Telefonie fixa alternativa, unit cu "RCS-oferta sau teapa"
![]() ![]() ![]() |
Telefonie fixa alternativa, unit cu "RCS-oferta sau teapa"
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Macar daca asta ar fi problema conectarii firelor . . .
Chiar vine fibra optica. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 6 Oct 2005, 15:27) Nu e chiar la fiecare etaj. In blocurile cu 4-5 nivele, fibra vine intr-o cutie la etajul 2 si de acolo se distribuie pe apartamente. Eventual alte echipamente (switch-uri, etc) suplimentare la blocurile/scarile mai mari. Legaturile alea nu sunt o problema. Deschide priza daca ai curiozitatea si vezi cum e conectata. Se foloseste o scula speciala care preseaza firul si il pune unde trebuie.Am facut si eu chestii din astea. Daca nu incurca firele intre ele, e ok. Trebuie ceva forta sa-l scoti de la locul lui ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
KRONE ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mcojo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 October 05 ![]() |
Din punctul meu de era mai bine cu echipamentele care veneau pe coaxial...iti confera o mai mare protectie....
|
--------------------
Chevrolet
Kalos
- CT-xxxxxxx Istoria e făcută pentru a salva trecutul, nu pentru a-l compromite...
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
M-a mancat in partea dorsala si ... m-am scarpinat ... mi-am tras tel si internet RDS ... Netu ca net ... ala merge cat de cat ... in afara ca tot pica ( se rupe conetiunea ) merge bine ... dar telefonia e de groaza ... pe langa ca se aud tot felul de sunete ciudate si pica cand are el chef mai am si inca o gramada de fire in casa. In fine, am vrut ceva la tarif mai mic ... am primit si o calitate de tot ...... ( ceva proaspat si urat mirositor )
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Naspa...
Pe ASTRAL cum mai stau lucrurile (calitate telefonie) ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(costi @ 13 Oct 2005, 12:28) Cel puțin la mine, e satisfăcător. Ce-am observat: când n-am telefon, sigur n-am net, da' reciproca nu-i adevărată. Una peste alta, a meritat renunțarea la romtelefon, însă rămâne de bază și un celular prin zonă, măcar să poți să suni la deranjamente... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(costi @ 13 Oct 2005, 14:28) Daca te vei uita putin mai in urma, am mai spus despre cei de la Astral. De la inceput, am avut ceva probleme cu telefonia, net-ul mergand foarte bine. Problema a fost de la nivelul de semnal, din cauza unui echipament stradal care se comporta ciudat la ....caldura ![]() Numai sa nu-l deochi, dar de vreo 45 de zile nu am mai avut nici o problema. Oricum, baietii din Iasi de la Internet si telefonie sunt suuuupppeeerrr!!!!!!!!!! |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
si eu am astral tripaly de 12$ si sunt multumit !! faza e ca mai tin si romtelecom-ul vreo cateva luni sa vad daca mai renteaza !
pana acum nu au fost probleme tehnice sau limitari... ![]() ATUNCI... io i-am zis "BINE MA!!! Daaa... daca a picat cablu (taiat ori defectiuni) cum va sun ?? La care tehnicianul ala a inceput sa rada... si mi-a zis "FOLOSITI fix-ul" ![]() ![]() This post has been edited by musicall: 16 Oct 2005, 23:26 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Mai am un pic si trec din nou pe Romtelecom ... macar cu aia stiai un lucru ... ca iti merge telefonul ...
La domnii de la RDS dureaza o saptamana sa schimbe un swich ![]() ![]() Imi vine sa ma duc la sediu si sa-i execut pe toti ! ![]() Noroc cu internetul de la munca ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Sunt client RDSLink (aka net+telefonie) de vreo 2 ani (telefonul mai putin ca-i mai nou) acusi si in afara de 1 mare problema care m-a tinut vreo 2 saptamani cu internet de tot cacao si telefon zero (auzeam perfect nu ma auzea deloc) si ca au dat vina pe mine ca am chipurile reteaua de curent electric cu probleme (culmea ca desi problema exista in tot blocul - nu au impamantare prizele - la vecini le mergea fara probleme) si au schimbat 4 aparate (modem-routere din alea mici si negre de plastic in care bagi ethernet si telefon) pana la urma problema a disparut iar ultimul aparat care chipurile era tot stricat merge si pana in zilele de azi absolut perfect si fara probleme.
