Femei soferite pe acest forum?
![]() ![]() ![]() |
Femei soferite pe acest forum?
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la femei la femei si la stilul lor de a conduce, era sa ma loveasca acum vreo 2 saptamani o babuta kamikaze la volanul unei SLZ. Era cand pe o banda cand pe alta si pentru ea pedalele de frana si de acceleratie nu aveau decat 2 pozitii: on-off. Nu am vazut cine era la volanul masinii decat la un semafor cand am tras paralele cu masina ei sa-i zic sa mearga mai ca lumea. Cand am vazut cine era la volan m-am blocat si nu am mai putut sa-i spun nimic. Mi-era mie jena sa injur o femeie in varsta. Dar era simpatica. Avea si fata si privirea de kamikaze.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu as limita prin lege condusul! Caci controalele medicale pentru permis mai mult nu se fac! tatalui meu i s-a intamplat ca la 36 de ani sa-i ia talonul ca nu avea facut controlul medical facut, iar pe batrani nu-i intreaba nimeni! Iar eu personal nu am vazut niciodata un batran oprit de politie!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Paul cit ati platit la don'soara pt o asemenea reclama? tongue.gif |
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
madalina |
![]()
|
Nu este nevoie sa ma plateasca Polirom pentru reclama! Este de departe cea mai buna editura din Romania in domeniul meu (Stiinte Politice - Sociologie)!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Kimms foloseste si tu icon-urile ca nu stiu cind esti suparata :vmad: si cind glumesti tongue.gif . Stiu despre Polirom, il tachinam doar pe Paul...
Apropo de facultatea ta, ai mentionat o abrevire dupa ea care m-a lasat in ceata. Poti sa o traduci ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Kimms, nu mi-o lua in nume de rau, nu-s misogin dar am si io o nedumerire in chestia asta: in studiile facute, s-a urmarit cumva cate accidente se intampla din pricina femeilor, fara ca ele sa fie implicate? Ca aici cred ca sparg orice top. Mai exact, am o femeie in fata, merge ca un kur, pune frane bruste degeaba, nu-si tine banda, etc, reusesc sa scap de ea si enervat o calc si intru in altu. Sau ma feresc din cauza ca o femeie ocoleste aberant o groapa imaginara si intru in unul parcat. Sau alte cazuri asemanatoare. Pe mine ma irita faptul ca in astfel de cazuri vinovatul moral pleaca linistit si altii tre sa traga ponoasele (si sa apara in statistici!!).
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
madalina |
![]()
|
Dar nu numai femeile fac chestia asta! Uite cineva a patit-o rau de tot din cauza altuia: a fost orbit de faza lunga a aluia si a lovit un biciclist, care a murit pe loc! Cel vinovat fizic era preot si s-a pus problema raspopirii lui, ceea ce ar insemnat somaj fara posibilitatea de a-si mai gasi vreun loc de munca! Iar vinovatul moral a plecat linistit! Norocul preotului a fost ca in spatele respectivei masini mergea o cunostinte de-a lui si intamplator a retinut numarul! Eu era sa lovesc o masina de pe contrasens deoarece tipa de pe banda a adoua a intrat pe banda mea, iar eu am inceput in gand sa-i dedic numeroase"urari de bine" cand am vazut ca si ea a facut acea manevra deoarece o alta masina iesea din parcare fara sa se asigure! Cati barbati nu fac aceleasi greseli zilnic?
Nu eram suparata, chiar m-a amuzat remarca! Mi-am dat seama ca il tachinai! SNSPA-Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative este de stat, are 3 facultati si numeroase departamente, e de stat www.snspa.ro www.politice.ro - facultatea |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Kimms!
