GERMANIA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
GERMANIA GP, Detalii despre circuit
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Acum si tu...
![]() ![]() This post has been edited by sorin.aldea: 1 Aug 2006, 15:49 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce s-a intamplat in calificari? Ca pe formula1.com nu e nimic
![]() EDIT: Au aparut http://www.formula1.com/results/season/2007/779/6425/ Ce a patit Hamilton? This post has been edited by St: 21 Jul 2007, 16:04 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
A avut un accident
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Cat de avansata tehnologic este Formula 1, cat de sofisticate sunt masinile si iata ca un amarat de pistol ce strange/desface surubul de la roata poate duce la asemenea accidente. - asta daca e sa dam crezare explicatiilor venite de la oficialii McLaren.
Fara a avea nici un argument viabil, tind sa cred ca problema nu a fost generata de acel pistol bucuclas. In alta ordine de idei, Forza FERRARI !!! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Fara a ma intelege gresit...din pacate cam astea-s regulile nescrise in F1...trebuie sa fii prea perfect ca de la primul sezon in "marerele circ" sa devii noul numar 1.
Si personal cred ca inca nu-i "vremea" lui Hamilton. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si de la mine Hai McLaren!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Alonso a gresit destul de tare in turul de calificare, altfel cred ca era in pole.
Hamilton a primit permisiunea medicilor sa concureze. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E haos pe circuit...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cursa a fost oprita, se va da un nou start lansat. Hamilton a fost scos cu macaraua din nisip si este in cursa, insa cu un tur in urma.
Winkelhock (Spyker) este P1 !!!! Cica ploaia reincepe peste vreo 10 min. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
St |
![]()
|
A reinceput.
Nu inteleg cu Kimi a cazut de pe 6 pe 13. Gata, locul 5. This post has been edited by St: 22 Jul 2007, 14:55 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
cri123 |
![]()
|
Si pana la urma Alonso a cam aratat de ce e el dublu campion si nu Massa
![]() Misto podium, Schumi a inmanat trofeul castigatorilor ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O cursa suberba. Imi aduc aminte de o cursa din brazilia de acum cativa ani. Si acolo iesiera o gramada de masini in decor.
Alonso a demonstrat ca e cel mai bun inca odata. ![]() Sorry pt Hamilton dar sunt deacord cu Hellcat. Nu poti sa fi cel mai bun din primul sezon in F1. Camasa lui Shumi e dementiala. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Raikkonen cred ca e singurul la ora actuala care ii poate tine piept lui Alonso pe ploaie. Dar cum finlandezul nu mai era pe pista, in tururile pe ploaie Alonso n-a avut adversar. Massa e rapid pe uscat, insa pe ploaie se schimba treaba.
Nu inteleg de ce naiba l-au bagat pe Hamilton inapoi pe pista?????????????? A iesit, nu a mai putut intra singur, nu trebuia ajutat sa revina. Oricum, s-a facut dreptate; a terminat pe locul 9, deci 0 puncte. Iar a pierdut Ferrari puncte pretioase. Ploaia a gresit destinatia; in loc de Romania, s-a dus in Germania. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
cri123 |
![]()
|
Sunt curios sa aflu conversatia intre Alonso si Massa cand se pregateau de podium. Cred ca nu au fost cuvinte de dragoste, si oricum Massa a fost cam nesportiv cu ce a facut, era clar ca nu poate sa ii stea in fata lui Alonso pe ploaie.
Astept sa apara pe net cursa de la ITV UK, va fi o delectare comentariul englezilor. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
E pe dracu delectare. Ca il pupa in c.r pe negru non-stop. Nu vezi auzi altceva in afara de Hamilton. Anu asta s-au prostit rau de tot.
This post has been edited by FISICHELU: 24 Jul 2007, 11:08 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cri123 |
![]()
|
Mie nu mi se pare. Il lauda pe Hamilton, dar de pilda cand a castigat Alonso la Monaco, au fost foarte corecti. La fel cu Kimi.
