DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Femei soferite pe acest forum?

Oana
post 27 May 2004, 14:34
Post #211

Group: Members

Felicitari ! Asta da mamica! smile.gif
Nurorile astea nu se ridica niciodata la nivelul soacrelor... laugh.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bobo
post 27 May 2004, 14:34
Post #212

Membru autentic

From: Bucuresti

paulp pana la urma e un biet ambreiaj, da-l in masa...mai importante sunt altele..

--------------------
+
paulp
post 27 May 2004, 14:39
Post #213

Bagator de seama!

From: Iasi

Oana merci pentru felicitari, se pare ca la noi in familie e ceva innascut ca toata lumea conduce bine. Si frate-meu, si sor-mea si vad ca si fiu-miu are talent. Doar taica-miu mai boteste usa cind vrea sa bage masina in garaj, dar are o justificare, e din Vrancea, patria vinului :twisted: .

Fara gluma, acum eu am incredere ca nevasta-mea va coonduce bine. Totul e sa aibea si ea incredere :wink: si sa asculte cind ii spun ceva. Un singur lucru a bagat la cap. Cind ii spun frineaza s-o faca in miime de secunda, ca daca se gindeste mult s-ar putea sa nu mai fie nevoie :vmad:

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Oana
post 27 May 2004, 14:48
Post #214

Maica-mea are carnet dar nu a condus decat la inceput. Apoi s-a lasat pagubasa, iar unul din motive a fost ca tata o batea la cap tot timpul ca face greseli si ca strica masina, asa ca s-a enervat si nu a mai condus ca sa nu mai aiba certuri in casa.
Asa ca vedeti multe femei sunt opresate de catre "capetele de familie" si nu sunt incurajate sa conduca, adica sunt chiar descurajate, mai ales daca familia are o singura masina. Cand o sa ajungem si noi sa avem fiecare membru al familiei masina proprie, ca in strainatate.... atunci o sa fie altceva...

--------------------
+
AL
post 27 May 2004, 14:57
Post #215

Member

[quote]
Oana: Deci mai sunt 3 fete pe forum
[/quote]

Nu sunt doar 3, de fapt sunt mai multe, insa au nick-name-uri comune, din care nu rezulta ce sunt sau care viziteaza sporadic forumul... Eu mai cunosc cel putin doua persoane de sex feminin care intra pe forum si din cand in cand se implica si in discutii...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
paulp
post 27 May 2004, 15:06
Post #216

Bagator de seama!

Ahaaaa, deci de fapt asta era intrebarea din topic :twisted:

--------------------
+
Conny
post 28 May 2004, 14:34
Post #217

Membru

CONNY!!!!!...scuze ca te-am uitat :oops: .... ESTI INVITATA SI BINEVENITA LA INTALNIRI!!!![/quote]

Mersi mult de invitatie Liviu!
Din pacate am ratat acest subiect pana azi, iar de intalniri mi-e si rusine sa spun de cate ori mi-am programat sa vin si nu mi-a iesit!
Aseara pana la urma v-ati intalnit la Academie? Spre rusinea mea nu am stiut, dar pe la ora 20 cand mergeam spre casa (Dr Taberei) am vazut masini adinate in parcare, dar nu am facut nici o legatura!

Si apropos de subiect: eu recunosc ca barbatii sunt soferi mai talentati decat noi femeile, dar pana in momentul in care ii mana hormonii prea mult si vor sa o faca pe-a macho in trafic!

Eu nu fac parte din categoria femeilor care stiu sa conduca bine, dar sper ca nu sunt nici in categoria celor care incurca f des circulatia (hi hi hi! cei care stati in Dr Taberei sper ca nu m-ati injurat prea des, iar daca da, imi cer scuze pe aceasta cale :wink: )

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
Conny
post 28 May 2004, 14:38
Post #218

Membru

[quote]CONNY!!!!!...scuze ca te-am uitat :oops: .... ESTI INVITATA SI BINEVENITA LA INTALNIRI!!!![/quote]

:oops:

ups! scuze Al, ca am incurcat personajele!

--------------------
Solenza Scala
Conny
+
claus.b
post 30 May 2004, 01:20
Post #219

Membru incepator

Interesant faptul ca o simpla intrebare a Oanei a generat 9 pagini de topic. Probabil din cauza ca noi masculii cautam intotdeauna compania femeilor, chiar si pe net. Sau poate ca femeile pe un site despre masini sunt rare si cand le prindem tabaram pe ele. Parerea mea despre soferite corespunde intrucatva cu a multor de-aici: they suck! Nu toate, dar sunt destule care ne fac viata amara in trafic. Si, recunosc, muuuuult mai multi barbati care ne deranjeaza pe strazi! Acum, eu am cunoscut si super soferite, dar din pacate sunt rare. Poate din cauza ca nu conduc la fel de mult ca barbatii, poate din cauza ca nu simt masina ca pe o extensie a barbatiei ca multi dintre noi, poate din cauza ca sunt prea concentrate la ce fac pentru a le interesa colegii de trafic... Cert e ca multe dintre ele incurca circulatia si de-aia le observam si le criticam. Poate ar trebui sa le ajutam (are dreptate Oana cu batutul la cap, si maica-mea conducea super si a renuntat din cauza pisalogelilor babacului). Oricum, eu imi trimit prietena la scoala si ma inarmez de pe acum cu rabdare pt. a o ajuta sa conduca bine. Nu de alta, dar m-am saturat de bere fara alcool sau de iesit numai prin apropierea casei ca sa pot bea ceva.
referitor la intalniri, m-ar interesa unde se tin exact (am inteles ca joia in Herastrau, cineva zicea ceva de Academie - de biliard presupun). As vrea sa vin cu prietena mea ca s-o incurajati sa-si ia carnet LOL!