NU-mi aduna mere cu pere! Stiu ca la facultatea aia iesiti cu un "troian" bagat in cap: Discriminare de gen! (cunosc nspe absolvente de SNSPA care numai asta viseaza, ONG-urile conduse de asa-ceva numai asta vaneaza...dar asta e altceva)! Eu vorbeam de procente STRICT referitoare la accidente rutiere nu la total infractiuni! Faptul ca din totalul infractiunilor comise de femei doar 1% sunt acc rutiere, nu inseamna ca restul de 99% nu pot fi: omor deosebit de grav, talharie, viol etc! E vorba de infractiuni referitoare la circulatia rutiera adica: condus fara permis sau cu permnisul suspendat, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, etc! Adica cele cateva infractiuni la legea rutiera! Eu vorbeam de accidente care au avut drept cauza CONTRAVENTII!! nu infractiuni! Astea nu apara in ce ai prezentat mataluta! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Intr-adevar, mai ales viol :twisted: Violurile comise de femei cred ca sint destul de multe, nu-i asa? :mrgreen: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Foarte interesant. Tre sa vin si io la Bucuresti mai des :twisted: |
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
madalina |
![]()
|
Viol nu prea poate fi...din simplul motiv ca o femeie nu poate fi decat victima!
Nu adun mere cu pere! Tu te-ai referit la totalul accidentelor, in timp ce eu m-am referit la condamnari, care reprezinta doar o parte din accidente! Nu am gasit statistici mai recente fatade ce ai ai prezentat tu, caci siteul INS e groaznic! Si de la facultatea aia iesim mai degraba cu "creierul spalat" in problemacivitatii, societatii civile in general! Exista un masterat de gen si Centrul FILIA, preocupat cu asa ceva, dar acest lucru nu inseamna ca orice absolvent se duce la acest masterat! Mult mai popular este cel de Relatii Internationale si Integrare Europeana! Iar in Facultatea mea s-a facut un studiu in privinta discriminarii de gen, dar nimmeni nu vre sa-l publice caic cativa profesori ar trebui dati afara si urmariti in justitie pentru hartuire sexuala! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Kimms, sorry, dar aici n-ai dreptate. Viol poate fi oricum. Atunci cind unul dintre parteneri nu doreste actul sexual dar este obligat sa-l faca (contrins, fortat etc.) tot viol e. Stiu un caz din Iasi in care un tip a fost sechestrat si violat de 4 gagici. E drept cu in majoritatea cazurilor femeile sint cele violate, dar si cazul invers este valabil, ca si violul pentrecut intre persoane de acelasi sex. :wink: Ma bucur ca apreciezi cartile Polirom, dar, parerea mea, uneori miscarea feminista are tendinta de a dramatiza situatia femii chiar si atunci cind nu e cazul, sau de a generaliza mai mult decit trebuie anumite situatii particulare. Am citit si eu cartile d-nei Miroiu si ale colegelor dinsei :wink: . |
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
madalina |
![]()
|
Nu toate sunt colegele dansei si exista o invidie imensa intre ele...Nu sunt de acord cu d-na Miroiu in multe privinte, dar oricine e sincer trebuie sa recunoasca ca nu exista egalitate de sanse intre femei si barbati! Numai daca te-ai uitat un pic pe studiul Doinei Olga stefanescu sau pe cel al MEC-ul in privinta rolurilor in care sunt prezentati barbatii si femeile, observi ca asa suntem educati! DAR: somajul este mai mare in randul barbatilor (insase poate argumenta ca exista destule femei casnice, ce nu au lucrat niciodata si acestea nu sunt luate in considerare in statistici)! E drept ca salariile sunt mai mici ale femeilor! In mediul privat, in marile companii, numarul femeilor in pozitii de varf este mai mare decat al barbatilor - deh, mentalitate occidentala! Cerintele sistemului de invatamant avantajeaza fetele- sunt mai multe fete in licee teoretice si in invatamantul superior, iar baietii sunt mai multi in invatamantul vocational (fostele scoli profesionale), dar la nivelul masteratului si dcttoratului numarul fetelor scade dramatic - din cauza ca se casatoresc, fac un copil- doi si renunta la studii, in timp ce barbatii se casatoresc mai tarziu si isi continua studiile! In general feministele de la noi si ONG-urile nu urmaresc o reala echitate, ci interesele proprii! Eu am facut o lucrare cu tema "femeile in politica romaneasca" si am solicitat ajutorul tuturor ONG-urilor active care au ca obiectiv femeile si cu exceptia Centrului "Parteneriat pentru Egaliate" care apartine Soros, nu mi-a raspuns nimeni!
