Femei soferite pe acest forum?
![]() ![]() ![]() |
Femei soferite pe acest forum?
BodyLove |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|||
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum naiba se foloseste chstia asta cu citatu' ..ca nu reusesc...Hm..mai incerc laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
trebuie ca la sfarsit sa fie : [/quote]
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
BodyLove |
![]()
|
||
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|||
BodyLove |
![]()
|
Aha..merci ! Ia sa incerc data viitoare...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
[quote="BodyLove"][quote]Apoi, femeile nu sunt preocupate de cum merge masina, nu cunosc mecanica de aici rezultand situatii de genul: moare motorul inintersctie, merge cu frana trasa [quote]
Mai,nene..tu n-ai patit-o niciodata? Nici cand erai incepator? Nu spune ca nu,ca nu te cred....[/quote] Ba da! AM pastit sa mi se opreasca motorul, dar cand eram incepator sau cand masina era defecta. Da' ce, TOATE femeile sofer sunt NUMAI SI NUMAI INCEPATOARE? Am pe strada o imbecila cu un Renault Safrane Biturbo (ia uite cum saliveaza Marty....!!) Asta ori parcheaza masina turand-o la 6000 (ahhh si ce frumos suna cele 2 turbine...) ori pleaca cu frana de mana trasa si asa se intoarce (cu fum iesind din rotile din spate) ori ii moare motorul de 100 de ori cand incearca sa parcheze. Vorba unuia...parca acceleratia ar avea doar 2 pozitii: ON si OFF! adica ori ralanti, nu atinge! ori put the pedaal to the metal 6000 rot/min! Si gagica e la a 4-a masina! Si are carnet de cel putin 5 ani! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Asarban, scuza-ma, dar deja devii extremist in opinii! Cum poti afirma ca TUTUROR femeilor le moare motorul? Daca la mine la bloc toti barbatii sunt extrem de egoisti si daca isi gasesc ei loc de parcare nu se gandesc decat cum sa plece mai repede de la masina si nu conteaza ca ocupa 2-3 locuri daca au posibilitate, ar trebui sa spun ca absolut toti barbatii fac asa? Este o generalizare fara baza reala!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
BodyLove |
![]()
|
Asta-i chiar proasta, atunci..hehe laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
BodyLove |
![]()
|
[quote] Da ma...si eu idiot...as fi putut scoate un ban gramada cu avatarul ala daca as fi fost destul de istet sa-l salvez...
[/quote] Era vorba de avatarul meu, cumva? laugh.gif |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce se descria in pagina anterioara in legatura cu mersul de melc la smechereala se cheama "cruising" si in America este interzis, iar daca te prinde Garcea lor iti da o amenda care sa te usture. De ce e interzis: pai incurca circulatia, polueaza inutil, "toceste" asfaltul degeaba.
Oameni de genul astora sau care merg incet numai ca sa te agaseze sunt si eu de acord sa fie injurati. Aia care saracii cauta o strada ceva nu au nici o vina ca nu stiu harta pe de rost. Asarbane, vino la mine sa vezi live o gagica de la Siemens cum se chinuie sa parcheze un Golf 3. Niciodata nu a scos un timp mai bun de 10 minute (pe ceas) desi are cel mai lat loc de parcare posibil. Fara sa exagerez, cred ca ar putea parca lejer si o duba mai mare. Oamenii s-au gandt ca mai bine se chinuie sa iasa din masini decat sa se trezeasca cu vreo usa infundata suvenir. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
degeaba o dati in folclor si generalizari ! am vazut o groaza de cazuri masculine care trebuiau sa nu aiba carnet. de asemenea am vazut femei care nu aveau ce cauta la volan!
