Slugi la americani
![]() ![]() ![]() |
Slugi la americani
radunic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 January 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ce parere aveti? Nu-i asa ca am dat deja cu nasul de pamant in incercarea de a \"oferi\" pe langa afacerea cu autostrada si alte cateva miliarde de dolari americanilor, ca doar avem de unde, desigur, daca le \"accepta\"..... :evil: In astfel de chestiuni, fiecare are punctul lui de vedere si trebuie respectat. Fata de americani, nu consider ca avem o atitudine de "assume the position" (Bevis & ButtHead copyright). - autostrada este un proiect excelent. Din mai multe motive: a) este necesara pentru infrastructura rutiera a Romaniei; ![]() c) foarte multe firme romanesti vor avea business pe marginea proiectului (materiale de constructii, instalatii auxiliare, servicii de transport si catering, etc.) - bazele militare, iar, un proiect foarte bun. OK, le repara ei pe banii nostri (dar raman in tara, nu pleaca cu bazele). Apoi insa, se ocupa ei de intretinerea si managementul bazelor. In plus, din nou, serviciile necesare armatei americane din aceste baze vor fi asigurate de firme romanesti. Probabil ca, tragand linie, economisim bani. Eu am un mare semn de intrebare relativ la relatia cu europenii. Dupa cum au mers si inca mai merg lucrurile, eu consider ca europenii nu sunt bine intentionati fata de Romania si, mai ales, interesele Romaniei. Din punctul meu de vedere, integrarea ar trebui amanata pana la o data la care Romania va fi, din punct de vedere economic, politic si social, capabila sa discute (aproape) de la egal la egal cu "partenerii europeni". |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Din punctul meu de vedere, integrarea ar trebui amanata pana la o data la care Romania va fi, din punct de vedere economic, politic si social, capabila sa discute (aproape) de la egal la egal cu \"partenerii europeni\". Ma tem ca noi nu vom apuca ziua aia prietene... |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
radunic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 January 03 From: Timisoara ![]() |
a- de acord, dar nu aia era prioritara, ci cea prin Deva-Sibiu. Nu uita ca s-a dat pretul maxim
b- he he au dat-o deja la o firma din Turcia (nu vorbim la ce pret) - ma cam indoiesc de calitatea lucrarii finale c- nu uita ca profitul firmei americane este extraordinar (pret maxim primit la costuri de Turcia-Romania), noi ne vom multumi cu resturile. bazele militare - mi-e teama ca o sa ajungem in curand tinta primordiala a Orientului Mijlociu. Asa ca nu stiu ce beneficiu e mai mare... |
-------------------- |
|
zalmoxis |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 57 Joined: 25 March 03 ![]() |
....stiti ma gandeam acum (e pentru prima data cand uite gasesc doua opinii atat de diferite una langa alta) ...deci ma gandeam ca generatzii de-a randul i-am tot asteptat pe americani si au venit asa fulgerator ne-au lasat cate ceva metale pe la Ploiesti si s-au roit....Pe de alta parte ne-am tot aliat cu nemtzii si am luat-o in barba...( in final le-am si tras-o e drept da'noi tot loseri am ramas - exceptie cu I mondial ca ne-am ales cu Ardealul) ..SI iar ma gandesc la situatia in care sunt azi americanii, nu stiu nu-i invidiez si-au atras oprobiul multor oamenii (atentie deci nu spun tari state spun OAMENII!!) prin politica lor externa de cel mai tare din parcare ..Si stiti cum... e nimic nu-i vesnic !..Toate imperiile se nasc cresc si pana la urma au un final in istorie ...Concluzia mea vis a vis de cele doua opinii e ca pana la urma camasa e mai aproape decat haina sau paltonul, eu sincer as merge cu Europa cu rusii si cu China ...SUA ..nu stiu tare am teama ca ne-o vor da asa iar pe la nas si apoi ne va spune "Sorry sucker!!!".Sper sa nu fie asa da' istoria se cam repeta se pare !!!!!