--------------------
"O, Dacie cea zamislita fara de gandire, roaga-te pentru noi cei ce ne indreptam catre tine. AMIN!"
+
SYL
post 30 May 2004, 01:50
Post #220

doc

From: IF, Balotesti

[quote]
referitor la intalniri, m-ar interesa unde se tin exact (am inteles ca joia in Herastrau, cineva zicea ceva de Academie
[/quote]
Acum intalnirile se tin in fata Academiei Militare, dar locatia e deocamdata provizorie....citeste mai multe la rubrica intalniri.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
claus
post 30 May 2004, 13:40
Post #221

private spice

[quote]

Din pacate am ratat acest subiect pana azi, iar de intalniri mi-e si rusine sa spun de cate ori mi-am programat sa vin si nu mi-a iesit!
Aseara pana la urma v-ati intalnit la Academie? Spre rusinea mea nu am stiut, dar pe la ora 20 cand mergeam spre casa (Dr Taberei) am vazut masini adinate in parcare, dar nu am facut nici o legatura!

Si apropos de subiect: eu recunosc ca barbatii sunt soferi mai talentati decat noi femeile, dar pana in momentul in care ii mana hormonii prea mult si vor sa o faca pe-a macho in trafic!

Eu nu fac parte din categoria femeilor care stiu sa conduca bine, dar sper ca nu sunt nici in categoria celor care incurca f des circulatia (hi hi hi! cei care stati in Dr Taberei sper ca nu m-ati injurat prea des, iar daca da, imi cer scuze pe aceasta cale :wink: )[/quote]

cum, mai, .. sa treci si sa nu opresti .. ? .. rusinicaaaa ...

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
viulian
post 30 May 2004, 14:29
Post #222

Que ?

Recunosc, eu sunt mult mai tolerant cu barbatii decat cu femeile :?

Am lasat-o odata pe prietena mea (de atunci) sa-mi conduca masina; a mers bine dar la sfarsit a gresit puuutin - in loc sa bage intr-a doua a nimerit intr-a patra; masina a tremurat - si cu toate ca a schimbat rpd (are carnet), am tipat urat la ea si m-am infuriat foarte rau.

Dar am fost prin Politehnica cu un amic ce nici macar carnet nu are, si chiar daca saraca masina a indurat cele mai aprige smucituri din cate am vazut eu vreodata, totusi am fost foarte senin cu el (aveam doar putin inima stransa).

Oare de ce :?:

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
SGN_1310
post 30 May 2004, 17:43
Post #223

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Din ceea ce scri reies 2 lucruri :
1. esti suferind de o o forma ciudata de misoginism.....nu stiu daca exista cuvantul asta in forma asta.
2. esti inconstient .
Toate cele bune shi multa bafta domnule Iulian V. pt ca iti trebuie !

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
viulian
post 30 May 2004, 18:06
Post #224

Que ?

Eh, chestia cu misoginismu e un pic discutabila, caci nu sunt musai asa - cred ca doar foarte egoist cu masina. In orice alta chestie nu sunt rau, doar cu masina.

Inconstient sunt :twisted: aici m-ai prins. Si bafta am mai de fiecare data, altfel cred ca m-as fi invatat minte pana acum biggrin.gif

Oare femeile sunt egoiste cu masina lor ?

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
madalina
post 30 May 2004, 18:32
Post #225

Membru autentic

Nu este vorba de egoism cu masina, ci pur si simplu de un sentiment de aparare a propriei proprietati! Eu nu as lasa pe nimeni sa-mi conduca masina daca nu am deplina incredere in calitatile de sofer ale respectivei persoane!

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
GeorgeB
post 30 May 2004, 20:02
Post #226

the 7 stars of Pleiades constellation

[quote]
Nu este vorba de egoism cu masina, ci pur si simplu de un sentiment de aparare a propriei proprietati! Eu nu as lasa pe nimeni sa-mi conduca masina daca nu am deplina incredere in calitatile de sofer ale respectivei persoane!
[/quote]
si totusi pe mine ma lasi :twisted: laugh.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
SGN_1310
post 30 May 2004, 20:16
Post #227

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Pai are deplina incredere in calitatile tale de soferist ...sau nu. Daca nu, esti exceptia ce intareste regula ....tot e bine indiferent cum as da'o!