Si pentru ca un barbat sa fie violat de o femeie el trebuie sa aiba o anumita reactie fizica! Daca nu-i place femeia respectiva deloc, daca ii repugna ideea de a face sex cu femeia respectiva, ea nu poate sa il violeze! Dar barbatii pot fi si victime ale violului, insa comis de un alt barbat! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Adica cum, mentalitatea occidentala inseamna discriminare pozitiva si e ceva bun? Iti zic io nu e, e o tampenie, insa nu cred ca din cauza asta sunt mai multe femei, ci din alta: de obicei pe pozitiile alea e nevoie de un om cu pregatire economica si sunt muuuult mai multe femei care termina ASE-ul decat barbati. Simplu, nu? :wink: |
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|||
paulp |
![]()
|
||
Reactia nu este fizica ci biochimica, si se manifesta atit la stimuli psihologici cit si la stimuli fiziologici. Asta am invatat-o la fiziologie in anul 1 :wink: . Asa ca nu-mi spune mie ca unui barbat normal nu i se scoala cind vede o femeie goala care i-o suge (oricit de legat ar fi si oricit i-ar displace lucrul asta, fiind facut fara acordul lui). Scuza-mi limbajul dur, dar am vrut sa vezi exact lucrurile. Si ca o incheiere la exemplu de mai sus, gagicile alea 4 ii bagasera tipului o pasta de px pe canalul penian, doar pentru a tiune penisul drept, cind deja nu mai putea avea erectie. Si nu doar barbatii pot fi violatori pentru femei. Am vazut destul exemple cu femei violate de alte femei. Crezi ca daca o alta femeie iti face un cunnilingus si apoi o penetrare cu un penis de cauciuc, fara voia ta nu e tot viol :? ? |
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
asarban |
![]()
|
Hai hai...spuneti tot...cum se face forumul asta d'ala...cu sex!
Madam kimms! Ca dovada a "spalarii" de care vb e chair reactia ta: numai o femeie poate fi violata! Ei bine nu! Legiuitorul de dupa 1996 a modificat prevederea comunista ca numai o femeie poate fi subiect pasiv al infractiunii de viol si numai un barbat poate fi subiect activ al aceleiasi infractiuni! Din 1996 subiectul activ sau pasiv al infractiunii de viol este necalificat, adica poate fi de orice sex! Paule, apreciez imaginatia dar violul presupune...cu dinsa intr-nsa.. alte alea "e" perversiuni sexuale...adica 2 articole de Cod Penal mai incolo! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
madalina |
![]()
|
Trecand cu vederea limbajul dur, ai dreptate!
Ashu, nu este discrimira pozitiva (sau actiune afirmativa, ci pur si simplu daca e mai eficienta o femeie o angajezi! Nu este neaparat nevoie sa fie absolventi de ASE, ci sunt absolventi din diferite domenii! Problema apare in momentul in care daca ai doi candidati identici, preferi barbatul in 99% din cazuri sau preferi un barbat mai slab pregatit doar pentru ca e barbat! In Suedia, prin lege Guvernul este format dintr-un numar egal de femei si barbati! Si nu se simte nimeni nedreptatit! Vi se pare corect ca desi femeile reprezinta mai mult de jumatate din populatia Romaniei, numai 9% dintre parlamentari sunt femei? Dar nu mi se pare corecta nici cealalta extrema: cand Iliescu a fost intrebat daca este competenta d-na Stanoiu pentru postul de consilier pe probleme de aparare, raspunsul a fost: Dar de ce n-ar fi o femeie? Dece Condoleezza Rice poate fi si Rodica Stanoiu, nu? desi intrebarea nu era sexizta ci privea competenta intr-un anumit domeniu a unei persoane, fara ca genul sa aiba importanta! Nu sunt de acord cu organizatiile de femei ale partidelor, dar sunt de acord cu existeanta unor actiuni concrete ale partidelor de a fi implicate femeile in viata politica! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
ashu |
![]()
|
Io altceva ziceam. Faptu ca in marile corporatii din Romania pe posturile de conducere sunt mai multe femei nu se datoreaza nici discriminarii pozitive, nici competentei exagerate a femeilor din tara asta. Sunt mai multe economiste, atat tot. Si atunci statistic e normal sa ca ele sa fie mai multe in posturi care implica economisti.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
asarban |
![]()
|
Mai fata! Madam Stanoiu nu a fost in stare decat sa dea peste cap justitia, sa-si bage in fata toate pilele, prietenele, sa strice toate randuielile care mergeau de 100 de ani!
