DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Femei soferite pe acest forum?

BodyLove
post 25 May 2004, 17:58
Post #121

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

[quote]Apoi, femeile nu sunt preocupate de cum merge masina, nu cunosc mecanica de aici rezultand situatii de genul: moare motorul inintersctie, merge cu frana trasa[quote]
Mai,nene..tu n-ai patit-o niciodata? Nici cand erai incepator? Nu spune ca nu,ca nu te cred....

--------------------
Dacia Logan Laureate - B-41-C A I
Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BodyLove
post 25 May 2004, 17:59
Post #122

Membru incepator

Cum naiba se foloseste chstia asta cu citatu' ..ca nu reusesc...Hm..mai incerc laugh.gif

--------------------
Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
+
GeorgeB
post 25 May 2004, 18:07
Post #123

the 7 stars of Pleiades constellation

trebuie ca la sfarsit sa fie : [/quote]

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
BodyLove
post 25 May 2004, 18:09
Post #124

Membru incepator

Barbatii sunt mai \"superficiali\", pot rezolva simultan mai multe probleme, fara o analiza profunda si corecta neaparat.  
Asa e..tocmai de-aia..se concentreaza la fusta scurta a fetei de pe trotuar..si il buseste pe ala din fata...Am vazut 3 faza de genul asta intr-o singura vara..nemaipomenit, nimic de zis...Sa nu mai vorbim de accidentele alea urate..tot din motive asemanatoare...
 Erau 2 acum vre-o 5 ani..si descarcau niste mobila dintr-un camion...si unu ramasese cu ochii la mine..si a lasat dulapul pe umerii celuilalt...si bietul om..cocosat de greutatea dulapului, abia a putut urla\" Las-o ba pe domnisoara si tine de dulap...\" M-am amuzat copios si ma amuz si acum cand imi aduc aminte..eh..uite asa se intampla si pe sosea ..cu gandul la alte probleme...faci buf...
[/code]

--------------------
+
BodyLove
post 25 May 2004, 18:10
Post #125

Membru incepator

Aha..merci ! Ia sa incerc data viitoare...

--------------------
+
asarban
post 25 May 2004, 18:23
Post #126

Membru autentic

Group: Banned

[quote="BodyLove"][quote]Apoi, femeile nu sunt preocupate de cum merge masina, nu cunosc mecanica de aici rezultand situatii de genul: moare motorul inintersctie, merge cu frana trasa [quote]

Mai,nene..tu n-ai patit-o niciodata? Nici cand erai incepator? Nu spune ca nu,ca nu te cred....[/quote]

Ba da! AM pastit sa mi se opreasca motorul, dar cand eram incepator sau cand masina era defecta.
Da' ce, TOATE femeile sofer sunt NUMAI SI NUMAI INCEPATOARE?

Am pe strada o imbecila cu un Renault Safrane Biturbo (ia uite cum saliveaza Marty....!!)
Asta ori parcheaza masina turand-o la 6000 (ahhh si ce frumos suna cele 2 turbine...) ori pleaca cu frana de mana trasa si asa se intoarce (cu fum iesind din rotile din spate) ori ii moare motorul de 100 de ori cand incearca sa parcheze.
Vorba unuia...parca acceleratia ar avea doar 2 pozitii: ON si OFF! adica ori ralanti, nu atinge! ori put the pedaal to the metal 6000 rot/min!
Si gagica e la a 4-a masina! Si are carnet de cel putin 5 ani!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
madalina
post 25 May 2004, 18:29
Post #127

Membru autentic

Asarban, scuza-ma, dar deja devii extremist in opinii! Cum poti afirma ca TUTUROR femeilor le moare motorul? Daca la mine la bloc toti barbatii sunt extrem de egoisti si daca isi gasesc ei loc de parcare nu se gandesc decat cum sa plece mai repede de la masina si nu conteaza ca ocupa 2-3 locuri daca au posibilitate, ar trebui sa spun ca absolut toti barbatii fac asa? Este o generalizare fara baza reala!

