Logan DCI mort, probleme
![]() ![]() ![]() |
Logan DCI mort, probleme
mihaid2003 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si ce dovezi ai pentru a sustine acest lucru ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca ai lasat "mortul" acolo, la baza dealului, sau pana la urma ai urcat ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
vijelie, a lasat mortu' si a urcat pe jos. Oricum, fara dovezi, topicul asta nu inseamna nimic.
mihai, de unde ai bagat motorina? |
-------------------- |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e sa ne luam dupa dovezile furnizate, s-ar sterge cam multe subiecte , nu crezi ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mihaid2003 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 21 Jul 2006, 12:28) FUMUL si bucatile negre pe care le-am lasat in service dupa ce am turat motorul QUOTE(vijelie @ 21 Jul 2006, 12:29) am urcat cu greu QUOTE(woth @ 21 Jul 2006, 12:45) vijelie, a lasat mortu' si a urcat pe jos. Oricum, fara dovezi, topicul asta nu inseamna nimic. mihai, de unde ai bagat motorina? OMV |
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pune poze cu arcul sarit, chederele sarite si cu esapamentul.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
woth |
![]()
|
Eu am 5000 km si nu bag decat de la OMV. Am pastrat toate chitantele. Daca nu trec de 16.000 o sa anunt pe forum.
Daca scotea atat de mult fum negru si nu mai avea putere ma gandesc ca ti s-a dus turbina turbosuflantei. Daca nu ai turbosuflanta, nu prea mai ai putere. Se intampla si la case mai mari. (daca nu ma crezi, cerceteaza forumurile altor marci de masini). Oricum, daca ai numai 16.000 km cred ca esti inca in perioada de garantie. Nu? |
-------------------- |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
woth |
![]()
|
Am citit-o. Daca ai ceva de spus, spune.
In Carnetul de garantie nu spune nimic despre faptul ca garantia nu ar acoperi turbosuflanta. Comunicam sau ne dam cu parerea? This post has been edited by woth: 21 Jul 2006, 12:31 |
-------------------- |
|
mihaid2003 |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 21 Jul 2006, 12:53) am lasat-o pt "teste" au desfacut mai multe si intr-un FINAL....EGP-ul s-a infundat, oricum nu mai sunt impacat, dupa ce am auzit cum facea motorul si ce fum scotea....pot sa o tot repare...QUOTE(tatabobu @ 21 Jul 2006, 12:54) nu am facut poze cu arcul si chedere la momentul respectiv, as putea doar cu fumul...QUOTE(dRg @ 21 Jul 2006, 13:02) ce motiv as avea sa exagerez? sau sa pierd timpul pe forum? ma dereanjeaza cei 8400EUR pe o asemenea masina,dar..nu pot da timpul inapoi |
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
|
|
woth |
![]()
|
ce-i ala EGP?
|
-------------------- |
|
mihaid2003 |
![]()
|
QUOTE(woth @ 21 Jul 2006, 12:57) Eu am 5000 km si nu bag decat de la OMV. Am pastrat toate chitantele. Daca nu trec de 16.000 o sa anunt pe forum. Daca scotea atat de mult fum negru si nu mai avea putere ma gandesc ca ti s-a dus turbina turbosuflantei. Daca nu ai turbosuflanta, nu prea mai ai putere. Se intampla si la case mai mari. (daca nu ma crezi, cerceteaza forumurile altor marci de masini). Oricum, daca ai numai 16.000 km cred ca esti inca in perioada de garantie. Nu? garantia este de 18luni sau 100000 km fara garantie extinsa, dar ce folos ca au facut-o? dupa ce a facut motorul ce a facut cine ar mai sta linistit? cum sa ies din tara cu masina? sa sun din roaming la dacia asistenta? au carte verde pe platforma? dar pasaport? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
|
|
woth |
![]()
|
Ai si tu dreptatea ta... dar, ti-am spus... shit happens (poti vedea asta si pe forumurile vw sau ford). Oricum, ce-i ala EGP?