Oricum, sunt 20 de clase peste comentariul lui Miki ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
sorin_f39 |
![]()
|
Si apropo de Miki; credeam, pana azi, ca a atins deja culmea penibilului.
Ehhhhh, nu, a reusit sa se depaseasca; povestirile, comentariile, trimiterile catre bunica lui Raikkonen m-au disperat pur si simplu. Ce dracu i s-a parut atat de interesant la bunica finlandezului e peste puterile mele de intelegere. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
cri123 |
![]()
|
Poate conduce la fel de repede ca si el
![]() Ieri se abera din plin dand sfaturi "soferilor de duminica" ![]() Azi Kovalainen il depasea pe colegul sau de echipa Kimi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu se mai poate cu acel comentariu de tot rasul...desi...e de tot plansul
![]() This post has been edited by ssilviu: 22 Jul 2007, 18:24 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
St |
![]()
|
Kimi ce a facut de a abandonat?
In reluare este, ca eu am vazut doar foarte putin din cursa ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
cri123 |
![]()
|
Kimi nu a facut nimic, l-a lasat masina (hidraulica). Ghinionul lui la Nurburgring continua. Reluare nu cred ca este, cel putin nu la TVR.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Kimi trebuia sa intre in primul tur la boxe.Inainte sa se razgandeasca decisese si Massa sa intre si erau pe drumul spre boxe amandoi.Mare prostie!!
Cred ca boxele erau pregatite pt Massa iar Kimi a fost anuntat foarte tarziu. Hamilton a putut sa continue cursa pt ca a fost repus in timp ce safety-car-ul era pe pista, si am inteles ca e permis. Alonso oricat de bun ar fi e foarteeeee enervant!!!!!!!!Despre Schumi se spunea asa dar e mic copil pe langa Alonso. Massa a avut o reactie fantastica atunci cand a evitat piesa masinii Renault! Si a controlat masina ca un pro pe franare in prima curba acolo unde toti au iesit. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 24 Jul 2007, 00:05) Poti sa detaliezi de ce e Alonso enervant? Eu consider ca are mult bun simt si mult fair play. Daca te referi la discutia cu Massa de la final eu consider perfect justificata reactia lui Alonso. Massa putea sa il scoata in decor sau sa ii rupa elementele alea de aerodinamica atunci cand la atins cu roata dreapta fata. Si era mai mult decat evident ca Alonso era mult mai rapid decat el pe ploaie. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Dap, si eu m-am mirat ca nu s-a dat la o parte. Auzi la el, sa se lupte pt pozitie. Nesimtit om! Daca-l zgaltaia pe marele Fernandel????
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am zis ca trebuia sa se dea la o parte.
e normal ca orice pilot sa isi apere pozitia in fata celui care incearca sa ii ocupe pozitia respectiva indiferent cat de rapid e cel din spatele lui (sa ne aducem aminte de MP de la Monaco in 1992 cand pe ultimele tururi un Nigel Mansell dezlantuit incerca sa il depaseasca pe Senna iar acesta din urma a reusit sa reziste, sa inchida orice culoar si sa castige cursa desi era clar mai incet decat Nigel). in cazul de fata era clar ca Alonso era pe interiorul virajului ala si era cu o jumatate de masina in fata lui Massa. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TMihai @ 24 Jul 2007, 09:02) Dap, si eu m-am mirat ca nu s-a dat la o parte. Auzi la el, sa se lupte pt pozitie. Nesimtit om! Daca-l zgaltaia pe marele Fernandel???? ![]() Asta e.....ghinion de nesansa pentru Massa. Atunci cand nu a mai fost vreme frumoasa si pista uscata nu a mai stiut ce sa faca sa stea in fata......puterea masinii nu a mai contat. A contat pilotul. In 4 tururui pe ploaie Alonso s-a departat la 7-8 secunde de Massa. This post has been edited by ionutctn: 24 Jul 2007, 09:31 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
TMihai |
![]()
|
Daca te uitai la cursa ai fi observat ca si in prima parte a cursei a poluat, si cu toate asta Alonso nu s-a apropiat de Massa. Dupa ultimul schimb de pneuri insa, Massa a nimerit un set mai nasol de cauciuce.