Ce dracu sa faca aia ma la aparare? Ea e cercetator! Ea nu stia nici cum se deschide usa in tribunal, daca tre sa traga sau sa impinga si s-a bagat sa modifice codul de procedura civila de a blocat activitatea CSJ! La aparare ar fi facut un si mai mare dezestru! Cucoana aia e doar incompetenta! Indiferent de sexul ei! Ca sa-ti dau satisfactie....ea (cucoana de sex feminin) e un...dezastru (gen neutru) |
|
|
madalina |
![]()
|
Asarban, sunt perfect de acord cu tine ion privinta d-nei Stanoiu! Cand nu a mai avut ce zice, Iliescu a sarit la ziaristi ca sunt misogini, desi oamenii nu aveau o pb cu Rodica Stanoiu ca e femeie,ci ca e incompetenta! Am inteles ca se pricepe la un singur domeniu: cercetarea in criminologie! Dar intre Criminologie ai Aparare Nationala nu exista nici cea mai mica legatura! A facut numai tampenii, a spus numia tampenii! Reactia scumpului nostru presedinte a fost deplasata si in afara situatiei! Si totusi, deoarece in institutiile publice criteriile de numire in functii sunt o nebuloasa, este consilier prezidential pe probleme de aparare, in locul lui Talpes! Si nu am spus ca numai o femeie poate fi violata, ci ca un barbat nu poate fi violat de o femeie, ci doar de un alt barbat! Dar in fata exemplelor lui Paul, imi retrag afirmatia!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Ca sa revenim la condus:
Eu nu am nimic cu femeile la volan, cand am facut accident, EU am fost de vina si am intrat intr-o tipa care mergea regulamentar. Singurul lucru pe care am sa-l reprosez femeilor este ca se turuie cam incet. Daca hotarasc sa imi taie fata si sa nu imi dea prioritate cand vin tare, sa ii dea tata si ele in goarna ca sa nu fiu eu nevoit sa franez in spatele lor. Femeile la volan ar trebui sa inteleaga un lucru: nu toata lumea merge cu 50km/h in oras si NU toata lumea calca pedala de acceleratie cate 1mm/minut, asa ca ar fi bine sa se obisnuiasca cu treaba asta, si atunci cand trebuie sa mearga, SA MEARGA! Nu stiu daca am fost destul de clar, insa sper ca mi-am expus punctul de vedere. :mrgreen: |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
madalina |
![]()
|
Acelasi lucruevalabil pentru o gramada de barbati care se incapataneaza sa tina pe loc o intreaga coloana de masini, chiardaca ar putea merge ceva mai tare, iar pentru cei din spate lui nu sunt cele mai bune conditii pentru depasiri (curbe, linie continua etc)!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nici mie nu imi place sa fiu prins in spatele unei masini lente. Dar nu incep sa injur sau sa claxonez. Mi s-a intamplat de destul de multe ori sa merg sa caut o adresa, un magazin si sa fiu nevoit sa merg mai incet si pe sectoare de drum unde nu era decat o singura banda pe sens. Si nu am apreciat nervii celor din spatele meu.
Nu ar trebui sa fii asa de categoric, de vreme ce 50 e limita legala. Vrei sa mergi cu mai mult, foarte bine, sari peste masinile din fata sau depaseste-le (cum iti e mai la indemana) dar nu sublinia ca asta e un lucru rau. Nici eu nu merg cu 50, ca m-as plictisi, dar nu am nimic imporiva celor care fac acest lucru. Daca eu incalc o regula cu buna stiinta, nimeni nu e obligat sa-mi faca mie pe plac si sa incalce aceeasi regula doar pentru a nu ma incomoda pe mine. |
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stimabililor, va readuc la cunostinta ca limita de viteza in oras este de 50 km/h, fie ca ne place, fie ca nu. Totodata, va reamintesc de faptul ca pe un drum exista mai multe benzi de circulatie. Tu, ca sofer regulamentar sau sontorog ramolit, care circuli cu 50 km/h, trebuie sa ai tot timpul in minte ca mai exista si oameni care poate se grabesc si pentru a nu ii impinge pe ei sa treaca la fapte ce contravin legii circulatiei, te retragi ca un DOMN/DOAMNA si iti continui drumul pe banda I.