|
-------------------- Mente et maleo
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici ai dreptate. Rusii sunt oameni de cuvant, prieteni de nadejde, asa au fost intotdeauna. E pacat sa nu mergem pe mana lor. :x :x :x :x
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Auzi mai acum faci misto de pomana ..Pana la urma nu uita istoria am scris-o cu rusii si nu uita EI SUNT APROAPE DE TOT SI (INCA) SUNT PUTERNICI...Ah si inca ceva...Mai romanii sunt cei mai de cuvant pana la urma sa sti!....Da' si cu americanii mai zau ca nu imi este deloc rusine !..Cum e aia cu armele chimice ca nu prea stiu eu bine si nici faza cu sarbii sincer nu-mi e prea clara (decat ca le-au tras-o frumos la europeni le-au bagat mortu' n casa asa sa vada si ei cum e cu razboi si zone de conflict pe aici prin Europa ..In rest asa e ai dreptate pana la urma tot americani ne dau si gaze si petrol si una peste alta avem si piatza lor la discretie...Ma lasi zau asa!!!???
|
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Te las, cum sa nu, de fapt nici sa te iau nu prea vreau. Esti pe dinafara complet.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
old1310,
1. Autostrada se poate face din banii nostri si fara a moderniza o baza militara. (Chiar ar fi bine sa apara mai multe autostrazi, nu numai una ![]() 2. In loc de a investi banii in baza militara oare nu s-ar putea investi intr-un cartier de locuinte?? :shock: :shock: 3. Nu cred ca am putea deveni tinte teroriste daca am construi locuinte in loc de baze americane... P.S. zalmoxis, ai dreptate, istoria se repeta, nenorocirea este ca poporul nostru nu a reusit sa invete nimic din ea! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
zalmoxis |
![]()
|
ptr. ashu:
dk nu PREA vrei... tot mai am o sansa ..mai!....Si sa sti ca nu-s deloc pe-afara..e cam frig deocamdata poate mai la vara... scuze da' pan' la urma n-am prea intzeles de ce sunt eu asa in exterior, potzi sa explici? ..Cu cuvintele tale !....Alea dinlautru! ![]() |
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu vad de ce ar trebui sa vina cineva pe aici si sa ne DEA ceva! :roll:
Nu mi-l imaginez pe Mr. Johnson stand si uitandu-se pe geamul sau de la etajul 87 din NY la panorama, si gandindu-se: "Well, cum sa fac sa ii ajut pe rromanii ahstia, ce-ar fi sa le propun o autostrada care sa le faca si locuri de munca, la un pret super, si cu o finantare intinsa, well, pe 20 de ani, ca sa si-o poata permite..." Si nici pe Ivan Ivanov rasucindu-si mustata si moramaind: "Neh, poate ar trebui sa tragem oleoductul ala prin Romania, ca sunt simpatici, au fost singurii care s-au ratoit la noi timp de 40 de ani, ba inainte de asta au fost si singurii din tot Estul care au trecut sa ne atace cu cateva divizii armate, cucerind circa 3% din micutul nostru teritoriu... Am asa o jena ca guvernul nostru le-a pastrat tezaurul, hai sa fac o fapta buna"... Si nici pe vreun Pierre sau Gunther sau Julio gandind cum sa investeasca ei in Romania sa ridice nivelul de trai al celei mai sarace tari care conteaza in Europa... NIMENI nu gandeste atat de pagubos ca noi! Afacerile sunt afaceri, domnilor, indiferent ca vin de la rusi, americani, europeni sau chinezi: toti cauta profitul. Iar ele devin reciproc profitabile pentru noi doar din momentul in care STIM sau VREM sa negociem. Atat timp cat toate afacerile de dimensiuni mari din Romania vor fi negociate de oameni corupti, care-si urmaresc propriul interes, NU ne va fi bine. Si Japonezii au stat 40 de ani sub americani, si au ajuns unde sunt numai prin hotararea proprie. Si germanii la fel, si francezii la fel. Banii au venit de la americani, dar stati fara grija ca au stiut sa si-i ia inzecit inapoi. Dar si popoarele alea au stiut sa ii foloseasca cu cap. Asadar, mentalitatea noastra de romani plecati Portii este cea care ne baga si ne tine in rahat, iar nu americanii, rusii sau europenii. Astia vor incerca sa profite intotdeauna. Asta-i piata, asta-i viata. Cine joaca castiga, sau pierde, PE MANA LUI. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Ptr. Maddan...