Cat despre faptul ca s-au atins, e un incident de cursa, fapt recunoscut si de Alonso care si-a cerut scuze in cele din urma. Mai sifonat putea iesi chiar Massa rupandu-si suspensia. N-o fi mare pilot, da' nici kamikaze nu-l vad. Da' nah, ne place sa ne luam dupa Miki. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Alonso e foarte nesimtit si nu o spun doar eu, ar trebui sa va aduceti aminte cand tot facea semne obscene ziaristilor si usurinta cu care se enerveaza in timpul cursei si scoate degetul afara, plus ingamfarea aia a lui care i se citeste pe fata.De unde atata bun simt?Vrea sa demonstreze ca e mai bun si mai avea putin si murea de nervi ca-l face Hamilton.Din echipa aia de ce crezi ca-i lipsesc prietenii?
Acceptand ca Alonso e mai bun decat Hamilton, atunci faptul ca e mai lent acest sezon se datoreaza lipsei de sprijin din partea echipei si asta din nou e cauza faptului ca e insuportabil!!! Si in sezoanele trecute in conflictele din afara cursei nu avea pic de respect fata de altii, care de altfel poate erau de 7 ori campioni mondiali. Clasa pe care ia dat-o lu' Massa se datoreaza probabil unor multimi de alte motive tehnice.Nici Winterwolk nu pierde 3 secunde pe tur pe ploaie in fata lu' Alonso sa fim seriosi.NU uitati ca se apropia de el pe linia dreapta nu numai in curbe si aici o facea pe interior Massa iesea foarte mult pe exterior mai ales in ultima curba. La acrosajul cu Massa: Alonso era in spatele lui Massa, la aceea curba de stanga Masssa a incercat sa pastreze trasa ideala iar Alonso a incercat sa-l depaseasca si si-a asumat riscul depasirii.Eu stiu ca F1 e un sport de barbati si nu cred ca trebuie sa faci asa scandal pentru orice acrosaj.Plus ca Alonso nu se plange pentru prima oara de un acrosaj sa nu uitam de Sepang acum ceva timp. This post has been edited by Arhimede: 24 Jul 2007, 09:58 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand m-am uitat la intreaga cursa de la primul start, pe urma ploaia cu o gramada de iesiri de pe pista, apoi reluarea cursei etc. etc.
Si ca sa terminam odata cu lovirea celor doi, trecand si peste atitudinea lui Alonso ca e nesimtit sau cum e numai conteaza, rezumandu-ne strict la momentul respectiv era evident ca Alonso il va depasi pe Massa din momentul cand au iesit de la ultima intrare la boxe cu ocazia ultimei sesiuni de ploaie. Dupa acea iesire de la boxe, Alonso se apropia din ce in ce mai mult. Era clar ca era mai rapid pe ploaie decat Massa, iar in acel viraj cu pricina, in momentul strict al loviturii "aplicate", masina lui Alonso deja era in fata masinii Ferrari cu putin e adevarat dar era mai in fata. Eu stiu ca in momentele in care esti depasit nu ai voie sa faci manevre de genul asta. @Arhimede Alonso in momentul loviturii era in fata lui Massa, pentru ca masina Ferrari a atins cu roata fata dreapta masina McLaren in locul indicat de Alonso dupa terminarea cursei. Ca o fi comportamentul lui Alonso in general mizerabil sau cum vrei sa il consideri e una, dar Massa aici a gresit pentru ca in momentul lovirii intre cei doi Alonso avea prim-planul sau mai clar il depasise si asa ceva nu se face. Nu ca nu ar fi primul care o face si nici ultimul; nu ca Alonso nu ar fi facut la viata lui din astea dar asta nu e o scuza. This post has been edited by ionutctn: 24 Jul 2007, 11:08 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 10:40 |