This post has been edited by woth: 21 Jul 2006, 12:38 |
-------------------- |
|
mihaid2003 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
|
|
vijelie |
![]()
|
Dar de scris au scris ceva sau tot in stadiu de vorbe te afli cu reparatiile ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mihaid2003 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca-i EGR (exhaust gas recirculation).
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mihaid2003 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
|
|
woth |
![]()
|
Gata, am gasit. E chiar EGP si inseamna "Exhaust Gas Purifiers". E o componenta din catalizator (sau totalitatea componentelor care purifica gazele rezultate dupa ardere), daca nu chiar tot ansamblul. N-am stat sa citesc. Daca aveti voi rabdarea: EGP
This post has been edited by woth: 21 Jul 2006, 12:54 |
-------------------- |
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 21 Jul 2006, 12:54) prea vreti voi dovezi ... pana la proba contrarie are dreptate ... la sfarsit se poate pune devizul sau constatarea din service zic eu...ca sa va faca pe plac... nu zic ca nu poate minti dar poate nu o face ... oricum nu toti "lucreaza" la OTV . @mihaid2003 -imi pare rau pentru problemele tale ... adica ai cam avut ceva neplaceri ... cred caesti primul cu atatea pe aici ... tine-ne la curent ... si bafta in service This post has been edited by avathan: 21 Jul 2006, 13:42 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate ai avut probleme cu EGR caci, dupa mintea mea, defectiunile elementelor filtrante ale gazelor de esapament nu duc la pierderi de putere.
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu niste intrebari, ca nu sunt foarte lamurit:
1. A sarit un arc. Care arc? De la amortizor, de la usita rezervorului de benzina, de la portbagaj, de la vreo pedala? De unde? 2. Au sarit chederele de la parbriz. Inteleg ca au fost mai multe, ca s-a folosit pluralul. As putea intreba care chedere? (de sus, de jos, din lateral)? 3. Chederul de la portbagaj s-a desprins el asa, de buna voie, sau a fost ajutat? (agatat, tras etc). In ce conditii a sarit? A vrut sa se dea jos din masina asa, de unul singur, cu portbagajul inchis? 4. Cu cheile ce problema a fost si cum s-a rezolvat? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(mihaid2003 @ 21 Jul 2006, 14:29) ce motiv as avea sa exagerez? sau sa pierd timpul pe forum? ma dereanjeaza cei 8400EUR pe o asemenea masina,dar..nu pot da timpul inapoi Stai linistit ca eu te cred. Ideea este ca avem colegi care te pun/vor pune in postura de mincinos daca nu aduci dovezi (eventual autentificate de notar)! Asta daca se intampla sa se defecteze ceva si remediezi, pe moment poate nu-ti vine sa faci poze. Io-te na, o sa zica altii pune frate poza facturii. Eu unul nu a-s pune. Da ce, eu ce sunt mincinosul satului. Nu tata, ma crezi e bine, cine nu asta e, ghinion. Mi se pare normal sa fie o relatie bazata pe incredere. Oricum daca e minciuna se va afla in timp. |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
QUOTE(mihaid2003 @ 21 Jul 2006, 12:22) m-a dezamagit loganul are 6 luni si 16000km, si o gramada de probleme, dupa 10km arc sarit, dupa 6000km nu mai recunostea nici o cheie, chederele de la parbiz au sarit la viteza, s-a desprins si chederul de la portbagaj .... Bun cu motorul "inteleg", da vrei sa-mi spui si mie ce arc ti-a sarit?? Arcul din fata, din spate, care "mentine" directia si suspensia?? Cum ti-au sarit chederul de la parpriz, ca io mi's "speriat" tinand cont ca-i singura operatiune care se efectueaza cu roboti la Pitesti?? Iara chederul de la portbagaj, se pune inapoi cu manuta daca cumva ti s-a lipit de capacul de la portbagaj... asta nu mi se pare a fi o defectiune. |
