Logan Diesel versus Cielo Standard GPL, va rog sa ma ajutati sa decid!
![]() ![]() ![]() |
Logan Diesel versus Cielo Standard GPL, va rog sa ma ajutati sa decid!
99AIM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cred ca in comparatie cu Logan Dci.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
@Cristian W S-o stapanesti sanatos. Ca insonorizare mi se pare mai bun Cielo.
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Dar si sa consume 11,5 in oras nu e bine. Si intrati pe linkul dat sa vedeti inca de la incepout ce probleme avea cu gazu
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai in Bucuresti Logan?solenza/DSN pe benzina consuma oricum tot pe la 11% daca esti mai agresiv. Si daca e GPL la 60% din pretul benzinei, se merita.
This post has been edited by nh1980ro: 3 Apr 2007, 12:36 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Da este adevarat dar fata de un Dci care il avea in plan...
P.S: Mi-e greu sa cred ca Logan 1.4/ solenza ar consuma 11% chiar si mers agresiv This post has been edited by mad_voly: 3 Apr 2007, 16:05 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
eu care intr-un oras din ce in ce mai aglomerat cum este Galatiul fac aproximativ 1000 km cu un plin de motorina, mi-ar veni greu sa merg cu o masina care in 400 - 500 km a epuizat rezervorul. Chiar daca vorbind de pret, sunt diferente relativ mici (100 km cu DCi = aprx. 170 mii; 100 km cu Cielo pe gaz = aprx 200 mii) ideea de a alimenta asa de des nu e prea placuta...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
mad_voly |
![]()
|
E bine de tine sa faci 1000 km cu un plin. E adevarat ca Galati nu se compara cu Buc. Eu de exemplu merg cu un plin cam 800-850 km
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(bloodem @ 3 Apr 2007, 18:50) Chiar daca vorbind de pret, sunt diferente relativ mici (100 km cu DCi = aprx. 170 mii; 100 km cu Cielo pe gaz = aprx 200 mii) ideea de a alimenta asa de des nu e prea placuta... Cumva opririle mai rare pe la pompa sunt avantajul principal al dci-ului fata de Cielo gpl? Nimic despre varsta solutiilor tehnologice ('80 cielo vs. '90 logan) sau siguranta pasiva & activa? Logan e clar in avantaj in cateva privinte. Pe de alta parte am vazut si eu ca cei cu Cielo nu se plang de probleme cu tabla ![]() ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Sunt curios cum merge cielo pe GPL ca si demaraj,cel putin dci-ul se descurca binisor in caz de ceva,o depasire ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
adip |
![]()
|
Nu am condus cielo pe gpl, dar stiu ca ala pe benzina trage bine
![]() |
--------------------
*
*
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai sa zicem ca la siguranta Cielo are vestitele bare deformabile cu forma de fagure...La Logan daca te-a pocnit unul in popou, ti-l face muci. Sau daca dai tu in gard cu Loganul, la fel ai sa vezi cam cum se deformeaza bara de Logan.
Cat despre tehnologie, Logan(anii '90) e mai tanar cu 10 ani decat Cielo (anii '80), dar Cielo nu e struto-camila dintre 2 masini. Nu sunt fan Cielo (ca am ales Dacia), dar eu zic ca omul a facut o alegere buna, mai ales dpdv ecologic (GPL) Si Solenza/Logan benzina consuma si 11%(maxim - de obicei e pe la 10%) in Bucuresti. Cu Solenza am verificat personal si consumul e intre 9%-11%. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:22 |