Daca nu mai apar probleme s-ar putea sa ma declar un client multumit RDS (cu exceptia mentionata mai inainte). P.S.: sa vedeti ce limba de aur cu lapte si miere aveau cand m-am dus si am zis ca renunt (abonament maxim) si-mi bag picioarele in serviciile lor... pana la urma m-au convins sa trec la abonamentul minim pana s-a rezolvat problema dupa care am trecut iar la cel maxim... |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...pe aceasta cale doresc sa dedic un kilogram de salam angajatilor RDS carora li se rupe de clientii lor si care sunt experti in a gasi tot felul de chichite numai sa nu-ti rezolve problema!
Nu am de o saptamana net si telefon, desi am platit! Si ei imi tot zic sa astept echipa tehnica!! Servicii de rahat, firma de rahat, angajati de rahat - la toti le dedic, dupa cum spuneam un kilogram de salam, sa le-ajunga pana-n iarna!!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 17 Nov 2005, 10:44) Servicii de rahat, firma de rahat, angajati de rahat - la toti le dedic, dupa cum spuneam un kilogram de salam, sa le-ajunga pana-n iarna!!! ![]() ...si de la mine, sa le ajunga pana la primavara. Din toate firmele mari private din Romania, RCS/RDS are DE DEPARTE cei mai nesimtiti si mai incompetenti angajati. Cred ca departamentul lor de HR e platit in intregime de catre concurenta. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Dreamer |
![]()
|
Cand am avut telefonul si internetul taiat timp de o saptamana cei de la Relatii cu Clientii minteau in nesimtire ca nu stiu ce echipament e ars si ca dureaza pana aduce altul nou, pana il seteaza ... etc ... Adevarul este ca o saptamana le-a luat celor de la RDS sa repare un fir care a fost taiat de cineva " bine intentionat ".
![]() M-am saturat de tot ce inseamna RDS ! ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am rdsLink de 12 de aproximativ 6 luni.DL este undeva intre 35-65kb/s,telefonia este OK dar problema mea este:
Cand o sa primesc si eu aparatul ala telefonic? Folosesc un Siemens acum dar as vrea totusi sa "beneficiez" de aparatul ala nenorocit.Intreb de fiecare data cand platesc factura in Cora daca au primit pe stoc asa ceva si acelasi raspuns: "Deocamdata nu este pe stoc,mai treceti pe aici".Si acum serios...,"la voi cum este?"(apropos de celebra deja "toate e la fel") |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
Dreamer |
![]()
|
La mine cand au venit sa monteze telefonia si internetul mi-au trantit un telefon ... din partea firmei ...
