Femei soferite pe acest forum?
![]() ![]() ![]() |
Femei soferite pe acest forum?
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
[quote]parca-i reclama la Toyota Corrola
:twisted:[/quote] Si ce ma ??? tu ai vazut vreo data o Supernova stricata ??? :twisted: |
--------------------
.
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
nu am vazut una matuita rau de tot, :twisted:
da luni arata bine :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
[quote="asarban"] Pentru ca sunt muuuuult mai multi barbati soferi care vad un numar muuuuuult mai mic de femei-sofer si care mai apoi care povestesc: "am vazut o dobitoacaaaa"!?
A, sa nu uit..La multi ani![/quote] :shock: Gresisi adrisantul |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Bai, in toata analiza asta voi nu tineti seama de o serie de factori:
1. in majoritatea gospodariilor din romania exista max o masina pe care o conduce barbatul, caci deh, e capul familiei 2. chiar daca exista o singura masina, si sotia isi ia carnet insa conduce de obicei cand sotul e beat, are permisul suspendat sau nu are chef sa mearga la cumparaturi duminica cu sotia in conditiile 1 si 2, e normal ca femeia, desi are carnet de cativa ani sa conduca nasol de tot. dar nu e numai pentru femei, pentru ca acum cativa ani i-am dat masina unui prieten ce nu mai condusese de 1 an, si nu va spun cu ce emotii am ajuns din centru pana in Berceni. Pe de alta parte, sunt numeroase femei care au primit masina de la firma sau au masina lor personala (deci au ocazia sa conduca des) si care cu mana pe inima pot spune ca au un stil de condus absolut normal. E drept, sunt poate usor mai lente, pentru ca o femeie niciodata nu o sa se "excite" de la zgomotul unui motor ajuns la 5000 rpm asa cum fac unii masculi pentru care o masina sportiva nu e decat o jucarie mai frumoasa. Asta nu inseamna ca femeile care conduc mai incet (a se citi legal) conduc prost. Iar restul femeilor care chiar conduc prost (exceptand soferitele de duminica) cred ca intalnesc un procent sensibil egal cu al masculilor. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
LA MULTI ANI!!! :bday:
[quote]Ete c-o sa incerc sa vin...numa sa nu fiu ocupata cu alte treburi..Aoleo..da stai asa..ca nu vin..ca maine e ziua mea si tre' sa va cinstesc.. :oops:[/quote] cu atat mai mult trebuie sa vii!!! :hohote: de mult nu am mai avut o sarbatorire in parcare....pe bune.... vezi pozele de la intalniri...cred ca mai exista cea cu masina lui Liviu impodobita cu tort si tropita din belsug cu cola laugh.gif (sper ca el nu va citi asta....ca iar isi va aduce aminte si ne va alerga.... :mester: ) Attached File(s) ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
aici e rubrica cu soferite capatze...?
Uite cam-a lovit o masina depasindu-ma din spate, eu pe bicla si pe Saint Michel si in drum spre casa fiind:). Cand o furi asa neanuta ai un sentiment ciudat de furie si surpriza...care durea(za) ceva. Nu am cazut dar nici mult nu a lipsit, m-a durut scurt in cot (noroc ca avea oglinda cu arc) si gata. Ia uite-ma la primul meu accident rutier real...sa vezi declaratii, asigurari, complicatii. Ia sa ma reped eu primul in sofer... Tanti (caci tanti era) franase 15 metri mai incolo, eu dupa ce franasem imediat ma indrept de spate si ma uit la bicla critic. Ma rog imii ziceam: eu am scapat usor...da macar ti-am zgariat usa cu ghidonul mama ta de masina habauca ca eu sunt semnalizat, pe banda mea si e vina ta. Si ma-m apropiat deci plin de speranta de Twingo (nici macar Mertan nu era)...si o vad pe vinovata ce statea singurica inauntru si plangea plina de remuscari. Un pic necajit ca usa ei nu patise nimic aproape, se infundase insesizabil...ma uit la ea, o vad plansa...ei si ma inmoi; o fi socata de eveniment, i-o fi frica sa nu o dau in judecata...Hai sa ii ridic moralul si ii spun prin usa: ça va!?...Ea iese smiorcaindu-se si vorbind dar nu cu mine ci la hands free....se despartise de prieten-su saracuta si nu mai vedea nimic...si-a cerut scuze si a continuat sa vorbeasca la telefon nefericita. Asa eram de zguduit la propriu si figurat, incat pana acasa m-am gandit la drama ei si era sa ma tamponez frontal de doua ori: odata cand treceam pe rosu si altadata pe sens interzis. |
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
poate avea nevoie de consolare biggrin.gif
voulez vous ... avec moi laugh.gif c 'est le petit bubu sur mon bras tongue.gif |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
ba da'te dreac. Scoate buletinu'.....
