Telefonie fixa alternativa, unit cu "RCS-oferta sau teapa"
![]() ![]() ![]() |
Telefonie fixa alternativa, unit cu "RCS-oferta sau teapa"
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
In mod normal ar cam trebui sa te doara in basca unde suni (ma refer la Romania). Insa acum e momentul ideal sa profiti de nestiinta omului si sa il atragi cu oferta in reteaua ta si sa-l ucizi la schimbarea retelei.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
asta e si :idea: ideea :idea: . te atrag cu preturi mici in reteaua lor, dar cum ai iesit spre RTc ai imbulinat-o. si cum majoritatea abonatilor sunt la RTc.......=>tzeapa. asa ca uitati-va bine la tarife si comparati :shock:
|
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU IL-02-MLU
see you........ |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
eu am facut calculul la cat vorbesc si am ajuns la concluzia ca daca institutiile publice si firmele in general ar avea si tel. pe RDS (asa cum in general au si mobile pe orange si connexx) m-as scoate muuult mai bine cu RDS decat cu Rtc.
ca sa nu mai punem la socoteala prietenii si etc. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
QUOTE daca institutiile publice si firmele in general ar avea si tel. pe RDS DACA........... |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU IL-02-MLU
see you........ |
|
tavy_01 |
![]()
|
dar sunt publice ..... si de s-ar complica???????
|
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU IL-02-MLU
see you........ |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE dar cum ai iesit spre RTc ai imbulinat-o de, ce? ai tarif mai mic dacă ieși din rds spre rtl decât rtl-rtl! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
am testat azi la CERF si Astral si RDS si se aude incomparabil mai bine la RDS. E clar ca dau GG baietii, si la tarifele astea spulbera concurenta de pe piata. Pacat ca nu au inca infrastructura.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum ca ati avut ocazia sa testati mai indelung telefoanele RDS, v-as ruga sa-mi spuneti parerea voastra. A venit o tanti de la RDS si mi-a calculat ca as putea economisi cam 75 milioane pe an (comparativ cu preturile Romtelecom si valoarea euro din 2003) deci deja ceva mai mult. Suna foarte tentant, dar pentru mine cel mai important e sa se auda perfect si sa functioneze 24 din 24 fara probleme. Asa ca ma intereseaza parerea altora. Multumesc
P.S. ma intereseaza in special daca are vreodata intreruperi, si calitatea sunetului pe international |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
La mine in Constanta se aude perfect si merge bine. De functionat 24 din 24 merge sa spunem 6 zile din 7. In ziua in care face intreruperi merge cam 23 de ore din 24. Deci este destul de avantajos, parerea mea. smile.gif) Sunt multumit mai ales ca am 300 de minute RDS--> Romtelecom si ca RDS--> Romtelecom este mai ieftin decat Romtelecom--> Romtelecom
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Valentine |
![]()
|
intrebarea e cum e rtl -> rds ? biggrin.gif :twisted:
|
--------------------
Ford
Focus
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
cred ca este ca si rtl--> mobil, banuiesc
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote]cred ca este ca si rtl--> mobil, banuiesc[/quote]
Ce are sula cu prefectura ? sunt chestii complet diferite. Si totusi nu e nimeni din Bucuresti sa-si dea o parere in cunostinta de cauza la postul meu de mai sus? (eventual o firma cu volum mare de convorbiri pe RDSTel) |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
De la RTL la RDS e 2xRTL-RTL!
Nr de tel la RDS sunt 031 401 XX XX |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Ake |
![]()
|
||||
Ce, pretul ? pai nu conteaza, ca pe RTL o sa sun de pe telefoanele actuale. vreau sa folosesc RDS pe international si mobil unde e mai ieftin
Nu conteaza numarul, pe mine ma interesa cum se aude si daca are caderi de retea |
||||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|||||
dragOn |
![]()
|
||||
Păi și pe RTL e mai ieftin, asta e ideea... Să te sune de pe RTL pe RDS nu e convenabil!