Adevarat graisi mai!.....Si eu tot asta spuneam da'mai voalat !...Pana la urma cred ca si transportul e mai ieftin dk faci business cu astia care-s mai aproape ..Sti care e treaba ? Ca numai noi avem prostiile astea ijn cap cu rusii care mai ce naspa sunt lasa k nu fac afaceri cu ei !..LAs'ca fac astia din vest ....Cand era CAER-ul CAER si balanta comerciala era in favoarea Estului stiam sa facem afaceri si cu rusii si cu unf=gurii cu polacii cubanezii si tot soiul de natiuni din astea din "bloc",...acum ce bine ca a murit piatza aia comuna ca uite ce ne calaresc baietzii si americanii si UE si rusii mai nou!....Avemnoi asa o kestie sublima unii o numesc sentimentalism da' io cred ca-i altceva ....Zi buna maestre!!.... |
|
|
ashu |
![]()
|
QUOTE Pana la urma cred ca si transportul e mai ieftin dk faci business cu astia care-s mai aproape :shock: :shock: Dupa tine business inseamna sa te duci cu fierbatoare la ei in piata sa le vinzi? Si tu ziceai tot ce zicea maddan?!?! In ce limba, nu te supara, ca ti-am recitit posturile si nu prea exista elemente comune. Sau asta gandesti dar iese altceva?? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Alo domnu Ashu ce-i asta dom'le ai kef de cearta sau ce !....Pai ce am zis eu de fierbatoare sau numai alea se transporta !?....Io am crezut ca transportu e una din partile cele mai importante (nu cu cea mai mare pondere normal desi uneori am avea surprize sa descoperim ca transportul are un rol mai mare decat am banui in structura pretului da' ma rog sa nu intru in amanunte ca iar imi ceri dictionar si n-am vreme sa dau lectii de economie elementara) cand faci un biz....Ai mata biz cu americanii sau nu ai mata biz orice fel de biz si nu folosesti transport de nici-un fel!?!?......Zi si mie poate ai descoperit vreo nisa!!!....deci scuze da' dk nu intzelegi nu e vina mea ....
|
|
|
ashu |
![]()
|
Nu e vina mea ca nu intelegi matale. De pilda io chiar am biznis cu americanii, de fapt lucrez la o firma americana si le trimit lunar produsul muncii mele. Si nu expediez nimic prin posta si nici nu ma duc la ei cu produsu la subrat. Si puteau sa fie si pe Marte, puteau sa fie si in blocul alaturat, tot aia era. Ghici ciuperca ce e?