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
BodyLove
post 25 May 2004, 18:30
Post #128

Membru incepator

Asta-i chiar proasta, atunci..hehe laugh.gif

--------------------
+
BodyLove
post 25 May 2004, 18:37
Post #129

Membru incepator

[quote] Da ma...si eu idiot...as fi putut scoate un ban gramada cu avatarul ala daca as fi fost destul de istet sa-l salvez...

[/quote]
Era vorba de avatarul meu, cumva? laugh.gif

--------------------
+
bogdan_o
post 25 May 2004, 18:37
Post #130

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Ce se descria in pagina anterioara in legatura cu mersul de melc la smechereala se cheama "cruising" si in America este interzis, iar daca te prinde Garcea lor iti da o amenda care sa te usture. De ce e interzis: pai incurca circulatia, polueaza inutil, "toceste" asfaltul degeaba.

Oameni de genul astora sau care merg incet numai ca sa te agaseze sunt si eu de acord sa fie injurati. Aia care saracii cauta o strada ceva nu au nici o vina ca nu stiu harta pe de rost.

Asarbane, vino la mine sa vezi live o gagica de la Siemens cum se chinuie sa parcheze un Golf 3. Niciodata nu a scos un timp mai bun de 10 minute (pe ceas) desi are cel mai lat loc de parcare posibil. Fara sa exagerez, cred ca ar putea parca lejer si o duba mai mare. Oamenii s-au gandt ca mai bine se chinuie sa iasa din masini decat sa se trezeasca cu vreo usa infundata suvenir.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
GeorgeB
post 25 May 2004, 18:41
Post #131

degeaba o dati in folclor si generalizari ! am vazut o groaza de cazuri masculine care trebuiau sa nu aiba carnet. de asemenea am vazut femei care nu aveau ce cauta la volan!

andrei nu tregi o concluzie corecta. nu ai cum sa generalizezi !

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
MariusI
post 25 May 2004, 18:48
Post #132

Membru autentic

kimms, inclin sa-i dau dreptate lui Andrei, procentajul de femei care conduc bine e foarte redus. Ca sunt si barbati nesimtiti, asta e altceva, insa ei daca vor sa parcheze, POT smile.gif

Ca un fapt divers, mi s-a intamplat de nenumarate ori sa vad o masina in trafic si sa imi dau seama ca e condusa de o femeie inainte sa vad soferul. N-as sti sa spun cu precizie de ce, dar se vedea ca mergea total aiurea, se evidentia in trafic.

Mai de curand, a aparut o categorie care mie mi se pare cea mai periculoasa: femeile care conduc agresiv. Si care probabil au impresia ca 'tare' inseamna bine si se arunca in trafic fara sa aiba reflexele necesare ca sa controleze bine masina..

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
+
asarban
post 25 May 2004, 18:52
Post #133

Membru autentic

[quote]Asarban, scuza-ma, dar deja devii extremist in opinii! Cum poti afirma ca TUTUROR femeilor le moare motorul? Daca la mine la bloc toti barbatii sunt extrem de egoisti si daca isi gasesc ei loc de parcare nu se gandesc decat cum sa plece mai repede de la masina si nu conteaza ca ocupa 2-3 locuri daca au posibilitate, ar trebui sa spun ca absolut toti barbatii fac asa? Este o generalizare fara baza reala![/quote]

Nu am spus ca tuturor femeilor. Doar celor care conduc masini.

Da, toti barbatii fac asa: gasesc loc de parcare si pleaca fericiti acasa.

Am glumit...era doar o reducere la absurd ca raspuns la mesajul de mai sus:
Diferenta: daca imi moare motorul: 1 verific frana de mana, 2, verific treapta in care vreau sa plec de pe loc, 3 verific daca masina se tureaza, 4 verific daca tine ambreiajul, 5, verific daca am combustibil, 6 verific daca cumva ralantiul e mic (apa in benzina, platina, avans, gunoi carburator)

Dupa care actionez in consecinta.
CATE GAGICI SOFER FAC ASTA?

