GERMANIA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
GERMANIA GP, Detalii despre circuit
FISICHELU |
![]()
|
||
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|||
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Anul trecut a fost o cursa dramatica cu un duel interesant intre Schumacher si Fisichela. In penultima tura, Fisico, in ciuda problemelor la sistemul de franare (era nevoit sa franeze cu 100m inaintea curbelor), a reusit sa il depaseasca pe Michael, acesta din urma avand probleme cu cauciucurile.
Intr-adevar, datorita temperaturilor foarte ridicate, cauciucurile pot pune probleme, in special cele din spate. rRamane de vazut ce setari vor face echipele bolizilor, is cel mai important, ce strategie de competitie vor aborda echipele. Magny-Cours a reprezentat unul dintre cele mai bune exemple de schimbare a strategiei dupa cum cere cursa - Alonso nu a iesit pe primul loc, insa si-a pastrat locul al doilea, evitand ultima intrare la boxe. Desi performantele masinilor celor doua echipe favorite sunt sensibil asemanatoare, lupta se da la capitolul rezistanta fizica si p[lan de bataie... Trebuie avut in vedere ca urmatoarele curse se vor desfasura in regiuni relativ calde, care vor pune reale probleme cauciucurilor... La capitolul acesta, se pare ca Bridgestone sunt mai bine echipati. Oare cauciucurile vor face diferenta? Ele vor fi cele care vor conta in economia viitoarelor curse? Ele vor decide campionul? Ramane de vazut... Spectacolul continua, pacat ca nu este prezentat si la noi asa cum ar trebui prezentat, pacat ca este doar o simpla emisiune din grila de programe a TVR. |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
auzi, n-ai vrea sa te angajezi comentator la TVR ?
![]() (n-am nici o combinatie acolo, dar cine stie, incearca c-un CV) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe CV tre' sa apara obligatoriu si "pila/pilele" altfel nici nu-l citesc baietii de acolo
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FISICHELU |
![]()
|
@ Ov
Daca imi platesc ei deplasarile la GP-uri, stii cum!?!?! (Sau, hai, treca de la mine, macar director la TVR in locul lui Tudor...) Dar cu o singura conditie: sa ma lase sa bat campii ca Micky.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu as pune conditie sa ma lase sa-l dau afara pe miky
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate, din cauza faptului ca asta e prezent pe la curse, nu se prea poate scapa de el asa usor.Chiar daca abereaza non-stop, pentru aia de la TVR e senzational ca vorbeste prin telefon de acolo!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
De parca ar fi prezent la curse din banii lui
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Pai tocmai pe banii lui (sau ai sponsorului) este prezent la curse.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
TMihai |
![]()
|
Care sponsor? Schumi sau Alonso?
![]() ![]() This post has been edited by TMihai: 26 Jul 2006, 10:11 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
sandman_ |
![]()
|
Nu mai stiu unde am citit, insa sigur in surse oficiale si credibile, ca nu TVR plateste deplasarile lui. Prin urmare, atata timp cat nu se gaseste vreun comentator mai ieftin care sa trasmita de la fata locului, n-avem sanse sa scapam de el. Si, avand in vedere ca e destul de greu sa fie cineva mai ieftin...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma duc eu frate la curse, ca am avut privilegiul sa merg la mai multe curse de Formula 1, si sa-mi dea numarul de telefon ca-i sun de pe iarba in timp ce stau cu o bere in mana!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sandman_ |
![]()
|
"Buna ziua doamenlor si domnilor, sunt al dumnea voastra credincios comentator SOLON, transmitand, ca de obicei, de pe iarba de la Hockenheim. Tocmai am terminat o partida de barfa cu MS, care e foarte suparat ca pisica nevestei sale Cory are ulcer din cauza ultimei cure de slabire, motiv pentru care s-ar putea sa nu mai faca o cursa la fel de buna si in aceasta dupa-amiaza...."
Ar fi ceva ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Miki, tu esti?
![]() sters quote inutil... This post has been edited by sandman_: 27 Jul 2006, 11:34 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
TMihai |
![]()
|
Probabil si un orb ar transmite date mai exacte despre cursa. Oricum pt Miki toate masinile arata la fel, castile pilotilor sunt identice si se incurca in monitoarele cu cartoon network si fox kids
![]() ![]() Acum on topic: Alonso mai traieste? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
sandman_ |
![]()
|
Hai sa lasam basmele si sa revenim la Hoke.