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
se pare ca suntem spionati: A1, Ciao Darwin: soferi si soferite.
Mama natura e o tipa trasnet care are chiloti de dres...cu alte cuvinte...priveliste DIRECTA! Asteptam amenzile! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ai vazut si tu interviul? Parca era topicul asta, doar ca Cotabita si Pocorschi erau mai indulgenti :twisted:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
andrei daca privesti asa ceva ai o problema :twisted:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
BodyLove,
La multi ani! :valuri: Sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca !!! |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
:bday: Body!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
:bday: La Multi Ani Body!
Multa sanatate si fericire! |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
paulp |
![]()
|
Desi cred ca eu am fost primul care ti-a spus asta :twisted: iti mai spun o data si public: "Multi ani frumosi ca tine" :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' pe Conny n-o inviti, bre ? Ea ce are, mai ales ca este una dintre cele mai vechi reprezentante ale sexului frumos, de pe forum ? |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
Aha, deci vrei un party in party :twisted:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Esti convins ca de la tortul lui Liviu era frisca aia???????.... :hohote: CONNY!!!!!...scuze ca te-am uitat :oops: .... ESTI INVITATA SI BINEVENITA LA INTALNIRI!!!! |
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
Marty |
![]()
|
Tortul lui Liviu + sticla de sampanie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Oana |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 May 04 ![]() |
Eu nu am mai intrat demult pe forum si ma mir ca acest subiect a ajuns la atatea pagini, nici nu ma asteptam. Deci mai sunt 3 fete pe forum. OK. Cu intalnirile, eu nu cred ca voi putea participa, nu sunt din Bucuresti.
La multi ani! Body. Si inca ceva: mai, astia cand fac o statistica, un sondaj, iau acelasi numar de barbati si acelasi nr. de femei pe un esantion, deci nu e vorba despre cate femei conduc si ca ele sunt mai putine decat barbatii... De exemplu iau 100 de barbati si 100 femei si vad cati si cate au facut accidente . Si iese ca mai multi barbati fac. Asta am vrut sa spun. Ok? In fine, daca moderatorii considera ca s-a spus totul la acest subiect, pot sa ia masuri. |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
Oana, subiectul asta e ca ala vechi de bancuri. Pina nu pica forumu nu se inchide :mrgreen: .
Faptul ca statisticile arata ca barbatii fac mai multe accidente nu e relevant. Si eu si sotia mea avem carnet. Eu conduc zilnic 20-30km cel putin. Nevasta-mea 20-30 Km/saptamina. Eu am 1 accident la activ in 10 ani de cind am carnet. E nici unu intr-un an. Cum sa nu iasa statistica negativa pentru barbati. :mrgreen: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai mai las-o si pe ea sa conduca biggrin.gif
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
paulp |
![]()
|
Pai tocmai aici e problema, eu as lasa-o cu draga inima, dar conduce doar cind are ea chef si se mai mira ca fac scandal cind greseste :twisted:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca mi ai face scandal cand greseste ar conduce mai des! Vorbeam cu un cuplu pe aceasta tema: el spune ca nu vrea easa conduca, ea spune ca ar conduce, dar orice ar face nu e bine! Poti incercasa o inveti! Dar nu facand scandal, ci explicandu-i unde a gresit! Stim cu totii ca experienta e foarte importanta in acest domeniu!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Marty |
![]()
|
As dori sa te vad eu explicind unde a gresit si sa fi sub un tir. Nu, nu este o urare, este ochestie traita de mine, din pacate!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
kimms nu-i fac scandal cind greseste, ii fac scandal cind greseste aceeasi chestie de 10 ori in 5 min.
Crede-ma ca daca stie e sa conduca numai ambreiajul meu stie cite a tras pentru asta, ca nu degeaba l-am schimbat. :inger: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
ce voiam sa subliniez era faptul ca statisticile sint inselatoare.
Nu e asa simplu sa iei evidenta carnetelor de la poltiie si sa spui atitea femei atitia barbati. Daca vrei un contraexemplu, maica-mea are carnet de 15 de ani si conduce de rupe. N-a facut nici un accident si n-a luat niciodata amenda. Cu ea la volan ma simt intotdeauna in siguranta si nu merge ca melcu. Asta da statistica. :mrgreen: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:31 |