Hai sa-ti spun: Soseaua Giurgiului, sina de tramvai scoasa, diferenta de nivel de 1,5 m.
Matiz rosu...nou nout.
Dobitoaca noua..cca 25-30 ani

Peste transeea unde pe vremuri erau liniile de tramvai exista o "poteca" lata de maxim 1 m, ca sa treaca pietonii
Dobitoaca are impresia ca poate sa treaca cu masina (probabil ca trecuse pe jos pe acolo si de aia)
Sub privirile stupefiate a cca 100 de oameni face stanga vijelios, roata din stanga calca pe poteca (niste scanduri mai groase) aia din dreapta pe langa! Gratie diferentialului, cand roata din dreapta ajunge in aer masina se opreste.
Scandurile cedeaza asa ca matizul plonjeaza inceeeet inceeet si se propteste cu botul in noroiul de pe fundul transeei (precizez ca liniile sunt scoase pe o distanta de cca 5 km)
Am oprit, sa vedem ce face tipa.
Asta...calma...scoate telefonul: "Iubitel, sunt cu masina blocata in trafic, vino sa ma iei de pe Giurgiului"
No comment!

--------------------
+
GeorgeB
post 25 May 2004, 18:54
Post #134

gresesti. categoria care ameninta cel mai mult sunt acei soferi cu bani care doar ca au putut sa-si ai un 300cp sub fund se cred montoya :evil:

sau aia care au un CL55AMG si merg cu 30km/h cu celularu' la ureche chiar pe axul drumului :evil:

sau taximetristii pe care ii doare in fund de masina ca e a firmei si se baga in fata ta fara sa-i intereseze :evil:

poate femeile nu se descurca la parcat , dar nu sunt pericol public ca altii so called drivers :evil:

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
madalina
post 25 May 2004, 18:58
Post #135

Membru autentic

Astfel decazuri intra in categoria celor care ar trebui sa dea test de inteligenta inaintede a se urca la volan, ca si tipul cu Fordul prezentatde Marty! Pacat ca nu i-ai retinut numarul tipei! Poate le faceam cunostina celor doi! Ca au multe in comun!
Eu l-am vazut pe un nene oprit in intersectia Sterfan cel Mare cu Dorobanti, pe banda a 4-a(pentru facut la stanga) oprit la semafor, pleaca ii moare motorul! Cu coada de masini in spatele lui pana la urmatoarea intersectie! Iese calm din Oltcit cu sticla de 2 L de benzina si o toarna in rezervor!

OT De ce daca nu pot folosi smilies? (si nu, nu am bifat "dezactiveaza zambete...")

--------------------
+
GeorgeB
post 25 May 2004, 19:07
Post #136

[quote]
Diferenta: daca imi moare motorul: 1 verific frana de mana, 2, verific treapta in care vreau sa plec de pe loc, 3 verific daca masina se tureaza, 4 verific daca tine ambreiajul, 5, verific daca am combustibil, 6 verific daca cumva ralantiul e mic (apa in benzina, platina, avans, gunoi carburator)

[/quote]

eu zic ca daca am masina nu trebuie sa fac asa ceva :twisted: pentru asta este serviciul de asistenta rutiera ACR & co. :mrgreen:

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
Liviu
post 25 May 2004, 19:21
Post #137

expat naiv

From: Peste gard

Hai sa scriu si eu ceva pe aici ...

1. Numele subiectului nu ar trebui sa fie de tip misogin ... deja dezbaterea nu mai include "soferitele" ci catastrofele .. de ambele sexe smile.gif ..

2. Azi era sa mor de 3 ori ... in conditiile in care am condus cat se poate de regulamentar (avand numere de BC nu imi permit sa fac "figuri" in Bucuresti) ...
In nici unul din cazuri nu a fost implicata vreo femeie smile.gif ... asa ca sa o lasam moarta cu femeile care conduc prost ...

Cred ca daca se va face un sondaj de opinie ... ar iesi muuult mai multi barbati decat femei care nu au ce cauta cu permisul in buzunar (si asta procentual vorbind).

Impresia asta ca femeile conduc prost este generata de faptul ca 70% din conducatorii auto sunt barbati (poate am gresit procentul ... nu ma omorati) si prin urmare testosteronul isi impune regula majoritatii ... "daca nu esti ca noi inseamna ca esti proasta" ...

Eu nu sunt misogin deloc si daca cineva face o greseala in trafic nici macar nu ma intereseaza daca e barbat sau femeie ...