S-au schimbat vremurile alea cand exportai tone de otel sau de cartofi ca sa faci bani. Poti sa faci bani mult mai multi din munca de creatie si in cazul asta distantele nu mai inseamna nimic. Eu prefer sa vina investitoru american cu malaiu si sa puna de o afacere care sa implice mult creier si mai putina fortza, decat mafiotu rus care in afara de a vinde petrol aici, nu prea vad ce poa sa ne ofere, ca mana de lucru ieftina are si la el si materii prime cacalau. Si ca tot ziceati de istorie si sa invatam din ea. Pai ce ne invata istoria, ca rusu a facut pipi pe noi cand a vrut si cand n-a vrut. Asa ca ar trebui sa fugim de ei ca dracu de tamaie. Si tot istoria, recenta de data asta, ne invata ce-au patit tarile aflate sub influenta americana timp de zeci de ani, adica EU centrala + Japonia. Pai au facut foarte bine, mai mult decat bine. Cum e nivelul de trai la ei? Cum o duce omu de rand? Cat e de respectat cetateanul? Care e speranta medie de viata? De rau ce le-au facut americanii, al dracu de bine o mai duc. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Oli ola...sta asa si nu mana, eu as fi convins aproape ca UE e mai de treaba. Cel putin la nivel investitiei de ban public (nu merg pana la nume proprii si private; Julio, Franz, etc.). Ce interes are UE...se pare ca faptul ca au primit tari mai sarace in trecut...nu i-a afectat profund, ba chiar au iesit intariti din proces. Ca o sa fie baze US nu va deranja pe nimeni...nici pe mine, scapam de o grija...stau alde Jim si John ne pazesc si nea Mos Teaca local o sa o ia in simbrie si armata obligatorie o tampenie din ce in ce mai greu de sustinut d.p.d.v. logic
![]() Ia sa ne aducem aminte ce tari au intrat rand pe rand in UE: Irlanda, Spania, Grecia, Portugalia...In ultimele doua situatia e inca mai slabuta...dar un progres s-a intamplat...au pus astia de la Bruxelles saua pe ei si au lasat-o moale cu dictaturile si post-dictaturile (Spania, Portugalia, Grecia) pe urma a inceput sa scada nivelul de evaziune, a spagii percepute, a frectiei pe banii publici (tocma' am fost la o conferinta si stiu ce s-a inatmplat cu Petrom-ul portughez care era taman ca al nost' de acum, dar asta acu' vreo zece ani: deficit anual, sindicate vioaie, zile libere,nepotisme, pensie si salarii bunicele si SIGURE...acum e privat si au trecut pe profit...dar au o problema: nu mai vrea lumea sa se angajeze la ei:). In urma fonsurilor nerambursabile dirijate cu cap si supravegheate in derulare, a constrangerilor politice, rechinii vechi politici s-au retras cu ce au agonisit, a crescut nivelul de trai si sentimentul de bine in propria tara si din tari furnizoare de forta de munca pentru Fr, UK, si Ge...au au ajuns mari importatori. De la Cuza incoace asa am facut si noi din pacate progrese...daca nu se pune "domn strain"...nu se face dom'le si in al doilea rand oamenii plecati se vor intoarce cumva si o sa vina mai educati, mai castigati, mai seriosi si obisnuiti sa fie ca acolo si nu ca aici...Poate asa o sa princem noi ziua ferice cand or sa vina ucrainenii si moldovenii la munca prin Ro la cules de rosii si lubenite. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
zalmoxis |
![]()
|
bey deci uite gata ma dau batut ..deci exporti inteligentza la americani mai toata stima si consideratia (si asta nu e la misto e kiar pe bune!)..da' in rest sa sti ca transportul e transport ( o tin si eu pe-a mea ce vrei pana la urma geaba ai inteligentza dk n-ai si papa si aia inca nu se transporta prin alte mijloace decat alea care le stim cu toti...Si cred io uite stand asa drept si judecand poate stramb ca SI ASA tot o transporti tot CEVA costa ....Parerea mea poate gresesc da'sa-mi explici si mie cum faci transferul ala gratuit - si gandeste-te bine inainte sa spui dk e gratis ca eu nu prea cred ..In sfarsit pe de alta parte TOTI s-au pisat pe noi si romanii si turcii si polacii si tatarii si nemtzii si rusii si americanii ..Toti cuceritorii se cam pisa pe ai pe care-i cuceresc sti cum e "alaghercomalagher".....asta e si noi ne-am cam pisat cand i-am pus pe fuga pe ai lu' Hitler in al IIlea ne-am pisat si prin Ungaria si prin Cehia ..Nu ne-au lasat rusii sa ne pisam prin Germania na deh ghinion....Si cum ziceai ca e cu americanii si statu' sub influenza lor!?!?POATE NU STI CAT DE BINE LE-A PRINS ALORA DIN AMERICA DE SUD.....Sau si aia tot din cauza rusilor !...