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
mihaid2003 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 21 Jul 2006, 15:32) Am si eu niste intrebari, ca nu sunt foarte lamurit: 1. A sarit un arc. Care arc? De la amortizor, de la usita rezervorului de benzina, de la portbagaj, de la vreo pedala? De unde? 2. Au sarit chederele de la parbriz. Inteleg ca au fost mai multe, ca s-a folosit pluralul. As putea intreba care chedere? (de sus, de jos, din lateral)? 3. Chederul de la portbagaj s-a desprins el asa, de buna voie, sau a fost ajutat? (agatat, tras etc). In ce conditii a sarit? A vrut sa se dea jos din masina asa, de unul singur, cu portbagajul inchis? 4. Cu cheile ce problema a fost si cum s-a rezolvat? 1. a sarit arc fata dreapta, era defect din fabricatie, asa au zis in service 2. am gresit eu folosind pluraul, este un singur cheder in partea de jos a parbizului care s-a desprins la viteza si s-a oprit in stergatoare, noroc cu ele ca nu a zburat 3. chederul de la portbagaj a ramas lipit pe portbagaj la o simpla deschidere 4. referitor la chei- s-a defectat decodorul de sub volan, l-au schimbat in service QUOTE(vijelie @ 21 Jul 2006, 15:50) Nooo, trebuie sa credem cu ochii inchisi orice spune oricine, eventual sa povestim si pe la vecini ce masina proasta e Loganul. Daca era sa ma iau dupa unii distinsi participanti la forum (din aia care erau dezamagiti ca Loganul lor nu era de fapt un Mercedes altoit cu BMW) si acum frecam la bujii la berlina... NU e chiar asa, nu m-am asteptat ca la 8400 EUR sa mi se intample atatea in 5-6 luni sa fim seriosi |
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
chestia cu egr-ul nu se poate sa fie din exploatare necorespunzatoare a unui diesel? De ce zic asta? Pentru ca sunt multi care nu stiu sa conduca corect un diesel (umbla subturat ) si am inteles ca pot sa apara probleme din aceasta cauza
This post has been edited by aphophis: 21 Jul 2006, 18:35 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mihaid2003 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 21 Jul 2006, 19:30) chestia cu egr-ul nu se poate sa fie din exploatare necorespunzatoare a unui diesel? De ce zic asta? Pentru ca sunt multi care nu stiu sa conduca corect un diesel (umbla subturat ) si am inteles ca pot sa apara probleme din aceasta cauza nu cred ca se pune problema la mine, nu zic ca 16000 km in 5 luni sunt multi, dar nici f putini, si crede-ma nu i-am facut subturat, service-ul din Timisoara spune ca e ok sa schimbi la 2000-2200 iar cel din Mures zice ca peste 3500, fiecare cu povestea lui eu schimb undeva la 2700-3000, spui ca e subturat? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
|
|
woth |
![]()
|
Eu cred ca la 3000 rpm deja e prea turat, iar la turatii mari arderea nu mai este completa. De aici rezulta calamina pe turbina, catalizator infundat.
Toata lumea recomanda sa schimbi vitezele pe la 3000 rpm. Mie, personal, mi se pare o tampenie asta, din moment ce in manualul masinii, spune clar ca in perioada de rodaj (primii 1500 km) sa nu depasim 2500 rpm sub nici o forma. De aici rezulta ca producatorul ne recomanda sa schimbam vitezele inainte de 2500 rpm. Daca schimbatul vitezelor inainte de 2500 rpm ar inseamna subturare si un lucru rau pentru motor, nu cred ca Dacia si Renault ar mai face astfel de recomandari. Si daca este recomandat sa schimbi viteza inainte de 2500 rpm in perioada de rodaj, apoi pt. mine e clar ca dupa acea perioada este la fel de recomandat. Eu schimb vitezele la maxim 2300 rpm. This post has been edited by woth: 21 Jul 2006, 20:39 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:27 |