andrei nu tregi o concluzie corecta. nu ai cum sa generalizezi ! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
kimms, inclin sa-i dau dreptate lui Andrei, procentajul de femei care conduc bine e foarte redus. Ca sunt si barbati nesimtiti, asta e altceva, insa ei daca vor sa parcheze, POT smile.gif
Ca un fapt divers, mi s-a intamplat de nenumarate ori sa vad o masina in trafic si sa imi dau seama ca e condusa de o femeie inainte sa vad soferul. N-as sti sa spun cu precizie de ce, dar se vedea ca mergea total aiurea, se evidentia in trafic. Mai de curand, a aparut o categorie care mie mi se pare cea mai periculoasa: femeile care conduc agresiv. Si care probabil au impresia ca 'tare' inseamna bine si se arunca in trafic fara sa aiba reflexele necesare ca sa controleze bine masina.. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
asarban |
![]()
|
[quote]Asarban, scuza-ma, dar deja devii extremist in opinii! Cum poti afirma ca TUTUROR femeilor le moare motorul? Daca la mine la bloc toti barbatii sunt extrem de egoisti si daca isi gasesc ei loc de parcare nu se gandesc decat cum sa plece mai repede de la masina si nu conteaza ca ocupa 2-3 locuri daca au posibilitate, ar trebui sa spun ca absolut toti barbatii fac asa? Este o generalizare fara baza reala![/quote]
Nu am spus ca tuturor femeilor. Doar celor care conduc masini. Da, toti barbatii fac asa: gasesc loc de parcare si pleaca fericiti acasa. Am glumit...era doar o reducere la absurd ca raspuns la mesajul de mai sus: Diferenta: daca imi moare motorul: 1 verific frana de mana, 2, verific treapta in care vreau sa plec de pe loc, 3 verific daca masina se tureaza, 4 verific daca tine ambreiajul, 5, verific daca am combustibil, 6 verific daca cumva ralantiul e mic (apa in benzina, platina, avans, gunoi carburator) Dupa care actionez in consecinta. CATE GAGICI SOFER FAC ASTA? Hai sa-ti spun: Soseaua Giurgiului, sina de tramvai scoasa, diferenta de nivel de 1,5 m. Matiz rosu...nou nout. Dobitoaca noua..cca 25-30 ani Peste transeea unde pe vremuri erau liniile de tramvai exista o "poteca" lata de maxim 1 m, ca sa treaca pietonii Dobitoaca are impresia ca poate sa treaca cu masina (probabil ca trecuse pe jos pe acolo si de aia) Sub privirile stupefiate a cca 100 de oameni face stanga vijelios, roata din stanga calca pe poteca (niste scanduri mai groase) aia din dreapta pe langa! Gratie diferentialului, cand roata din dreapta ajunge in aer masina se opreste. Scandurile cedeaza asa ca matizul plonjeaza inceeeet inceeet si se propteste cu botul in noroiul de pe fundul transeei (precizez ca liniile sunt scoase pe o distanta de cca 5 km) Am oprit, sa vedem ce face tipa. Asta...calma...scoate telefonul: "Iubitel, sunt cu masina blocata in trafic, vino sa ma iei de pe Giurgiului" No comment! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
gresesti. categoria care ameninta cel mai mult sunt acei soferi cu bani care doar ca au putut sa-si ai un 300cp sub fund se cred montoya :evil:
sau aia care au un CL55AMG si merg cu 30km/h cu celularu' la ureche chiar pe axul drumului :evil: sau taximetristii pe care ii doare in fund de masina ca e a firmei si se baga in fata ta fara sa-i intereseze :evil: poate femeile nu se descurca la parcat , dar nu sunt pericol public ca altii so called drivers :evil: |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Astfel decazuri intra in categoria celor care ar trebui sa dea test de inteligenta inaintede a se urca la volan, ca si tipul cu Fordul prezentatde Marty! Pacat ca nu i-ai retinut numarul tipei! Poate le faceam cunostina celor doi! Ca au multe in comun!
Eu l-am vazut pe un nene oprit in intersectia Sterfan cel Mare cu Dorobanti, pe banda a 4-a(pentru facut la stanga) oprit la semafor, pleaca ii moare motorul! Cu coada de masini in spatele lui pana la urmatoarea intersectie! Iese calm din Oltcit cu sticla de 2 L de benzina si o toarna in rezervor! OT De ce daca nu pot folosi smilies? (si nu, nu am bifat "dezactiveaza zambete...") |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|
GeorgeB |
![]()
|
[quote]
Diferenta: daca imi moare motorul: 1 verific frana de mana, 2, verific treapta in care vreau sa plec de pe loc, 3 verific daca masina se tureaza, 4 verific daca tine ambreiajul, 5, verific daca am combustibil, 6 verific daca cumva ralantiul e mic (apa in benzina, platina, avans, gunoi carburator) Dupa care actionez in consecinta. CATE GAGICI SOFER FAC ASTA? [/quote] eu zic ca daca am masina nu trebuie sa fac asa ceva :twisted: pentru asta este serviciul de asistenta rutiera ACR & co. :mrgreen: |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Hai sa scriu si eu ceva pe aici ...