Auzi mah da'pana la urma sa fiu al draq de n-asa bea o bere cu tine!.... |
|
|
ashu |
![]()
|
Trimit prin internet. Crezi ca daca as scrie soft pt. o firma ruseasca as expedia un cedeu cu trenu???? Tot pe internet, tot atat m-ar costa. Asa ca ideal e sa ai cu cine sa faci bisnisu si sa iti dea bani frumosi pe el, locatia chiar nu importa. Si sunt multe treburi care in ziua de azi se pot face la distanta, nu numai programare.
Auzi, da ce tara din America de Sud e in NATO, ca imi scapa pe moment? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Aaaa pai de NATO vorbim !..Pai hai sa-ti atunci ca dk e sa imi dai apa la moara (asta si pen' ca ai refuzat subtil invitatia la bere pai atucni sa-ti zic dk nu sti ca si NATO si tot blocul vestic si succesul lor sti cui i se datoreaza ..Da ai ghicit rusilor ia gandeste-te de ce!...Hai ca exporti inbteligentza treb' sa-ti dai seama...Auzi si acum gata inkei discutia cu tine ca nu esti obiectiv k te platesc aia de peste ocean cred si eu ca o sa le ti partea pana in panzele albe ..Mie mi sa cam rupe si de ei si de aia din rasarit incerc sa-i intzeleg si pe unii si pe altzii..Pana una alta nu ma incalzeste nici unu' nici altu!....Fiecare isi urmareste treaba aici, nu face nici unu' nimic aiurea si nici nu da vreun sfantz din considerente altele decat cele de biz..Singura treaba naspa e ca de cand cu biz cu banii si cu toata nebunia asta fuga dupa lux vile masini alea alea..prea s-a redus totul la bani ..Si banu' s-a catarat in varful piramidei lasnd orice fel de alte valori aiurea....
In sfarsit pana la urma parerea ta e parerea ta si nu vreau sa te conving eu de nimic ...E felul tau de a vedea lucrurile weare a free country cum zic amicii tai deci ....so long!..sau so short nu stiu exact cum e...Imi pare raiuu de bere ca tare m-as mai fi "certat"cu tine "pe dinafara" (la o terasa adica) da' ma rog s-a dat s-a luat!.......O seara buna mai!!! |
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Rusii au reusit sa iasa un pic din gaura neagra in care erau acum 10 ani, dar au enorm de multe de facut pana sa aiba o economie cat de cat functionala.
Si tot rusii nu au prea multe de oferit Romaniei pe plan economic, decat de luat, si mai precis industriile prelucratoare de gaze naturale si petrol, ca nu cumva sa fim independenti energetic. De altfel, grupul II de la Cernavoda ar fi asigurat independenta energetica a Romaniei, da' sunt unii - prietenii stiu care - la Guvern care n-au gasit 2 miliarde pentru asta. Iar intentiile Rusiei fata de Romania sunt clare: la granita de est a Romaniei va fi granita de vest a .... Rusiei. Da da, nu a Moldovei, si nici a Ucrainei, ci a zonei de influenta ruse. Americanii i-au suflat pe romani din fata rusilor, dar asta este ultima concesie. Si inca nici nu e bine batuta in cuie. Asa ca noi vom avea statutul unei tari de granita. Granita UE, si granita influentei vestice. Ucraina este o tara aparte, de filozofie rusa, chiar filorusa, care nu se pune, indiferent cat e de mare. Asa ca de la rusi nu vine NIMIC bun, nici pe plan economic. Transport de petrol, sau de marfuri intre Est si Vest? Imi pare rau, dar asta nu va aduce niciodata mai mult de 2-4% din PNB. Transportul de informatie, prin centre de comunicatii, se face intre Est si Vest de mult prin Germania si Olanda, unde indivizii au fost destul de destepti sa-si bage banii in niste mega "maduve" informationale. Din contra, produsul intelectual este primul, cel care va face diferenta intre tarile avansate si cele ne-avansate. Productia agricola este ridicol de ieftina - in Spania multe