![]() Toate bune si frumoase, dar mai bine il lasam pe ala vechi, pe langa ca e SH mai e si defect ( mai multa lume a remarcat ca aparatul telefonic primit de la RDS, este defect ) ... inca o bataie de joc la adresa clientilor RDS |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine a fost nou, dar intr-adevat aparatu este jenant. Am pus siemens-ul meu vechi si merge super. Singura problema la acest tip de telefonie este evident ca daca n-ai net sau curent, papa telefon.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(maddan @ 17 Nov 2005, 10:44) ...pe aceasta cale doresc sa dedic un kilogram de salam angajatilor RDS carora li se rupe de clientii lor [...] Subscriu si eu la aceasta minunata dedicatie. Se pare ca am vorbit prea curand in mesajul anterior. La mine au inceput problemele. Din cand in cand suna telefonul scurt (1 singura data) si numarul care mi-l raporteaza ca ar fi sunat e ceva ciudat de fiecare data (8, 983, 3383, 6, 666, etc...). Mi se mai intampla sa mi se taie macaroana. Brusc nu mai aud nimic (fasaitul de fundal se aude inca, deci e ca si cum ar tace brusc cel de la capat) fara sa se taie conexiunea iar omul de la capat ma aude. Cei care sun primesc mesaj ca postul telefonic e deranjat si asa mai departe. Pe partea de date/internet am patit altceva. S-a schimbat sistemul din IP fix in DHCP (alocare automata a IP-ului) fara sa fiu instiintat. Am sunat azi si cica au trimis mass-mail la toti iar eu cu programul de e-mail deschis "no new messages". Primul lucru cand le-am zis ca am probleme cu telefonul care l-au facut a fost sa dea vina pe aparatul meu de telefon (nu folosesc rahatul lor din secolul 19 ci ceva mai modern wireless si cu functii mai destepte). Concluzia ? Ma gandesc serios sa trec pe RomTelecom inapoi pentru telefonie si sa diminuez abonamentul la 9$ din 19$ cat il am acum sau sa trec chiar la un serviciu similar de date al lui RomTelecom (sa nu platesc in 2 locuri). Bineinteles ca sunt in continuu la ei uneori si nu raspund sau suna tot timpul ocupat. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dreamer @ 20 Nov 2005, 10:57) La mine cand au venit sa monteze telefonia si internetul mi-au trantit un telefon ... din partea firmei ... ![]() Toate bune si frumoase, dar mai bine il lasam pe ala vechi, pe langa ca e SH mai e si defect ( mai multa lume a remarcat ca aparatul telefonic primit de la RDS, este defect ) ... inca o bataie de joc la adresa clientilor RDS SH?Incredibil..,deci sa m-astept la un telefon folosit,huh? QUOTE(ovidiusoft @ 20 Nov 2005, 11:57) La mine a fost nou, dar intr-adevat aparatu este jenant. Am pus siemens -ul meu vechi si merge super. Singura problema la acest tip de telefonie este evident ca daca n-ai net sau curent, papa telefon. Se pare ca SMNS -ul are ceva sustinatori ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
paull2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
eu zic ca tot cu romtelecomul e mai bine,mai ales ca a aparut si adsl de 512 mb,am vazut la cineva cum merge.,merge super. |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu m-as intoarce la Romtelecom decat legat, taiat cu lama pe fata si strans cu menghina de cenzurat.
Apropo, am intrat in a doua saptamana de cand nu am net acasa din cauza RDS. Dupa ce mananc, ma apuc sa le dau din nou dedicatii porcoase la telefon... ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
Eu azi voi merge la RDS cu contractul si daca nu-mi remediaza in 24 de ore problema le spun clar ca renunt la contractul lor si merg la RomTelecom indiferent de ce ma asteapta acolo.
Cel putin pot folosi telefonul ca un individ intr-o civilizatie a secolului 21 la RomTelecom. Sunt complet neseriosi astia de la tehnic de la RDS. Cum apare o problema cum incearca sa se eschiveze si dau vina pe tine sau pe orice alte chestii. Nu cumva sa fie de la ei ori chestia asta ma seaca cumplit. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
maddan |
![]()
|
...Io zic ca in 24 de ore oricum n-o sa-ti rezolve problema, asa ca...
![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
... asa ca azi am facut o fapta buna si am reziliat contract internet + telefon. Gata! Am scapat de RDS!
In cateva zile vin si baietii de la RomTelecom sa-mi monteze linia telefonica si pana la sfaristul anului am primit asigurari ca voi avea si ADSL-ul dorit. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Are cineva internet de la c-zone? Cum merge? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
paull2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
In cateva zile vin si baietii de la RomTelecom sa-mi monteze linia telefonica si pana la sfaristul anului am primit asigurari ca voi avea si ADSL-ul dorit. adsl-ul depinde de tine cind il cumperi,activarea in repartitor dureaza 10 minute. |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
E vorba de reteaua lor nu de modem. Cand am zis ADSL am facut abuz de limbaj si m-am referit la serviciu nu la modem.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 03:17 |