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
asarban
post 25 May 2004, 19:49
Post #138

Membru autentic

[quote][quote]

[/quote]

eu zic ca daca am masina nu trebuie sa fac asa ceva :twisted: pentru asta este serviciul de asistenta rutiera ACR & co. :mrgreen:[/quote]

Hai basti Georgica...astepti tu ACR-ul sau Dacia Asistenta......

--------------------
+
apadi
post 25 May 2004, 20:09
Post #139

Membru incepator

From: Iasi

Liviu, sunt MUULT mai multi soferi prosti(la condus, nu ma leg de IQ-ul lor) decat soferite proaste(la fel, nici o leg cu IQ-ul) pentru ca sunt MUULT mai multi soferi (ma refer la numar total) decat soferite. ar trebui facut un raport ca sa faci exact o comparatie al pagubelor feminine-masculine

--------------------
+
MoneyTalks
post 25 May 2004, 20:18
Post #140

-

From: Ireland

[quote][quote] Da ma...si eu idiot...as fi putut scoate un ban gramada cu avatarul ala daca as fi fost destul de istet sa-l salvez...

[/quote]
Era vorba de avatarul meu, cumva? laugh.gif[/quote]

Oricum nu erai tu in poza aia, asa ca degeaba te mai lauzi :twisted:

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
madalina
post 25 May 2004, 20:18
Post #141

Membru autentic

Stiti ce nu inteleg eu? Va plangeti de femei, dar daca mai uit la ce soferi va enerveaza cel mai mult, mai intai v-ati gandit la taximetristi, camionagii si alte categorii!

--------------------
+
MoneyTalks
post 25 May 2004, 20:30
Post #142

-

Cind o femeie nu conduce bine, imi spun "asta e, e femeie si nu stie, orice ar face, la fel ca toate celelalte" :mrgreen: (femei care sa conduca (BINE) nu am intilnit mai mult de 2%)

Cind un barbat nu conduce bine, imi spun "cine i-a dat la imbecilul asta carnet? :evil: Vedeal-as mort intr-un pom sau sub un tren/tir/etc, dar singur la volan :twisted: "

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
ashu
post 25 May 2004, 20:36
Post #143

Membru erectil

kimms, da cine a zis ca nu ne gandim la ei?! Intai au fost topicurile despre taximestristi, camionagii si abia acum despre femei. Deci, sunteti pe locul trei. biggrin.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
bogdan_o
post 25 May 2004, 20:57
Post #144

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Si as adauga eu, cel mai disputat subiect din cele mentionate de Ashu. Deja are 6 pagini topic-ul asta. Ala cu ceilalti soferi nu avea decat vreo 4-5 pentru toate categoriile. tongue.gif

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
asarban
post 25 May 2004, 21:01
Post #145

Membru autentic

seteaze-ti nr de mesaje pe pagina la 200 si ambele vor avea doar 1 pagina!

--------------------
+
madalina
post 25 May 2004, 21:02
Post #146

Membru autentic

poate pentru ca nu exista taximetrisi si camionagii(mai ales) pe daciaclub?!?

--------------------
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
ashu
post 25 May 2004, 21:04
Post #147

Membru erectil

Asta ar mai lipsi... sa dau de ei si p-aici. Mi-ajunge cat interactionez in trafic cu ei. smile.gif

--------------------
+
Liviu
post 25 May 2004, 22:30
Post #148

expat naiv

From: Peste gard

Aaaaaa .. calcati pe teren sensibil smile.gif ... de exemplu , un taximetrist atipic este "ciprianlucescu" (membru al acestui forum) smile.gif .. il cunosc personal, vine in fiecare sambata la intalirea din Iasi si l-am urmarit in trafic (am mers o bucata de drum in spatele lui fara ca el sa ma vada smile.gif ) ... si pot spune ca a mers corect ...

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
MoneyTalks
post 25 May 2004, 22:40
Post #149

-

Liviu >> Un vechi proverb romanesc spune "exceptia intareste regula"... :mrgreen:

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
ashu
post 25 May 2004, 22:48
Post #150

Membru erectil

Sau: cu o floare nu se face primavara.

--------------------
+
16 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 02:40
Forum Renault