi de pe DaciaClub suntem mai liberali decat cei de pe Daewoo, de asta la noi se mai arunca din cand in cand cu noroi. E un fel de a avea un reper inferior. De cate ori ni se pare ca ne plictisim ca totul e neted apare cineva care arata ca se poate si mai jos smile.gif

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
andu911
post 30 Jun 2006, 00:28
Post #22

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Oare de ce ai deschis la Diverse ?

--------------------
- - -
+
Ciombe
post 30 Jun 2006, 06:43
Post #23

Membru autentic

From: Arad

Faptul ca daciaclub este un forum liber este un lucru foarte bun. Este un fel de anti-daewooclub pentru ca acolo fiecare cuvintel rau adresat unui Woo sau Chevy este sanctionat cu warn. Trebuiau sa-i zica comwoonistclub.

blush.gif

Io tin minte ca in urma cu 2 ani era mare razboi si pe aici... blush.gif
Pe vremea lui Asarban ... icon_mrgreen.gif
Luam warn-uri la greu , PaulP imi dadea Warn doar daca pomeneam cuvantul "Oltcit" radmasa.gif . Da nu m-am simtit nici o clipa persecutat. Chiar mi s-a explicat pe privat ca desi am luat ban 3 zile si mi-a crescut warn-ul, totusi sa fiu multumit ca sunt "singurul user caruia i se permite sa treaca pe rosu blink.gif "...
Da a fost fun. Asta din momentul in care am priceput ca trebuie sa privesc totul cu nitica detasare si sa nu mai pun chiar fiecare cuvintel la suflet.

Oricum, recunosc, fata de perioadelele de "razboi crancen" dacia vs oltcit - radmasa.gif recunosc, acum s-au facut progrese vizibile.

Numai bine!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
body
post 30 Jun 2006, 06:49
Post #24

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

QUOTE(AND @ 30 Jun 2006, 01:00)
*

Mai nene , da' esti ofticat rau !Este evident ca dacia este ca si marca sub daewoo/chevy , dar de aici pana la a spune ca pe celalalt forum nu se admite ca exista multe alte masini mai bune e cale lunga !

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
dorucioby
post 30 Jun 2006, 07:02
Post #25

Membru incepator

Toti care avem Dacii le avem fie de nevoie fie pentru ca nu dorim sa investim inca in alte automobile datorita conditiilor drumurilor din tara noastra. Personal, merg cu o Dacia 1310 din 86 cu care ma inteleg foarte bine, cu reparatiile de rigoare care se impun. Nu cred ca voi lua un autoturism nou in urmatorii ani nu din deficiente materiale sa zicem, ci pur si simplu pentru drumurile noastre e suficient. Dacia a fost o masina buna si inca este. Ce e drept e drept, epoca Daciilor e cam apusa dar degeama trecem in alta epoca cu automobilele daca suntem in Neanderthal cu drumurile. Critici la adresa automobilului sunt binevenite cred eu dar nu denigrari. Cei ce critica ar trebui sa gandeasca si solutii pentru a rezolva, sau macar sa ceara pareri de genul fratilot chestia x e de criticat aveti solutii?

--------------------
Dacia 1310 berlina - sv-02-chw
+
romulus
post 30 Jun 2006, 08:07
Post #26

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

In primul rand, Big2003, sudura in gaz inert (respectiv in argon, in cazul nostru) este o sudura speciala. Si nu iese deloc prost. Pune mana pe o carticica si invata. Nu e in apararea Argonului nostru.
In al doilea rand, sunt membru si pe daewooclub (firesc, nu?) si, ca fapt divers, mi se pare un forum cu totul deosebit fata de daciaclub. Discutiile sunt mai usor de urmarit, nu e atat offtopic, nu e atac la persoana, e mult mai mult respect fata de ceilalti membri, comparativ cu daciaclub. Informatia e mult mai usor de gasit, opiniile celor care au dovedit ca sunt meseriasi sunt cerute si respectate. E drept ca nu sunt chiar atatea daewoo cate dacii sunt. E drept ca nu orice nea mecanicu e in stare sa se bage la reparat, e drept ca sunt masini mai complexe decat Dacia. Si aici nu ma refer la Logan. A-ti exprima parerea despre o masina ca este buna sau nu, este un drept ce nu trebuie ingradit. A-ti exprima opinia ca un user are dreptate sau nu, iarasi e un drept care nu trebuie ingradit. Catre big: crezi ca daca nu ai mai afisa atat de ostentativ faptul ca asculti manele nu ai mai fi luat atata la misto pe un forum unde stii prea bine ca nu sunt foarte agreate manelele? Catre Argon, crezi ca daca nu ai mai sari atat la fiecare topic nou deschis, uneori cu rost, dar de multe ori fara rost, nu ai mai fi luat la misto de ceilalti? Ei, cum voi (si altii cu mai mult sau mai putin respect fata de autoritati) aveti dreptul sa va exprimati opiniile si crezul altii de ce nu ar avea dreptul sa-si exprime opiniile lor despre Dacie? Asta e masina. Cu parti bune(simplitatea, utilitatea, chiar si rezistenta) sau cu parti proaste (confort, siguranta, calitatea proasta a pieselor, etc). Forumul Daciaclub e al Daciei, Daewooclub e al masinilor Daewoo. Asa cum nu exista termen de comparatie intre Dacie si Daewoo, nu are voie sa existe termen de comparatie nici intre forumuri. Oare de ce sunt mai multi useri cu dacii pe daewoo decat useri cu daewoo pe forum dacia?