Se anunta cursa interesanta duminica. De fapt, tot weekendul va fi interesant, pentru ca se anunta ceva ploaie care ar putea strica planurile unora. Pat Symonds considera ca bataia se va da intre 4 echipe: Renault, Ferrari, Toyota si McLaren. Singura surpriza aparenta ar fi Toyota, insa, avand in vedere ultimele 2 curse, daca primesc gumele potrivite, ar putea face figura frumoasa. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Go Kimi, go!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Jenson Button ownz!
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Kimi s-a miscat binisor (totusi Schumacher a taiat rasuflarea tuturor cu timpul din a doua sesiune 1:13.778, pe care nu inteleg de ce nu l-a scos si in a treia sesiune, cand avea mai putina benzina ...). Fisico a fost cam la acelasi nivel ca de obicei. De Alonso ce pot sa spun...cred ca a intrat in vacanta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
TMihai |
![]()
|
Am ratat calificarile si ma oftic. Schumi are mari sanse la victorie maine si Massa il poate ajuta. Kimi cred (sper) ca pleaca cu ceva mai putina benzina decat cei de la Ferrari. Alonso...cred ca il lasa pe Schumi s-o castige si p-asta ca sa relanseze campionatu' daca e sa ma iau dupa ultimele lui afirmatii "Anul acesta imi e mult mai usor decat anul trecut"
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Dezamagitoare pe ultimele 3 circuite (inclusiv ultimul) prestatia celor de la Renault.
Avand in vedere ca Fisichela a reusit ceva la Indy si Alonso ceva la Magny-Cours cand amandoi aveau masini cu motoare noi, tind sa cred ca problema vine ori de la gume (Michelin) ori de la motor cu accent pe gume. Cred ca cu cat ne apropiem de sfarsitul camipionatului cu atat mai mult Michelin va fi din ce in ce mai dezamagitor avand in vedere retragerea lor la anul. Va fi un campionat controversat insa nu datorita pilotilor si nici a motoarelor deci cu siguranta nu neaparat unul interesant. De apreciat figura lui Kimi de azi la calificari. Abia astept sa-l vad la Renault incaltat cu Bridgestone-uri ca toti ceilalti la anul. Abia atunci va fi cu adevarat interesant: Kimi-Renault, Alonso-McLaren si Schumi-Ferrari. Sper maine sa ploua ori macar sa fie ceva defectiuni tehnice ca sa avem parte de surprizele care lipsesc de ceva vreme incoace. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, o sa castige Schumi detasat... doar nu au degeaba experienta cu Bridgestone de atatia ani.... (si NU sunt fan Schumi, ba din contra).
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
FISICHELU |
![]()
|
Ma amuza Kimi din ce in ce mai tare. A scos timp bun, a obtinut pole position, insa trebuie sa faca el o tampenie- ca de obicei... A luat-o pe aratura chiar in ultima lui tura de la calificari, dandu-le de lucru mecanicilor- ii si vad cum curata de mizerie si pietricele radiatoarele... Atitudinea asta "cu capul in nori" sau poate chiar "imi bag picioarele, oricum plec" nu credeam sa o vad la un pilot nordic. Insa cine stie? Oricum, mi-a placut cum a redresat masina, in comparatie cu Speed.
M-a amuzat Bonifriciu - "campionatul frumuseilor"...Is gay smell in the air or is just me? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
Solon |
![]()
|
M-a mancat undeva si am stat sa ma uit la toate calificarile.Pana la sfarsit am crezut ca sparg televizorul.Aia doi, Miky si Bonifriciu cum a zis cineva de aici, sunt chiar imbecili.
Apropos,as fi ultimul fan al lui Schumacher, dar campionatul 2006 e al lui ca Alonso e varza. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 30 Jul 2006, 09:06) .Aia doi, Miky si Bonifriciu cum a zis cineva de aici, sunt chiar imbecili. Cineva? Asta zicem TOTI de pe aici ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
de fapt MAI are 17 puncte avans.....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Mi-as dori ca Alonso sa faca o cursa in maniera lui Rossi: sa stea mai "deoparte" la calificari, pentru a crea spectacol cu depasirile...Insa una e motocicleta, alta e masina...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
TMihai |
![]()
|
Nu nu...una e sa fii Rossi alta e sa fii Alonso
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
FISICHELU |
![]()
|
Cred ca daca FA s-ar pune pe treaba putin sau, mai bine, nu ar avea avansul pe care il are acum in clasament, ar fi mult mai motivat si ar avea multe de aratat. Dar stiti cum sunt latinii (credeam ca e valabila chestia asta doar la romani, in special fotbalistii; se pare ca e ceva mult mai adanc in arborele nostru genealogic!...): se vad nitel mai bine pozitionati, si o lalaie dupa aceea, fiind chiar pasibili sa piarda tot ce au obtinut!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:31 |