Cupa Mondiala, - 2006
![]() ![]() ![]() |
Cupa Mondiala, - 2006
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
As spune castigatoare in primul meci Germania sigur si x 2 Polonia in al doilea
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by little sam: 5 Jun 2006, 17:02 |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
Unde gasesc si eu programul CM 2006, cu toate detaliile? Ar fi bun in format .pdf sau .xls!
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca ajungi la el
![]() CU stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(nicolau.cosmin @ 5 Jun 2006, 21:58) Am atașat un fișier cu programul CM. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Aveti si aici un .xls
Incerc sa-l pun din nou. Trebuie sa aiba 636 k. This post has been edited by CristianH: 7 Jun 2006, 09:20 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Aveti aici un .xls
LE. Nu stiu de ce s-a postat de 2 ori. Va rog sa stergeti This post has been edited by CristianH: 7 Jun 2006, 08:55 |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sursa:
http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/t/2006/schedule.html Nu mi - e foarte clar, scrie ca e un schedule, dar sper sa fie de folos. This post has been edited by clr: 6 Jun 2006, 13:14 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
Am gasit un program ca lumea care vad ca face si update-uri!
Cine il vrea, sa-mi dea o adresa de e-mail! This post has been edited by nicolau.cosmin: 6 Jun 2006, 19:50 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si un scan dupa un pliant prin care un partid isi face campanie .... Attached File(s) ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
CristianH |
![]()
|
Acum este in ordine si fisierul de la postul #6.Ieri nu a vrut deloc.
|
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La 15:45 avem Serbia vs. Olanda.
Cred ca o sa fie interesant. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Super programul în format xls
![]() Să trăiești și mult și bine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
AND |
![]()
|
Robben stie meserie...1-0 la pauza pentru Olanda.
Cum se mai fac calificarile pentru Euro? Prima din grupa calificata, a doua baraj ? ; adica la fel ca la cupa mondiala, sau prima calificata si restul eliminate?...pentru ca daca e asa, am pus-o. Ne rup sarmaua Olandezii. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Primele 2 din grupa se califica direct.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
AND |
![]()
|
O strategie cu adevarat ridicola folosita de Pekerman ala...a dus la infrangere. Argentina a fost echipa mai tehnica si mai ofensiva si asta s-a vazut mai ales in prelungiri. Dar antrenorul a considerat necesar sa schimbe doi dintre jucatorii de baza, unul dintre ei Riquelme...si n-au mai avut cu cine sa bata penaltiuri.
Diseara Italia va castiga (cel mai probabil) si va intalni Germania...super tare! Maine Portugalia-Anglia si Franta-Brazilia. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Franta trebuie sa se bucure ca a ajuns si pana aici la cum a jucat in grupe...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Daca nu dadea de Brazilia, io zic ca se duceau pana in finala...parca si-au revenit.
Si oricum, o sa le fie greu brazilienilor sa-i scoata. Io bag X la pariuri pe meciul asta. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite ca nu a fost sa fie nici macar X.
Brazilienii nu au jucat mai nimic, poate doar ceva ceva in ultiul sfert de ora. Francezii mi-au placut azi, se pare ca si-au revenit complet, sa vedem ce or sa faca cu Portugalia, prevad o finala Franta-Germania |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
A jucat super Franta, m-a uns pe suflet, eu nu prea inghit echipele aste in care jucatorii nu au mai mult de 8 clase primare ( Portugalia de asemeni). Pacat ca Anglia nu a reusit sa ajunga in semifinale, oricum Franta e pe val, cred ca va ajunge campioana din nou.
Allez enfants de la patrie Le jour de gloire est arrive ! ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
![]() Daca va castiga WC o sa fie o surpriza aproape la fel de mare ca si castigarea Campionatului European de catre greci. Sunt curios cata scoala are C.Ronaldo ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Chiar m-am intrebat si eu cate clase ar avea C. Ronaldo ca are o fatza foarte limpede !
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AND |
![]()
|
Allez les bleus!!! Daca Franta s-a regasit intradevar, nici Portugalia, nici Germania/Italia n-au absolut nici o sansa!
Cred ca va amintiti ce cum a decurs finala Euro 2000 intre Italia si Franta. Gol Delvecchio (1-0 Italia) cu vreo 10 min inainte de final. Gol Wiltord (1-1) cu vreo 2 min inainte de final. Gol de aur spectaculos Trezeguet (1-2) . |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io am boala pe presa din Brazilia & co...toti ii sar in cap lu Ronaldo. Dupa mine, la acest campionat, Ronaldo a fost cel mai bun jucator al Braziliei.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
prody |
![]()
|
Da..clar, asa grasun cum este, Ronaldo s-a descurcat onorabil!
Vina a fost a intregii echipe, li s-a urcat la cap din cauza ca li s-a acordat prea multa atentie, au inceput sa se creada zei, iar acum s-au trezit cu nasul in noroi. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
SA vedem ce o sa zica preasa din Brazilia
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Bravo Franta. Zinedine Zidane a fost cel mai bun. I-a lasat in umbra pe Ronaldinho, Kaka, Ronaldo, Roberto Carlos si nu numai pe ei. Ce meci frumos pentru Zidane la final de cariera.
Eu unu am tinut cu Franta intotdeauna. La cum au jucat in grupe nu credeam ca vor trece de Spania, dar totusi speram. Am vrut sa postez aici inainte de meciul cu Brazilia si sa o declar pe Franta invingatoare, dar sigur scepticii ar fi "aruncat cu de toate in mine". Portugalia - Franta, un meci foarte interesant, si daca Zidane va fi in aceeasi forma sigur vor castiga. Portughezii mi se par un pic cam obositi. Zinedine Zidane ce mai bun jucator de pana acum ( si asta nu datorita meciului de aseara ). Vrea cine-va sa ma contrazica? This post has been edited by EUROPE_: 2 Jul 2006, 15:58 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 2 Jul 2006, 16:58) Zinedine Zidane ce mai bun jucator de pana acum ( si asta nu datorita meciului de aseara ). Vrea cine-va sa ma contrazica? Da, e-u. Sper din tot sufletul ca Portugalia să-i răzbune pe brazilieni; nu de alta, dar există riscul ca francezii iar să aibă impresia că știu fotbal. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:41 |