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
GeorgeB
post 30 May 2004, 21:13
Post #228

:twisted: just check my avatar :twisted:

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
MMihai
post 30 May 2004, 22:00
Post #229

Membru autentic

From: PITESTI

GeorgeB apropo de avatar.. scuze ca sunt offtopic dar te rog sa-mi dai si mie un link unde prezinti acest "record" ca sa ii spun asa biggrin.gif

--------------------
Renault Megane III 1.6 16V 110cp Noir Nacre
+
GeorgeB
post 30 May 2004, 22:07
Post #230

aici este linkul . aia e poza biggrin.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
MAS
post 31 May 2004, 00:00
Post #231

Le Bubulateur

[quote]
Daca mi ai face scandal cand greseste ar conduce mai des! Vorbeam cu un cuplu pe aceasta tema: el spune ca nu vrea easa conduca, ea spune ca ar conduce, dar orice ar face nu e bine! Poti incercasa o inveti! Dar nu facand scandal, ci explicandu-i unde a gresit! Stim cu totii ca experienta e foarte importanta in acest domeniu!
[/quote]

Sa invete sa conduca fata din partea mea, cu draga inima as lasa-o sa-nvete sa conduca si chiar as fi EXTREM de calm...DAR... NU PE MASINA MEA!!!!!!!!!!! La mine nu pune mana nimeni pe masina mea...nici macar taica-miu care are peste 1.000.000 de km si conduce meserias... dar pur si simplu nu-mi place sa vad volanul masinii mele in mana altcuiva...cu atit mai mult daca acel cineva nu stie... Cand vreau sa iau lectii si sa ma mai incant, il las la drum lung pe taica-miu sa conduca si mai-mai ca-mi vine sa iau un pix si carnetel sa iau notitze laugh.gif ... si cu toate astea, tot nu-l las prea des sa puna mana pe masina mea, cu atit mai putzin in absenta mea...

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
madalina
post 31 May 2004, 00:59
Post #232

Membru autentic

Daca este vorba de sotia ta, vrei, nu vrei, din punct de vedere legal, este si masina ei, daca este dobandita in timpul casniciei! Daca este vorba de prietena, e alegerea ta daca o lasi sau nu si orice ai hotari nu iti poate reprosa nimeni nimic!

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Raptoe
post 31 May 2004, 01:08
Post #233

Membru

Off-topic ..mers cu supernova Clima 2002 si ajuns cu acul kilometrajului la ledu rosu....tragetzi voi concluzile....(nu am condus eu) bafta.... :wink:

--------------------
+
is11fiz
post 31 May 2004, 10:36
Post #234

Membru incepator

Concluzia e ca supernovele au vitezometre penale. S-a mai discutat dar nu ma pot abtine:70km/h pe vitezometru=62km/h real => cu regula de 3 simpla 190km/h pe vitezometru=168km/h real... Am atins si eu ledul rosu si eram foarte incantat pana am aflat chestia asta. Sa fim seriosi ar mai trebui macar vreo 15 cai pentru performantele pe care le indica vitezometrul de la DSN.
Imi pare rau daca te-am dezamagit, dar oricum ai oricand posibilitatea sa nu ma crezi si sa traiesti in continuare cu ideea ca DSN merge cu 190km/h :mrgreen:

--------------------
+
Raptoe
post 31 May 2004, 11:08
Post #235

Membru

Si la Nove 160 cat inseamna 120?Deci se simtzea ca mergeam peste 180 da ma rog prefer sa traiesc in basmul meu laugh.gif asa ca daca mai ai ceva de zis sa imi scri in mesaj privat...ca sa nu fim off-topic....

--------------------
+
GeorgeB
post 31 May 2004, 11:11
Post #236

stati on topic. rog un moderator sa faca curatenie.
ps : nu se aplica regula de 3 simpla!

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
is11fiz
post 31 May 2004, 11:30
Post #237

Membru incepator

Ok, fie cum spuneti voi. Raman la parerea mea ca se aplica regula de trei simpla in acest caz, si apropo de intrebarea lui raptoe, la 160 ai 141.71 biggrin.gif Am verificat lucrurile astea la firma riguros... In fine, nu tin sa am ultimul cuvant, asa ca puteti sa mai scrieti orice ca nu mai raspund decat pe pm ca sa nu fiu off-topic.

--------------------
+
GeorgeB
post 31 May 2004, 11:34
Post #238

nu se poate aplica regula de 3 simpla deoarece graficul functiei nu creste drept. este o crestere curba asimptotica .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
Raptoe
post 31 May 2004, 11:35
Post #239

Membru

Ma intreb cum a facut el probe???a mers in paralel cu un Mercedez?
PS : nu ma datzi afara :inger:

--------------------
+
paulp
post 31 May 2004, 12:06
Post #240

Bagator de seama!

Mai off-topicilor, mutati-va discutia despre viteza la topicul lui Liviu "Ce mai poate o DSN" ca el a facut probe, inclusiv cu GPS.
Aici vorbim despre femei la volan. :twisted:

--------------------
+
16 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 05:33
Forum Renault