De auzit, se aude superbine, dar sincer... mai cade! Max. o dată pe lună, da mai cade! |
||||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|||||
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am telefon RDS. Super ieftin. Chiar si RDS-mobil (indiferent care) sau RDS -Romtelecom.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Ake |
![]()
|
Am pus RDStel. So...impresii dupa cateva zile:
- cand se aude bine se aude foarte bine, cand se aude prost se aude foarte prost ! ! - n-am depistat vreo legatura cu ore,trafic,retea, pare a fi la noroc, cam fifty fifty. Oricum am depistat ca atunci cand ridic receptorul si tonul se aude cu baraieli , mai bine te lasi pagubas. - are manifestari ciudate. Ieri cam vreo doua ore n-a vrut sa formeze numerele cu 021 21x.xxxx - tonul lipseste cu desavarsire cel putin 1/2H in fiecare zi, spre deosebire de internetul prin cablul respectiv care cade doar cam o data la doua zile - serviciul tehnic ireprosabil, serviabili, aduce insa putin cu servisul Dacia. Indiferent ce problema ai, ti se spune: " Scoateti modemul din priza si daca dupa aia va mai face probleme sunati din nou" . La al doilea apel, desi te-ai astepta sa ti se spuna sa -l bagi la loc in priza, zic ca o sa trimita o echipa sa rezolve problema. Inexplicabil s-a rezolvat intotdeauna.. Pana acum. Per total, desi sistemul e departe de a fi perfect, sunt multumit, in special cand ma gandesc ca n-o sa mai platesc o avere balaurului ala de Romtelecom |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Aseara au venit 2 feciori cu urmatoarea oferta din partea RCS-ului :
Montare si telefon gratis Nu se plateste abonament ptr telefon Tarifare convorbiri : catre reteaua romtelecom in judet - 0.002 eurocenti / min, in afara judet - 0.035 eurocenti / min, catre mobil - 0.105 eurocenti / min, in reteaua RCS 0.001 eurocenti, -pentru alegerea pachetului de baza la cablu TV se acorda 25 min gratuite in retea Romtelecom, ptr pachet baza + HBO 50 min gratuite,cu extensie in functie de viitoarele pachete, abonament de 9 €/ luna ptr internet acces nelimitat. Va intreb , este oferta buna sau miroase a teapa Semnez contractul sau ramin la romtelecom ( nu sunt conectat la alcatel, "s-a terminat cablul la mine, cind trebia sa ma lege ") |
-------------------- Kox
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu pe cineva care avea net de la rds si i-au pus si telefon ca era free..si daca vorbesti cu alt abonat rds stiu ca era free..avea vreo 100 de minute parca...nu mai stiu daca in retea ca sa zic asa sau si pe romtelecom...
Oricum oferta pare buna... Ia uite-te si pe site la ei sa vezi daca exista acolo, sau suna la un sediu central si vezi acolo daca chiar aceea e oferta sau nu! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Daca este vorba de RDS RCS, internet pe cablu este corecta, avem minute gratuite de vorbit cu telefoanele din reteaua Romtelecom, si gratuit in reteaua rcs. Eu trebuie sa cumpar un aparat ca am vorbitori multi in casa.
Baietii astia sunt fenomenali in ghilimele, dupa ce mau bransat la internet pe cablu 9 USD, cu 4 Giga, factura mi-au trime-so la doua luni de la montare, dar daca intarzii cu plata facturii peste termenul stabilit la scadenta iti taie cablu si te costa redeschiderea. asta le reprosez eu. astept sa ne conversam peste 20 zile cand poate procur un aparat Salutare |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Oferta este reala. Nu este aceelasi serviciu ca pe modem. Calitatea este foarte buna. Mediul de transmisie este pe fibra intre scara blocului si RDS.
This post has been edited by ironickSQUAD: 17 Jun 2005, 10:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Cu oferta si cu contractul au venit aseara, eu am aminat pina astazi ptr a putea lua legatura cu voi.Deci semnez contractul astaseara si partea mai nasoala este ca aparatul si legatua telefonica vor fi in intervalul 10- 45 zile
|
-------------------- Kox
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu sunt multumiti de ei. Internetul merge brici, telefonul al fel.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
|
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Si eu am asa ceva. Internetul merge multumitor.
Iar ca preturi la telefonie, nu au concurenta. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu telefonie de la ei. Este gratis si este inclusa in pachetul de internet prin cablu. Netul merge mai mult decat ok dar telefonul are uneori (rar) momente cand nu are ton. Asa ca romtelecomul ramane de baza. Oricum sa ai 100 de minute de sunat in romtelecom si 1000 in retea si sa nu platesti nimic in plus fata de internet (respectiv abonament cablu tv) merita.
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Abonament - Nelimitat 4 GB * = 9$
2 adrese E-mail Anywhere, 10 MB (de parca nu am auzit de yahoo sau gmail) ![]() traficul realizat pe un site sau cu un utilizator CableLink din acelasi oras este gratuit 500 minute in reteaua RDS 50 minute in reteaua Romtelecom NOU! viteza de pana la 256 kbps programul special "I Love Link!" |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
In Timisoara s-au extins foarte mult, au acoperire in marea majoritate a orasului, iar lumea e destul de multumita. Au 2 tipuri de cablari, cea pe cablul TV deja existent, unde la ab. de 9 USD merge download-ul la aprox 30 Kbs si cablarea pe fibra optica pana in scara blocului si de acolo cu cablu utp pana in apartament(in zonele unde nu au ei cablu TV). Pentru astia din urma, traficul metropolitan ajunge si la 5 MBs !!! Telefonia e ok, cel putin in cazul meu au fost cateva intreruperi in primele zile, dar de atunci totul e ok. Frumusetea a venit insa odata cu prima factura Romtelecom: 400.000 in minus fata de media lunara pe care o aveam pana atunci!!!!.
|
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
QUOTE(haiducro @ 17 Jun 2005, 13:20) In Timisoara... si cablarea pe fibra optica pana in scara blocului si de acolo cu cablu utp pana in apartament(in zonele unde nu au ei cablu TV). Pentru astia din urma, traficul metropolitan ajunge si la 5 MBs !!! Cat ajunge in aceasta situatie abonamentul pe luna??? |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 14:28 |