1. Numele subiectului nu ar trebui sa fie de tip misogin ... deja dezbaterea nu mai include "soferitele" ci catastrofele .. de ambele sexe smile.gif .. 2. Azi era sa mor de 3 ori ... in conditiile in care am condus cat se poate de regulamentar (avand numere de BC nu imi permit sa fac "figuri" in Bucuresti) ... In nici unul din cazuri nu a fost implicata vreo femeie smile.gif ... asa ca sa o lasam moarta cu femeile care conduc prost ... Cred ca daca se va face un sondaj de opinie ... ar iesi muuult mai multi barbati decat femei care nu au ce cauta cu permisul in buzunar (si asta procentual vorbind). Impresia asta ca femeile conduc prost este generata de faptul ca 70% din conducatorii auto sunt barbati (poate am gresit procentul ... nu ma omorati) si prin urmare testosteronul isi impune regula majoritatii ... "daca nu esti ca noi inseamna ca esti proasta" ... Eu nu sunt misogin deloc si daca cineva face o greseala in trafic nici macar nu ma intereseaza daca e barbat sau femeie ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
asarban |
![]()
|
[quote][quote]
Diferenta: daca imi moare motorul: 1 verific frana de mana, 2, verific treapta in care vreau sa plec de pe loc, 3 verific daca masina se tureaza, 4 verific daca tine ambreiajul, 5, verific daca am combustibil, 6 verific daca cumva ralantiul e mic (apa in benzina, platina, avans, gunoi carburator) Dupa care actionez in consecinta. CATE GAGICI SOFER FAC ASTA? [/quote] eu zic ca daca am masina nu trebuie sa fac asa ceva :twisted: pentru asta este serviciul de asistenta rutiera ACR & co. :mrgreen:[/quote] Hai basti Georgica...astepti tu ACR-ul sau Dacia Asistenta...... |
|
|
apadi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 March 04 From: Iasi ![]() |
Liviu, sunt MUULT mai multi soferi prosti(la condus, nu ma leg de IQ-ul lor) decat soferite proaste(la fel, nici o leg cu IQ-ul) pentru ca sunt MUULT mai multi soferi (ma refer la numar total) decat soferite. ar trebui facut un raport ca sa faci exact o comparatie al pagubelor feminine-masculine
|
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
[quote][quote] Da ma...si eu idiot...as fi putut scoate un ban gramada cu avatarul ala daca as fi fost destul de istet sa-l salvez...
[/quote] Era vorba de avatarul meu, cumva? laugh.gif[/quote] Oricum nu erai tu in poza aia, asa ca degeaba te mai lauzi :twisted: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
madalina |
![]()
|
Stiti ce nu inteleg eu? Va plangeti de femei, dar daca mai uit la ce soferi va enerveaza cel mai mult, mai intai v-ati gandit la taximetristi, camionagii si alte categorii!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Cind o femeie nu conduce bine, imi spun "asta e, e femeie si nu stie, orice ar face, la fel ca toate celelalte" :mrgreen: (femei care sa conduca (BINE) nu am intilnit mai mult de 2%)
Cind un barbat nu conduce bine, imi spun "cine i-a dat la imbecilul asta carnet? :evil: Vedeal-as mort intr-un pom sau sub un tren/tir/etc, dar singur la volan :twisted: " |
--------------------
Lexus
ES300H
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
kimms, da cine a zis ca nu ne gandim la ei?! Intai au fost topicurile despre taximestristi, camionagii si abia acum despre femei. Deci, sunteti pe locul trei. biggrin.gif
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si as adauga eu, cel mai disputat subiect din cele mentionate de Ashu. Deja are 6 pagini topic-ul asta. Ala cu ceilalti soferi nu avea decat vreo 4-5 pentru toate categoriile. tongue.gif
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
asarban |
![]()
|
seteaze-ti nr de mesaje pe pagina la 200 si ambele vor avea doar 1 pagina!
|
|
|
madalina |
![]()
|
poate pentru ca nu exista taximetrisi si camionagii(mai ales) pe daciaclub?!?
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta ar mai lipsi... sa dau de ei si p-aici. Mi-ajunge cat interactionez in trafic cu ei. smile.gif
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Aaaaaa .. calcati pe teren sensibil smile.gif ... de exemplu , un taximetrist atipic este "ciprianlucescu" (membru al acestui forum) smile.gif .. il cunosc personal, vine in fiecare sambata la intalirea din Iasi si l-am urmarit in trafic (am mers o bucata de drum in spatele lui fara ca el sa ma vada smile.gif ) ... si pot spune ca a mers corect ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Liviu >> Un vechi proverb romanesc spune "exceptia intareste regula"... :mrgreen:
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
ashu |
![]()
|
Sau: cu o floare nu se face primavara.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:40 |