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
cristigeo69
post 30 Jun 2006, 09:02
Post #27

1.6i m40

foarteee taree frate...daca a-ti veni cu teorii dastea si la imbunatatiri...de ex:cum sa pui 2 turbine pe un motor de dacie...am fi in cartea recordurilor...dar romanul se pricepe DOAR la cateva chestii:CATERINCA,MISTO,CATERINCA,MISTO wink.gif

--------------------
ex Dacia 1310 1980 LS - B 70 W R C
MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
+
IRONICK
post 30 Jun 2006, 09:12
Post #28

-

From: Romania

QUOTE(cristigeo69 @ 30 Jun 2006, 10:02)
cum sa pui 2 turbine pe un motor de dacie
*
Si ma rog cine incepe sa faca misto ?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
andu911
post 30 Jun 2006, 09:40
Post #29

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(big2003 @ 29 Jun 2006, 22:19)
Pai cum dracu' sa nu fi deranjat de jmecherii cu Dacia 1300 62 de cai , Breloc verde ....care vin si critica oricand , oricum , Dacia si mai ales Loganul ? Sunt si alte forumuri , vedeti ca va asteapta ... GO
*

QUOTE(big2003 @ 29 Jun 2006, 22:29)
dar las-o mai usor cu denigrarea masinilor Dacia pe forumul DaciaClub .
*

Dar tu ce faci ? Tu nu denigrezi Dacia 1300 cand ii spui Breloc verde ?

Deh....daca nu ti-ai luat si tu ultimu Seria 7. Mie chiar imi place masina aia, chiar nu as fi zis nimic rau despre ea. Dar, ti-ai luat Logan si nu e pe placul meu, asa ca suporti consecintele.

QUOTE(stargsm_ro @ 29 Jun 2006, 21:43)
Oricum mie tare imi e drag sa depasesc cate un VW sau Audi prin oras. Unii chiar se oftica smile.gif
*

Doar prin oras....ca afara....

This post has been edited by andu911: 30 Jun 2006, 09:42

--------------------
- - -
+
argon
post 30 Jun 2006, 09:46
Post #30

Mesaj semiautomat

Brelocu era Matizu, dar nu conteaza ca oricum denigreaza si 1310, si SOlenza, si Supernova(da mai putin, ca a avut d'asta)...daca Logan nu e, nimic nu e !

Omul nostru voia sa isi cumpere masina nu cutie de chibrituri ( Matiz ) , breloc ( Tico ) si altele de genul miniaturilor umblatoare pe patru roti

Pai iti dau bine astia de la Asirom 1000 de euro , mai mult nici nu valoreaza "masina ta de 62 de cai putere" .

Adevarul e ca masinile non-euro ar trebui scoase din folosinta macar treptat . Nu ai bani de o masina cu euro exista transport in comun sau taxi .

Loganul a fost testat in tunel , euroncap etc , in timp ce Solenza nu . Daca o testau o si scoteau din fabricatie .

Albea nu se poate pune cu Loganul ! Never !

si in final
Omule eu chiar nu am nimic cu nimeni , poti critica Loganul cat doresti !
da' numa cand vreau eu !

Atata timp cat nu ai pic de respect pentru alte masini, si te aprinzi la orice sugestie de masina concurenta Loganului, nu avea pretentia de la toata lumea sa-l laude. O fi forum Daciaclub, dar imi place sa cred ca e deschis la orice fel de idei.
AI Logan, sa-l folosesti sanatos, dar nu fa propaganda !

This post has been edited by argon: 30 Jun 2006, 10:07

--------------------
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 10:01
Forum Renault