Da' pe imbecilii nesimtiti care merg cu 50 km/h pe banda a doua sau chiar a treia, va rog frumos sa-i spurcati cu invective de tot felul, eventual sa aruncati in ei cu ce va cade la indemina: brichete, monede si alte alea! :vmad: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
Aruncati si cu EUR sau brichete Ronson ? Sa stiu sa deschid geamul! :mrgreen:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
Marty, ce te faci cu nesimtiti care ar putea sa mearga mai repede chiar legal, dar pur si simplu nu vor? mi e mi s-a intamplat sa ma grabesc, sa am in fata o Bora mai puternica decat masina mea, soseaua era ingusta, iar din fata era coloana, puteai depasi numai daca oprea cineva care venea din sensul celalalt! Masina din fata mea mergea cu 30km/h in localitate si cu 70km/h in afara! Am incercat sa depasesc, cum vedea ca accelerez, accelerea si el, am mers in paralel cat s-a putut si nu s-0a dat! era chiar amuzat de situatie! Insa eu ma grabeam! In cele din urma, am intrat pe o alta sosea si din fata era complet liber! Am mers in paralele vreo 3 km si,numai cand a vazut ca nu am de gand sa renunt, a oprit! Imi venea sa-i arunc o caramida in cap!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
kimms, tratamentul e descris mai sus. Oricum, eu sunt grabit de felul meu, zici c-am facut contract cu Cartea Recordurilor... laugh.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ashu |
![]()
|
Da mai fratilor, nici in America nu se merge fix cu limita legala. Se trece cu 7-10 mile peste fara probleme. Ideea e sa mergi cu mersul coloanei, daca toate masinile merg cu 65 sa zicem, de ce sa fii tu dop si sa mergi cu 50 ca atata stii tu ca e bine? Si uite asa devine un trafic sufocant in orase. Mergi tata dupa cum merg si cei din fata!
In plus, daca vrei sa mergi cu 50, tot nu inteleg de ce sa iti ia 20 min pana ajungi la viteza aia? Calca masina pana la 50 si apoi las-o constant, chiar asa parca pleci impins? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Pentru cei care nu cunosc, in Buzau exista bulevardul N. Balcescu. Pe acest bulevard mai in toate zilele saptamanii, dar cu precadere vinerea si sambata seara se gasesc baietasii cu fel de fel de masini straineze, sau Dacii facute sorcove, sa mearga cu 20-25km/h pentru a-si etala brandul, muzica de tot kkatul din masina si pentru a striga dupa fo fusta.
Sambata asta am avut noroc, fiindca toate masinile jmechere erau pe sensul meu de mers, pe contrasens nu venea nimeni, am semnalizat stanga, am bagat piciorul in acceleratie si am mers... insa ce te faci cand vin masini din fata, esti nevoit sa faci in jur de 2-3km cu 20-25km/h pentru ca asa vor cocalarii si tiganii de pe aici. Daca sunteti interesati, acest fenomen se intampla in fiecare saptamana in Buzau, si daca vreti sa dati o mana de ajutor, veniti cu mine sa dam un claxon si sa aratam un degetel celor care practica acest "mers de tractor cu masini de peste 30.000E sau Dacii sorcovite. P.S. Am ramas uimit cand un smecher si-a facut parasolar (chestie d-aia care se pune in partea de sus a parbrizului) pe care scria "Cosmin". Nu era de ajuns ca numarul era BZ-XX-COS. Un alt fenomen a fost unu cu o Dacie rabegita, care insa avea scris pe portiere, cu litere mari chirilice (cele care se folosesc la scrierile bisericesti) "STRENGAR". Sa nu mai vorbim ca manelele urlau la maxim din ambele masini. Doamnelor si domnilor, cata prostie mai avem de indurat?? |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:07 |