alimente sunt mai ieftine decat aici - iar productia de ansamble/subansamble finite migreaza iremediabil spre extremul Orient. Asadar, ce are de oferit Romania? Baze pentru Imperiul American (asa cum a facut-o, pe rand, pentru Imperiul Roman, pentru Imperiul Otoman, pentru Sfantul Imperiu Roman, pentru Imperiul Habsburgic si apoi pentru cel Tarist). Rute de comunicatie si transport intre UE si Est. Baze de inteligenta - atat outsourcing IT, cat si dezvoltare de produse finite pe IT. Turism - cat cuprinde, dar e pacat ca lacomia si prostia romanesti blocheaza procesul, ca de-aia hotelurile de la noi de la mare au preturi aproape duble decat cele din Grecia! Servicii - strans legate de primele. Productie manufacturiera pe textile, mobila si subansamble de masini. Un eventual zacamant petrolier... Si cam atat. Haideti sa nu mai visam. Nimeni nu ne da nimic, si e absolut normal sa fie asa. In schimb, daca lucrezi pentru o multinationala (americani, olandezi, francezi, etc.) esti platit pe masura muncii tale. Daca lucrezi pentru Estici (turci, rusi, chinezi, arabi), esti platit prost si ti se da cu flit. Daca lucrezi pentru romani, innebunesti din cauza sapaturilor si a prostiei ridicate la nivelul cel mai inalt. Modul in care esti retribuit da masura comportamentului poporului respectiv fata de ceilalti. Unii te respecta, altii nu. Si eu am aceeasi aversiune fata de rusi (si estici in general), zalmoxis... so, imi pare rau, dar nu cred ca ne-ar fi mai bine in sfera de influenta rusa. 200 de ani de istorie spun exact invers. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ashu |
![]()
|
zalmoxis, pai si pana la urma care e ideea, nu sa vina aia sa ne dea slujbe bune? Sau asta inseamna ca sunt sluga la ei? :shock: O fi mai bine argat la Trita Fanita? Sau poate baiat de casa la Mischie?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum o saptamana am postat un banc la rubrica respectiva. Printre altele se facea referire tot la un transport catre rusi care trebuia sa se intoarca intact dupa un timp. Stim cu totii ca acel transport nu s-a mai intors si nici nu cred ca se va mai intoarce vreodata ba mai mult, ne-a costat al dracului de scump in ciuda distantei.
In alta ordine de idei, cred ca sunt unii care nu vad padurea din cauza copacilor. Pai bine mai fratilor, dupa mai bine de 50 de ani de cancer comunist noi tot cu rusii vrem? Dupa ce am scapat de ei ca de o tumora de 90kg., in loc sa ne ingrijim de sanatatea noastra parca ne bate gandul sa cerem sa ne-o puna la loc. HALAL SA NE FIE ! A venit momentul sa constientizam (apropos de "poapoare cuceritoare" ) ca suntem prea mici ca sa fim "independenti" si deci trebuie sa alegem. Facand aceasta alegere stim in linii mari spre ce ne indreptam. Cine vrea sa opteze pentru rusi nu are decat. Sa-i creasca mare ! Eu unul nu mai vreau sa aud de bolsevici never ever. Trist este ca unii vrea. Aia care este, se stie ei. |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
zalmoxis |
![]()
|
.....mai nu stiu in ce zona de influentza ar fi mai bine asa cum am si zis mai sus nu ma intereseaza rusii nu sunt fiolorus incer sa fiu pargmatic si pana una alta dk ai informatii atat de bune documentate din economia mondiala cred ca stui ce insemana Rusia ca PIATZA ..SI cred eu (si nu numai eu) ca PIATZA E importanta cea mai importanta "resursa"la ora actuala de asta duc lipsa cu totzii...Din punctul asta de vedere sper ca nu exsita dicutzii !....In ceea ce priveste papa din Occident TSIM bine ca acolo se subventzioneaza da?!?!..Tocmai ptr. ca e atat de importanta !!.....
|
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Bey Maska ia citeste bine mai A ZIS CINEVA CA VREA LA RUSI!?!?! Sau cu rusii sau ..Ce draq mai ai reactii de pusti (esti pusti!?!)!) Auzi si las-o mai moale cu 50 de ani de comunism ca aici n-a fost never comunism vrei comunism du-te in Suedia da'vezi dk bei decaf sa-ti iei de aici ca aia nu importa din aia....Da' acum revin si zic ca ar trebui sa mai scapam de kestiile astea cu rusii nu sunt buni ca asa ca pe dincolo ca ce ne-au facut !..Deci toti ne-au facut suntem de acord cu asta sau nu ..Romanii au luiat aurul turcii aurul si gagicile nemtii graul si petrolul rusii iar aurul si ce mai ramasese din resure ..DECI TOTI IAU MAI ..IDEEA E SA LUAM SI NOI CAT PUTEM DE LA EI ..SI RUSII SUNT AICI APROAPE AU O IMENSA PIATZA DE DESFACERE SI NOI NU SI NU AIA SUNT RUSI NU MAI FACEM NIMIC CU EI ..Lasati mai ca fac americani si cu rusii.....
|
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
".Deci toti ne-au facut suntem de acord cu asta sau nu ..Romanii au luiat aurul turcii aurul si gagicile nemtii graul si petrolul rusii iar aurul si ce mai ramasese din resure "
Ai uitat un aspect foarte important : si noi pe noi ne-am facut... Si da, sunt pusti. Tocmai d'aia stau si ma intreb : daca vin turcii inapoi si ne fura iar femeile? Sau si mai rau. Daca ni le aduc inapoi p'alea de acum 400 de ani? :shock: |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
ashu |
![]()
|
Auzi zalmoxis, da tu cati ani ai? Ca vad ca ne iei pe toti la varsta, in ciuda faptului ca dupa scris, formularea frazei si idei esti cu siguranta puber.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
zalmoxis |
![]()
|
ce ai mai cum sa le aduca inapoi pana una alta le dam noi (se duc ele) la export in Turcia!....
|
|
|
costash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 July 03 ![]() |
ca bine zici tati
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Rusii tot rusi raman. Ca in bancul ala cu Bula care povestea la scoala cum s-a distrat in vacanta. Si spune ca el si bunicul au refacut traseul glorios al inaintarii armatei eliberatoare. Si cand invatatoarea il intreaba cum el spune "pai si eu si bunicul ne-am dus la o vecina si dupa ce am batut-o si violat-o, i-am luat si porcul". Deci, Rusia never. Nici SUA, ca arata un profund sictir fata de tot ceea ce insemna reguli internationale. Mai degraba as merge pe politica facuta de UE.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Ce faci Ashutzu acum ma ataci pe varsta !?....Am atatia catzi am (sigur mai multzi ca tine - din pacate, ca nu-i nici-o sfaraiala sa ai multzi ani -) da' ......n-am inzteles ca anume din cons=tructzia frazelor mele iti deramjeaza okishorii!?....Hai poate invatz si eu ceva de la tine sunt deskis zau si flexibil in ciuda varstei !>...ki ki ki.....
Bey pacat ca te enervezi, pe bune si ataci asa cu argumente din astea "Da' tu... bla bla bla ...".....Fi si tu mai original ce draq nu mai repeta dupa mine ca nu esti papagal!.... Eu intreb ce varsta ai tu sa intrebi si tu!?..Ti kiar crezi ca asta conteaza!?..Auzi mai sti ceva am obosit!..UIte recunosc tu esti mai destept si mai frumos si ai dreptate da....Astia care zici tu sunt cei mai buni .....SI tot ce zici tu de=acum incolo e bine !!...Gata stop joc ca am obosit!.... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:48 |